Priateľovi sa stále niečo neľúbi

27. apr 2020

Ahojte. Idem sa trošku posťažovať, ale aj vypočuť rady.
S priateľom spolu bývame pol roka, zo začiatku neboli žiadne problémy čo sa týka asi všetkého. No v poslednej dobe začal byť iný. Začal sa sťažovať, že neviem variť pretože jeho mama to robí inak. Neľúbi sa mu ani to ako dávam prať veci, ako upratujem v podstate nič. Na všetko má pripomienky, že mama to robila inak alebo, že on an to nie je zvyknutý. Ja už som zúfalá keďže čoskoro budem rodiť tak asi so mnou aj hormóny začali mávať a plačem pomaly každý deň pre všetko čo mi povie. Myslela som si, že keď má chlap 34 rokov už bude mať rozum. Lenže asi je problém v tom že 32 rokov býval u mami a tá si ho očividne rozmaznala.
Prosím vás ako toto riešiť? A dá sa nejako riešiť aj to, že nebude robiť všetko tak ako jeho mama aby bol spokojný? Lebo naozaj ma nebaví a nemám potrebu behať za jeho mamou a pýtať sa ako to robila ona a podobne.

deti95060810
27. apr 2020

evidentne mu u mamičky bolo lepšie...😉

denden77
27. apr 2020

nezijes nahodou s mojim ex? 🤔😁 nech si navari, uprace, operie a ozehli sam 😉

lentilkaxxx
27. apr 2020

Takže ďalší s neprestrihnutou pupočnou šnúrou? Fajn, nech Ti názorne predvedie, ako čo treba robiť. Najlepšie tak celý týždeň a bez výhovoriek. Kritizovať vie každý neschopák. Hrdinov preslávili ich činy, tak hurá do toho 😉

catherine1989
27. apr 2020

Povedz mu to - že ťa zranuje, keď ťa porovnáva s mamou. Ale kľudne, bez nejakých krikov a zbytočných emócií. Určite to nehovorí preto, aby ťa zranil. Možno aj ty reaguješ prehnane a príliš si to všetko pripúšťaš. Samozrejme, nie je príjemné, keď ťa chlap porovnava s matkou, ale skús sa nad to povzniesť. Zrejme aj preňho je táto situácia nová a nevie ju spracovať. Ale odporúčam dať si vzťahu aj komunikáciu do poriadku kým sa bábo narodí, lebo potom nebudeš dupľom stíhať starať sa o neho na úrovni, ako je zvyknutý.

ledgerka
27. apr 2020

fuha, no to co skritizuje proste nerob. Alebo zahlas takto to robim ja a ked sa ti nepaci chod naspat ku mamicke. Predpokladam ze je nauceny doma nic nerobit a ty robis vsetko vsak? Este spolu byvate kratko tak to zmen a nauc ho tiez doma makat.

mummy01
27. apr 2020

No,hlavne prestan plakat,vzchop sa a povedz panovi velkomoznemu nech prilozi ruku k dielu. A nenechaj sa buzerovat,cim skor to stopnes tym lepsie pre Teba.

kitycat
27. apr 2020

Ked sa spravas ako sluzka aj on sa tak k tebe sprava

Ci doteraz ti so vsetkym pomahal?

wokokoza
27. apr 2020

Môže byť rád, že vôbec okolo neho skáčeš, akože som prekvapená z toho ako riešime mnohé skôr, že prečo a podobne a nedáme si otázku, či ozaj musíme chlapom skákať takto okolo zadku :/

miriam11
27. apr 2020

Bože môj, na čo si robíte deti bez toho, aby ste sa dobre spoznali. Ja nevládzem už fakt. Každá druha téma o tom istom. Mam priateľa, nie sme zobratí, čakám dieťa, nemáme to a tamto, ale problémov plno......

jajka71
27. apr 2020

Nechaj nech robi on, moj ked nebol spokojny urobil si sam....a potom ked sa nepacilo uz to nemal na koho zvalit...inak sa zblaznis...ja som s muzom a svoktou byvala cca 7r, teraz lutujem, ze som si nedupla skor, usetrila by som sebe i dvojickam tolko starosti....ale po bitke kazdy general...nepaci sa, nechuti urob si sam!

aylinn
27. apr 2020

Boze to je blb😏 prepac ale fakt. Uz len zo slusnosti k tebe by ti nemal nic take vycitat a snazit sa prisposobit.
Môj bol zvyknuty ze doma sa iba zametalo, ja nie , kupil mi vysavač. Nejedaval u mamky vobec polievky teraz sa zanimi zabija ked uvarim. A tiez coskoro rodim a robi tieto.posledne tyzdne vsetko on. Okrem prania vysavania. Mal by ti pomahat aj fyzicky aj psychicky nie ti ešte pridávať 😡😡

saskia_98
27. apr 2020

Aj moj manzelino bol taky ale ja som mu rovno povedala chces zeby to bolo tak jak to robi tvoja mamicka ? Fajn, sprav si sam .. Ryyychlo sa mne prisposobil a naucil moje zvyky kedze nemal ani oprate ani navarene ani nic. Od vtedy mu staci tak, ako ja spravim. 🤷🏻

sunny8
27. apr 2020

Nech si to všetko robí sám .. mamickin maznacik ti iní nebudú žiaľ ..

