vyjadrit mu city, ak sme si doteraz hovorili, ze sa este nelubime, ze to je este skoro...ostalo mi naposledy smutno, hoc som reagovala rovnako.
mame sa radi, to si hovorime...povedal mi par krat laska...ja som mu to opatovala, ale s tym, ze to este nie je taka laska, ze to este bude silnejsie...
naposledy mi povedal, ze si myslel, ze aj ano, ale nevzniklo to a asi ani nevznikne, nelubi, nezalubil sa...ze ma ma velmi rad a velmi ho pritahujem, ze inu nehlada a dolezita je vernost, ze to nechame plynut...reagovala som rovnako s tym, ze je este skoro, ze to vznika a rastie casom....ale ostalo mi smutno...zacalo mi na nom viac zalezat...
povedal, ze to asi nevznikne, lebo ja budem asi chciet rodinu skor a on je este mlady, tak som reagovala, ze este to tak necitim a ked to pride potom si to nejak sama vyriesim a ze to tak hned nevzniklo, lebo nas ani nenapadlo, ze by sme mohli spolu zazit tak krasne chvile a ze dolezita je vernost...to co je medzi nami sme dokonca posunuli...citim, ze ma ma rad...
planovali sme aj byvanie, ak pride vhodny cas, ja som to chcela uz cochvila skusit...myslim si ale, ze sa nechce uponahlat, to ale ani ja...len akokeby to bol dovod...vnimam to tak, ze sa boji citov a toho, ze sa nieco medzi nami bude menit, aj ked nam to zatial vyhovuje takto...paci sa mi tiez cely, fyzicky, povahovo...
chcem mu povedat o svojich pocitoch...
porozpravat sa s nim aj o buducnosti, otvorit tu temu byvanie, kedze spominal, ze by chcel, ze ako to vidi teraz alebo to nechat plynut?
A teraz šup, šup do reality ... muž buď ženu chce alebo nechce, nič medzitým nie je.
Poznám... Choď ďalej, nemá to význam. Zbytočne si budeš robiť nádeje a snívať.
ja by som to nechala tak. vztah ma byt na zaciatku o vasni, o blaznivej potrebe byt s tym druhym, o pocite ze bez neho nemozes a nechces zit. je jedno aka bude buducnost, ale ten pocit by mal byt minimalne na zaciatku takyto. a nie rozdumovat kalkulovat premyslat a cakat na nieco co sa mozno rozvinie. podla mna mat rad je fajn tak pre kamosov, ale partnersky vztah by mal zacinat zamilovanim sa, motylikmi, chemiou, blaznivym vzrusenim a pocitom ze ste sa fakt nasli, ze to iskri.
zacinat na mdlej hladine je podla mna smutne. pripravujes sa sama o tie vyssie spomenute pocity ktore by mal raz za zivot zazit kazdy.
Presne takýmto čakaním som premarnila pár rokov života. Ver mi, muž keď zenu chce tak aj cely svet prevráti hore nohami pretože vie ze to je ta pravá. Všetko ostatné sú iba vyhovorky. Takže aj keď ta to boli ukonči to a chod ďalej. Raz príde niekto kto od začiatku bude vedieť ze ty si ta, ktorej chce dať k nohám celý svet a nehadzat ti iba omrvinky
@pralinka25 vasen, chemiu, cit, to mame
Ak chceš čakať, tak čakaj. Nepresvedčíme ťa tu o opaku. Možno mu to naozaj bude takto stačiť. Skúsenosť je ale taká, že je to len naťahovanie času. Kým jeden bude vkladať do vzťahu plnú dôveru, záujem druhého skončí príchodom niekoho, pri kom to nebude len tlieť ale blčať.
Koľko máte rokov a koľko ste spolu?
Tak to majte ako doteraz. Stretávajte sa a tak. Časom uvidíš,či sa bude chcieť posunúť a či v ňom vznikne láska. Keď nie,tak to radšej skončite,pretože ti to bude ubližovať.
Uf unavne, tolko kecat ci uz hej ci este nie, vobec ano, ci mozno ani nie, pockame, mozno sa zalubim viac... isla by som dalej, chlap po tebe na zaciatku musi ist ako pes po udenom. Toto je len trapenie.
