Priateľ si hladá inú známosť. Čo mám robiť?

zzuzana254
30. aug 2011

ahojte dievcence, asi kazda sa uz stretla s tim ze zacala ziarlit na priatela pretoze mala na to parny dovod. No moj problem sa zacal vtedy ked som si vsimla divne spravanie u mojho partnera tym ze sa mi ako tak odcudzil v neznostiach. Ked som sa snazila prist na to preco ma take chovanie zistila som ze od minuleho roku si to proste robi pred pc a ako tak uz nevynakladal na mna taku chut. to by nebolo az take najhorsie ved kazdy chlap to robi, horsie je ze som mu v pc nasla spravycky ktore pisal jednej zadanej babe ktorej sa stazoval na veci v nasom vztahu: typu : ako sa stale hadame, ako je nestastny, ako sa snazi stale za nas , ako by si rad nasiel bokovku, a ze ked sa mu aj niektora paci baba ze mu to nepovie a ze ho to stve. Samozrejme ze ta dotycna ktorej to pisal mala tiez take iste problemy ako on co je nahoda nie? vadi mi aj to ze robi kamaratovy tretie koleso vzdy ked sa chce s niektorou babou stretnut tak vola aj mojho frajera ktoremu to vobec neprekaza a vzdy s nim ide. jeho kamos s nim rozobera baby co s ktorou robil a mne sa zda ze ten moj si uz zacina robit chute na nieaku inu, nemyslim to po citovej stranke pretoze ma moj lubi len po tej druhej stranke si proste robi chute. vadi mi aj to ze pozera hole baby na jednej stranke aj s inymi videami a komentuje to typu ze sa neda odolat tej babe, ze vyzera ten zadok ako moj. a k tomu sa este jeden vecer stretol s byvalou pretoze ho volala von a na koniec sa s nim chcela bozkavat ale ze odmietol pretoze ma mna a nechce ma stratit. aj tak mi to prekaza a neviem sa s tim zmierit. Samozrejme ze stratil moju doveru a ze mu neviem verit a ziarlim a citim sa ako menejcenna a spatna pritom som atraktivna len uz asi somnou zunoval, a ked som mu to aj povedala tak to pochopil ale aj sa smial ze on taky nieje ze on ma miluje a tieto veci mi aj vysvetlil len neviem dokedy mu zase nieco nepreskoci a nebude sa obsmietat okolo tich videi a bab. chcela by som aby mi viac zacal dokazovat ze ma lubi a ze ine nepotrebuje ale nieako sa na to nema a robi vsetko po starom a ja ked ziarlim tak sa smeje to je jeho reakcia.mrzi ma ze ja som mu nikdy nedala na to dovod aby mohol na mna ziarlit nikdy som nic nespravila pre to aby sa citil neisto ako ja teraz. raz ked som za nim prisla k nim domou tak ma velice prosil aby som sla s nim von a jeho kamosmi ktorych ja moc v laske nemam tak som ho pustila sameho a on taky strapeny ze nejdem siel sam, takto mi to spravil este raz a potom chcel v tom pokracovat stale ale zatrhla som to...a ja ako blba som ho cakala u nich doma sama. ked som ale sla s jeho kamosmi raz von tak uz potom viac ho nevolali,. bojim sa ze mu uz nebudem dost dobra, pretoze mam vykyvi nalad za jeho spravanie ktore on nechape pre neho je to ako keby som ja na vine a ze to robim naschval. prosim poradte mi co to mam za dieta vedla seba ze sa tak sprava???

olifcek
30. aug 2011

pride mi, ze mas malo rokov.. dospejes a nebudes lipnut na takomto chlapovi a nebudes mat taketo "trable" 😉

lenka311
30. aug 2011

si ešte veľmi mladá, však?
Mať tak Tvoje problémy, čo by som ja za to dala... 😎 😎 😎

maminka142
30. aug 2011

@zzuzana254 Si určite mladunka, to je jasne... Akurat nechapem prečo si s ním, keď ti vadí tolko vecí? Myslím si, že maš aj dosť nízke sebavedomie... Buď samostatná a ukaž mu, že aj ty dokažeš ísť von a zabavať sa 🙂 Nech aj on rozmyšla, ake to je... Toto su len take male "trable", život ťa neskôr naučí, žiť a rozmyšlať uplne inak, ako to vidíš teraz.... Zapamätaj si ako radu tento citát: NEBUĎ ŽENOU, KTORA POTREBUJE CHLAPA, ALE BUĎ ŽENOU, BEZ KTOREJ CHLAP NEVIE BYŤ!

