Nikto nám nedopraje dovolenku

24. júl 2023

Čaute, idem sa sem vyžalovať troska. Vo štvrtok ideme na našu prvú dovolenku. Známi najbližší o tom vedia. No a moji rodicia a aj svokrovci ze im mame nechať deti doma lebo ze to s nimi nezvládneme a jednoducho vkuse nám volajú a píšu ze aby sme ich nebrali. Ze sa nám tam stratia a utopia a pod... Vytáča ma to brutálne, akože doteraz sme sa vždy o svoje deti vedeli postarať a teraz mi tu idú toto hovoriť? Teraz mi píše ujo ze aby sme nechodili lebo ze tam horí. Pritom horí v Grécku, a my okolo grécka nepôjdeme ani prstom na mape... Ja to už nechápem. Mam už dosť stres z toho keďže to bude prvý krát všetko, let a tak.. A oni mi tu ešte idú vypisovať takéto kraviny...

ivik4
24. júl 2023

😄😄😄 prepac ale mam sto chuti sa spytat ci zijete niekde na lazoch a nik z Vasej rodiny nebol na dovolenke a sedia len doma ked sa toho mate bať ako cert kriza

sasitimi17
24. júl 2023

vypni ich prosím ťa a užite si dovolenku, deti budú mať zážitok všetko bude ok nestresuj

autor
24. júl 2023

@ivik4 mimo SK nie.

mimi3008
24. júl 2023

Dalsi vsetecni stari rodicia, ach jaj, s takymi sa asi vrece roztrhlo. Kasli na nich, vobec ich nepocuvaj, blokni ich a ani sa in z dovolenky neozyvaj

kaktusik007
24. júl 2023

kolko mas rokov? Ak si rodila jedno dieta v 15tich, druhe v 17tich a teraz mas 20 a tvoj chlap 21, tak ano - rozumiem postoju tvojich rodicov a svokrovcov.

autor
24. júl 2023

@kaktusik007 nie preboha 😂

jarnajar
24. júl 2023

My jednej casti rodiny dovolenky uz roky neoznamujeme a to ani zďaleka neboli komentáre také extrémne, len pár poznámok a stačilo nám. Ale bývame od seba ďaleko a nie sme nonstop v kontakte, tak sa to dá, neviem, či je toto do budúcna pre vás možnosť. Teraz by som sa len riadne vyvadila (alebo muž, ak je to jeho rodina) a hodila to za hlavu. Užite si peknú dovolenku 🙂

autor
24. júl 2023

@kaktusik007 už po 30

domkakvet
24. júl 2023

Odpovec im iba nech sa neboja a dalej to ignoruj.

viestta
24. júl 2023

A toto ti vie pokazit radost z dovolenky? Vypocujem, vypustim z hlavy. Hadam ste dvaja dospeli ludia, ktori o sebe a svojich detoch aj svojich peniazoch dokazu rozhodovat sami. Ci?

vikusjk
24. júl 2023

ako casto cestuju tvoji rodicia a svokrovci na dovolenku k moru? Lebo mi to pripada, ako keby netusili, ako to chodi, ako keby necestovali a nemali skusenosti a preto sa toho tak velmi boja, ze je to pre nich nezname.
Kazdopadne nic ti nebrani povedat im pokojne, ale priamo, ze vy aj vase deti na tu dovolenku idete a ze sa ti nepaci, ze takto reaguju, ze by si ocakavala od nich skor podporu a ak jej nie su schopni, nech aspon budu ticho. Ze im za to donesies magnetku.
Btw ako stare deti mas?

0silvia0
24. júl 2023

Ale ty toto nemusis pocuvat, ani akceptovat. Si dospela osoba aj s muzom. A poserovia nech sa schovaju doma do pivnice a nevyliezaju odtial a nech tam cucia a vam nech neprojektuju vlastne strachy.

kaktusik007
24. júl 2023

tak v tom pripade nie je co riesit, take poznamky jednym uchom dnu a druhym von.

ale ak ta to potesi - idem s deckami - 12 a 13 rokov - tento rok taky trip ze Pariz a Londyn --- v kazdom meste par noci a ano, moja mama mi uz tiez drzala prednasku ze ci som sa zblaznila a ze ako ona nebude spat a ze preco jej robim taketo stresy - mam takmer 44 rokov. 🤣🤣🤣🤣 to treba iba ignorovat, nic viac ;)

misinka0611
24. júl 2023

Do štvrtka bloknúť telefónne čísla a odblokovať na letisku s tým, že o pár minút nastupujete do lietadla.