tenerifka
27. apr 2020

to akoze ty mu robis dobrovolne sluzku, on ta zato depta, a ty sa kvoli tomu trapis? A vies preco ta zato depta? Lebo mu to dovolis a on sa tym citi viac chlap, paneboze zena, maj sa rada. Na mña by si chlap toto nedovolil, vies preco? Lebo by ho to ani nenapadlo. A vies preco? Lebo vie, ze by sa akurat tak sam ponizil, maximalne by som ho vysmiala a prd makovy si robila z tupych reci. Nech sa mlady pan zapoji, porobi, ty ho za to pochval, a povedz mu, ze je sikovnejsi v domacich pracach ako ty, ale ze ty mas zase ine kvality. Treba byt nad vecou a neprikladat vyznam kravinam

sense
27. apr 2020

Kef zacal moj toto tak som mu povedala ked to vies lepsie nech sa paci... sprav to ty a.bude to presne podla tbojich predstav...

eliska13
27. apr 2020

A ako dávaš prať veci na to je nejaký figel??každá žena vari inakšie tak nech sa mamičky opýta a navarí sám.S týmto ho rýchlo stopni teraz žije s tebou a bude to tak, ako ty uznas za vhodné .Keď sa mu nepáči nech to robí sam.Vlastne Ta stále kritizuje a zhadzuje sebavedomie.Chyba je, že spolu bývate krátko. Ty nemáš prečo behať za jeho mamouu, aby si sa spýtala ako mu navariť vieš si predstaviť opačne garde?že by chlap išiel za svokrou a pýtal sa ako navariť žene?Dávaj pozor, lebo narodí sa bábo a zbláznis sa

loliku
27. apr 2020

Len sa nedaj! Ako si naučíš, tak budeš mať ♥️

evkakozickova
27. apr 2020

A po pôrode to bude ešte horšie...

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hradnapani
27. apr 2020

toto porovnavanie treba razne stopnut. Nenechaj ho v tom pokracovat, lebo budes trpiet. Normalne oznamovacim tonom bez hysterie mu oznam, ze nie si jeho matka, nikdy nebudes jeho matkou a teda ani nebudes robit tak, ako robi jeho matka. Ty tiez od neho nevyzadujes, dufam, to co robil tvoj otec. Alebo teda ak nepochopi, tak chod na to obdobne. Ak ti vytkne, ze neperies ako mamicka, tak odpovedz, ze on nepritlka klince tak, ako tvoj ocko a ty si na to takto zvyknuta ;) ale ze viac nemienis znizovat uroven takymto porovnavanim. Ach jaj, no chlap, co bol 32 rokov pod mamkinymi kridlami... Ries to cim skor.

stanulienkat
27. apr 2020

Ked zena 1x zacuje vetu,ze moja mama to robi inak- treba utekat.

nnnuuunnn
27. apr 2020

Ma to myslis zo svojej hlavy alebo svokra mala poznamky?

catherine1989
27. apr 2020

@nnnuuunnn áno, to mi presne napadlo, že či ho mamička trošku nenaviedla

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nnnuuunnn
27. apr 2020

@catherine1989 ak bol doteraz ticho, tak urcite to ma od nej. Pockaj ked porodis, mna islo rozdrapit od jedu. To aj moja taka bola vsetko bolo zle! Ze som polozila 2 tyzdnove oblecene babatko na postel, bez toho, aby malo pod hlavou cistu plienku, lebo postel je spinava.. 😀 No v zivote by ma taka blbost ani nenapadla. Ona skoro z koze vyletela. Ale ze si neumyva ruky a chyta jedlo kazdemu s olizanymi prstami je ok.

jana_eyre_2
27. apr 2020

Veď nech to urobí on tak isto ako jeho mamička, určite to zvládne.. ani prstom by som nepohla pre neho, keď sa mu tak nepáči..

vilma7
27. apr 2020

Slušne mu vysvetlí že ty nie si jeho matka, a keďže je to aj tvoja domácnosť, budeš si to robiť ako chceš ty a hotovo. A ak bude upravovať on, nech si poriadi aj ako jeho maminka, ale že ty si dospelá a máš svoj systém a bude si musieť naň zvyknúť.

Či je to bývaním u mamky neviem, lebo môj manžel žil doma takmer do 40.tky a takéto móresy vôbec nemá. Takže možno to bude aj povahou. Alebo môj možno ani netuší, ako to bolo u nich doma 🤣🤣🤣

lija22
27. apr 2020

ako sa da zle prat? toto ma zaujima. inac mozno si neuvedomuje,ze sa sprava nevhodne a len ta chce preonacut, aby si robila veci ako je zvyknuty. neviem, vysla by som mu v ustrety napr v jedlach, ktma rad, ze skusim uvarit podla receptu od tvojej matky ale upratujem, periem takto a takto to bude

uglybetty1234
27. apr 2020

prrrrrr
tam je sporak, tam je hrniec, tam je metla. Rob ako tvoja mama, alebo bud potichu!

lubka73
27. apr 2020

tak nech si pomaly zacne zvykat , kazda kuchyna je ina aj moja mama vari niektore jedla inak a nieto este priatelova, mojmu nastastie chuti tak ako varim ja, zvykol si a hlavne neporovnava