Ahojte zienky idem si k vam po radu s manželom žijem uz7 roky svadbu sme naly teraz pred týždňom zo svokrov som sa nerozprávala a teraz neviem ked uz my hriechy odpustila neviem ako skočiť do reči prosím vás nejakú dobru radu lebo ja sa strašne hanbím a srdce my nedá ozvať sa jej len tak z ničoho nic myslím ze ma chápete co tým myslím za každý radu dakujem
Admin to este zmenil pekne 😀 otazka je, ci ide o svokru, alebo svokra 😀 😀 (zo svokrov 🙈)
@dskjhfdlkdjhl Ani admin nevie po slovensky 😁
Zial, nechapeme celkom co si tym myslela. Ake hriechy? Ty sa neodvazis svokru ci svokra oslovit? Co si im vyviedla? 😳
A preco ti neda srdce, aby si sa ku nej ozvala? Tak to nam chces povedat, ze 7 rokov ste sa nerozpravali alebo ako? To kvoly comu ste sa nerozpravali?
a nechceš to radšej nakresliť? 🙄
ale ak sa chceš s niekým rozprávať, tak sa rozprávaj. Ak nechceš, tak nerozprávaj.
Počkaj naniecie narodeniny meniny, nejaký sviatok, pôjdete blahožeat alebo budete volať k sviatku a máš vybavené, hlavne sa s ňou pokús rozprávať tak, aby rozumela.....
Na odpustenie ti mala dat cez papulu ...ak narazas nato ze ti alebo vam dala manzelske pozehnanie a teraz nevies ako sa mas k nej spravat ?
Kpt. Danko?
Som sa stratila na totalku… ake hriechy ti odpustila, ked sa spolu ani nebavite? Ach 🙏🏻🤦🏼♀️
No sem sa pripnem a pockam si na "slovensky" preklad co sa tam vlasten udialo🤭
@nefertiijti87 dostala si ma 🤣🤣🤣🤣🤣
co sa stalo, ked ste sa nerozpravali? Bol medzi vami nejaky konflikt?
Ja tipujem, že hriechy boli, že partnerstvo bolo 7 rokov bez sobáša ale asi nie bez sexu. Možno dokonca čakajú dieťatko. A po svadbe to svokra mladým odpustíla. Ale fakt len tipujem a tak sa neodvažujem radiť. 😁
@martinellacka no áno bol od vtedy sme sa Nerozprávali lenže my je trápne teraz sa ku nej neozvat ked nám dala manželské požehnanie
@barboraru áno myslela som tým manželské požehnanie nám dala a my ked si pýtame manželské pozehnania tak prosíme o odpustenie hriechov
@mijunik nie vôbec to nebolo tak my sme sa pohádali nerozprávame sa spolu dva roky, nie 7 rokov
@mackamizjedlaskrec áno tak ked uz dala to manželské požehnanie tak by sa my patrilo k nej ozvať
Tak najblizsie ked ju stretnes, pozdrav, prehod par slov napr. O pocasi a uvidis. Mozno sa rozhovori sama. A ked pride dieta, budete mat spolocnu rec.
patrilo by sa hlavne normalne spravat ako dospela osoba a nie pubertalne soplave decko, co drzi bobryka mlcanlivosti...toto musi byt tiez ina to family happy...co ste pri odpitovani posunkovali?
@lubkavargova1 nie normalne sme rozprávali
Cela tato tema je vesela, este ze sa uz o chvilu zacina skolsky rok a budu hodiny slovenciny 🙈😂😂😂
@evamarek77 ten si dali zaplatit cez IB ved uz 2 roky sa nerozpravaju
@evamarek77 muž sa s nimi baví
@evamarek77 veď išli synovi na svadbu pre boha veď muž sa s nimi baví
@evamarek77 áno viem a preto som si sem prisla po radu ako to napraviť ale zatiaľ som ani jednu normálnu radu nedostala ,sama kritika
@evamarek77 nuž ja osobne nesúhlasím, ký autorka sama nenapíše prečo sa s nou prestala baviť alebo ako hore bolo spomínané,, čo vyviedla'' môžme len tápať... Ja sa napr. Nerozpravám so svokrom, a to z toho dôvodu, že mu nebolo rady... Starý ľudia sa oháňajú úctov a pokorou, a ja nevidím nič úctivé a pokorné na tom keď sa syn po 7r. Vzťahu ožení a po mesiaci svadby naznačím, že moju nevestu považujem za štetku a zlatokopku a zlého človeka... (pomimo- nič som neurobila, úctu som k tomuto človeku prechovávala, (nazývala som ho,, otec'') ale keď sa neopodstatnene zadre v komunikácii toto-fajka zhasne a koniec...) takže možno má aj autorka pádny a pochopiteľný dôvod sa nerozprávať...
A teraz to napis pekne, pomaly a po slovensky😉