Som milenka ženatého chlapa

kristie4464
21. sep 2015

Baby,teraz sa k vam staviam rovno do stredu. Prepáčte mi to... Cítim sa vínna.
Som slobodná,ale jemu sa na prsteniku ligoce obrucka...
Najskôr to bolo len take nevinne písanie,ale potom sme sa stretli... Nebudem písať kde a prečo,proste stretli...
Sex bol taky,aky si neviete predstaviť. Bol plny chémie,vášne a niečoho co mu doma zjavne chýba.. Lenže... Cítim sa previnilo...
Uz len kvôli jeho žene...

sissy27
21. sep 2015

@kristie4464 a od nás čakáš čo? rozhrešenie? pochopenie? podporu? súcit?
a len pre tvoju info - doma mu nič nechýba, doma má všetko, čo potrebuje, inak by sa mu tá obrúčka na prste neligotala... ty si len niečo zakázané, tajné, zaujímavé, nové... vieš, taká hračka 🙂 ale neboj, omrzíš aj ty 🙂 a až sa raz vydáš, budeš svojmu manželovi navliekať na prst ligotavú obrúčku, tak si spomeň ...
na tvojom mieste by som sa necítila ani tak previnilo, ale lacno...

timea7
21. sep 2015

@kristie4464 čo si tu chceš prečítať? Rozhrešenie? Čo vlastne očakávaš od žien, matiek, že ti tu napíšu? Na čo si tu vlastne túto tému založila, tu na MK? Hybaj na pokec, tu si stúpila do osieho hniezda, uvedomuješ si to?

eeffka
21. sep 2015

@kristie4464 a teraz co? tak si si suchla... moj nazor je taky ze ziadna pichacka nestoji za to aby som sa na seba nemohla pozriet do zrkadla.

Inak idu pomaly Vianoce, urcite si to "uzijes" kym on bude doma s rodinkou, fiel špas 😉

bluff
21. sep 2015

troll ....

jani_uk
21. sep 2015

@kristie4464 Takze si sa rozhodla otvorit o tome temu. Zase nejake dieta co nema lepsiu robotu ako provokovat na MK, lebo vie, ze vsetky sa tu bezhlavo zapalia. ..

maciatkolulu
21. sep 2015

@kristie4464 a kam ako smeruje vas "vztah". To po akom case ste sa vyspali a kde ste sa dali dohromady?

kristie4464
autor
21. sep 2015

Pozri... Je to tak,ze kto kedy prikázal ze mame byt verní jednému? Oni? A kto su oni??? Chapes...
Niekedy tomu proste nezabranis... Chémia je častokrát silnejšia ako čokoľvek...
Povedal mi,ze si so ženou rozumeju,ale medzi nimi nie je chémia. Vsetko to zmizlo... Aj ked... Je to taka hra na manželstvo...

regina22
21. sep 2015

daj si zbúchať decko

kristie4464
autor
21. sep 2015

Dali sme sa dokopy v praci... Asi ze nie v Bille na nákupe ked kupoval deťom pribinacika

jani_uk
21. sep 2015

@kristie4464 ok, a teraz dufam, ze admin zamkne tuto otravnu temu, mne ani nevadi, ze mas nieco so zenatym - vas problem, ale mi vadi, ze si myslis, ze vsetky sme tu retardi a nevieme si vsimnut, ze je prispevok FAKE.

kristie4464
autor
21. sep 2015

@regina22 dik za radu...

maciatkolulu
21. sep 2015

@kristie4464 tak kludne ste sa mohli dat dohromady aj v tej bille. A ako chces, aby to pokracovalo?

kristie4464
autor
21. sep 2015

Príspevok je pravdivý jani,ale kým ty ťukás na koníku tvoj muž si mozno vypisuje s nejakou peknou,upravenou cicou...

kristie4464
autor
21. sep 2015

@maciatkolulu nechcem aby to pokračovalo... Chcem to ukoncit. Pretoze presne problem su tie Vianoce,Silvester a vsetko ostatne

anika44
21. sep 2015

Tým sa radšej ani nechval. Akoby si sa ty cítila V koži jeho manželky? Chcela by si,aby ti to robil tvoj muž,aby ti klamal a podvadzal ťa? Nerob to,čo nechceš, aby robili tebe.

nikush
21. sep 2015

Ojojojoj nudny vecer moj 😀

jani_uk
21. sep 2015

@kristie4464 hahahha, moj muz lezi pri mne, ale dakujem, ze sa staras:D

kristie4464
autor
21. sep 2015

@anika44 a co ak sa mi to stalo???

maciatkolulu
21. sep 2015

@kristie4464 aha Vianoce atd, to je podla teba problem. Pekne. Ja by som videla.skor problem v detoch, vyzivnom a o tom, ze budes v ociachbdruhych stetka, asi skoncis aj v praci. Inak celkom fajn tema ak sa ti chce hadat a nevies kde rypnut. Tiez je to podla mna vymyslel

jani_uk
21. sep 2015

@maciatkolulu ona chce aby ste takto reagovali, preboha, nevidis, ze si robi prdel?

kristie4464
autor
21. sep 2015

Prečo by som skončila v praci? Dnes je každá druha milenka... Len to niektorá nevidí...

kristie4464
autor
21. sep 2015

@jani_uk prečo mas pocit ze si robim prdel? Co ak mam naozaj taky problem???

maciatkolulu
21. sep 2015

@jani_uk ale hej. Vidim, nejaka totalna asi sfetla p.... mozno ju nikto nechce a precitala si nejaky roman a uz fici. Cichla si nieco a fijuuuuuu

monyka92
21. sep 2015

@kristie4464 no neviem,asi hladas navzlej adrese tu su zeny ktore miluju svojich manzelov,svoju rodinu a snazia sa ako mozu popri detoch vyzerat k svetu aj ked nevladzu plnit si vasne a ziju v myslienke ze maju v rodine proste vsetko kym im nepride do vztahu taka s prepacenim k*rva ktora vezme dietatu otca a este bude ziarlit,ze ma travit silvester,vianoce s rodinou !!! Boze nedopost aby moju rodinu rozbila nejaka taka ............

jani_uk
21. sep 2015

@maciatkolulu to su nejake deti, co tu chcu vyprovokovat, a smiat sa nad tym ako tu nejake reaguju besno

kristie4464
autor
21. sep 2015

@maciatkolulu jajaj.koncim tuto debatu... Dobru noc...

jani_uk
21. sep 2015

@monyka92 to sa neboj, rodina sa rozbija znutra, ked niekto nie je stastny vo vztahu, tak si hlada inde

monyka92
21. sep 2015

@kristie4464 dievca zlate karma !!! Karma !! Tiez budes mamicka !! A cakat s dietatom doma kym tvoj drahy sa bude valat s inou ved co kazda druha je milenka !!!

monyka92
21. sep 2015

@jani_uk my sme velmi stastny 😉 klop klop len ked si predstavim ze by sa to mohlo stat mne tak....

aknad
21. sep 2015

Nahodou, mne sa @kristie4464 paci. Citi sa taka "vínna" a ja by som si prave dala pohar cerveneho...