Som vydatá a našla som si milenca

lily76
10. júl 2020

Ahojte, chcela by som malú radu. Som vydatá, ale čosi v intímnom vzťahu chyba. Stretla som sa s jedným, všetko bolo v poriadku, sympatie, bozky, celkovo asi 3x. Po poslednom stretnutí že dáme ďalšie a na druhy deň správa že má z toho zmiešané pocity a nie je si istý či obaja chceme to isté. Otvedy sa neozval. Je pravda že ja po prvom stretku som tiež chcela čas, cca 2 týždne. Ale teraz neviem čo si o tom mám myslieť. Prosím nesudit.

sissy27
10. júl 2020

@lily76 no zjavne chémia z jeho strany nezafungovala tak ako by si si predstavovala, čo iné si chceš o tom myslieť? Že si vydatá je úplne nepodstatné, zbytočne to vyťahuješ a baby ti za to naložia 😃

janinah
10. júl 2020

a čo?pochváliť ťa máme? myslieť si máš to,že dotyčný buď dostal rozum alebo si mu ako milenka nesadla alebo sa bojí,že sa naň priveľmi nalepíš a budeš robiť problémy,tak vycúval z kratšej cesty....,to,čo ti doma chýba sa snaž aj doma nájsť,lepšia rada neexistuje

lily76
autor
10. júl 2020

S tým aj rátam, preto tá posledná veta

lily76
autor
10. júl 2020

Ako to mám nájsť ak nemá záujem. Donútiť ho nemôžem

dskjhfdlkdjhl
10. júl 2020

@lily76 Dovodov moze byt viac, mozno nechcel byt rozbijacom manzelstva, mozno chcel nieco viac ako byt len nahradnikom a mozno si mu prestala vyhovat, mozno nasiel lepsi model. Skus sa opytat jeho, my sa mozeme len dohadovat.

lily76
autor
10. júl 2020

Nikdy som nechcela byť v tejto situácii, ale vo svojich 43 rokoch mám byť nežnosti až do konca manželstva. Možno to vyznie hlúpo, ale skúste si to predstaviť vy

lily76
autor
10. júl 2020

Niekedy v minulosti som tiež súdila a rozmýšľala ako zvyšok. Teraz chápem aj tú druhú stranu

dajana1983
10. júl 2020

Nájdi si druhého milenca,tomuto očividne stacilo

jaass
10. júl 2020

@lily76 chudák tvoj muž a milenec? dobre urobil, nie si mu dosť dobrá 🙂

denden77
10. júl 2020

@lily76 ber to ako serial, ktory mal len 3 casti.. neries, neanalyzuj.. ved to bol "len" milenec.. ten by mal zamestnavat tvoje otvory, nie mozog 😎

dajana1983
10. júl 2020

Autorka požiadala nesudit 😀 šak keď ste proti ,radšej nepíšte.Ja bych chlapa neľutovala ,už len z princípu a aj preto ,že nepoznam 🥴

asia83
10. júl 2020

@lily76 Áno. Ono po rokoch už každý vzťah prejde do stereotypu. V dobrom aj v zlom...či pre vás iba "bla bla bla"? Mnoho ľudí nechápe význam manželského zväzku. Sebeckí ľudia by sa nemali ženiť, vydávať. Robte si čo chcete, je to váš život.

goodidea
10. júl 2020

Takto..ty si chcela ..chces neznost, nehu, city ..bozky..dotyky...on chce len sex ....understand please?

mpg
10. júl 2020

Niektorí muži aj rozmýšľajú a vzhľadom na svoj stav, ktovie či tiež nie je ženatý, si uvedomia, že takéto úlety im môžu viac poškodiť ako priniesť. Alebo niektorí len využijú príležitosť na sex. Najprv ste sa mali porozprávať, aby ste si boli obidvaja istí, že chcete to isté.

deti95060810
10. júl 2020

možno sa ozve. po čase nebude mať nikoho po ruke tak spomenie si aj na teba.... 😉

jana2679
10. júl 2020

Myslím že sa treba narovinu porozprávať, čo od toho očakávaš ty a čo on a aby vedel v akej si situácii. Máš už vek na otvorený rozhovor bez okolkov. A ak veľmi túžiš aj po nežnostiach a chceš uchovať manželstvo treba dať pozor aby si so toho "nespadla" a nezaláskovala sa, v tomto treba mať jasno. Alebo ak je to čisto fyzická potreba sexu, treba dohodu narovinu a hotovo.

