Priateľka pracuje v SBS

19. mar 2024

Dámy, vykonávate ženskú, čistú prácu?
Ide o moju priateľku, mohli by sme si dovoliť aby bola doma a má na to aby robila aspoň v administratíve, no ona nie, ju to nebaví. Ja som inžinier, väčšina známych tiež a ak majú partnerky, tak tie pracujú ako manažérky, účtovníčky alebo aspoň na recepcii. Priateľka pracuje v SBS, začínala obyčajnou ochranou objektu, teraz je u zásahovej jednotky a štve ma, že sa zase prihlásila na kurz aby mohla robiť aj prepravu peňazí, spomínala aj detektívne služby. Veď si všimnite SBS v TESCU, Kauflande, ľudia pomaly v dôchodku a prečo? Lebo nikto nechce robiť u súkromnej bezpečnostnej služby a prečo? Lebo je to posledná špinavá práca.. No nie, ona si tam ide napĺňať život..

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisa_s
19. mar 2024

Dalsi dolezity "pan inzinier"

stellarstar
19. mar 2024

Nechaj ju robiť to, čo ju baví. Tebe by sa páčilo keby to bolo naopak že by tebe povedala že by nechcela aby si ty išiel pracovať? To čo už? Keby mne toto povie môj tak...

andrea_82
19. mar 2024

Posledna spinava praca? Ty si teda riadne mimo... 🤦‍♀️

mclissa
19. mar 2024

Nie nerobim cisto zensku pracu. A priatelku nechaj robit to co ju bavi a naplna. Ci ona tebe tiez vybera pracu?

betulinka1
19. mar 2024

Je uplne skvele, ze nasla co ju napĺňa. Nekaz jej to a podpor ju. Ziadne blbe a negativne poznamky. Budes mat doma vďačnu a šťastnú zenu, ver tomu, ze budes aj ty stastny 😉😉😉

reanda
19. mar 2024

najdi si vhodnejsiu partnerku.. a tuto nechaj zit.. aj tak nechapem, co taka zena vidi na nudnom inzinierovi, co by ju najradsej spravil recepcnou alebo uctovnickou 😀

zuzanazu85
19. mar 2024

Práca ju baví,ty ako partner by si to mal rešpektovať. Nediruguješ jej aj ako chodí oblečená,s kým sa baví atď?A k tej špinavej práci ...radšej si odpustim komentár 🤭. Ale mám tušáka,ze ťa baby ,,zožerú" 😁.

rebellefleur
19. mar 2024

A aky mas konkretne problém? Jáj, viem,dačo mi vraví, ze sa nemozes pred znamymi "pochválit", ze partnerka Pánka Inžiniera robí "poslednú špinavu prácu" ..🙈🙈🙈🙈

autor
19. mar 2024

Hej prekáža mi, že som vzdelaný človek a mám po boku osobu, ktorá vykonáva prácu, ktorú robia ľudia bez maturity ak ich inde nevzali. Pritom predtým robila asistentku riaditeľky.

zuzanazu85
19. mar 2024

Niee😆,toto bude na 🍿 🤭

zmrzlinka2021
19. mar 2024

Ak ti to prekáža, nájdi si frajerku primeranú tvojmu vzdelaniu a fungovaniu. Je to úplne ok. Čo ale nie je ok, je považovať akúkoľvek prácu za špinavú.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stellarstar
19. mar 2024

Tak sa s ňou rozíď a nájdi si takú ktorá nevykonáva špinavú prácu aby si sa nemusel za to hanbiť 🤦‍♀️ keby som tvoja priateľka a toto tu čítam tak zbalim kufre a idem od teba

cherrystone
19. mar 2024

toto vyzera na buduceho ex-priatela

pokinka
19. mar 2024

Len tak a zamyslenie: keby robila napr. elektrikárku, čo fakt nezvykne byť ženská práca.. Ale ok. Ak by vedela fakt šikovne zapájať káble, aj to by ťa štvalo?

rebellefleur
19. mar 2024

Mimochodom vzdelany pan inzinier,nafukuješ sa tu akoby si mal min. dva tituly pred menom a dva za menom 🤣😁

majulino
19. mar 2024

Si povrchný sebec. Ak sa za ňu hanbíš, tak ju nechaj, nech si nájde skvelého partnera, ktorý ju bude podporovať v tom, čo ju baví. Ja som odišla z banky robiť do krčmy. Som šťastná prestastna, manžel, aplikačný inžinier, riaditeľ kvality ma plne podporuje, napriek tomu,, že v jeho rodine každý druhý lekár, právnik a zvyšok má vlastnú firmu...
Hanba by ťa mala fackat ty egoista jeden

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
19. mar 2024

Že vzdelaný človek 🤣🤣🤣🤣🤣 pobavilo 👍

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1ryba
19. mar 2024

Tu je príklad toho, že titul nie je záruka inteligencie ani nerobí z človeka niečo viac.

lenka2232
19. mar 2024

Tak naco s nou si?

berenika39
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzuzv
19. mar 2024

Môj manžel je tiež inžinier a aj ja mám vs titul a robím čašníčku v malom krásnom bistre a baví ma to 😊 nebaví ma sedieť v office 8hodin na zadku 😜

tundra
19. mar 2024

@1ryba 👍👍👍💪💪💪

janai1
19. mar 2024

Nechcem ta sklamať ale minule som pozerala ponuky a na recepciu berú tiež aj bez maturity 😁

lukbe
19. mar 2024

Vraj posledná špinavá práca🙈Pri čítaní na začiatku som myslela, že nechces, aby toto robila, lebo sa o ňu bojis, pri ochrane a vození peňazín to isté, bude to nebezpečné. Ale špinavá práca? Ak už ide o to, žiadna dobre vykonaná práca nie je špinavá, aj keby si mal wecka čistiť! Dúfam, že čoskoro budeš jej bývalý.

jenny224
19. mar 2024

Na asistentku riaditeľa tiež zrovna vedomosti génia a VŠ netreba 😆 a ty pracuješ na akej pozícii?

cacianka
19. mar 2024

Ahaaaa, tak ti posrala ego ?!.
Vieš čo ? Vykašli sa na ňu. Nájdi si nejakú nóbl inžinierku, doktorku, vedkyňu, aby si sa mohol chváliť.
Hmm, ale čo keď takým úspešným ženám nebudeš dosť dobrý ty ? Obyčajný inžinierik. Nejako ti titul stúpol do nosa, keď sa povysujes nad "špinavou prácou" tvojej priateľky. Každá práca je dôležitá, na úrovni, aj tá sbs, lebo napr. nestrazi nejaký pajzel, ale posúva sa a napreduje. Veď ona sa prebudí a uvedomí si akého egoistu má vedľa seba, a verím že ťa kopne niekde. Hoci aj do 🥚🥚.
Aj ja ako žena mám vyššie vzdelanie a dôležitejšiu/ odbornejšiu prácu ako môj chlap, ale za 20 rokov spoločného života som tu jeho sbs nikdy nepovažovala za niečo špinavé. Lebo je to človek slušný, zodpovedný, milý, ochotný, pracovitý, so ❣️, a nie povýšenecky egoista ako ty