Ahojte, uvedomila som si ze som hlupa zena ktora lubi nespravnu osobu. Ako môžem byť s priateľom ktorý nepočúva co rozprávam, zato ze nemá peniaze lebo sme mali zlu situáciu, útočí namna zdvihne ruky napr. potiahne vlasy, strčí ma niekde ze sa buchnem. Už sa stalo ze som mala aj niekde z toho modriny. Nechce spat pri mne a vzdy to tak je, ze ja sa musim po takej situacii ozvat prva a zacat nieco hovorit ine aby bolo dobre. Zahrat vsetko ok a sa preniest cez to ako keby sa nic nestalo. Urazí sa na 2-5 dní a potom sa zato ospravedlni. Ale čo z toho si mysli ze zabudnem nato. Občas povie ze sa neospravedlni zato a po páru dňoch to napravi. Ale tak ja nato nezabudnem len . si to tak nepripomínam. Mam pocit ze on ma u riti ze ci ma toto rani a plačem povie mi ze nerev, nebuč. Nemam sa komu vyspovedať potrebovala som to niekde napísať. čo ma ťažilo na srdci. Nemáme deti a je to dospelý +30 muž.
Samozrejme, ze ma u riti, ako sa citis. Je mu to jedno. A k tomu je grobian, bez penazia bez chrbtovej kosti, bez ktoreho by to urcite bolo lepsie
Posun sa dalej ... alebo mozes trpiet dalej este par rokov, ak mas rada stavy melancholie.
On ta strka, taha za vlasy a ty sa za nim este mas chodit a udobrovat sa? Je to psychopat, nasilnik a manipulator - rychlo prec, uz vcera bolo neskoro. Prosim ta, odid, kym nemate deti. Aby sa nestalo, ze tvoje buduce deti zostanu bez mamy, lebo ju otec doma zaskrti snurou od lampy - skutocny pribeh zo Slovenska, videla som o tom dokrutku. Dcere povedal, ze mamu uskrtil, lebo ju tak velmi lubil. Popremyslaj, ci chces takto dopadnut.
On ta fyzicky, aj psychicky tyra. Je to psychopaticky tyran
Radšej som napísala vám tu anonymne. Čakám asi stále nejakej zmeny. Neviem kde toľko energie ešte beriem.
A na čo čakáš? Kým Ti dá po papuli? ... nemáte deti, nemáte spoločný majetok ... začni si vážiť samu seba ... odíď od neho, je kopa normálnych mužov.
Neviem na co čakáš. Na akú zmenu ? Henten sa uz nezmeni, jedine tak k horšiemu. Alebo čakáš az ti rozbije nos ? Utekaj prec od neho.
Necakaj zmenu z jeho strany - nepríde. Urob zmenu Ty - vymen ho. Chces byt tyrana ??? V podstate už si, ale bude sa to len stupnovat + tvoja psychika tiež na to doplati. Odid, alebo ho vyhod.
A naco si este stale s nim?boze utekaj od neho... nic ta nedrží pri nom. Naco ti taky chlap je ?100x radsej sama nez s debilom!
Keď si blbá, tak si nechaj ďalej skákať po hlave a robiť zo seba handru. Iné ti k tomu povedať neviem. Sorry za úprimnosť. 🤷
Toto je sebaznicujuci vztah. Jedneho dna sa "zobudis" a zistis ze je z teba troska. Prdpač. Ale je to tak. A ty dobrovolne ostavas v takom vztahu? Naco cakas? Ze sa zmeni?? Ano zmeni sa k horsiemu - bhde k tebe este hrubsi a zo strkanic budu facky a kopance. On ta nelubi a uz ani nikfy nebude. Stratil voci tebe uctu. 🤦♀️ Mas bys s niekym kto sa bude k tebe spravat ako k princeznej. On sa sprava ako k handre. Otvor 👁👁 dievca.
My by sme takeho chlapa nelubili a neboli s nim a nenechali sa strkat a okrikovat. A neprihovarali by sme sa mu aby dobre bolo. Nie, nema byt dobre. My my sme takemuto bezcitnemu somarovi zahucali rovno do xichtu ze je to idiot, zabuchli za sebou dvere zvonku a hladali stratenu sebauctu.
Ty si to doteraz neurobila, rozmyslaj preco a zobud sa.
Len zmarnis roky pri takom chlapovi, taky chlap sa nikdy nezmeni len bude si dovolovať viac a viac bude čo raz agressivnejšie aj ti časom da väčšie facky.
Utekaj od neho kym sa da
prosím ťa , od takéhoto chlapa treba odísť. Načo ti bude. Buď rada že s ním nemáš deti. ani majetok. Kašli na neho a nájdi si iného. Radšej sama ako s takýmto blbom...
