S manželom máme dosť veľkú krízu

katarinkaa33
20. okt 2023

Dobrý deň, chcem sa opýtať na Vás názor. S manželom máme dosť veľkú krízu. V lete minulého roka som poslala jednej osobe pár fotiek nahých pŕs. V decembri som zase s inou osobou písala, trvalo to 3 mesiace. Všetko to bolo len v rámci srandy, nič som od toho nečakala, len proste krátenie si času. Áno, nevyznie to moc ako sranda, no žial stalo sa. Muž mi na to prišiel. Od marca sa stále hádame, chvíľu bol pokoj ale potom to príde zase, momentálne sme v štádiu že rozvod je asi jediné riešenie.....jediné čo nám v Tom bráni sú deti....ale iné riešenie asi neni. Muž mi túto zradu nechce odpustiť...ale ani ja nemám silu s ním nejak riešit.....stále ma len uráža do neviem akých ku..., ale fakt že nič iné ako urážky od neho nepočúvam. On stále tvrdí, že mu klamem a vidí a počuje čo chce on.....už fakt neviem ako ďalej....z tých jeho urážok už fakt nemám chuť sa s ním rozprávať.

nikolka5432
20. okt 2023

@katarinkaa33 akože sorry ale ty sa mu čuduješ? Na jeho mieste už dávno by som tá poslala do pečka.Keby on poslal svoj penis inej žene tiež by ti to prišlo smiešne ?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristinapetronela
20. okt 2023

Má právo sa hnevať ! Veď dobre hovorí .toto normálna matka detí nerobí

dadka128
20. okt 2023

@katarinkaa33 a čuduješ sa mu ? To co si spravila nie je riesenie a uz vobec nie sranda... ak bol nejaky problem pred tym vo vztahu mala si to riešiť hneď ak si nebola stastna deti nikdy nezabrania rozvodu .. ty si to riesila p osvojom najubohejsim sposobom .. sory ale byt tvojim muzom davno ta poslem kade lahsie ✌️

solange7
20. okt 2023

Poslala som par fotiek nahych prs. Tam som skoncila. Akoze to ozaj posielat hole cecky chlapom?

felycity
20. okt 2023

neviem či toto je sranda alebo vážne, ak skutočne si toto urobila, tak sa tvojmu mm nedivím a vôbec sa mu nedivím, že sa nad to nevie preniesť a ani ti odpustiť, hovorí z neho sklamanie, hnev , že si ho zradila... teraz si musíš niesť následky

prasiatko30
20. okt 2023

Toto je zase nejaky vtip. Pokus o objavenie sa na urcitom IG account lebo inak si neviem vysvetlit ako moze byt niekto tak blby

moonlight1210
20. okt 2023

Ja mam v poslednej dobe dojem, ze MK nastartoval novy trend.
A to pouzit konta, ktore su dlhodobo nepouzivane, opustene a zaspate na zverejnovabie falosnych kontroverznych priznani.

Alebo sa potom ich majitelkam od sledovania Farmy scvrkol mozog na posledne dve bunky. Z toho jedna jej ovlada podvozok a druha funguje pod heslom Ja, ja, ja, iba ja.

Lebo takto idiotsky sa zachovat a este pindat, ze je konfrontaciou so svojou chybou obtazovana, dokaze naozaj uz iba jednoducha Araňa.

subartic
20. okt 2023

@katarinkaa33 zbaľ sa, vezmi deti a odíď od neho . To je jediná cesta ako to zastaviť.
Ty si urobila riadne chybný krok , ale ak on zostáva v tomto vzťahu , musí s tým prestať nadávať ti do kuriev, ponižovať ťa hojiť si na tebe svoje ego .
Aj trestanie má svoje hranice a limity , inak ťa úplne ako osobu zničí a v podstate aj on seba. Ako som si spätne prečítavala niektoré diskusie narazila som na diskusiu , kde jeden muž už druhý rok nadával na svoju ženu ktorá ho podviedla a teda nadával jej oplzlo , nedotkol sa jej až mu jedna žena napísala či je pripravený na to že sa zajtra zbalí a odíde . On je odpísal že nech ho NESTRAŠÍ tým . Tak mu bolo napísané nech s tým okamžite prestane, lebo raz ju to prestane baviť , zbalí seba a deti a on najde prázdny byt . A nevedel pochopiť že nielen on má právo na odchod od nej ale aj ona od neho.

subartic
20. okt 2023

Nikto nemá právo ponižovať druheho človeka za jeho chybu , hoc je to aj nevera. Môže byť nahnevaný , rozčúlený , može kričať ,plakať ale nemá druhého dlhodobo ponižovať, nadávať mu a deptať ho . Ak s ním byť nechce , nech odíde . Ak chce , tak nech odpustí , urobí hrubú čiaru a prestane toho druhého ponižovať.

