Svokor nám riadi život

labela76
8. júl 2020

Ahojte. Mám snúbenca, bývame u neho v dome ktorý mu postavili jeho rodičia. Jeho otec (môj budúci svokor) má pocit že keď postavil svojmu synovi dom má právo mu aj riadiť život a rozhodovať za neho. U nás vo dvore je každý deň bez opýtania sa a môjmu partnerovi to vôbec neprekáža lebo podľa neho si to nevažim. Len skrátka som žena ktorá ocení súkromie dvoch mladých ľudí v domácnosti a ocením keď budem vopred informovana o jeho navsteve. No môj budúci manžel sa vôbec nato nedokáže pozrieť mojimi očami. Povedal mi ze ak nebudem akceptovať to že tu bude kedykoľvek tak mám odísť ja z jeho života. Pre mňa je to niečo neunosne keď muž nedokáže pochopiť ženu v takejto situácii a ma pocit že keď bývame pod jeho strechou tak sa svet točí len okolo neho a jeho pravidiel. Potrebujem pomoc

catherine1989
8. júl 2020

Naozaj plánuješ svoju budúcnosť s mužom, ktorý vysloví, že sa máš zbaliť a odísť, ak nebudeš akceptovať jeho pravidlá?

amelie2017
8. júl 2020

Prepac, ale ty budes asi nova frajerka byvaleho mojej kamosky. Ta usla, este ani dom nebol postaveny, lebo sa to s jeho ockom nedalo vydrzat.

meluela
8. júl 2020

@labela76 No, teraz je ten spravny cas na nastavenie pravidiel co si spravne vytusila. Bud to snubenec a jeho otec pochopia alebo nepochopia a potom nie je co lutovat. Lepsie odist teraz nez o 10 rokov s detmi.

krisbar
8. júl 2020

Ty brdo! Tak toto keby mi povedal muz, tak hned balim kufre. Ked nedokaze pri tebe stat v tak elementarnej veci ako je vaae sukromir a to ze si ho chces chranit, tak ako bude pri tebe stat v ovela vacsich veciach?

vilma7
8. júl 2020

Riadi v čom, že je u vás denne na dvore, alebo sa do všetkého stará?
Myslím že budeš mať pravidelne na tanieri, že ty si do toho domu nedala ani cent, atď...ja by som si asi pomaly ale iste začala baliť kufre.

alzbetka1783
8. júl 2020

@labela76 Už teraz ti to vadí 🤔 a tvoj priateľ neustúpi a nestojí pri tebe . Toto nikdy nebude dobre keď si tam chodia ako domou, ver mi. Daj si +/- a zistíš že toto nieje nič pre ženu ktorá vie co chce..... Ja by som toto nevedela akceptovať pokiaľ by sa ma môj priateľ nezastal pred kýmkoľvek ,keď vieš že máš pravdu.

marca12
8. júl 2020

@labela76 poznam take pripady,kedy rodicia postavia detom dom a vzdy tam budu panmi oni,lebo maju na to podla nich pravo. Nuz ozaj mas len dve moznosti. Bud odist alebo to akceptovat. Ja nechapem takych rodicov,co sa s prepacenim serinkaju do vsetkeho. Poznam dokonca pripad,kedy otec postavil dcere dom. Manzel tejto dcery je tam za nic. Ich syn dokonca starkeho povazuje za svojho otca,lebo ten stary je tam kazdy den. Proste chlap odide do prace,nabehne rano dochodca,je tam do vecera,kym nepride manzel z prace a takto dookola. Proste chore. A vsetci sa tvaria,ze je to v poriadku,len ten manzel je z toho na nervy. Nedavam tomu vztahu velke trvanie. Planovali druhe dieta,ale ked on chudak vidi,ze ho nenaju za nic,tak uz ani nechce. Dokonca ked ten manzel spravi nieco na dome alebo na dvore vsetko ofrflu ako je to zle urobene.

damtiporiti
8. júl 2020

No a prečo sa, tam silou mocou držíš, keď ta frajer nemá za nič? Jaj, inak je určite zlatíčko, len ma posiela do ♦️ keď spomeniem súkromie.

nikyball
8. júl 2020

No keby si si skúsila mesačne platiť hypotéku, možno by ti tie neohlásene návštevy až tak nevadili. Skús pochopiť muza😉

janci05
8. júl 2020

Takého kopa do riti by dostal a nie, že by som si plánovala s ním budúcnosť.

tykat
8. júl 2020

@labela76 ...tak si este raz precitaj co si napisala a opyraj sa sama seba ci problem je naozaj SVOKOR.