Prepáč, ale takéto reči môže mať len človek čo bol za hranicami len prstom po mape ináč tomu nerozumiem.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cimage
24. júl 2023

Povedzte im, ze nech vypnu spravy. Toto robia ludia co sa boja, lebo v TV nic okrem hororovych scenarov nedavaju. Kazdy den kto, kde, ako sa utopil, stratil, okradli ho, atd. Vasi by neprezili keby boli moji rodicia. My chodime na 2mesiace, alebo aj rok na cesty s 3detmi. Moji si uz aj zvykli, lebo vedia, ze nas nezastavia.

sasa1310
24. júl 2023

Takto to vyzerá, keď ľudia nemajú žiadny rozhľad.

autor
24. júl 2023

Svokrovci ani rodicia nikdy MIMO SK neboli, ani pri mori ani nikde 🙂

lucky_k
24. júl 2023

@ivik4 😂 presne aj mňa niečo podobné napadlo 🙂 @autorka, určite je to nepríjemné ale ty si veci rieš ako myslíš a kašli na celú famíliu...

yanni
24. júl 2023

@elizabet173 akurat som to chcela napisat. My ideme tento rok na okruznu jazdu (spoznavacka) Talianskom. od nas takmer 2000 km az na uplny juh a potom opacnou stranou spät. Autom, 2 tyzdne, prespavacky a poznavacky v roznych mestach. Ideme s dvomi najmladsimi detmi, 8 a 4 roky. Vedia to aj svokrovci aj moji rodicia a nik sa do toho netoto. Praveze sa tesia s nami. Ale vsetci su scestovani, takze maju skusenosti. Bude to narocne ale nase deti su zvyknute cestovat od pocatia.

misinka0611
24. júl 2023

Autorka a pozerajú veľa TV, hlavne televízne noviny, že? 😀

autor
24. júl 2023

@misinka0611 tomu ver 😀

mimuska328
24. júl 2023

My deti ešte nemáme ale tiež máme toto isté doma od svokrovcov a to si neviem predstaviť že keď raz budeme mať deti tak nám vlastne skončil život lebo s deťmi nemôžeš ísť nikde a aj deti sú sprosté a aj tak si to nepamätajú 🤦 proste škoda slov. My aj keď sme išli na prvú dovolenku cez koronu tak sme sa jednoducho zobrali a išli sme a reči nepočúvali

anita6666
24. júl 2023

Chodiť na akože dovolenky s celou tlupou deti a ťahať ich kdesi do paže 350 tisíc hodín aby videli vodu, mi príde smiešne.

misinka0611
24. júl 2023

Autorka, tak je to jasné. Povznes sa a nenechaj na seba prenášať ich strachy. U nich je to strach z nepoznaného + ich ovplyvňuje TV. Kazdy kto logicky zmýšľa predsa vie, že do správ dajú len to zaujímavé, to kontroverznejšie, že tam prevláda to zlé, pred pekným. To, že je niekde pekné čisté more a morská klíma ktorá dobre pôsobí na ľudské zdravie je menej zaujímavé akože horí Rodos a požiar sa šíri ďalej.

yanni
24. júl 2023

@anita6666 ähm🙈

misinka0611
24. júl 2023

@mimuska328 😀 A pritom je to len o uhle pohľadu. S detmi človek spozná miesta na ktoré by normálne nešiel a že si nebudú pamätať? Nevadí, vy si budete pamätať ako ste s nimi trávili čas a raz im na fotkách môžete ukázať 🙂

viestta
24. júl 2023

@anita6666 🙄

tenerifka
24. júl 2023

Na dovolenky sa nechodi len preto, aby si deti nieco pamatali, ale aby si rodina uzila ten dany moment spolu. Rodicia si budu pamatat, a deti budu mat fotky a videa.
Autorka, toto je postoj starsej generacie, ktora zila stylom z roboty domov, dovolenka na zahrade, nikde neboli-ani sami, ani s detmi, nikdy po tom netuzili.
Oni ta nikdy nepochopia, tak to vpusti jednym uchom dnu a druhym von

autor
24. júl 2023

@anita6666 chápem, si smutná ze teba nikto nikdy nikde nevzal. Neboj raz to príde 🙂