Nezáujem o sex z mojej strany

mamminna
25. dec 2012

Ahojte, mozno je tu uz dost takychto diskusii , ale ja aj tak pridavam moju... ja a moj priatel sme sa dali dokopy pred dvoma rokmi , nikdy som o nicom nebola tak presvedcena ako o tom ze on je moja zivotna laska!!!! vo vsetkom sme sa zhodli , uplne njalepsi priatelia a k tomu najlepsi sex na svete 🙂 kazdy den a niekedy aj niekolkokrat denne! po ani nie roku som otehotnela! nechtiac ...vzdy sme sa o tom rozpravali , chceli sme mat dieta , ale prislo trosku skoro! a tam sa vsetko zacalo ...vsetky problemy s bytom , s peniazmi , hadky atd... cele sme to nejako presli ale pomalicky zacal ubudat sex, mala som problemy ohladom tehotenstva , zapaly a dost to bolelo tak bolo velmi malo...prisiel porod -najkrajsi den v nasich zivotoch, obidvaja uplne stastni!!! mame krasneho 5 mesacneho synceka! po porode som mala velke bolesti a tak som chcela pockat urcite dva mesiace pred zacatim pohlavneho styku, teraz ubehlo uz 5 mesiacov a ja stale nemam chut! s priatelom sa stale hadame kvoli vsetkemu .... (hlavne peniaze) ....a tak teraz neviem , ci nam chyba sex, alebo uz si nerozumieme a to ze nemame sex mi to iba utvrdzuje, je to normalne tak dlho nezit sexualne s partnerom po porode? som sa zmenila ja? alebo sa zmenil on?

denisaaa2510
25. dec 2012

@mamminna ja nemam sex uz rok... zacalo to tehotenstvom a odvtedy nic a netusim preco/./priatel nechce.nema chut. nechce sa mu.. uz mam na to aj temu tu..no snazim sa vyckat ..lebo sme to riesili uz sto krat

darkabarka23
25. dec 2012

Milá mmaminnka,určite nie je dobré,ak ste sa nevrátili späť k sexuálnemu životu,nakoľko manželstvo sex veľmi potrebuje,je to súčasť lásky.
Sex a intímne chvíle veľmi zbližuje partnerov.Ak manželovi chýba sex,verím,že podráždený a nervózny a hádky sa len tak hromadia,viem to podľa vlastnej skúsenosti.Po pôrode sa zmení celý život,ako matky myslíme hlavne na deti,partnerskí život je zrazu plný starostí a problémov.Skúste si nájsť chvíľku pre seba,keď malý večer zaspí,pospomínať na chvíle,ktoré ste spolu zažívali,kým ste nečakali malého,a hlavne si spomenúť na to,že sa milujete!!!!.Vzťahy sú veľmi krehké,preto treba bojovať o ten svoj.Poprípade sa skúste s priateľom o tom porozprávať,celý problém môže byť aj hlbší,ak muž žene neprejavuje lásku,žena sa ťažko uvoľní.Určite nie je normálne žiť bez sexu!!!!! Držím palce,aby sa problém vyriešil

darkabarka23
25. dec 2012

@denisaaa2510 to faaakt? tak toto naozaj nechápem,žiť bez sexu? a on to nechce riešiť????tak tu mi rozum zastal,a priateľ na to nemá dôvod prečo nechce sex?

4ocka
25. dec 2012

To vazne? Fuha.fak tolko dlho som nevydrzala od kedy som panna neni 🙂 po prvom porode som uz mala take sny,ze som manzela znasilnila na 13 den :D a po druhom porode som vahala po troch tyzdnoch. Mne sa nechce ked sme pobadany,ked viem co bude,teda totalne stereo :( mozno ste len zabudli ake to je krasne,ze mate jednostaj napätie medzi sebou. Mozno ta odradza aj to,ze dieta v izbe,dieta sa zobudi :( ja som vedela ze okolo desiatej sa syn budi na kojenie,tak mal.muz smolu. Alebo som sama sebe nepripadala pekna,kedze po porodoch este rok a pol PO som mala +17 kg. Skus porozmyslat,co ta odradza? To ako sa k sebe chovate,ty sama sebe,ze sa necitis pritazlivo,dieta? Skus preto nieco spravit. Pekna podprsda,gatuse,troska vinka,pripadne pockat do 23 hodiny,pustit nieco v tv co vas navnadi,istotne.tomu pridete na chut. Nemysli si ze som.nejaka nymfa...my sme mali s muzom.dlho sex az 2 x do mesiaca,ale uz sa to o dost zlepsilo. Myslim si,ze sa to aj medzi vami zlepsi,vybijeye si stres medzi seboh 🙂

