Ahojte. Už som tu videla takúto tému, ale nie môj extrem. Teda mne to príde ako extrem. Môj priateľ chodí za svojim otcom 4 krát do týždňa (často aj po práci po 17
00) a vždy na 6 hodín minimálne. Príde mi to moc. Upratuje tam, opravuje, ukladá doklady, mení posteľné prádlo ocinkovi, chodí s nim nakupovať potraviny. Pritom otec nieje nejak chory alebo neschopný. Len lenivý. Ja už normálne neviem, ci to je prehnane alebo ja som tak zla.
Dakujem
@bluesmile175 to tiez zalezi. Su svokry a nevesty, ktore sa znasaju a dokonca spolu velmi dobre vychadzaju.
@kristi2390 ahoj a vy bývate spolu? A Dajmetomu ze mu ostanú 3 volne večere, tak tie trávi s tebou? Hmm, raz dvakrát do týždňa by bolo milé keby sa staral, ale takto.. To je veľa. Asi sme narcistické pizdy ako sa tu pán odborník vyjadril 😁 Takto, od určitého obdobia by sa mal dospelý človek do veľkej miery odstrihnut od rodičov a sústrediť sa na vytváranie nového domova a život s partnerkou.. Ale teda neviem koľko máte rokov, ci len randite, bývate každý sám..
Vy bývate už spolu? A on každý druhý deň sa zoberie a ide k otcovi? Len kvôli tým blbostiam, ako si písala? Chlapovi, aký je normálne sebestscny?
Za mňa je to strelene a choré, rovnako akoby chodila dcéra k matke. Ukladať doklady a prezliekat prádlo? 4x do týždňa?
A si si istá, že ozaj chodí k otcovi? Lebo to znie už len na počutie smiešne, že ockovi chodím každý druhý deň ukladať doklady, upratovať, a prezliekat posteľné prádlo.
To co tie doklady stále po vyhadzuje, vyhadze smeti z koša a poskace v topánkach po posteli? 🙈🙈🙈
@kristi2390 mne to príde prehnané. Je jedno či je to otec, mama, sestra, kamarát. Ak chcem raz budovať vzťah, tak nebudem chodiť 3-4x do týždňa niekam inakam na 6 hodín denne...
@bluesmile175 A to všetky ženy vo vašej rodine sú sliepky a pizdy? Aj tvoja frajerka je sliepka? To hádam nie.. Lebo píšeš, že mozog chlapa je iný ako mozog sliepky,tak to tak na mňa pôsobí, že máš problém so všetkými ženami. A sám so sebou.
@bluesmile175 najprv treba byť gentleman a potom príde aj dáma. Je mi ľúto že si mal zlý vzťah s mamou aj babkou, ale to nie je dôvod hádzať do 1 vreca skoro všetky ženy. Jedna moja babka bola tiež taký nematerinsky typ, moju mamu vydedila.. Tak ja verím tomu, že tie vzťahy môžu byť aj v rodine kadejaké. Ale aj u vás to mohlo byť naopak a ti nepodareni mohli byť chlapi. Komu ako osud nadeli. Ale späť k téme. Keď si predstavím že mám 70 a som úplne sebestacna a že môj syn/dcéra so mnou trávia väčšinu voľného času a pritom bývajú vo svojom a majú partnerov, ehm, to by mi bolo divné.
@bluesmile175 A čo tak negeneralizovať? to ti niečo hovorí? 😆🤡 rešpektujem, že ty si v rodine zažil pizdy a sliepky, veď to aj ja len s tým rozdielom, že ja túto stupiditu neuplatňujem na všetkých. A ak tie pizdy a sliepky neboli z rodiny, tak podľa tvojho jednoduchého vyjadrovania je mi úplne jasné, prečo máš okolo seba práve takýchto ľudí. 💀
A o krvi ..😆😆 Zdravé vzťahy nemajú s krvou nič spoločné, raz zažiješ aj to, kedy pre teba partner bude na prvom mieste. Ale na to je u teba ešte asi príliš skoro a je to úplne v poriadku. A u niekoho to nepríde nikdy.
