Partner ma podvádzal

vahava
6. okt 2015

Dnes som prišla na to, ze moj partner ma v 2012 podvadzal..kym pri mne sa tvaril ze je len so mnou, vlácil sa aj s nejakou inou.. dokonca s nou musel mat vazny vztah, kedze vedela aj o jeho exke a jej novom byte a chodili spolu aj do obchodov.. a to vsetko kym som ja pracovala..nakoniec to skoncilo tak, ze mu dala kopacky ona preto ze je casto na socialnych sietach a ze ma ist skolaudovat byt jeho exky.. to by bolo prve co ma zere.. druhe co ma prekvapilo bola konverzácia s dotycnou exkou.. kde sa vyjadroval zrejme o mne ze ma frajerku ale len na 33% a ze by potreboval niekoho ineho.. lebo ja som zla...na tom by nebolo nic hrozne keby som sa to dozvedela vtedy.. lenze fakt je ten ze o tyzden dva sa nam maju narodit babatka a ja neviem co teraz... ako sa mam tvarit ked toto vsetko viem.. proste moja dovera voci nemu spadla.. co mam robit?

guinevre
6. okt 2015

@vahava Tak, to si ty musis rozmysliet co chces robit...

mysicka36
6. okt 2015

Ako si na to došla teraz?

natalym
6. okt 2015

Avčuľ to trvá, abo nie?

tilda
6. okt 2015

CHapem,ze ta to vzalo,ale skus zit tu a teraz.je to medzi vami ok? (Od 2012 vela vody pretieklo....)

eeffka
6. okt 2015

@vahava no ja by som mu to pekne oznamila ze touto informaciou disponujem a zariadila by som sa podla jeho reakcie.
nemusis hned balit tasky kedze ides rodit ale zeby ja som sa umarala a on si vedla spokojny sunku valal? ta by dostal taku po papuli ze by mal 33% opuchnuteho ksichtu.

vahava
autor
6. okt 2015

@mysicka36 cez jeho FB

vahava
autor
6. okt 2015

@natalym myslím ze nie,,

vahava
autor
6. okt 2015

@tilda no to mas pravdu.. ale aj vtedy bolo medzi nami vsetko ok.. tak nechapem preco to robil..

mysicka36
6. okt 2015

No pozri, ja ti poviem čo by som spravila ja?

Poviem mu že to viem a chcem vedieť, načo bol so mnou na 30%? Hladal lepšiu a nenašiel? Potrebuje proste súbežne rodiny nejaké baby? Ak to bolo len vtedy a úprimne by prejavil lútosť že nevedel čo so sebou, tak vzhľadom na to, že som tehotná by som pohrozila prstom, že toto je dobudúcna neprípustné.
Inak odchádzam aj s deťmi (alebo jeho vyhodím - podla vlastníctva nehnuteľnosti) podám žiadosť na výživné na seba + deti a nech si nájde také, ktoré to tolerovať budú. Hneď ako prestanem kojiť bude si brávať deti každý druhý víkend, aby vedeli kto je ich podarený tata a aby aj jeho potencionálne nápadníčky vedeli čo ich bude čakať 😝 v klude mu poviem, že nemusí odpovedať hneď že mi odpoveď stačí za hodinku 😀 A po narodení detí ho zapriahať do starostlivosti, že zabudne aj heslo na FB 😝 😀

natalym
6. okt 2015

@vahava Tak keď to netrvá, zrejme sa rozhodol, že Ty si pre neho najdôležitejšia, tak to nerieš. Zbytočne sa trápiš, venuj sa vzťahu tomu čo je tu a teraz.

sheldonc
6. okt 2015

Nič,začni ho vnimat ako bankomat, čo je jeho základná funkcia.

nyusika
6. okt 2015

@natalym no...mozno len ziadna lepsia zatial neprisla :(

urcite by sim spravila to, co vyssie baby pisu.
oznamila by som mu, ze o tom viem, ze je na nom, ako sa rozhodne a ze ziadne dalsie extempore nebude tolerovane.

natalym
6. okt 2015

@nyusika No ja by som to neriešila. Lenže ja už nemám 20 rokov a viem, že nad niektorými veci sa neoplatí trápiť, záleží či ho má rada a oplatí sa tomuto vzťahu venovať energiu a čas.
Samozrejme ak by sa to opakovalo tak by som to zas riešila inak. A povedzme si pravdu, neviem koľko má dotyčný rokov, ale chlapi vedia natrepať také somariny, viď ako doma nesexujú so ženou a pritom majú normálny sex len aby babu dostali napr. na kávu. Takže z takýchto trepaníc by som si nič nerobila.