amelie2017
8. júl 2020

@nikyball radsej budem platit hypo ako mat kazdy den na tanieri, ze zijem v cudzom, vyhrazky, ze si mozem kedykolvek pobalit kufor.
Mne osobne by kratka navsteva, kava nevadila, ale keby som mala mat kazdy den stale niekoho doma, ci uz moju mamu, otca, svokra, svokru, tal ma picne. Moj domov je pre mna moje utocisko, kde si robim co chcem kedy chcem a nie sa krotit, ustupovat, lebo tam niekohi stale mam. Tak radsej sama v garzonke, v gatkach so zmrzlinou ako vo vile, kde si nemozem ani prdnut.

len_nig
8. júl 2020

Tu asi moc neporiesis keď má nastávajúci názor aký má. Ja už by som balíka kufre 😊 bude to len horšie. Takého muža by som nikdy nechcela

labela76
autor
8. júl 2020

@nikyball otecko mu ho postavil z peňazí starých rodičov pretože sa dobre oženil a vďaka tomu mu narástlo ego, čiže tam nešli jeho financie. A takú istú čiastku peňazí akú on dáva do hypoteky, elektriky a vody, internet atď ja dávam do stravy presne tak isto.

syslik81
8. júl 2020

Povedal mi ze ak nebudem akceptovať to že tu bude kedykoľvek tak mám odísť ja z jeho života
@labela76 to akoze totot ta netrapi ale svokor na dvore ano? moj byvaly buduci manzel by dostal jednu vychovnu a nez by sa stihol spamatat videl by akurat tak moju sexi rit opustat jeho pozeok .. a mohol by mi ju akurat tak vzdusnou pusou pobozkat ... utekaj kym mas kam

pribinak
8. júl 2020

Tvoj problém nie je svokor, ale tvoj frajer

To čo je za chlapa? Miesto normálneho rozhovoru a riešenia situacie ti povie, aby si odišla? No tak ten tá fakt veeeeelmi lubiii

nikyball
8. júl 2020

@amelie2017 každý má na výber

katarinka89
8. júl 2020

@labela76 už len tá veta o Tom odchode z jeho života - by ma uistila v tom, že s takýmto človekom sa budeš len trápiť. Zid z krátkej cesty.......daj si poradit

nikyball
8. júl 2020

@labela76 ale aj ty sa dobre vydas, takže je to to isté.
Tak mu ho postavil on alebo platíte hypo?

labela76
autor
8. júl 2020

@nikyball a počúvať celý život vyhrážky od muža že som sa dobre vydala a kedykoľvek ma môže vyhodiť zo svojho domu..

hipuska
8. júl 2020

Neber si ho. Ale isto. Bo za pár rokov bude toto dôvod na rozvod. Keď ti toto povie v čase zaľúbenia a ružových okuliarov..keď prídu prvé problémy, budeš neustále vyhadzovana z domu,ktorý vlastne nie je tvoj.

kitycat
8. júl 2020

Neberies si muza, ale synacika svojich rodicov...Ocividne synacikovi riadia zivot a jemu sa to paci...Ci mu aj nepovedali, aby ta poziadal o tu ruku...Mas na vyber on sa vyjadril ako sa veci maju a ako sa mat budu...

Vzhladom na to, ze si to nechala zajst az takto daleko budem pravdepodobne (s prepacenim) drzat hubu a krok, ale vyventilovat sa prides na konika

kitycat
8. júl 2020

@labela76 neviem za co platite hypoteku ale delit si vydavky stylom akym delite je kravina...on si dava peniaze na barak a tvoje sa prezerie a mozno aj s holym zadom odides 😵

labela76
autor
8. júl 2020

@kitycat no presne to tak vychádza že všetky výdavky domu čo sa týka elektrika, voda, internet, televizor, atď sú cca 400€ tak ja musím dávať 400€ na stravu každý mesiac, keďže on platí tie veci.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
8. júl 2020

Mňa by tam už nevidel 🤷

len_nig
8. júl 2020

@labela76 vieš o tom, že za 400€ už by si mala aj solídnu hypotéku? 😁

kitycat
8. júl 2020

@labela76 a deti ste uz riesili? Tikaju ti biologicke hodiny, ze so sebou nechavas takto zametat?

Sorry ale 4 stovky za vodu elektrinu internet a telu je kravina...pekne stravu a ostatne vydavky napoly alebo si za tie 4 stovky najdi vlastne

0silvia0
8. júl 2020

@labela76 ty musíš dávať 400 € na stravu? Musíš? A keď tvojich 400 € pekne spoločne prepapkáte, tvoj super frajer bude mať aj vďaka tebe svoj baráčik pekne posplácaný. Počuj, nenecháš ho inej dievčine? Nechceš náhodou niekoho normálnejšieho?

labela76
autor
8. júl 2020

@kitycat ano riešili, dosť na mňa aj tlačí s deťmi že hneď po svadbe. Ale tým že mňa nerešpektuje ako ženu a nemám právo si ani povedať svoj názor tak nemám ani chuť byť matkou pre jeho deti.