Skus pouzit zrkadlenie. V case, ked by ste mohli byt spolu, teda, ked ma vyhradeny cas pre teba, niekam vypadni ty, mozno mu docvakne. Chod za svojimi rodicmi, za kamaratkami...
@podmostom on ma 32 a ja 31.takze myslím ze som uz dosť ztara pizda 😀. Mne to príde moc proste.
@vlcik1 ono je jedno ci otec, brat alebo mama. Mňa štve to, ze potom príde domov a je taky unavený, že sa s ním nedá ani rozprávať. A doma nič nespraví. Lebo veď on už upratal u otca. Tak načo ešte doma.
@cocolino234 ako vidím, niekto bluesmile175 nieje obľúbený 😀 škoda ze to tu neostalo aby som videla co to za múdrosti písal.
@podmostom jeho otec ma 56. Normálne pracuje, chodí, sedí, pije. Nevidím dovod, prečo by si posteľné prádlo nemohol vymeniť sam. S nim tam ešte žije jeho mama. Čiže babka. A na ňu stále kričí ze mu ma ona dat tanier s polievkou na stôl. A ta pani ma prosím pekne 87. Takže. Preháňam keď mi to vadí? 🤔
@kristi2390 nikomu. Autokorektura 🤦♀️
@kristi2390 takze stary panko je lenivy ako voš? To je "mile" asi by ma porazilo z toho😒
Myslim ze asi isto neprehanas tiez by ma to sralo, keby je chory, nevladny okej. Ale takto?...pfuu
@podmostom áno my spolu už dlho bývame. A už mj to teraz ide tak na nervy ze to vidím ako dôvod na rozchod. Teraz sa to zhoršilo. Babka už nevládze a mam pocit ze ocinko si vybral môjho priateľa za náhradu za babku.
@oktobermimi no ved práve. A ja už na to nemám nervy. Ešte predtým ho volal tak raz za 2 týždne na celú sobotu. Okey. Tolerovala som to. Potom začal každý víkend na celú sobotu a teraz sú to 4 dní v týždni. Celá sobota (od 8 do 18-19 hod) plus 3 dní po práci. Proste sa nudí. A môj priatel není schopný volaco na to povedať. A včera už sa začal aj dedko ozývať 😀 takže ďalší, u ktorého bude môj priateľ sedieť 5 hodín. Samozrejme. Lebo môj priateľ nedokáže ist na návštevu na 2 hodky. On musí sedieť 5 hodín. Je mu trápne vstať a povedať idem domov.
@kristi2390 ja že jeho otec je už dedko okolo 70.. Noo to ho ocino riadne zneužíva. A celú sobotu? To čo tam robí? Treba sa porozprávať s priateľom, určiť hranice, čo si mu schopná tolerovať. A ešte ma napadla taká malá lest. Choď každú druhú sobotu aj ty tam. Možno pôjdeš nádejnemu svokrovi tak na nervy, že vás tam prestane volať 😁 Ale treba to tam patrične aj okomentovať, že taký mladý chlap, že sa tak opúšťa , že sa syn o neho musí starať... A že doma u vás nemá kedy porobiť... A bla bla.. Pankovi asi nemá kto povedať že si nemôže zo syna robiť služku a animátora.. A ten tvoj bude asi tiež trošku submisivny.
@podmostom aj to už som skúšala. Už som aj na otca zla a v sobotu som dokonca povedala ze nás vzťah sa rúca kvôli tomu ze môj priateľ tam stále sedí. A nič. Otec vidí len seba. Jedináčik. Akože nie ze by každí jedináčik bol taki. To nie. Ale tento akurát pasuje na to, keď sa povie rozmaznávany.
@kristi2390 keď chce tráviť svoj voľný čas s otcom je to normálne. Keď tým bude zanedbávať spoločnú domácnosť, nedajbože dieťa, príde mi to nevhodné. Ak ti to vadi, a ste ešte bez záväzkov, ukončí to. Zlepšovať sa to nebude…