Priateľ pracuje a ja si pripadám úplne zbytočne

mimsy
14. feb 2013

Ako už 7 deň som bez priateľa,pretože pracuje.Nemám tu ani kamarátku čo by prišla a neviem čo mám vlastne robiť si pripadám zbytčne...

graceful9
14. feb 2013

@mimsy niekam si sa prestahovala?

majulino
14. feb 2013

@mimsy nie si zbytocna nikto nie je zbytocny ak nemas priatela kvoli robote, zjavne nevie o co prisiel 🙂 hlavo hore zivot ide dalej 😉

limoncino
14. feb 2013

@mimsy 😨 😨 😨 asi sa naozaj nudíš, však? Tak si niečo prečítaj, uháčkuj, upleť, nakresli, pozri si film...

awalancha3
14. feb 2013

....vidim, ze mas internet..... vies ako rastie šošovica? aká zmena nastala na Islande? čo je kapibara? vieš ako sa pestuju prírodne perly? poznas zivotopis Wolfganga Joopa alebo Josefa Svarovskeho? vieš čo je Bilderberg? vieš o čom pisal Daniken? poznas historiu Korziky?...... sakra dievca...... studuj, badaj..... dozvedaj sa.....

mimsy
autor
14. feb 2013

ked mne niekto napisal,prid a potrebujem ta stale som prisla a nikdy nie nepovedala...Dnes sa mal vratit moj priatel a povedal ze si vzal den na na viac lebo ze potrebujeme peniazky,ale ved je to prvy valentin co cakame spolu male..Prvy!!! A je odo mna asi 20km...prepacte strasne placem toto je taky hrozny pocit!!!

awalancha3
14. feb 2013

@mimsy ...no, to je nieco ine, napokon to nie je tak, že sa nudis, si proste citliva a romantická a... tehotna.... to je iné kafe... to ti rozumiem, len chlapi to beru inak.......hm, smiem vediet ci sa chysta svadba?

mimsy
autor
14. feb 2013

awalencha3 ano on chce svadbu ale nieje jedno ci bude,este som aj chora a on pride da mi peniaze a to je vsetko??? nech sa ozeni s pracou aj tak je tam castejsie ako pri mne...a vie co pre mna t tehotenstv znamema

mimsy
autor
14. feb 2013

awalancha3 ano on chce svadbu ale nieje jedno ci bude,este som aj chora a on pride da mi peniaze a to je vsetko??? nech sa ozeni s pracou aj tak je tam castejsie ako pri mne...a vie co pre mna t tehotenstv znamema

mimsy
autor
14. feb 2013

@graceful9 v podstate ano ☹

cerez
14. feb 2013

@mimsy Viem, že ťa to bolí a si sklamaná. Ale ak to urobil pre teba a vaše miminko, aby vás zabezpečil, nech mu je odpustené. Povedz si, Valentín je deň ako každý iný. Myslím, že lásku by sme si mali dokazovať každý deň a nie iba v deň Valentína. Utri si slzy a teš sa na zajtra. 🙂

mimsy
autor
14. feb 2013

a minule mal volno a isiel radsej ku kamaratovi ak ku mne...a rano:ste v poriadku bal,som sa o vas....tak fakt baby asi ja som tu ta hlupana co si chlopa nevie vazit...podla mna je buducim ockom ked sa to jemu hodi...

awalancha3
14. feb 2013

@mimsy ........neviem kolko mas rokov, ale zdas sa mi strasne mladucka....... a velmi sa obavam, ze pride k velkemu rozcarovaniu po narodeni dietatka.... 😒 drz sa dievca.....

graceful9
14. feb 2013

@mimsy nie je to bohviečo ale aspoň sa tu vypíš 🙂

mimsy
autor
14. feb 2013

@graceful9 aspoň ničo ale písal že kolegyni srdiečk kúpil,aspoň niekomu nie???

