Veľký, veľký, vleky problem...v živote by ma to nenapadlo že takto môžem skončiť ale každopádne mám v pláne z toho nejako vycúvať nech si nenarobím problémy. Mám partnera 2 roky... Mám 25 rokov a on tiež. Jeho brat sa pristahoval späť na sk a žije v dome jeho rodičov... Má 29 rokov . V dome žije preto lebo jeho rodičia aj môjho partnera teda, majú obrovský dom, majú asi 10 izieb, ( nepýtajte sa ma načo ) 😅 tiež neviem naco...
No ja som u partnerovej rodiny každý víkend keďže nás volá jeho mama k nim .. a tu nastáva problem... Bol tam jeho brat a spoznali sme sa. Ľudia , také iskry ako lietali medzi nami tak to som v živote nezažila.... Môj priateľ je môj tretí vážnejší vzťah... No s nikým som takú chémiu nezažila.. ani s mojím partnerom ... Jeho brat nieje žiaden krásavec podotýkam, ja niesom na takú tú okatu povrchnu krasu ale zaujme ma skôr charakter... Veci sa majú takto že už nemám rodičov ( nejdem vysvetľovať ).. a s mojím terajším priateľom som preto lebo som chcela dobrého chlapca. Z mojich predošlých vzťahov som
Pokračovanie ...z predošlých vzťahov som ostala zranená keďže každý vzťah som brala vážne keďže už nemám tych rodičov a partner mal byť mojou najväčšou oporou.. takže začala som si s tým dobrým chlapcom lenže nikdy tam nebola chémia.. lenže toto som hadzala za hlavu, keďže som si hovorila že základ na život je dobrý chlap,, mám stále tu prioritu aby bol dobrý... Lenže nikdy sme sa sexuálne nepritahovali, bolo to skôr také kamaratastke nás vzťah , teda je.. od začiatku vzťahu som nebola stým stotožnená a trápilo ma to no potlacovala som to a snažila sa byť šťastná...
No čo čert nechcel ten môj dobrák , čo odmalička ministroval v kostole, čo nenahanal baby, čo mal dobre známky v škole a čo pomaly nikdy nepil, tak ma podviedol.. bol na stretnutí zo strednej školy na chate a dohodli sa že tam budú len spolužiaci.. opil sa tam a vraj bol ako odtrhnutý z reťaze.. proste ma podviedol a ja od toho dňa som zlomená. Napriek tomu som sa cez to trochu dokázala povzniesť keďdze poznám ho viem že je to dobrák lenže až taký dobrák že nevedel povedať žene NIE.. a takého dobráka mi až netrebalo.... Každopádne hovoril mi že sa mu ani nepostavil a tak . Tomu aj verím, keďže ho poznám :D no stratila sa dôvera... Neverím mu už, ja som chcela dobrého chlapa ale takého ktorý má aj vlastný názor. A tej môj je skôr taký tutko a prehliadla som to že tutko neznamená ešte dobrý.nema vlastne názory je nevyzrety... No napriek tomu som ho mala vždy RADA.. lenže o láske sa nedá hovoriť od toho momentu čo som zistila že ma priviedol. Do toho ďalšie problémy že ma sexuálne nepriťahuje a viac menších problémov ktoré neviem dostať z hlavy, napr že sa ma nezastal keď ma išiel zbiť nejaký ožratý chlap v bare.. priateľ sa ma nezastal, on sám sa ho bal.. to si veci ktoré mám zapisane už v sebe a nezabudnem. A pre tie veci čo sa stali, som zrejme dokázala vpustiť do svojho srdca aj niekoho iného. Keby priateľa milujem, viem že by mi to neiskrilo s nikým. Jednoducho, neverím mu už a necítim voľnosť na duši ak chápete. Cítim balvan celý náš vzťah. Okrem toho sme spolu vychádzali vždy bola sranda a tak , ale ako sa stalo pár x to čo sa stalo tak som ostala zlomená .. chodila som ku psychologické a pomohla mi, no pomohla mi to len zatlačiť.. takže v podstate sa netrapim a nemyslím na to ,ale v duši cítim stále ten balvan, myslím že to je to podvedomie... Stále viem že nieje ten pravý a že niesme pre seba vhodny... Akurát som sa cítila fajn že som chodila k jeho rodine ktorá mi nahradzala tu moju a aj mi bol oporou po finančnej stránke keď mi trebalo aj mi pomohol v chorobe keď mi bolo zle, kúpil čo treba proste bol starostlivý a nikdy na mňa nezvysil hlas. To boli asi také veci ktoré ma pri ňom ešte držali.
