ajojte,
priatelka mi odchadza v pondelok na 4 tyzdne pracovne do zahranicia je to prvykraz kedy budeme po 5 rokoch odluceni na viac tyzdnov.
ako nesmutit? pretoze je mi smutno, poviem pravdu aj som si poplakal. vazne mi uz teraz chyba😕
Si nejako moc na ňu naviazaný, či? ... to nie je dobré, v živote prídu horšie veci.
To je len uvodny sok. Neboj, bude dobre a ubehne to rychlo 💪
@dzulli1980 aj priatelka plakala velmi, na mna to dolahlo teraz pretoze sa to uz blizi a po 5 rokoch sa neubidime prvykrat takto slho cize ano uz som po tych eokoch naviazany😕
@beata_k dakujem
@loliki asi nebudeš ďaleko od pravdy😀
V pondelok odchádza a ty v sobotu v noci píšeš na MK? Prečo nie si s ňou, ak ti bude tak veeeľmi chýbať? Nie je ti tu trápne?
@zirafienka preboha chodte spat ak mate na praci pisat trapne komenty, ja som slusne sem napisal.
@loliki riesite hluposti priatelka spi, ja lezim vedla nej a nebiem spat. Takze trapne by malo byt Vam za taky hlupy komentar
Tak si normalne poplac. Kym sa vrati, mozes jej vysit nejaku peknu decku, alebo obrus. 🙂
A ked ti bude uz ozaj tazko, tak pomysli na zeny a deti, co utekaju z Ukrajiny. Tie sa neuvidia so svojimi muzmi mesiace...ak sa vobec este uvidia.
Nehnevaj sa, milióny žien odišlo z UA od manželov ani netušia na akú dobu, kam sa dostanú, či sa vôbec ešte vrátia a stretnú a musia s tým žiť. Už ma predbehla beata.
Skus to brat z tej stranky ze ked sa vrati, budete si vzacnejsi a tie prve dni po navrate budu vynimocne. Ono to rychlo ubehne. Inac, tiez mi pride ze si na nu nejaky moc naviazany. Ja som 3 roky vydata a taketo nieco by som uvitala prave kvoli pocitom z navratu a proste celkovo, trochu zmeny do zivota. Tvoju priatelku to urcite pracovne obohati, preco tie 4 tyzdne beries tak tragicky nechapem..
A tvoja priateľka spí, neplače a nevypisuje na MK. To ti nepríde zvláštne?
Každému sa zdravíš Ajoj?
Ja som tiež odišla od priateľa pred 12 dňami a vrátim sa možno o 3 týždne aj to nie je isté …tiež mi bolo hrozne aj priateľovi, a samozrejme každý deň mi chýba 🥺ale voláme si čo a ako. Inak človek aspoň trochu vypadne zo stereotypu. Možno sú nejaké veci, kt. berieš ako samozrejmosť, a po tom čo spolu nebudete si uvedomíš ešte viac ako si toho človeka vážiš. A hlavne ako písali vyššie, prvé dni potom su super keď sa uvidíte po dlhej dobe 😊 ten môj sice nie je romantik, ale keď som sa vrátila tak aj kytica a lupene rúži po posteli boli 😂❤️
Využi ten čas pre seba. Nejaký šport, turistika, kniha...alebo niečo čo by si rád urobil, ale dlhšie sa ti do toho nechce 🤷 výplň si čas 🙂
@loliki sme ma zakladnej skole ze ideme riesit ako kto koho pozdravi? 😅 wau gratulujem chod spat
@beata_k áno, ale stále prečo to sem nasilu pchať. Mne to nepríde, že by to bolo vhodné. Milióny ľudí hladujú, majú vážne existenčné problémy a bojuje sa aj v iných krajinách. Nikomu to nepomôže keď sa to bude všade otrepávať...a to mám pochopenie a súcit s danou situáciou. Keď prichádzali utečenci, tak som sa rozprávala s jednou mamičkou, tak kade jako, však istá recova bariéra tam je a celý čas plakala...veľmi mi jej bolo ľúto, ale nepatrí to sem.
Ked ju tak lubkas tak sup zajtra do zlatnictva a urob z priatelky po 5r snubenku. Aspon sa budete mat mesiac o com bavit cez Skype planovat svadbu a tesit sa 😜
Celý tvoj prejav vyzerá tak, ako keby si na tej základnej bol. Spať máš ty so svojou milou a nie tu vypisovať s inými ženami. Ešte ani neodišla. Teraz ťa tu máme všetci mojkať, chúďatko, celý mesiac? Kto ti navarí, kto ti vyperie?
@loliki ale choď do kelu… mne je smutno źe odchadza a vy idete robiť ako keby vas tu balím. Bwžtw spať a starajte sa vy radšej o svojho muža, ak nejakeho mate, lutujem ho s takou hysterkou by som veri nevydržal, už len to ak ti na cudziom chlapovi vadi, že za pozdrav vyberie ajoj😂
A bude ti smutno celý mesiac, tak to si tu ešte popíšeme. To už ani nejdem spať. Veď zobuď frajerku, nech sa poteší, že sa nemusí o teba báť. Fešáčik hľadá útechu na ženskom fóre pre mamičky. Bude mať radosť. Čo si ty za chlapa? Do kelu môžeš ísť ty, keď si sa za toľký čas nestihol s ňou oženiť..
@loliki 😂 jej toto rano ukazem nebojte sa
Tak si poplač. Snáď tu nehľadáš rýchlu náhradu o polnoci😠. Ajoj.