Chcela som to dat na moj blog, ale nejak mi to na tablete nejde. K veci- svokra ma 69 rokov, 2 roky je vdova, pred cca 2 tydnami si zacala pisat s jednym francuzom- ma 48, telo ako kulturista a tvar max 40 rokov- s muzom sme si robili srandu: ze to isto nie je on, ale volali spolu cez hangout a vraj vyzera lepsie ako na foto. Svokra mu povedala, ze ma 59. A odvtedy jej preplo. Neda sa s nou normalne rozrpravat, sprava sa horsie ako pubertacka. Po 2 tydnoch si pisu, ze sa miluju, predvcerom si zacali pisat, co budu spolu robit v posteli (pomoooc, ja toto ozaj nechcem pocuvat od svokry). A s muzom sme zufali, ozaj nevieme, co si o tom mame mysliet. Robi si z nej niekto srandu? Chce ju osklbat o peniaze? Ako ja jej prajem stastie, ale s niekym relnym, mie aby sa stara baba spravala ako pubertacka kvoli niekomu 500km vzdialenemu. Inak dnes princ odcestoval do Mali- Afrika na sluzobku. Cez vikedn mal choru dveru z min mamzelstva.
@amelie2017 toto su presne naplanovane a vyhliadnute osoby. V rodine sa mi stalo presne toto iste. Chlap z UK na FB si vyhliadol obet, ked sa chytila po tyzdni bola zamilovanost, stretko ktore sa z milion dovodov nemohlo nikdy uskutocnit az pomalicky mamil peniaze. Zena sa este aj priznala, ze predala byt, lebo chce domcek kupit. Ak by nebolo rodiny, byvala by momentalne pod mostom, takze na svokru ozaj velky pozor davat. Peniaze si nechavaju posielat cez Western union co svokra asi v jej veku nevie, takze poziada niekoho z rodiny. Drzim palce nech sa spamata
@liz_lemon
@lussinda2 baby napisal jej cez twitter ci aku somarinu- svokra je na nete velmi aktivna, ale nikde nema svoju fotku- ale jeho to neodradilo, jeho k nej nieco viazalo, lakalo. Pisu denne aj 4 hodiny, potom sa odmlci, lebo robi vo firme, ktoru zdedil po otcovi, potom chora dcera: potom sluzobka v Afrike. Dnes som pozerala milion kombinacii letov a ani jedna nesedla s casom odletu a priletu do Afriky, ale ako jej to vysvetlit a nezranit ju. Vsak ak typek chce vztah, nech pride, rada ho spoznam. Svokra nie je milionar, ale par stotisic na ucte ma...ako srat na peniaze, nikdy som ich nemala a nebudem mat 😀, ale vidiet ju taku namotanu...
@amelie2017 zamilovani ludia nevidia pravdu, hociako to do nich budes hustit....len by som jej opatrne naznacila, ze nech mu neposiela ziadne peniaze nijakym sposobom a zvysok si uz bude musiet ukocirovat sama (myslim tym vytriezviet z prvotneho osialu). Este len problemy pridu ak su ozaj obaja zamilovani, ked chlapik zisti, ze je svokra o 20 rokov starsia....
Co chvila zacne pytat prachy na letenku aby sa mohli stretnut. Bratrancovi tak pisala jedna kocka z ukrajiny. Odrb, odrb
@amelie2017 Ahoj, presne v tomto clanku sa pise o takomto type financneho zlocinu cez zoznamky. Dajte to svokre precitat, urazka neurazka ... moze ju pripravit o uspory.
https://www.femina.cz/internetove-seznamky-jede...
@vevesh
@petulda333 ako prve co sme jej povedali, nech sa nenecha osklbat..a ked povedal, ze ide do Afriky, tak muz len skonstatoval, ze o 2 dni bude mat spravu, ze ak nezaplati 100 000 unoscom, neprepustia ho. Ako keby prisiel “mlady” tu a prasil ju do nemoty, je to jej vec, nech si na starobu uzije (lebo uz sa ma pyta, ako sa ma tam dole depilovat), ale takto natahovat cez net.
Cisty scammer....pred par rokmi sme to so svokrou absolvovali tiez, rozpravky takeho charakteru, ze aj Andersen bol amater - vdovec, pilot, anglican, des bes. Volali tusim cez skype. Samozrejme doslo na prachy. Chvalabohu, tu svokra precitla a zacala nurat, patrat. Nasla cez FB kopec dalsich zien, vsetko v takom dochodkovom veku, same, cize lahka korist. Maloktora vyviazla len tak, vacsinou prisli skutocne o velke peniaze ☹ zmrdi presne vedia na koho cielia
@korra boze, zle sa to cita.. ako my sme sa 3 roky dozadu nerozpravali. Po narodeni dvery sme si k sebe nasli cestu, mame ozaj krasny vztah. Pred mesiacom sme sa dokonca prestahovali do mesta, kde byva, cize som s nou kazdy den. Prve 2 tyzdne super, potom jej zacal pisat tento a nedokazem sa s nou bavit. Ozaj je horsia ako 15 rocne zamilovane dievca. A ak sa jej to budem snazit vyhovorit ja, zas sa asi nebudem niekolko rokov bavit. A ako nemajte ma za zlatokopku, ale radsej nech si udajne dedicstvo uzije moj muz a dcera ako nejaky najduch.
