Som tehotná a tvrdí, že to nebol on

15. apr 2022

Ženy..
Vyspala som sa s niekym bez ochrany, spravil sa mimo ale viem, že to nieje záruka ničoho.
Zistila som, že som tehotná a tvrdí, že to nemôže byť jeho.
S iným som nespala (nie len tento cyklus) ale on je 100% istý, že išlo všetko mimo a nemal ani predejakulát.
Aký máte nato názor? Duch svätý?

54tinka54
15. apr 2022

No tak keď si s nikým iným nespala… tak asi fakt duch svätý 😂
ale nie vážne.. v takom prípade jasne že otcom je on.. kto iný by to mal byť

sense
15. apr 2022

Ze je to blb kt nevhce prevziat zodpovednost... a mal by si nastudovat poriadne biologiu

mamamasama
15. apr 2022

Moja švagriná mala ochranu a dali to so švagrom na prvú šupu. 😁 Ten bol tiež prekvapený, ale po pôrode nebolo treba ani žiadne testy otcovstva. Ako cez kopirák.

autor
15. apr 2022

Ako mne je jasné, bola to blbosť ale už s tým nič nenarobím. Stalo sa a prevezmem zodpovednosť za svoje činy.
Len už neviem čo robiť. Verím, že sa nespravil dnu a že to nebolo naschvál, dokonca aj to, že to necítil ale predsa k tomu došlo..

zuzanka.zuzu
15. apr 2022

hej duch svaty. takze na buduci rok nemam zhanat kalendar? budeme pocitat od zaciatku? 🙈

PS: za pol hodiny uz OSMA tema mimo. uz nech je po prazdninach

martinkatinka
15. apr 2022

No nic, ved ho udaj ako otca a hotovo. Stastny vztah s nim mat nebudes, ale ked to vies so 100 percentnou istotou, tak nech on dokaze, ze to tak nie je 🤷

pribinak
15. apr 2022

No nič už teraz. Keď sa dieťa narodí, das spraviť súdom DNA testy a tam sa jasne preukaze kto je otec dieťaťa

Nezodpovední ste obaja

abbey1
15. apr 2022

Povedala by som, že snáď budeš mať ponaučenie a začneš si vyberať partnerov s rozumom. Už len tomu uveriť. To fakt v dnešnej dobe spí hocikto s hocikým? Aspoň podľa tém, ktoré sa tu denne objavujú.

mariejenka
15. apr 2022

Co zanamena (nie len tento cyklus)? V ktorom týždni tehotenstva si?

oli18
15. apr 2022

Zase ďalšia? Či tá istá, čo pred pár dňami, ktorá sa vyspala s kamarátom?

denden77
15. apr 2022

duch svaty nech si nabuduce natiahne gumu 😁

domka222
15. apr 2022

@oli18 alebo tá, čo má 16 násť, je tehotná a bolia ju kríže 🤦‍♀️

janinka007
15. apr 2022

@oli18 no, dvaja pripiti🙈

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0kristina0
15. apr 2022

Opytaj sa ho ci pozna kvapocky lasky. Takto otehotnela moja znama. Jej muz si presne takto isto daval pozor a bum tehotna. Jej gynekolog jej povedal, ze takych ako ona tam mava pravidelne co sa neurobili dnu.

autor
15. apr 2022

@0kristina0 Povedala som mu, že to, že sa neurobil dnu neznemená a nezaručuje ešte nič ale aj predejakulát obsahuje spermie, no tvrdí, že ani také nemal🙃 akooo neviem už no

0kristina0
15. apr 2022

Ved ho nechaj v tom a ked sa dieta narodi daj spravit test otcovstva. Ja by som sa s nim nenatahovala.

janetinka27
15. apr 2022

duch svaty? neprehanas? narazas tu na jeho charakter a pritom aj ty si umoznila,aby bol clovek splodeny takto nedostojne. clovek, nie pes

nikha2809
15. apr 2022

@0kristina0 aj mužove kvapôčky lásky majú už dnes dva roky 😂

slovakboy
15. apr 2022

On nemusi vedieť, či to pustil alebo nie. Orgazmus môže mat pod kontrolou ale keď mu prostata prepúšťa tak to nemusí cítiť. Hlavne keď je veľmi vzrušený tak mu to vyjde skôr a bez orgazmu. Som muž tak viem o čom hovorím. Pár krát sa mi stalo, že som to pustil ešte do trenírok a bola sranda. Lenže to čo urobil tebe už nie je sranda. To je malý krásny zázrak a buď rada. Hoci nie si raz budeš.

melanta
16. apr 2022

Nerieš ho. Po pôrode sa opýtaj, či je ochotný zapísať sa do rodného listu. Ak nie, podáš na súde žiadosť o uznanie otcovstva a o výživné. Súd nariadi testy otcovstva, ktoré dá súd zaplatiť jemu ak vyjde ako otec. Stoja cca 450-500 eur. Ak si s iným nespala, tak vieš že vyjde ako otec. Bude zapísaný do rodného listu aj dostane platiť výživné. Na druhej strane, musíš počítať s tým, že v takom prípade bude mať rodičovské práva a teda aj právo byť so svojím dieťaťom, keď ide väčšie brávať si ho aj na víkendy. To si treba premyslieť. Už keď si nepremýšľala s kým spať.