A myslím že to je dôvod prečo moje vnútro dopustilo to že som sa ako keby pobláznila do jeho brata.. ľudia ja som sa mala spoznať s jeho bratom nie s ním . Nejdem hovoriť blbosti že je ten pravý lebo som ho videla ešte len 5x cca .. lenže za tých pár x čo sme boli spolu tak sme si úplne rozumeli, smiali sa, má podobné skúsenosti a hlavne je vyzrety a rozumný čo má na ňom priťahovalo ešte viac. Nieje žiaden fešák ale je vysoký chlap silný a ten môj priateľ má 60 kg.. ja mám 62 kg... Proste mám asi komplex čo sa má vtedy priateľ nezastal a že je taký bojko a toto je ďalší dôvod prečo má taha k chlapovi, lebo potrebujem trochu ako keby ochrancu.. aj do budúcna keby máme deti .. jednoducho ťahá ma to k nemu ako magnet.. no viem že by to bol problém, keďže by to bolo trápne pred budúcou svokrou že vie že najprv som chodila s jednym a potom s druhým. Preto sa chcem oslobodiť od toho ale neviem ako
V prvom rade sa rozid s tým "dobrakom" byť s niekym len preto, že nechceš byť sama je dosť blbý nápad. Ďalšie príspevky som len prebehla, ale nič zlé na tom nevidím keby ste na koniec s tým druhým bratom skončili spolu. S týmto si aj tak len preto že sa ti nechce s nim rozchadzat.
Podľa mna sa ti jeho brat páči a preto sa snažíš teraz presvedčiť samu seba prečo nie tento partner 🤷🏽♀️Čo ďalej? Tak asi jedine rozchod keď to tak cítiš a uvidis do budúcna možno sa dáte dokopy s jeho bratom (ak ta vníma tak ako ty jeho)
@jjanulienka nie, práveže ja to mám stále v hlave tieto veci že to nieje dobre a celý čas si vravím že ak by som stretla niekedy niekoho do koho za zalubim tak od svojho partnera odídem.. no teraz keby on odíde tak nemám ani ako splácať byt, keďže platíme spolu napoly a vychádza nám to len tak tak.. ja presviedcam samu seba že som šťastná ale niesom. A čakala som kedy stretnem niekoho iného.. a je mi ľúto že práve jeho brata.
Och, buď fer voči tomu dobrakovi a rozidi sa s ním.
Mala by si byt s ním lebo ho lubis a nie preto, aby si nebola sama. Toto bude skôr či neskôr trápenie pre Vás oboch
@jjanulienka ja ešte aj v robote som hocikedy slzu vypustila keď som si spomenula že ako žijem.. to som nepoznala ešte jeho brata... Ešte pred jeho bratom som takto zmyslala, že ma to trapi všetko a neviem ako z toho von.. a teraz to len vysvetľujem že aký mám vzťah s terajším aby ste si tu nemysleli že som jedna z tých čo : bolo kože dobre išla sa na ľad šmýkať
Môj terajší priateľ bol s bývalou dlhé roky, pritom ona predtým chodila s jeho bratom (nechal ju ten brat) 😆 … vidíš, všeličo sa stáva. Je dosť možné, že naozaj si mala stretnúť “brata”. S priateľom cítiš, že to nie je to pravé, nemáte žiadne záväzky… daj vám obom slobodu a skús to s bratom, prečo nie. Držím ti palce ✊🏻
Čiže s dobrakom ostaneš pre splácanie a pohodlný život a s jeho bratom to bude krásny úlet,mega láska? Dobre to chápem?😒 Nechaj dobráka dobrej babe,urobíš dobrý skutok.