mamminna
autor
26. dec 2012

@darkabarka23
@4ocka ani ja som si to nikdy nevedela predstavit!!! raz sa mi to stalo a trvalo to 2 mesiace a to som hned vedela ze ho proste uz nemilujem! a bolo tak hned sme sa rozisli! no teraz je to tazke posudit, mame syna! nemozem len tak odist a zistit ze ho uz nemilujem.... riesime to , priatel uz je z toho na nervy , vselijako s asnazi....aj som mu to vysvetlila, lebo v duchu si myslim ze dost robi aj dieta co spi s nami v posteli a ja sa jednoducho nedokazem uvolnit, byt mame maly a gauc v druhej izbe je taky maly ze vooobec nemam chut .... no je tiez pravda to co si moc nechcem priznat, ze priatel ma uz moc nepritahuje... ☹ akosi sa prestal o seba starat....a to sa mu bojim povedat, mozno je z toho taky na nervy ze uz mu to je jedno ako vyzera.... a nema ani chut sa nejako znazit.... neviem ci so vsetkymi hadkami sa mi neznechutil....zda sa mi iny clovek .... A aj vam sa stalo ze proste ten koho najviac milujete je vase dieta? proste prislo na jeho miesto! .... ja neviem som zmetena....

kaktusik
26. dec 2012

@mamminna my este deti nemame, ale niekedy ma az desi ta moznost, ze ak ich raz budeme mat, tak nas vztah sa mozno narusi a ja budem vsetko podriadovat dietatu... Uz teraz viem, ze to tak nechcem... a budem sa snazit urobit vsetko preto, aby moj manzel bol pre mna vzdy cislo 1. To mi tak raz moj jeden kamos povedal - ze moja zlata a povedz tomu svojmu, ze ked raz budete mat dieta, tak si najblizsich pat rokov "nevrzne". A ked tak rozmyslam, jeho vyrok je v mnohych pripadoch pravdivy. Zrazu akoby uloha muza bola splnena a je taky nepotrebny... A pritom na partnerskom vztahu treba podla mna pracovat neustale. Ja aj teraz, ked mam toho vela v praci a skole si vzdy snazim zorganizovat cas tak, aby som mala pre manzela vyhradeny cas tak, aby nas nic nerusilo. Tak dufam, ze sa mi tieto moje teoreticke sny a ocakavania podari aspon scasti naplnit 🙂

mamminna
autor
26. dec 2012

@kaktusik tak to ti prajem ,aby sa ti vsetko podarilo tak ako hovoris naozaj ....🙂 bohuzial tie iste myslienky som mala aj ja, vzdy som si hovorila ze nic mi nikdy nenarusi moj vztah, a ze najviac budem stale milovat jeho maximalne oboch naraz rovnako.... ze budem ina ako ostatne zeny a o problemoch so sexom sa mi ani nesnivalo! vsetko vzdy bolo perfektne...a teraz toto..... riadna sila! ...... v mojom pripade nevyslo no tebe naozaj drzim palce 😉 mozno ten moj len nieje ten pravy tak ako som si vdy myslela....trochu sa nam to zbehlo rychlo a tak som mozno nemala cas zistit ze to nieje on.. a mnozno mame len krizu co pominie...neviem.... no dufam ze sa vyriesi ...

iviatko
26. dec 2012

@kaktusik teoria je pekna vec 🙂 baby,ani ja nemam zaujem ,( spavam s drobcom v detskej a mm so starsim,nie je ani chut,ani cas,ani.miesto. snad raz 🙂 ked budem pekna,chudsia a deti u babky 🙂

mamminna
autor
26. dec 2012

@kaktusik ale to s tym dietatom je pravda! nikdy som to tak nechcela ale poviem ti pravdu nevedela som co hovorim! je to naozaj najvacsia laska na svete!

kaktusik
26. dec 2012

@mamminna tak dufam, ze aj u vas sa vsetko da do poriadku... ja mam najradsej taku pohodku a vtedy aj chut je prevelkaaa 🙂 ono je naozaj pravda, ze my zeny mame vsetky tieto veci okolo sexu a chute nan v hlave... Akonahle s niecim nie sme spokojne alebo nieco vo svojom vnutri riesime, tak sa to prejavi. Ja som napriklad teraz tyzden doma, lebo som bola chora, nemam ziadne stresy z prace, aj v skole som uz absolvovala nejake skusky. Vsetok stres zo mna opadol a znova som sa do svojho manzela zamilovala 🙂 ale to mne sa stava casto - ja sa donho zalubim tak nanovo aspon raz do tyzdna 🙂 a co sa tyka babatka - tak som svojmu manzelovi slubila, ze ak budeme mat krpca, tak svoju lasku nebudem delit medzi neho a babatko, ale ze sa zdvojnasobi... A ja uz len dufam, ze to tak naozaj bude 🙂) ved potom dam vediet 😉