hudecka9
6. okt 2015
Používateľ hudecka9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

tak toto je cele zle.. nechapem ako sa niektori chlapi mozu spravat ako uplni chrapuni.

sante81
6. okt 2015

@vahava pošli ho do riti, a dakuj bohu že si konverzaciu našla teraz, nebude to už nikdy fungovat budeš sa len trapit, a tie klamstva ta zožeru zvnutra uplne. Chlap ktory miluje tak vie čo je to vernost

nyusika
6. okt 2015

@natalym to ano, ja uz tiez nemam dvadsat 🙂 a je mi jasne, ze nema zmysel vacsinou riesit stare krivdy.

pokial by sa o tom teraz nedozvedela, ani by len netusila, ze vôbec maju nejaky problem.
napisala som to len tak, prve, co mi napadlo 😀
ako jedno z mnohých vysvetleni

blondavalucka
6. okt 2015

Nedavno som zazila nieco podobne tiez som sa to dozvedela az o par rokov akurat,ze ten dotycny je uz davno ex a mam noveho partnera..u nas to bolo sice trochu inac ale presne viem ako sa citis. Ja som sa o tom dozvedela ked sme uz spolu neboli ale neviem si predstavit,ze by som s takym clovekon ostala vo vztahu. Cela dovera je v haji a len tazko to napravat,clovek to ma stale pred ocami apodla mna sa na to neda zabudnut. Bude ta to stale trapit

mysicka36
6. okt 2015

Volakedy nebolo tolko kokotín popísaných v správach a aj keď si niekto naživo zaflirtoval partner/ka sa o tom ani nedozvedela. Hlavne na začiatku vzťahov. Preboha nerobte z toho vedu.

Chlapcovi treba jasne povedať že niesom tupec a keď už také písal, nech sa k tomu vyjadrí ako chlap a je. Teraz bude otcom, tak sa tak aj bude správať a hotovo. Ak by sa k tomu postavil podla mojich predstáv, ja s hrdosťou slúbim, že to teda nikdy nebudem vyťahovať ani v hádke. ALE toto je moja jediná šanca ktorú dávam, tak nech s ňou naloží rozumne. Koniec výlevu o minulosti z roku 2012 😀

ivett1
6. okt 2015

no, veď to bolo pred troma rokmi ...ale ...ak by ťa to malo zožierať, tak mu to radšej povedz ...niečo v štýle...tak ako...už nie som taká zlá a na koľko % so mnou si teraz ?... a uvidíme, čo on na to ... alebo to ber tak, že je to už dávno - pradávno a keď spolu čakáte deti, tak je s tebou už na 100% ... 😉

maciatkolulu
6. okt 2015

@vahava Tak celkom nerozumiem, co riesis, naco sa mu rypes vo FB? Si mu neverila pre nieco, ci len tak z nudy? A tak isto nechapem, kto komu kolaudoval byt.... Si s nim tehotna, tak teraz uz vela nenarobis, len upozornujem, ze na 100per ako pise @ivett1 ziaden chlap nie je. Teraz je podla mna uplne zbytocne nieco riesit, narodia sa ti asi dvojicky, takze budes dost zatazena, takze vypusti to z hlavy, aj tak uz nic nezmenis a nejakymi výsluchmi a scenami nic nezmozes, akurát ti bude chlap zdrahat z domu, ani by som sa nepriznala, ze som sa mu hrabala vo FB....Ked by chcel, tak uz s tebou nie je a bacha, lebo chlap kludne odide aj od tehotnej, takze vsetko ries s chladnou hlavou a iba ty vies, aky je medzi vami vztah....

charity
6. okt 2015

@vahava Dr. Phil hovori, ze clovek ma riskovvat len tolko kolko moze stratit.

Vyzijes na materskej, ak sa Ti obrati chrbtom a nebude roky platit vyzivne, lebo sa bude vyhybat sudu? Ak ano, tak ho opust alebo to zacni riesit.
Ak nie, pockaj az na nom nebudes zavisla.

