Pre bývalého idú policajti

2. júl 2022

Minule som tu písala o bývalom v podmienke ktorý mi ničil život akurát do hodiny prídu pre neho policajti držte palce ja som strašne nervózna z toho 😖😓😓

roja01
2. júl 2022

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
2. júl 2022

@zoro9836 bohužiaľ skončilo to tak a včera bol úplne ako nepríčetný a celú noc som poriadne nespala a zle mi je ale neskutočne 😓

pribinak
2. júl 2022

Dobre si spravila !!!

autor
2. júl 2022

@pribinak chceš mi povedať že toto je normálne že policajti prišli kázali mu odísť z bytu a nič iné neurobili ako 😓😓

pribinak
2. júl 2022

Už boli? To je celé?

autor
2. júl 2022

@pribinak áno.. proste že má si zobrať veci a má odísť nič iné mu nepovedali.. nikoho netrápi že má zákaz približenia ani nič podobné.. 😓

pribinak
2. júl 2022

No toto rieš. Skús sa poradiť napr s @draik, on je právnik. Ale toto takto nenechaj

autor
2. júl 2022

@pribinak písala som aj jeho probacnemu dohľadu.. jemu som už písala ale moc mi neporadil

pribinak
2. júl 2022

Ak to nie je tajomstvo, z akého si mesta? Niekde sú ženské organizácie a mohli by pomôcť
Alebo skús aspoň centrum právnej pomocí

autor
2. júl 2022

@pribinak zo ZA ... Mám pocit že túto mi nikto nepomôže hneď ako prišli sa začal vykecavat zo všetkého ako to je a ešte ja som bola tá najhoršia 😓😓

pribinak
2. júl 2022

V Žiline je centrum Náruč, určite ich kontaktuj a skús sa poradiť čo a ako

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. júl 2022

@elizabet173 má kľúče ktoré nevrátil keďže to je podnájom zámok meniť nemôžem

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. júl 2022

@elizabet173 akurát som dneska volala s probacnym a že sa mi piatok ozve lebo ma dovolenku a že je ešte v podmienke a pošle to sudcovi že čo sa deje tak som zvedava ako to všetko pôjde

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. júl 2022

@elizabet173 úprimne samo o sebe som vo veľkom strese a neviem ako to zvládnem 😔 ale hádam sa niečo aj pohne lebo toto je strašne veľa na psychiku to čo robí... Som mu napísala sms že mu dám veci iba za prítomnosti polície a on mi dá naspäť kľúče

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. júl 2022

@elizabet173 majiteľ cez víkend má nedvihne takže až cez týždeň môžem volať 😏

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. júl 2022

@elizabet173 bohužiaľ nemám 😔 a ani už otca ktorý by zakročil 😔 takže týmto nič nevyriešim 😔 proste aj deti vidia že som strašne nervózna a cítia to zo mňa 😔😔

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. júl 2022

@elizabet173 bohužiaľ sme tam obaja ale keďže on má zakaz priblíženia a nemá tu čo robiť tak neverím ako to je lebo zmluva je na 3 roky... A preto má včera aj tí policajti odbili lebo je na nájomnéj zmluve 😏 ale to že má zákaz približenia nikto nerieši

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. júl 2022

@elizabet173 áno a on sudcovi povedal že bude u "rodičov" probacnemu povedal že u "kamaráta" a u rodičov bol chvíľku .. u kamaráta neviem a teraz otravuje Život mne 😏

evickaban
Dnes o 06:28

Ja som mala to isté,priateľ mi ubližoval,mal zákaz priblíženia,prišiel za mňou,zavolala som policajtov,prišli a iba mu kázali sa zbaliť a odísť,balil si hodinu jednu tašku.