Je fajn ze uz konecne vies ze si hlupa. Este si uvedom ze sa mas malo rada. Lebo Keby si sa mala normalne zdravo rada.. Tak mu take chovanie nasilne netolerujes. Ty chces aby ta taky primitiv co ta vytaha za vlasy a urobi par modrin miloval? Ale to on chudak nemoze ked ty si samu seba nevažiš. Este sa po tom vsetkom za nim priplazis a strkas sa mu do zadku aby bolo “ dobre.” Ale to nikdy dobre nebude odkedy ti robi modriny a trha vlasy. Ty uz cakas len na to aby ti dal poriadne po papuly aby ti vybil zub alebo zlomil ruku aby si to Mozno zacala brat važne. Nemozes ho naozaj milovat ked nevies milovat seba. Len chces “ lasku” jeho cit len pre to ze vies ze to nieco nedosiahnutelne. Pre teba vzacne len Preto ze si to vzacnym urobila. Keby si sa mala trochu rada tak vies ze clovek co ti takto ubližuje ta nemiluje ani nikdy nebude . Je len stebou zamotany zacyklovany v zlom toxickom vztahu . Kde ty dobrovolne hras obet a on tyrana. Ak si Strasne hlupa tak len dalej cakaj na nieco horsie ., alebo len toto iste . ( co je uz dost zle) Keby si sa mala rada Tak si nedovolis plytvat svoje city cas energiu takto hlupo na cloveka co je k tebe zly. Hladaj cestu k sebe nauc sa mat rada vazit si samu seba . Inak si v zivote budes hladat len takyto odpad.
.....cize uvedomujes si to, ze dobré s ním nezazivas a zijes z velmi malo dobra pri nom, prípadne zo spomienok..... uz stačí urobit len maly krocik : odlúcit sa od neho, rozísť, odíst. Najprv to len skúsit a fandit si vo vydarení. Urcite sa ti to vydarí a hladaj na tom to pekné. Mozte ostat v dobrom. Netráp ho uz s tým, ze musí pri tebe spat, ked nechce a netrap ho tvojou pritomnostou, ze ked dojde nieco zlé, vybúri sa na tebe, lebo ty si unho dovod veskereho jeho zleho a nevydareneho v zivote. On ti iba takto dáva najavo, ako caká, kedy od neho konecne ty odídes. Lebo sám nevie. Zatiaľ. Držím palce, nebude to také ťažké, lebo na dobré sa ľahko zvyká a tebe bude bez neho oveľa lepšie. 🙃😉
Kde bývate? U neho? Alebo spoločný podnajom? Mas sa kam, ku komu vrátiť? Rodina ako? Vyrovnaná a zdravo sebavedoma zena by mu netolerovala ani to oduvanie,nie to este strkance,sticovanie... preto ked uz vies,ze ty robíš sama sebe zle tym,ze s nim ostavas. Zmen to. Odíď.
Je to týranie a ty ho v tom podporuješ. Ubližuje ti. Modriny- to nie je zdravé. chceš aby si ešte viac trpela? Ani minútu by som s ním nebola. Prečo sa takto zahadzuješ? Neváži si ťa,, ani ako ženu, ani ako človeka.
ako sa sprava on, je jeho vec, podla toho sa zrejme k nemu spravaju potom aj ini. ako sa spravas ty, je tvoja vec, je to tvoje rozhodnutie. aj ze sa nechas tahat za vlasy, aj ze sa za nim plazis. mali by sme kazdy zacat od seba. skus zmenit spravanie (prestan sa nechat otlkat, nepodkladaj sa mu, odid od neho este dnes) a mozno sa zmeni tvoj zivot k lepsiemu.
..omg :D .. preber sa konecne ...sice ..mozno fakt potrebujes po papuli aby si otvorila oci ..nemate deti a ty toto cudo tolerujes? ..:D
Vieš, že tento uboziak ti robi zle, že ťa ťahá dole, plačeš, trápiš sa a čakáš na zázrak? On nemá dôvod na zmenu, lebo on sa k tebe správa tak ako on chce, pretože vie, že si s tebou môže robiť čo chce a ty ako poslušný psik za ním dolezieš. Prepáč, že tak drsne som napísala, ale potrebuješ nejakým spôsobom nakopnúť, aby si takto nežila. Grobianom vyhovujú takéto submisivné ženy, ale len ty sa musíš nakopnúť a niečo s tým urobiť. Nikto ťa nepríde len tak zachrániť. Nebuď na ňom závislá, on si nezaslúži byť vo vzťahu, stále bude robiť niekomu zo života peklo.
tu sa o laske ani neda hovorit. Ten chlap ta nemiluje a mozno uz ani ty jeho. Poloz si otazku, co chces od zivota? Lebo tento clovek sa nezmeni, darmo cakas. Zmenit sa mozes iba ty. Co mozes preto urobit? Ostavas s nim len preto, lebo sa bojis ostat sama? Riesenia su vzdy, treba sa len rozhodnut.
A prečo si s ním ešte stále? Strká do teba,uráža ta,plačeš a on to má na háku. Ked sa nevie ovládat teraz,tak lepšie to už nebude,len horšie. Máš 30,deti nemáte,potrebuješ toto do života? Ja si myslím,že nie.
Využila by som, že ešte nemáte deti. Chvíľku by som ostala radšej sama, časom našla niekoho, kto by si ma aj vážil.
Je to tvoj život, nikto za teba tú zmenu neurobí..ak by si mala dieťa, len vtedy by si začala reálne plakať.😕 Toto je realita, ktorú si sama tvoriš. Ty so sebou nechávas zametať. Zmena môže prísť jedine od teba. Tak to zmeň.
On sa nezmení nikdy, je už starý cap. Len si nájde inú obeť. Ty pozbieraj stratenú sebaúctu a utekaj od neho preč, takto sa nespráva normálny, empaticky a milujúci človek. Psychopata nezmeníš, nikdy, je to psychická porucha, ktorá je neliečiteľná. Iba ťa zničí. Ten chlap dokáže mat rad iba sám seba.
a to si este s nim ? Cakas kym bude horsie ? Kopni ho do zadku. Nevazis si samu seba, ked si s takym debilom.
Ja nechapem, kde na tych chlapov chodite ??