Ako vaše bábätka znášali proces sťahovania a následne nového bývania ? Naše bábätko nezaspi nikde okrem nosiča alebo autosedacky keď sme niekde mimo domov…začali sme sa sťahovať tak sme spala len týmito spôsobmi keďže sme tu nemali posteľ..už je tu máme..raz tu pekne zaspala..dnes už to bývame oficiálne a nespala 5 hodín a ani teraz večer nechcela ísť spať…a to ona musí chodiť každé 2-2,5h a zrazu takéto…kolko trvá bábätku si zvyknúť ? Pripadne ako to prebiehalo u vás ? Ďakujem
mozno sme mali stastie ale nase dieta absolutne nerozoznavalo, kde spi v takom veku, lahla som si k nemu, ked bolo treba a spal 🤷♀️ inak netusil ci je doma, u svokry, na chate, inej ubikacii
Nas prvý bol veľmi náročný, spal fakt malo, musela som pri ňom ležať. Akonáhle som sa pohla, bol hore. Keď mal 6 mes, sťahovali sme sa, nič to preňho nebolo, proste kým som ho trpezlivo uspávala a lezala pri ňom, nakoniec zaspal a budil sa každú hodinu, ako aj dovtedy 😅
Syn mal polroka, a vobec to nevnímal, asi bol flegmatik ;) zvykne si, hlavne nemeň režim 🙂 ty učíš dieťa, bie dieťa teba
Syn je januárový, sťahovali sme sa v máji. Zvládol to v pohode. Teda, on bol to tzv.kolikové bábätko, ktoré naviac neznášalo kočiar. Takže som šatkovala. Uspala v šatke a vyklopila. Takto zaspával asi do roka, potom poležiačky na manželskej posteli, manžel ho prekladal do postieľky. Určite to zvládne. Kedy ste sa sťahovali?
No my sme sa sťahovali do zahraničia, dovtedy malý spával pekne v postieľke, potom nechcel v novej postieľke spať v novom prostredí. On bol extrémne citlivý. Nejaký čas som ho musela uspavat v kočíku, cca 2 mesiace. Mal tiež pol roka vtedy, ale on bol nespavec od malička.
@petamich môj tiež kde sme išli tam spal, presťahovali sme sa do domu hneď spal sam v izbe 😆
@ariannazara 🙂 dufam, ze aj u nas to tak bude, ideme sa teraz stahovat, tak by v tomto duchu mohol pokracovat 🤞🏻
Vždy bola dosť citilivá…hlavne na spánok..vždy dobre spala keď sme boli pri nej. Spávam s ňou lenže ona nechce že vôbec zaspať stále je taká aktívna, akoby sa nevedela ukľudniť. Aj keď sme niekde išli na víkend to bolo hrozné mimo domov uspavať a tu tiež 😀 už ju aj muž prestal a len ja idem inak by bola len hore
no je to pre ňu nové prostredie...neboj sa do pár dní si zvykne...
Skor spankova regresia ako problem s prostredim. V 6 mesiacoch prechadza velkymi zmenami, zacina sa pretacat (ak uz nezacala skor) preto je taka aktivna, hlada si polohu.
V prvom rade sa hod ty do kludu a bude aj ona v pohode.
Ani ked si s nou lahnes na spanok do postele tak nezaspi? Ze si pri nej stale?