andrejka1974
14. feb 2013

on vas chce zabezpecit, ty mysli na babatko bud rada ze ma pracu, moj manzel je tiez dlho v praci rano odchadza o 5.30 ani sa nevidime a prichadza o 18.30 , unaveny, vycerpany na vsetko som sama, ale niekto nas zivit a uzivit musi 🙂 🙂 🙂 ale vikendy su najkrajsie uzivame si vsetci spolu

mimsy
autor
14. feb 2013

@andrejka1974 on aj ked je tu akoby bol myslienkamy inde,a ideme niekde tak ziarli ako nenormalny...a ja ho milujem ja neviem ako bez neho ale ani ako takto dalej...ja teraz nastupujem do prace a dufam ze sa to nieako da do poriadku

graceful9
14. feb 2013

@mimsy kolegyni? prečo ?

andrejka1974
14. feb 2013

@mimsy ste este mladi , neboj sa vsetko sa casom zmeni

irriss
14. feb 2013

@mimsy Ahoj! ...pochopila jsem to dobre, ze je od tebe pouhych 20km a i pres tuto malou vzdlaenost nejezdi domu? Nebo ma sluzby jako vojaci... 😉 a nemuze se vzdalit z objektu?

mimsy
autor
14. feb 2013

@graceful9 vážne 😖 a bez srandy teraz mi volal a ja som uplne odmerana bola,a on ze nic sa nestalo???ako keby chcel sadne do auta pride a zajtra nastupuje do prace o 12:00,ale ne ide domov ☹ a vie ako neznasam byť sama...

mimsy
autor
14. feb 2013

@andrejka1974 dufam preto som vravela naco svadbu??? a potom rozvod???tolko penazi nemam 😉

mimsy
autor
14. feb 2013

@irriss nee vieš pri mamke je mu najlepšie povedal že sa mu neoplati každý deň prísť za mnou

irriss
14. feb 2013

@mimsy
TAK toto je mi lito... ☹
dalsi pruser zavineny maminkou....nezraly jedinec... ☹
Povim Ti uprimne,kdyby tuto vetu rekl 99procentum zen...myslim si, ze by vymenily zamek u dveri a poslaly krabici s jeho slipama k mamince ☹
p.s. Maminka by mela byt ta, ktera by ho mela nasmerovat tam, kde jsi TY...
kdybych byla jeho maminka ja..budu zrejme ve veku Tve tchyne..a tvuj partner by mohl byt muj syn...pri jeho opakovane navsteve bych mu vysvetlila,ze je posledni a pristi uz jen s Tebou..nebo jen zastaveni na kafe a huraaa za tebou..

graceful9
14. feb 2013

@mimsy hmm čítam čo piseš. @irriss...no to je smutné keď sa mu neoplatí ...20 km má za chvíľu ale jasné tak maminka je maminka...poznáme ://

mimsy
autor
14. feb 2013

taraz taku zlosť mám že až!!!!!!!!!!!

mimsy
autor
14. feb 2013

@irriss presne tak !!!

andrejka1974
14. feb 2013

@mimsy a koľko je jemu a koľko tebe vyzeráte obaja dosť mladí mala by si mu povedať že teraz si tu ty a naše babo a potrebujeme tá tu mať stale

irriss
14. feb 2013

@mimsy
zlost je potvora, ale je nutna k dulezitym zmenam.. 😉
Az te jednou HODNE nastve a Ty se odhodlas ke zmene ci kroku, ktery bude zmenou..PODEKUJ MU!!! 😉

dai
14. feb 2013

20km prejde za 15 minut...
srdiecko kolegyni?
a ty si mu este nic nato cele nepovedala?

mimsy
autor
14. feb 2013

@graceful9 a nejde ani o ten kvietok aj tak som alergycká na peľ...Ani o čokoládu lebo nemám rada sladké...Ide o to že to akoby si neuvedomoval že som v 18tt o dva týždne v 20tt a každý mi píše ako je im dnes fajne že konečne spolu sú..a ja sama...