Je to pritel, teda nie manzel? Nemusis ho teda uviezt v rodnom liste. Ak ho uvedies, nemozes sa od neho bez jeho suhlasu prestahovat dalej ako do vedlajsieho okresu. Tak tuho a rozumne premyslaj.

silvia62256
6. okt 2015

Tak hadam ty sama najlepsie vies ako sa k tebe medzitym,tie 3 roky,spraval...ak je to milujuci muz ktory sa s tebou tesi na deticky,tak to proste neries,vtedy mozno vas vztah este nebol vazny,nevedel sa rozhodnut,to s tymi percentami mohol byt nanu len taky ofajc...
Proste nechaj si to prejst hlavou,je jasne ze ti to ublizilo,ale ak mate super vztah...nekaz si ho...

maciatkolulu
6. okt 2015

@charity tak ja neviem o tom, zeby sa nemohla prestahovat s detmi.... Prosim ta mozes uviest nejaky zakon, ktory matke, rozvedenej atd,zakazuje odstahovat sa? Napr.z jednej strany sk na druhu. Ja taky nepoznam, ale rada sa naucim nieco nove, teda ked si asi pravnicka, lebo to tak vehementne prezentujes a mozno desis druhych.... Nie v zlom, ale ked pustam info, tak nech je podlozene niecim. 😉 A nie, jeden pan mi povedal. Dakujem.

charity
6. okt 2015

@maciatkolulu http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/352048-vl...

Tusim Ta nedesim ja... Ale nasa skvela vlada.

maciatkolulu
6. okt 2015

@charity tak to je fakt super, to je uz ako schvalene? Mna sa to chvalabohu uz netyka....

charity
6. okt 2015

@maciatkolulu Tak ospravedlnujem sa, ale do novely sa to napriek podpore vlady nedostalo. 🙂 Parlament to ustanovenie odhlasoval vyskrtnut pred zaverecnym hlasovanim. S tym som u Smeru vobec nepocitala, ze v parlamente neprejde vladou odsuhlasene znenie a vypustila som to zo sledovania. Takze stahovat sa predsalen moze. Vramci republiky. Ale aj tak potrebuje pri zmene trvaleho pobytu dietata suhlas druheho rodica az kym dieta nie je zverene jej. Teda aspon odo mna podpis exmanzela na urade pytali, kedze dieta nebolo zverene niektoremu z rodicov.

maciatkolulu
6. okt 2015

@charity no tak ja neviem, ja som menila trvaly pobyt a nikto odomna nic nepytal, ani sa nezaujimal, ci som rozvedena, ci nie.... proste sme predali byt, takze bolo logicke, ze musíme zmenit trvaly pobyt 😉 a na to predsa suhlas nepotrebujes. Takze nechapem preco by mi ako mal davat ex nejake povolenie k zmene, kedze trvaly pobyt predsa nemozu mat na mieste u niekoho cudzieho, ktorému sme predali byt.

charity
6. okt 2015

@maciatkolulu. Na urade to prebiehalo tak, ze kukla do pocitaca, skonstatovala, ze som rozvedena a z fleku si vypytala rozsudok o zvereni dietata. Ten neexistuje, takze chcela exmanzela. Tak tam exmm dobehol a podpisal jej to. Pri zapisovani dietata do oboch pasov rodicov /to sa uz nedeje/, sme si museli s exmanzelom navzajom pisomne potvrdit, ze suhlasime, aby ten druhy mal dieta zapisane v svojom pase. Rehotali sa na tom s nami aj colnici. 🙂

maciatkolulu
6. okt 2015

@charity a preco by mal niekto chciet od teba povolenie k zmene trvalého pobytu, ked je to tvoja zakonna povinnost ho zmenit napr. pri predaji. To je nejaka blbost. Ved to je dost logicke. A pasy teraz uz ziadne povolenia a predtým len tomu, komu bolo dieta zverene, doniest pravoplatny rozsudok. Nepocula som este o tom, aby prisli obidva rodicia.... Predsa niekomu je dieta zverene a ked nie, tak maju obidvaja rovnake prava a policia neriesi....

sissmiss
6. okt 2015

Bez ironie a nejakych bocnych umyslov
Preco je dlhodoba nevera po rokoch akoze ok? Ale za prave prebiehajucu zavesit za gule do prievanu? Naozaj bez ustipacnosti. Lebo priznam sa ze aj ja mam tendenciu na to tak pozriet...Ale...je naozaj nevera len vtedy neverou ak sa prave deje a ak o nej vieme? Ak sa dozvieme po rokoch tak sa to nerata? Preco?