Mam pocit ako keby sa vsetci otacali chrbtom este aj ludia s ktorymi nepridzacham denne do styku sa ku mne spravaju odmerane ako napr predavacka alebo na poste ludia mi pridu taky odmerany razny nepriatelsky mozno si to nahovaram ale aby sa to vsade takto prejavivalo nechapem ci zo mna ide taka energia alebo co meviem si to vysvetlit.
@jaruna123 čomu nerozumieš predch, príspevku...len ti autirka chcela povedať že asi aj ty na nich tak pôsobíš... 😉
podľa mňa si precitlivelá...
nie každému sa chce v tejto dobe usmievať od ucha k uchu aj pre neznámych ľudí...
@deti95060810 a co rodina? Ako keby s nimi utalo odmerany su a pritom sme spolu vYchadzali perfektne a ked sa opytam co im je tak ze nic. Mozno je to energia mozno si namyslam a mozno karma
Človek dostane vždy len to, čo sám dáva. Možno si skús sadnúť sama so sebou a porozmýšlaj, kde by mohla byť chyba aj na tvojej strane, nie len v luďoch okolo.
Cim skôr si prestaneš taketo veci domyslat, tym skor sa ti bude jednoduchšie zit.
Treba si uvedomit, ze NIE SI pre cudzích ludi stredobod vesmiru, cudzim ludom si ukradnuta. Ak je na teba niekto na poste neprijemny, tak zrejme ma osobné problémy.
Treba si prestať domyslat, zacni zit a sústrediť sa na vlastný zivot. A ked to bude pokračovať, odporucam zájsť k psychologovi, lebo toto uz hraničí s paranojou, ze sa vsetci proti tebe spikli.
Záleží na tom, čo vyzarujes ty sama, ja mám okolo seba len pozitívnych ľudí, s ktorými sa cítim fajn, s negatívnym človekom sa nechce nikto baviť..ak ak náhodou stretnem neochotnu predavacku či poštárku, pomyslím si asi ma zlý deň (má ho každý) a nezaoberám sa tým, nepripúšťam si to až tak k srdcu...hovorí sa, čo vyzarujes, to priťahujes
Je mozne, ze necitia z teba nieco prijemne, nemas pocit zeby ta nieco vo vnutri tazilo? Alebo nieco take?
@jaruna123 nevšímaj si to a ono to prejde samo. uvidíš. lebo ako píšu baby, namýšľaš si. buď si ešte primladá a všetko si veľmi berieš k srdcu a tak máš pocit, že každý na teba má nejak ťažké srdce a sú odmeraní alebo máš nejaký blok v sebe - vtedy si musíš prestať všímať, že sú "odmeraní", správaj sa milo aj naďalej, ich "odmeranosť" prehliadni a uvidíš, ono sa to zlepší 🙂
To sú takí ludia. Bud su nahnevani, nieco riesia, zahladeni do seba,
Je to aj vedecky potvrdené, nárast patológií v spoločnosti. Aj tu na modrom konovi to vies vidiet, ake su prispevky, ci povzbudzujuce, ale kolko vela je narcistiek, alebo poruch osobnosti, namiesto hĺbky, dobrej rady, dobra, ponizovanie a vybijanie si agresivity, hluposti. Zacni si vsimat tych normalnych, milých a tymto nevenuj pozornost. Ludia na Slovensku ziju od vyplaty k vyplate, maju vztahove problemy, zlé medziludske vztahy ako je to uz vsade na svete skoro, ale myslim, ze niekde su aj ludia milsi, spokojnejsí, prajnejsí. No vela ludi sa este snazi trochu do spolocnosti vniest slusnost a dobro, tak to si vsimaj, ze je aj zlo, ale su aj dobri ludia este. Ale ja to vidim tiez, ludia su nestastni, nespokojni, neusmievaju sa netesia sa, su obmedzení, ved to vidno aj na prispevkoch sikana, mobing, rozvody, hadky, neucta cloveka k cloveku. A asi to bude narastat. Neber si to osobne, zameraj sa na dobre vztahy okolo a ked sa niekto neusmeje usmej sa Ty, ak Ti to za to stoji. Je to ludska hlupost proste. Zas niekto moze nosit v sebe aj vazne problemy a nema silu sa usmievat.
Toto sa aj mne dialo isté obdobie a potom som začala registrovať že to akoby mi zrkadlo nastavovali.