Rozhádaný priateľ rozdáva moje telefónne číslo

1. apr 2023

Ahojte 🙂,
nedávno som sem dala príspevok o urazenom priateľovi a jeho tichej agresii. Keď ma oklamal vo vážnej veci, ktorého ste označili ako narcistu a manipulátora.
Tento človek si zo zlomyseľnosti vymyslel, že sa mu údajne vyhrážam a píšem mu výhražné správy. Moje telefónne číslo dal jeho kolegyni (zistila som si, ktorá kolegyňa to je) a ona mi volala a písala, aby som sa nevyhrážala a neubližovala jej kolegovi, že sa ho musí zastať. (Opakujem, že nikomu som sa nevyhrážala). A ešte mi toto robili aj z firemného telefónu, čo má ich šéf a písali mi nadávky.
Ked sa toto stalo, upozornila som ich, že to nahlásim ich šéfovi, ako zneužívanie služobného telefónu.
Nerozumiem, načo sa tá kolegyňa do mňa miešala, uverila jeho klamstvu. Načo to bolo dobré ?

tosomja
1. apr 2023

Mňa by to vôbec netankovalo, keď ste už rozídení, možno ešte budú pokusy o pomsty 😁 treba ignorovať, kým tam nie sú vyhrážky že si ťa niekde počká, či ťa zbijú atď, tak odignorovať. Raz prestane. A strapnuje sa len on.

autor
1. apr 2023

@tosomja No boli tam od nej také reči "husté", že si ma zistí a vysvetlí si to so mnou z očí do očí a z rúčky do rúčky.
To bolo po tom, keď som jej povedala, nech sa do toho nemieša.

uglybetty1234
1. apr 2023

Fuha, tak toto by som ja ale riesila s ich nadriadenymi. Az sa mi rozum zastal, ze toto on riesi v praci a nejaka jeho kolegyna vola tebe zo sluzobneho telefonu!? No to teda nie!

tosomja
1. apr 2023

Tak by som zavolala na služobný telefón a pýtala si šéfa...a rovno mu aj poslala komunikáciu.

autor
1. apr 2023

@tosomja Nechápem, načo to robia ...

autor
1. apr 2023

@uglybetty1234 veď čo ju bolo do toho. ja by som sa nestarala do záležitostí druhých ľudí a už vôbec sa nenechala nahovoriť, aby som niekomu volala a písala.

tosomja
1. apr 2023

Ako ja seba poznám, vôbec by som sa tým nezaoberala, mám aj krajšie veci na zozname ako bývalého a jeho ohovárania 🤣

autor
1. apr 2023

@tosomja Veď hej, len mám obavu, že to číslo bude rozdávať ďalej.

januska12323
1. apr 2023

Neviem čo majú za firemnú kultúru ale toto si žiadny zamestnanec nemôže dovoliť. Písomne by som informovala vedenie firmy s dôkazmi a ako to budú riešiť je na nich. Keď bude vyhrážanie pokračovať rieš s políciou alebo si aspoň zmeň číslo.

mikadooo
1. apr 2023

Kolegyňa ti môže byť u zadku, jednoducho sa tí dvaja našli, to neovplyvníš. Kolegyni napíš, že jej ho s radosťou prepúšťaš, zbaľ caky paky a utekaj od "priateľa". To naozaj je ešte tvoj aktuálny partner? Nechápem...🤔. Plus ak to bude pokračovať, zablokuj si tie čísla a šéfovi napíš oficiálny mail s printscreenmi. A dovi dopo nech ma obaja bozajú v riť. Takisto by som okamžite zablokovala každé nové telefónne číslo, ktoré mi bude písať urážky. Bez reakcie. Ale obávam sa, že priateľ už príliš veľa kolegov, ochotných hrať túto jeho hru, nenájde.

reanda
1. apr 2023

neskoc na to.. vobec nereaguj.. mozno porozdava cislo este dalej, ale ked nebudes reagovat, prestane ho to bavit..