macamac
30. aug 2011

@olifcek
@lenka311 baby-očividne je mladá-podľa problému,ktorý je pre ňu momentálne najväčší v jej živote 😉
@zzuzana254 chápem,že to teraz vnímaš veľmi ťažko,ale uvedom si,že hľadáš pomoc na stránke,kde sú väčšinou maminy a tie už takéto "pubertálne" veci majú odžité a zdajú sa im naozaj banálne 😉
ale úplne ťa chápem,že ťa to žerie a trápi,v mladom veku väčšinou má každý takéto "problémy", lebo vlastne nemá čo riešiť 😉

@olifcek ti napísala pekne 😉
ja ti poradím-sadni si s ním, vydiskutuj si to-tak ako nám tu si písala, mu povedz, čo ťa trápi a zraňuje na jeho správaní k tebe 😉 i keď na rovinu-veľké šance tomu nedávam,lebo z opisu situácie očividne ide o tínedžera a chlapec sa proste potebuje vyblázniť....patrí to k tomu veku,samozrejme,nie u každého
ak ťa to zraňuje/a veru aj mňa by to 😉 /,tak hľadaj v iných vodách-nie každý chalan je rovnaký
možno je to teraz pre teba ťažké,ale ver,keď sa oslobodíš-prestaneš trpieť 😉
veľa šťastia 🙂

pici
30. aug 2011

si mlada. naivna . zamilovana .toto nie je chlapec s ktorym ostanes na cely zivot, ty aspon podla toho co pises si fajn dievca... co ti poradim? kazdy chlap si to robi aj sam, kazdy chlap sa pozera aj po inych zenach a masturbuje na holych zenach z casopisov alebo videi... to s laskou k partnerke nic nema spolocne... takze to by som neriesila.. ocividne ale tvoj chlapec nie je pripraveny na vztah...

zzuzana254
autor
30. aug 2011

no napisala som to dost ako decko pretoze on tie decke veci robi , ja ho velmi lubim a nechcem aby sa uz spraval a robil taketo veci co robia hormonami nevybureny chalani. ja chcem len radu tipu ci to ma vyznam s nim byt ked ja uz myslim viac na rodinu ako na uzivanie si zivota alebo on sa casom dostane aj do tej mojej situacie a zacne viac rozmyslat o nas a nie o pc a hrach.

macamac
30. aug 2011

@zzuzana254 to nevieme posúdiť-nepoznáme ho-a nikomu do hlavy nevidíme,ako uvažuje,čo prežíva a aké má priority..... 😉 myslím,že podľa opisu je ešte veľmi nezrelý na úvahy o rodine 😒
ozaj-koľko má rokov? 😉

elizabeth22
30. aug 2011

@olifcek súhlasím s tebou 🙂 🙂 🙂

@zzuzana254 si mladá,patrí ti svet,podla mna to nemá význam tahať dalej,ale rozhodni sa ako chces,ako ti to srdce káže,ty musis vediet najlepšie,ci si naozaj stastná v tomto vztahu a ci ta ten vztah a spoluzitie v nom vobec napĺňa 😉

viera27
31. aug 2011

@zzuzana254 to mas tak 50 na 50. Rodinou sa tieto problemy bud prehlbia alebo zmiznu. To uz ty si musis chlapa poznat, ze ci sa ti to oplati riskovat. Lebo potom s dietatkom a zavazkami to nebude taky problem, nad ktorym sa len clovek pousmeje. Potom uz kazdy krok bude mat vazne dosledky.
Ja osobne by som napriklad do trvaleho vztahu s muzom, na ktorom mi vadi tolko veci nesla. Prilis velke riziko. Zabavit sa, to ano. Rodinu si s nim zakladat? Ani nahodou. Len aby si potom pri takomto chlapcovi svojho zivota nepresvihla muza svojho zivota 😉