Staci si pozriet archiv v tv myslim v reflexe take pripady boli, taki sa lepia na osamele zeny....a vypytaju peniaze na operaciu, letenku, ta basnicka sa lisi ze naco ale scenar rovnaky, vyhliadnu si osamelu zenu tuziacu po laske, ktora uz ani nedufala....zacne verit....a ked od nej ziska peniaze zrazu je nezastihnutelny....
@amelie2017 nechaj to na muza, najst na nete pribehy a ukazat jej ich. Ty ju vypocuj, porad nech je opatrna, zvysok radsej nech riesi muz. Drzim palce
@amelie2017 ono potrebuje ona vytriezviet...nech je zamilovana a chova sa ako 15tka....iba treba davat ozaj bacha na ucty, nech jej teda dohovori tvoj muz. Ak na nu zacne skusat, ze mu nevysiel kseft, zablokovali mu ucet treba zbystrit, zatial treba svokrusu iba pozorne pocuvat
Skus hladat na nete estafas de romances por ejemplo: https://m.facebook.com/notes/silvana-cotrina/có... a davajte bacha aby ju nenamocil do nejakeho fraude fiscal z ktoreho by mohla mat problemy - orvorit cuenta na jej meno a prevadzat peniaze a pod - ojo existuje control na prevody penazi a vsetky transakcie na 2000€ sa mi zda sa hlaaia ako podozrive a pod je tam toho dost - daj precitat muzovi a nech sa s nou vazne porozprava
@jajka71
@petulda333
@lussinda2 baby ako ona hovori, ze aj s muzom, s ktorym bola 35 rokov mali oddelene ucty a nikdy mu nedala ani cent a ze neznamemu neda...ale ozaj nejde len o peniaze. Bojim sa, co s nou urobi sklamanie. Smrt manzela niesla hrozne. Upla sa na nasu dceru a nespachala samovrazdu len kvoli nej. Tento debilko jej tak pomotal hlavu, ze kasle aj na nu.
@prasiatko30 vsetky nad 1000 sa hlasia. Lutujem, ze som si dneska neposlala do mobilu jeho fotku. Zajtra skusim. Lebo je to jeho ozajstna fotka. Je rovnaky na foto ako na videochate.
@amelie2017 v tom linku radia aby si vygooglila cez image vyhladavanie a tak zistila ci ma viac cuentas a personalidades virtuales - skus to
Kde ti ludia zo zahranicia chodia na nase osamele zeny? Vypisuju kde kade a cakaju, kto sa im na tie rozpravky chyti, ci staci par info o sebe v profile? Ako vobec komunikuju? Po anglicky?
@prasiatko30 zajtra si stiahnem tu fotku a dam ju na tu stranku. Dakujem
@lintu svokra je Spanielka, najprv jej pisal lamavou spanielcino, potom po francuzsky- ona trosku vie, na profile ma miju dceru- za co sok ju partricne zje**la, takze vidi dieta- bud osamela matka alebo babka. Prvych par dni ho dost odbijala, ale oni vedia ako na to.
@nikolka1986 akoze nemaju pravo? A ked pride o uspory, byvanie? Potom sa budu moct pliest a zachranovat jej krk? Nato je rodina, aby sa takym veciam predislo. Zvlast ked vidno, ze ide o podvod
@nikolka1986 ved pise, ze to nechce pocuvat, tak zrejme sa jej svokra pochvalila 🙄 nemyslim, zeby ju poucovali. Z toho co pise, mi je jasne, ze ju chcu len varovat a na tom nie je nic zle. A to, ze sa takmer 70r zena zrazu zacne spravat ako pubertacka nie je dobre a ze kasle aj na vnucku zrazu. Podla mna lahko ovplyvnitelna a mohla by urobit poriadnu hlupost
Môžeš jej akurát tak poslat nejaký článok o tých, ktorý týmto spôsobom vylakavaju peniaze alebo niečo na spôsob, ako vydierajú ženy po tom, čo im poslali nejaké pikantné fotky/videá. Inak si myslím, že zatiaľ sa nič nedeje, tak by som sa viac do toho nestarala. Určite by som nehladala lety do Mali, to už je mimo... Jasné, ak bude spomínať, že ide predať byt alebo ako sa dá zvýšiť limit na prevody s pod. , to je iné
Verím tomu, že si varovné znaky všimne aj sama, keď/ak prídu
Podvodnik za chvilku bude potrebovat $ pomoc a svokra si zbytocne ide holit bobra. On to z nej bude tahat na dialku.
@amelie2017 moja teta žijúca v zahranici naletela vdovcovi americanovi s dcérkou. Požičala si peniaze od známych a poslala mu. Skončilo to tak, že sa priznala dcére keď si od nej pýtal ďalšie peniaze a dcéra začala pátrať. Zostal dlh 16 000€ a spláca ho. Dajte prosím veľký pozor na svokru nech sa jej takéto nieco nestane.
To bude podvod. Nakoniec bude od nej pytat peniaze.
kludne tam moze ist o nejaky podvod, ze bude chciet prachy, a kde k nemu prisla?