Priateľka odchádza na 4 týždne

9. apr 2022

ajojte,

priatelka mi odchadza v pondelok na 4 tyzdne pracovne do zahranicia je to prvykraz kedy budeme po 5 rokoch odluceni na viac tyzdnov.
ako nesmutit? pretoze je mi smutno, poviem pravdu aj som si poplakal. vazne mi uz teraz chyba😕

loliki
9. apr 2022

Tak si poplač. Snáď tu nehľadáš rýchlu náhradu o polnoci😠. Ajoj.

dzulli1980
9. apr 2022

Si nejako moc na ňu naviazaný, či? ... to nie je dobré, v živote prídu horšie veci.

beata_k
9. apr 2022

To je len uvodny sok. Neboj, bude dobre a ubehne to rychlo 💪

autor
9. apr 2022

@dzulli1980 aj priatelka plakala velmi, na mna to dolahlo teraz pretoze sa to uz blizi a po 5 rokoch sa neubidime prvykrat takto slho cize ano uz som po tych eokoch naviazany😕

autor
9. apr 2022

@beata_k dakujem

zirafienka
9. apr 2022

@loliki asi nebudeš ďaleko od pravdy😀

loliki
9. apr 2022

V pondelok odchádza a ty v sobotu v noci píšeš na MK? Prečo nie si s ňou, ak ti bude tak veeeľmi chýbať? Nie je ti tu trápne?

autor
9. apr 2022

@zirafienka preboha chodte spat ak mate na praci pisat trapne komenty, ja som slusne sem napisal.

autor
9. apr 2022

@loliki riesite hluposti priatelka spi, ja lezim vedla nej a nebiem spat. Takze trapne by malo byt Vam za taky hlupy komentar

liljana
9. apr 2022

Tak si normalne poplac. Kym sa vrati, mozes jej vysit nejaku peknu decku, alebo obrus. 🙂

beata_k
9. apr 2022

A ked ti bude uz ozaj tazko, tak pomysli na zeny a deti, co utekaju z Ukrajiny. Tie sa neuvidia so svojimi muzmi mesiace...ak sa vobec este uvidia.

loliki
9. apr 2022

Nehnevaj sa, milióny žien odišlo z UA od manželov ani netušia na akú dobu, kam sa dostanú, či sa vôbec ešte vrátia a stretnú a musia s tým žiť. Už ma predbehla beata.

siera_springs
9. apr 2022

Skus to brat z tej stranky ze ked sa vrati, budete si vzacnejsi a tie prve dni po navrate budu vynimocne. Ono to rychlo ubehne. Inac, tiez mi pride ze si na nu nejaky moc naviazany. Ja som 3 roky vydata a taketo nieco by som uvitala prave kvoli pocitom z navratu a proste celkovo, trochu zmeny do zivota. Tvoju priatelku to urcite pracovne obohati, preco tie 4 tyzdne beries tak tragicky nechapem..

loliki
9. apr 2022

A tvoja priateľka spí, neplače a nevypisuje na MK. To ti nepríde zvláštne?
Každému sa zdravíš Ajoj?

simonka2000
9. apr 2022

Ja som tiež odišla od priateľa pred 12 dňami a vrátim sa možno o 3 týždne aj to nie je isté …tiež mi bolo hrozne aj priateľovi, a samozrejme každý deň mi chýba 🥺ale voláme si čo a ako. Inak človek aspoň trochu vypadne zo stereotypu. Možno sú nejaké veci, kt. berieš ako samozrejmosť, a po tom čo spolu nebudete si uvedomíš ešte viac ako si toho človeka vážiš. A hlavne ako písali vyššie, prvé dni potom su super keď sa uvidíte po dlhej dobe 😊 ten môj sice nie je romantik, ale keď som sa vrátila tak aj kytica a lupene rúži po posteli boli 😂❤️

cicuca
9. apr 2022

@beata_k 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

beata_k
9. apr 2022
cicuca
9. apr 2022

Využi ten čas pre seba. Nejaký šport, turistika, kniha...alebo niečo čo by si rád urobil, ale dlhšie sa ti do toho nechce 🤷 výplň si čas 🙂

cicuca
9. apr 2022

@beata_k áno, aj také veci sa dejú a nie len na ukrajine, ale prečo to sem nasilu pchať?

beata_k
9. apr 2022

@cicuca Bol to priklad.

autor
9. apr 2022

@loliki sme ma zakladnej skole ze ideme riesit ako kto koho pozdravi? 😅 wau gratulujem chod spat

cicuca
9. apr 2022

@beata_k áno, ale stále prečo to sem nasilu pchať. Mne to nepríde, že by to bolo vhodné. Milióny ľudí hladujú, majú vážne existenčné problémy a bojuje sa aj v iných krajinách. Nikomu to nepomôže keď sa to bude všade otrepávať...a to mám pochopenie a súcit s danou situáciou. Keď prichádzali utečenci, tak som sa rozprávala s jednou mamičkou, tak kade jako, však istá recova bariéra tam je a celý čas plakala...veľmi mi jej bolo ľúto, ale nepatrí to sem.

miadi
9. apr 2022

Ked ju tak lubkas tak sup zajtra do zlatnictva a urob z priatelky po 5r snubenku. Aspon sa budete mat mesiac o com bavit cez Skype planovat svadbu a tesit sa 😜

beata_k
9. apr 2022

@cicuca A to mam vypisat menny zoznam krajin kde je vojna, hladomor alebo bezpravie? Este raz, bol to len priklad, ze moze byt horsie. Deje sa to tu vedla, tak to ludom rezonuje v hlave.
A ty musis nasilu reagovat mimo temu?

loliki
9. apr 2022

Celý tvoj prejav vyzerá tak, ako keby si na tej základnej bol. Spať máš ty so svojou milou a nie tu vypisovať s inými ženami. Ešte ani neodišla. Teraz ťa tu máme všetci mojkať, chúďatko, celý mesiac? Kto ti navarí, kto ti vyperie?

autor
9. apr 2022

@loliki ale choď do kelu… mne je smutno źe odchadza a vy idete robiť ako keby vas tu balím. Bwžtw spať a starajte sa vy radšej o svojho muža, ak nejakeho mate, lutujem ho s takou hysterkou by som veri nevydržal, už len to ak ti na cudziom chlapovi vadi, že za pozdrav vyberie ajoj😂

loliki
9. apr 2022

A bude ti smutno celý mesiac, tak to si tu ešte popíšeme. To už ani nejdem spať. Veď zobuď frajerku, nech sa poteší, že sa nemusí o teba báť. Fešáčik hľadá útechu na ženskom fóre pre mamičky. Bude mať radosť. Čo si ty za chlapa? Do kelu môžeš ísť ty, keď si sa za toľký čas nestihol s ňou oženiť..

shinon258
9. apr 2022

@loliki pani, asi ste si zabudli zobrať lieky

autor
9. apr 2022

@loliki 😂 jej toto rano ukazem nebojte sa

loliki
9. apr 2022

@shinon258 lieky nech si dá autor. Tvoj muž by vypisoval na MK, keď pôjdeš preč?