vejula
31. aug 2011

@zzuzana254 asi ho maš velmi rada ked ťa to tak trapi, ale ver mi ked sa viac začneš sustrediť na ine veci viac si veriť, neodvijať svoje sebavedomie od svojho priatela. Musiš veriť sama sebe, pretože sa maš ty rada nie priatel ani nikto iny. KEd pochopiš že ani priatel ani nikto iny ťa vlastne nemože uraziť alebo zranovať tym že on sam sa chova smiešne. Nejdem ti hovoriť že maš problemy dieťaťa aleebo podobne lebo ked ťa to trapi tak ten problem nieje smiešny, proste každý sme iny a kažeho trapi niečo ine. Teba by zas možno netrapilo to čo trapi niektore mamičky ako napr či dať dieťatku to alebo hento, alebo že ti svokra povedala tamto. PRoste nejdem ťa odsudzovať.
A pravdu ti poviem že napr. ja som na materskej žiarlivejšia ako som bola za slobodna, asi aj preto že som doma, niesom tolko v spoločnosti, moje sebavedomie tiež kvôli tomu dosť kleslo, nechodim sa baviť , von chodim len s kočikom. A tiež sa niekedy zamyšlam nad somarinami za ktore by sa mi asi ostatne baby vysmiali. Napr. pri takych prispevkoch ako napisala pici mam chuť sa od muža viac vzdialiť lebo ked si to prečitam uvedomim si aka som uplne ina a že vlastne nikdy nemožem byť s mužom dokonale psychicky spojena kedže on sa ešte potrebuje uspokojovať na nejakych vzdychajucich štetkach 😅 Viem asi som divna v normalnom živote taketo veci nejako neriešim, ani neviem čo moj muž robi čo nerobi, len fakt ked si niekedy taketo veci prečitam tak mam chuť žiť si viac len moj život samozrejme s mojim krasnym dieťatkom a chlapa nechať nech si žije viac svojim životom, ktoremu ja nerozumiem.... Ale to je len taky chvilkovy pocit asi.... Normalne že pišem s malou dušičkou lebo čakam vlnu vysmechu ake som ešte nevyspele decko a podobne ako si dostala ty, ale v konečnom dôsledku je mi to jedno 😝 😉

zzuzana254
autor
31. aug 2011

dakujem kazdy prispevok mi pomohol a uvedomila som si ze niesom az taka ina ako ostatne., tak to budem brat uz s cistou hlavou a pri niecom podobnom uz tak nevybuchnem ved v podstate je to uz jedno, dakujem ste zlate 🙂 🙂

bets
2. sep 2011

@zzuzana254 keby som nieco podobne zazivala pocas vztahu - chodenia, tak by som silne zvazovala rozchod. ja som sa v mojej bezstraostnej mladosti pozerala na chlapcov aj z dlhodobej perspektivy. nemala som v umysle hned sa vydavat, alebo mat dieta. len som sa na vztah pozerala tak, ci ma do buducnosti vyznam. drobnosti, ktore sa nam na zaciatku nepacia, tak v manzelstve sa este viac zvyraznia. neverim na to, ze sa muz po svadbe alebo po narodeni dietata zmeni k lepsiemu. zmenit sa zmeni, ale viac sa zacnu posilnovat negativne vlastnosti ako pozitivne. pred 11 rokmi som si myslela, ze som si zobrala najlespieho muza na svete, stale je pre mna najlepsi, ale chce to aj davku tolerancie, kompromisov. neustale musia obaja pracovat na vztahu. aj tak mam niekedy pocit, ze by si zasluzil obcas nakopat do zadku.
v tvojom pripade mam pocit, ze na vztahu pracujes len ty, resp. ti na nom viac zalezi a to nevyzera na dobru perspektivu.