mimikarol
20. okt 2023

A cudujes sa? Mal ti dať ešte zopár po papuli. Aby si jedna dospelá žena, matka fotila cecky a posielala kadekomu je veľmi úbohé. A ešte sa cudujes a stazujes že ti vynada do ku.iev.... 🤦

maranta_leuconeura
20. okt 2023

Neodpustil ti. Ujasnite si ci spolu chcete ostat, lebo ak ano, bude ti musiet odpustit a uz to nevytahovat a budete musiet ist dalej. Pomohla by vam manzelska poradna-aj ako sa kultivovane rozviest a komunikovat, kedze mate deti, budete nuteni komunikovat aj po rozvode.

galioska
20. okt 2023

@katarinkaa33 kks mam dost🤣🤣

deti95060810
20. okt 2023

najlepší bude rozvod...to máš pravdu.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zobaka
20. okt 2023

po tých témach s chlapmi, konečne opak 😁

asi sa vo vzťahu nudis

subartic
20. okt 2023

@jj298 ako ho ponížila ? Utrpelo jeho mužské ego .
Však nech sa zbalí a odíde od nej , alebo nech teda ju vyhodí . Ale nie že bude s ňou zotrvávať ako taký trkvas a honiť si na nej svoje pošahané ego . Má právo to ukončiť , ale aj ona sa môže zbaliť a odísť, nikto jej tot právo neodobral. A myslím že keby sa zbalila a odišla bolo by to pre neho veľmi nemilé prekvapenie.

ladyblcha
20. okt 2023

Dost zalezi asi aj na tom, ci o prvom vedel, ci aj prve aj druhe sa naraz dozvedel? Ako si sa k tomu potom postavila ty?

lilitela
20. okt 2023

@katarinkaa33 Uplne nechapem, ze ako sa hadate. Ved sa s nim nehadaj, spravila si preslap a ten si pokazde ked sa o tom hadate, priznaj. Nasyp si riadne pokazde popol na hlavu. Je riadne nasraty, neveri ti a to bude nieco stat aby ho to preslo.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
subartic
20. okt 2023

@jj298 nie neponížilo. Skor by som s takýmto konaním nesúhlasila a mám na výber, odidem alebo zostanem . Samozrejme že by som sa hnevala a rozčulila ale nie kvôli tomu že by ma to ponížilo , ale že som si vzala takého trkvasa.

subartic
20. okt 2023

@jj298 teba by to ponížilo . Dokedy by si trestala svojho muža, mesiac, dva , rok desať rokov ? Kedy je ten limit pre teba kedy už s tým prestať ?Aký by bol život tvojho manžela vedľa teba keď mu budeš nadávať do chujov, debilov , kurevníkov ? Zlý . Zlý život sa rieši odchodom .

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska12323
20. okt 2023

Máme odlišný názor na to čo je sranda. Posielať holé fotky hocikomu okrem svojho partnera je záležitosť možno tak puberty a nie dospelej ženy. Ešte aj tá k**** si za to nechá zaplatiť. Takže mu odpovedz, že ňou nie si, si len sprostá.

carrie4
20. okt 2023

@subartic stotožňujem sa s tvojim názorom. Ostatné píšu "a čuduješ sa mu!?", ale dokedy bude ženu takto trestať. Treba sa skôr zamyslieť, ktorá žena spokojná a šťastná v manželstve niekomu niečo posiela.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kamatopo
20. okt 2023

Nuž prerástlo mu to cez hlavu. Toľko si to dával pred oči až sa v tom oba machate a topite. Fotiť si ,,kozy ,, a posielať ich niekomu sice nie je fyzická nevera no keby si môj muž fotí čo nemá a posiela to kade komu tak tiež by to so mnou riadne zamávalo a hlavne s mojou dôverou voči nemu. A nadávky to už je iný level. Myslím že vy už ste zrelí na rozchod. Čo ma mrzí skrz deti no na tie si mala myslieť keď si sa nudila. ,,Kdo chce kam pomôžme mu tam ,, ako sa hovorí u nás.

sashabb
20. okt 2023

Nerozumiem prečo by on mal posielať fotky penisu, keď ona posielala prsia. Po správnosti by ona mala posielať vagínu nie?

subartic
20. okt 2023

@jj298 odpovedz mi koľko je pre teba limit ? Hnevať by som sa aj ja hnevala , je to prirodzené a ľudské ,ale nádavať niekomu do kuriev za zaslanie prs je cez čiaru . Toto sú len také nepríjemnosti ktoré sa vyskytli v rodine, je to krok vedľa to uznávam , ale je vidieť že si sa nestretla s reálnymi a ťažými problémami v rodine . Vtedy by ti tie " cecky " pripadali skôr len taká banalita.

kamatopo
20. okt 2023

@sashabb 🤣🤣🤣veľmi trefne👍 no on by s tými svojimi kozami moc neupútal.