monuska112
1. apr 2023

blokni to vsetko a mas pokoj. ak budes na to akokolvek reagovat, vyplni to jeho ciel a je mozne ze ho bude dalej rozdavat.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jan510
1. apr 2023

ved blokni cislo a hotovo, a to urob zakazdym ked ta bude niekto nezelany kontaktovat

lucka_ke
1. apr 2023

zmenila by som si číslo

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. apr 2023

@lucka_ke Áno, zmeniť si číslo je najlogickejšie riešenie. Ale zas ked máš toto číslo všade nahlásené ako kontaktný údaj u lekárov, v banke, v poisťovni, elektrárňach, rodine, priateľmi tak sa mi do zmeny čísla moc nechce.
Potom to všade prehlasovať, udávať nové ...

bea6530
1. apr 2023

Toto máš keď si necháš do života vstupovať cudzích ľudí.
Veď máš vlastný rozum pre Boha.
Vybav si to priamo s ním a už.

autor
1. apr 2023

@bea6530 prepáč, ale nerozumiem tvojej poznámke "púšťaš si do života cudzích ľudí". Definuj. To mám človek celý život žiť "v ulite", ale sa nikdy z nikým nezoznámiť ?

tamitamitami
1. apr 2023

Normálne by som jej napísala že nech ma viac nekontaktuje, ak sa to bude opakovať budeš to riešiť s jej nariadením k vyhrážkam by som jej napísala že takéto jednanie nebudeš tolerovať a ešte raz ťa skontaktuje pôjdeš to riešiť na políciu. Ak by neprestala presne tak aj spraviť.....

Jemu by som tiež napísala že nech tvoje číslo neposkytuje cudzím osobám, že potom sa dejú takéto veci (poslala by som mu fotku konverzácie) poprosila by som ho nech o mne nešíri tieto klamstvá. A viac by som naňho už nereagovala.....

autor
1. apr 2023

@tamitamitami Hej, urobila som si screenshoty tej konverzácie.

dilino
1. apr 2023

a čo ak by si si dala čislo nove sa neda prehlasiť dá tak čo.Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod.

bea6530
1. apr 2023

Ale môžeš prečo nie. Ale dať si radiť od neznámych ľudí na internete ktorí nepoznajú tvoju situáciu mi nepríde ako najlepší nápad.

Už keď si necháš radiť od rodiny čo ťa poznajú už tí nie vždy dokážu byť objektívny,pretože nepoznajú všetky okolnosti.
Treba brať všetko s rezervou

mira0611
1. apr 2023

Ahoj autorka, nechapem naco to riesis.
1. Bloknem cislo a bodka.
2. Keby sa niekto vyhrazal mojmu kolegovi, urcite by to ziadna z nas neriesila a nezacali by sme dotycnej vypisovat a to sme dobra sudrzna partia, ale do osobneho zivota sa nikomu nemontujeme.
3. Z tohto si kludne vyvodim, ze je to viac ako kolegyna.
Blokni ich a dopraj si pokoj.

autor
1. apr 2023

@bea6530 Vidím, že si tu nová. Založenie niku marec 2023. Nič v zlom, ale načo si si ten nik zakladala Ty ? Možno aj Ty budeš potrebovať v budúcnosti radu. Viem, že MK nie je žiadny smerodatný zákon podľa ktorého sa máme 100% riadiť. Ale je to diskusného fórum, na ktoré keď sa prihlásime máme záujem si prečítať aj názory ostatný žien. Ich pohľad na vec.

autor
1. apr 2023

@mira0611 Áno, veď to si aj ja myslím, že keď sa toho tak vehementne chytila, bude to viac ako kolegyňa. Či s ňou nemá pomer.

bea6530
1. apr 2023

Čo ti mám na to povedať.
Sama vidíš ako to dopadlo.

trinityf
1. apr 2023

Presne ako ti tu radia viacere. Toto je typicky narcista. Postvat proti tebe co najviac ludi a zo seba spravit obet. Najlepsia obrana? Ignoracia. Nekrm ho svojim hnevom, lebo to ho bude hnat dalej. Takze, zablokovat cislo a ignoruj.

autor
1. apr 2023

@bea6530 A ako toto dopadlo ? Že som založila túto tému. No dobre to dopadlo. Čítam tu rozumné názory.
A ako to dopadlo s jeho kolegyňou ? No tak ako malo. Nabudúce aspoň bude vedieť, že nemá naletieť na blufovanie a hasiť, čo ju nepáli.
Kto vie, či je to ozaj iba kolegyňa ...

ckocka
1. apr 2023

@mira0611 drama queen