Prepac, ale to co je za vypocitavy postoj, ze si s niekym docasne, kym nestretnes toho praveho...a ten dovod, ze financne ti to nevyjde, lebo ti aj polku bytu plati. Aby sa ti to v zivote nevratilo ☝️
Hlupost.
Iskrit to moze, i ked si vo vztahu.
To neznamena, ze neiskri.
Ale.
Ako mozes napisat, ze iskri to kvoli “charakteru” jeho brata?
Jeho charakter nespoznas za pár hodín alebo za pár dní.
Ide len o chémiu, sex,…… a teraz co?
Vymenis to za vztah, ktory je kludny, sice bez talianskej vasne, ale pokoj, co si hladala?
Za niekoho, koho nepoznas?
……
Zamysli sa. Odpoveď najdes sama.
Nie na koňovi.
@dadis priateľ má podviedol, nezastal sa ma keď ma išiel chlap zmlatit v bare .. takže áno možno premýšľam teraz vypocitavo, lebo som si povedala že keď ma dokázal podviesť atd.tak ja môžem teraz takto to urobiť... No aj tak mi je z toho nie dobre a čakám kedy sa to už skončí a príde niekto do môjho života nový..
Podviedol s inou ženou? Alebo tá nebránil keď tá išiel iný chlap bit
Lebo to sú 2 dosť odlišne veci a dosť inak vplyvnuju vás vzťah
Ale Ty si s ním teraz z pomsty? Či ako?
A možno hľadáš teraz dôvody ako dobráka očierniť,aby si ty teraz nevypadala ako vypočítavá ,,sama neviem čo chcem" 😁
@dadis čo sa mi má vrátiť ? Že som mu verná, že mu periem, varim, upratujem a normálne pracujem? Ja by som ho nepodviedla nikdy. Čo on mňa áno. Keď by som niekoho stretla, najprv by som sa rozišla a potom snim niečo mala.
..myslim, ze brat ti len pomohol otvorit oci a uvedomit si co si v sebe potlacala a ajtak vedela..., ze ten tvoj tutmak k tebe jednoducho nepasuje ...plus ak by ma chlap podviedol, nebola by som s nim nikdy..to by bola konecna ...ale to som ja ...ty urob ako uznas za vhodne ..
opusti priatela-zasluzi si mat zenu co ho bude milovat takeho aky je .. odid od rodiny zacni zit svoj zivot daj sa dokopy a coskoro niekoho stretnes aj ty..brata nechaj na pokoji-nestojis za to aby si im rozvracala rodinu ... si le poblanena nie zamilovana ...
@zuzanazu85 ja viem čo chcem, už som to písala. A na môjho priateľa som písala že ho mám rada stále ale nemilujem ho napríklad kvôli tomu že ma podviedol. Toto čo som naňho popísala zle, boli kvôli tomu aby ľudia si nemysleli že som šťastná snim a chcem ho vymeniť pre iskrenie s iným. Chcela som aby ľudia pochopila že niesom vnutorme šťastná a to je dôvod prečo moje srdce je otvorené aj iným moznostiam..lenže nechcela som práve jeho brata. A preto som sa pýtala o radu ľudí čo robiť , keďže nie som dokonalá a nie vždy viem ako zareagovať
Akože chalan, ktorý je hanblivý,nenahána baby ťa podviedol? 🤭😅
Určite sa so svojím terajším partnerom rozíď. Podviedol ťa, nezastal sa ťa keď ťa napadol cudzí chlap (!!! akože, dovolím si tvrdiť, že ešte aj môj 30kg syn by ma v takej situácii bránil), nepriťahuje ťa... Tento vzťah nemá nijakú budúcnosť. A až potom, ako sa s ním rozídeš a necháš uplynúť nejaký čas, sa môžeš dať dokopy s jeho bratom. Ak on vôbec bude mať záujem. Pre niekoho je totiž neprijateľné chodiť s bratovou expriateľkou.
