Minule som tu písala o bývalom v podmienke ktorý mi ničil život akurát do hodiny prídu pre neho policajti držte palce ja som strašne nervózna z toho 😖😓😓
@zoro9836 bohužiaľ skončilo to tak a včera bol úplne ako nepríčetný a celú noc som poriadne nespala a zle mi je ale neskutočne 😓
Dobre si spravila !!!
@pribinak chceš mi povedať že toto je normálne že policajti prišli kázali mu odísť z bytu a nič iné neurobili ako 😓😓
Už boli? To je celé?
@pribinak áno.. proste že má si zobrať veci a má odísť nič iné mu nepovedali.. nikoho netrápi že má zákaz približenia ani nič podobné.. 😓
@pribinak písala som aj jeho probacnemu dohľadu.. jemu som už písala ale moc mi neporadil
Ak to nie je tajomstvo, z akého si mesta? Niekde sú ženské organizácie a mohli by pomôcť
Alebo skús aspoň centrum právnej pomocí
@pribinak zo ZA ... Mám pocit že túto mi nikto nepomôže hneď ako prišli sa začal vykecavat zo všetkého ako to je a ešte ja som bola tá najhoršia 😓😓
V Žiline je centrum Náruč, určite ich kontaktuj a skús sa poradiť čo a ako
@elizabet173 má kľúče ktoré nevrátil keďže to je podnájom zámok meniť nemôžem
@elizabet173 akurát som dneska volala s probacnym a že sa mi piatok ozve lebo ma dovolenku a že je ešte v podmienke a pošle to sudcovi že čo sa deje tak som zvedava ako to všetko pôjde
@elizabet173 úprimne samo o sebe som vo veľkom strese a neviem ako to zvládnem 😔 ale hádam sa niečo aj pohne lebo toto je strašne veľa na psychiku to čo robí... Som mu napísala sms že mu dám veci iba za prítomnosti polície a on mi dá naspäť kľúče
@elizabet173 majiteľ cez víkend má nedvihne takže až cez týždeň môžem volať 😏
@elizabet173 bohužiaľ nemám 😔 a ani už otca ktorý by zakročil 😔 takže týmto nič nevyriešim 😔 proste aj deti vidia že som strašne nervózna a cítia to zo mňa 😔😔
@elizabet173 bohužiaľ sme tam obaja ale keďže on má zakaz priblíženia a nemá tu čo robiť tak neverím ako to je lebo zmluva je na 3 roky... A preto má včera aj tí policajti odbili lebo je na nájomnéj zmluve 😏 ale to že má zákaz približenia nikto nerieši
@elizabet173 áno a on sudcovi povedal že bude u "rodičov" probacnemu povedal že u "kamaráta" a u rodičov bol chvíľku .. u kamaráta neviem a teraz otravuje Život mne 😏
Ja som mala to isté,priateľ mi ubližoval,mal zákaz priblíženia,prišiel za mňou,zavolala som policajtov,prišli a iba mu kázali sa zbaliť a odísť,balil si hodinu jednu tašku.
✊