Pokukala by som inde a nestracala cas.
mozno mate ale on ak stretne nejaku pri ktorej toto vsetko pociti naraz tak mas smolu, pretoze pri tebe to vsetko neciti a podla mna ani ty pri nom. a to je ten problem,
@lintu stretavame sa par mesiacov...on ma len 20, ja som o vela starsia
@pralinka25 povedal, ze inu nehlada a hladat nechce, ze ho velmi pritahujem a ma ma rad
Tak co riesis? Ty si ovela starsia a on pubertak. Mysli si, ze ked zasuva, ze to je laska. On ma na deti aj 15 rokov cas.
Čo môže zrelá žena vidieť na pubertiakovi okrem sexu?
autorka nemate vztah nemate chemiu nemate vztah
on ma niekoho na prestoj
na cas nez najde tu co hlada (ty to nie si)
@loginexistuje prilis odvazne toto tvrdit. ved ty sa s nami nestretavas, tak hadam viem, ci to iskri, ci nie
@stanulienkat je to inteligentny a dobre vychovany muz....predstav si, ten sex sme mali po troch mesiacoch stretavania sa
@brembo dakujem.
prosim, zrus / nahlas tuto diskusiu, nech to zmazu.
ja nespochybnujem iskrenie ale to ze tam neni chemia (zalubenie laska atd ved to sama pises ze sa tak vyjadruje)
@loginexistuje laska ma viacero stupnov a chemia je nieco ine
To nespochybňujem, že je inteligentný a dobre vychovaný. Avšak čo môže vidieť zrelá žena na pubertiakovi?
Hladaj vekovo blizie k sebe. Ak mas po 30tke alebo viac, toto je pre neho prechodna stanica.
A co ze ste mali sex po 3 mesiacoch. Mozno bol panic, mozno je stale neskuseny a len sa chce u Teba zaucat.
A byvat spolu? To budes financovat zajacika?
Byt matla toho syna, tak ma odvezie sanitka asi...
laska je laska to je tak ako byt tehotny neda sa byt trochu tehotny ale bud lubi alebo nie
Autorka ako keby som seba videla v tom co píšeš. Bolo to navlas rovnaké, stále som počúvala nechajme to plynúť, uvidíme, mam ta rad aj to všetko ostatne bolo co opisujes. A potom zrazu bac, prišla iná a mňa odkopol a viac som ho nezaujímala.
Ale ak sa chceš trápiť, strácať čas tak čakaj na zázrak. Všetci sa učíme na vlastných chybach
@timing nie je neskuseny, nie som prechodna stanica a nemam po 30tke, financovat ho netreba. pubertiak nie je a mam na nom co vidiet. vy ste tu riadne zakerne
@janka_23 mne sa ozvala aj zena, ktora veci nechala plynut, netlacila a dnes maju dve deti a harmonicky vztah
@timing ja si skor myslim ze su v rovnakom veku a on hlada skor kamaratstvo s vyhodami na docasne obdobie
Nikto k tebe nie je zákerný, hovoríme ti tu z vlastných skúseností. Láska a chémia sú dve odlišné veci. Chémia, iskrenie a neviem co môže medzi ľuďmi fungovať na 200% ale láska prísť nemusí. Láska bud je alebo nie je.
Co znamena ovela starsia? Podla mna by si sa mala na to vykaslat. On zaujem nema. Hladaj seberovneho kto uz bude chciet aj rodinu, deti. Tento je este mlady a urcite ta nevnima ako potencionalnu partnerku na zivot a matku svojich deti.
Tak načo si pýtaš radu? Čakaj a možno raz sa dočkas 😉
20 a ty ovela viac, 25 by nebolo "ovela viac" tak tipujem ze okolo 30 (skor 30+). Mozno v tebe vidi aj "mamu". Ako to ma doma s rodicmi? Mozno toto ho brzdi ze si fakt ovela starsia.
Ono taky vekovy rozdiel 10r je iny v 20 a 30 a iny v 30 a 40.
Nechaj ho ist, nebalamut "decku" hlavu. Potrebuje si aj nieco odzit a nie v 20 sa bavit o detoch, spolocnom byvani...
Prečo s ním chces bývať? On s tebou ako manželkou a matkou deti neráta.