@autorka nechcem ta sudit, ale ja by som tak nekonala..bala by som sa, ze raz sa mi to vrati a stane sa mi to iste. Ved tu neveru si mu odpustila, ci? Komunikujes ferovo tento svoj postoj aj jemu? Ze cakas len na to, ze stretnes niekoho noveho, ale dovtedy mu budes varit, prat, zehlit a sex robit? Ved mu zlomis srdce predsa :(
@zuzanazu85 Ja tomu verím. Takí sú úplne bezmocní, keď sa nejaká samica rozhodne, že ho dostane.
Toto mi pride ako extremne vypocitave, ze si s nim planovala byt len dovtedy, kym nepride druhy? To je velmi smutne. Spominas slovo charakter v spojeni s jednym aj druhym bratom, ale v skutocnosti by si sa skor mala zamysliet nad tym, aky charakter mas ty. Pride mi to, ze si s nim bola len kvoli financiam, jeho rodinnemu zazemiu a aby si nebola sama. Rozid sa s nim cim skor, takyto vztah nikam nevedie. Keby o tebe ten priatel vedel pravdu, aj tak by uz s tebou nechcel byt, nema to vyznam.
Ale to je v poriadku,ak si nešťastná,tak ho nechaj inej babe a nevyužívaj ho len preto,že platí pol za byt. Jednoduché 😏
@zuzanazu85 bohužiaľ. Tiež mi to vyrazilo dych lebo mi to naňho vôbec nepasuje .btw. ak máš chut ma zosmiešňovať alebo spochybňovať môj príspevok že tomi neveríš , tak mi ani nepíš prosím ta, dosť mi je zle v mojej situácii, skôr som žiadala o radu nie o rypanie.. nekop do človeka ktorý je zranený, môže sa ti to raz vrátiť
@dadis mne sa už vrátilo to že ma podviedol a neviem zaco to bolo 🙂 skôr toto čo robím sa vracia ako keby jemu. No nerobím to z pomsty, ale z dôvodov ktoré som vyššie písala.
@zuzanazu85 ale to sa dá aj o ňom povedať že ma "využíva" , ma doma navarené, upratané, čisto, sex zdarma 🙂 ma vernosť, lebo nemám žalúdok na podvod. Ak by som stretla iného, najprv by som ho chcela dobre spoznať ale určite by som s ním nič nemala. Na neveru nemám žalúdok ;)
Nezosmiešnujem ťa,písala si o charaktere. Nemáš ho rada,si zaľúbená do jeho brata a chalan to ,,schytal" najviac. Ak ho máš rada,povedz mu pravdu a nech je šťastný s inou a ty s jeho bratom.
@savanna nie nie, keď sme sa dali dokopy, ja som zarábala a on bol študent 🙂 začala som si snim keď mal 0.. , teraz obaja pracujeme a žijeme spolu, no ja mám väčší plat ako on , no aj to je málo.. kvôli financiám som snim až teraz, keď láska zo mňa opadla a príde mi to vhod, keďže niekde bývať musím a zato všetko čo mi urobil, to neberiem ako veľkú zradu, pretože on je doma pri mne ešte aj spokojný. Som k nemu dobrá aj po tom všetkom čo mi spravil. Ale iba preto lebo mám takú povahu. No šťastná niesom
A ďalej?ci to len mne sa nezobrazuje pokračovanie?Z predošlých vztahov si čo ?