jaskolka
10. júl 2020

Možno si uvedomil, že nechce byť rozbíjac manzelstva, možno chémia u neho až tak nezafungovala,mozno proste len chcel dačo iné. V každom prípade tento "vzťah" zbytočne už nerieš, nerozoberaj, skončil skôr, ako začal. Si vydatá, dačo tam už chýba, rieš to s manželom, prinajhoršom sú poradne, sexuológ, ak nijak raz to nefunguje. Milenec nebude riešenie na dlhšiu dobu, len sa viac nakopia ti problémy

lily76
autor
10. júl 2020

Tam sme už boli, žiaľ bez tablety to nejde a ako povedal lekár tie mu aj tak chuť neurobia. A ako sa vyjadril raz za mesiac je ochotný ju zobrať a dúfa že si nikoho nenájdem. Potrebujete ešte niečo k tomu dodať

sunny8
10. júl 2020

Čo riešiš ? Veď buď rada. Je koniec a možno ti týmto zachránil manželstvo 🤦 skús popracovať doma aspoň tak ako pracuješ na tomto nezmyselnom vzťahu

mondolina
10. júl 2020

@lily76
Nie si prvá ani posledná, žiadna z dotyčných tu odsudzujúcich dám nemá obuté tvoje topánky.
Pýtala si sa na názory, musíš rátať aj s negatívami na tvoju osobu.
Ak ti manželstvo neponúka pocity šťastia, a si viac " hladná ako sýta" tak rozmýšľaj v globále nad svojou budúcnosťou, držím palce👍

anita6666
10. júl 2020

Normálna vec...možností je viac:
1. Nezafungovala chémia (neviem,do akeho levelu ste sa dostali, asi si nesplnila jeho predstavy v sexe,čo je pochopiteľné aj vzhľadom na vek)
2. Našiel mladšiu,krajšiu,chudsiu, jeho preferencie môžu byť rozne, no každý chlap,obzvlášť v mileneckom vzťahu uprednostní mladšiu s pekným telom (logické)
3. Kecy,že nevie,či chcete to isté,sú len kecy,proste si mu nesadla,nie je čo riešiť a nevedel ako sa ťa zbaviť inteligentne,za čo teda môžeš byť aj rada,že ti vôbec niečo povedal,mohol sa aj odmlcat úplne,to by bolo asi trapnejsie ako táto verzia
4. V tvojom veku by som milenca už veľmi neriešila, už máš príliš veľa na to,aby si chlapa ako takého nejako ohúrila,predsa len vždy siahnu po mladsej verzii,netreba si nahovárať,že nie...takže si radšej užívaj svoj kľud,pohodu,kávu a "nohy na stole" a nekomplikuj si život žiadnym magorom a otázkami z toho plynucimi lebo to ozaj za to nestojí.

leuchtturm
10. júl 2020

V cisto sexualnych vztahoch si nemusis mysliet absolutne nic. Jednoducho stratil zaujem.

lily76
autor
10. júl 2020

Žiadny sex nebol, ani som to nikde nespominala. Je ale zaujímavé ako v pohode to berieš u chlapa, že si nájde milenku

anita6666
10. júl 2020

Tak keď nebol sex,tak to ani nebol milenec 😂 tak keď si mu ani po 3 raze nedala, načo by s tebou strácal čas? To je už úplne logické...milenecký vzťahy nie sú o divani sa do očí pod hviezdnou oblohou 😉

goodidea
10. júl 2020

Milá autorka presne ako som si myslel...stretávali ste sa z jeho strany čisto za účelom sexu ..a sex nebol...ako hovoris...takze... nechces ho stratiť? Napíš mu hneď teraz že to potrebuješ ...uvidíš ten "fofr"......

lily76
autor
10. júl 2020

Lenže ja som ani nepísala že je milenec, len že sme sa stretli 3x.nevrham sa do toho bezhlavo

ayanamirei
10. júl 2020

@lily76 "nie je si isty ci obaja chcete to iste" tj. nie je si isty ci ty chces tiez cisto milenecky vztah =sex, alebo co vlastne chces. Kedze bol vcelku trpezlivy a 3x ti dal sancu na to, aby ste ten sex mali a nic sa nekonalo 🙂 takze bud si hladas milenca, alebo si hladas novy vztah

zuzanka.zuzu
10. júl 2020

do čoho sa nevrháš bezhlavo? tento si chce zapichať a nie ťa pozývať na kávičky... buď to chceš aj ty alebo nie. toto nie je na vzťahovú analýzu, toto je jednoduché.

lily76
autor
10. júl 2020

Chápem že ma súdite, ale keď vám manžel povie že ho uhanam, že sa ma boji pričom som to chcela len 2x do mesiaca,som zvedavá čo by ste robili vy. Trvá to cez rok a pol, s nikým som ešte nič nemala, teraz skúšam

zuzanka.zuzu
10. júl 2020

nemyslím si, že ťa súdime (niektoré)... skôr ti hovoríme, že si VOBEC nepochopila svoju situáciu 😀