kaktusik
26. dec 2012

@iviatko ja mam tiez kamosku, ktora ma dve deti a kazdy z nich spava s jednym dietatom v inej izbe... mne sa z toho vlasy dupkom stavaju, ale tak asi im to tak vyhovuje... Ale tak ja som este mlada, skusenosti z detmi mam len take, ze ich niekomu strazim... Aj ked viem, ze laska k nim je nekonecna... deti su proste zmyslom zivota 🙂

ajsenz
26. dec 2012

ahojky, aj ja sa toho bojím ako prebehne pôrod a či ho budem priťahovať a či nebudem tak zle dole na tom že bude musieť vyčkať..ale drahý to vyriešil slovami,, však aspoň ústami ma urobíš,, :D
No a k tvojmu problému. My sme spolu 2roky aj pol takmer. A otehotnela som pár dní pred dvojročným výročím. Bábo sme chceli ale až teraz v januári ho zamiesiť ale stalo sa. A prvé týždne? Žiadna chuť na sex , prosila som v duchu nech mu nestojí , klamala som že ma bolí brucho niekedy už zo zúfalstva sa vedľa mňa robil aby mi dal najavo že je chudáčik zanedbávaný, no potom sme začali rôzne polohy ale najlepšie čo odporučiť.. Zahrajte sa na role. Vzrušuje ťa zakázaný sex? Tak sa zahrajte na to že je tvoj šéf a ty sekretárka, alebo na staršiu pani a on bude mladý zasran 😉 možno teraz ti prídem vadná ale my sa takto bavkáme už pol roka a pri tom vieme mať sex aj romantický aj normálny ale takéto hry ma neskutočne bavia, oživia život a akoby si vypadla z toho stereotypu. Vieš podľa mňa je pravda kto si ako zariadi tak má. Mám kamarátov mladých, tiež bábo spí s nimi v postieľke ale sexujú pravidelne.
Kamarátka cvičí po večeroch a nejako namotala aj chlapa a majú spoločné koníčky, sem tam odložia dcérku k rodičom starým a vybehnú si večer von. Tak treba oživovať ten vzťah. Ja svojho milujem najviac na svete ale odkedy som tehotná furt mám pochybnosti ale to všetko hormóny. 5 mesiacov neni až tak veľa, boli tu niektoré čo rok , dva a ani sa nedotkli muža. Ja by som asi umrela. Síce mne sa občas hnusí keď sa ma dotýka ale mne sa páči keď sa chytkám jeho :D
Skúste si to nejako oživiť ja myslím že sa to zmení, máte predsa dieťa bolo to medzi vami dobré predtým.
A za ďalšie NIKDY SA NEHáDAJTE PRE PENIAZE. Tie boli aj budú a kvôli papierikom si hádam nenecháte zničiť vzťah!

iviatko
26. dec 2012

@kaktusik aj ja som mlada 🙂 ano,vyhovuje nam to takto,muz chrape,ak mi ma mal budit pocas mojho 2-3 hod spanku,tak dakujem,nie. A naopak,pracuje,vsstava o 6tej,potrebuje byt vyspany,mame 3 izbak,inak sa to nedalo riesit. Starsi syn vstavas o 7mej do skoly,kym ja nakojim,on ma pride zobudit uz umyty,obleceny, sme zohrani 🙂 je to fajn. Bohuzial,teoria bola o niecom inom 🙂 ale zvykli sme si. A nestazujeme sa.

sorciera24
26. dec 2012

mile zienky, mamicky, po porode sa sice vela veci zmeni, pride maly clviecik okolo ktoreho sa zrazu vsetko toci...je jasne, ze je zrazu najdolezitejsi a pre matku duplom (laska na cely zivot 😉 )...ale! nikdy nezbudajte ako tento cloviecik vznikol.....neodstavujte svojich manzelov a partnerov na druhu kolaj....je mi jasne, ze kazda ma iny porod a iny cas potrebuje na zotavenie.....ale malo by to byt prechodne chvilkove obdobie......neuzavrite sa pred muzom, lebo vo vztahu sa to odrazi...napr. napatim a naslednymi hadkami o vsetkom moznom...sex k manzelstvu patri, pre oboch, lebo potom sa nasledne cudujeme, ze vznikaju dikusie o neverach, ze partner/ka idu inde......zamylite sa, to co nenajdu doma, hladaju potom naozaj inde.....pozor na to, vsetko sa da, len musia chciet obaja;) zelam vsetkym vela stastia plnohodnotneho sexu...a ako vravi moj otec.....sex je korenim zivota! (asi vie, o com hovori 🙂 )

princeznicka3
26. dec 2012

no minule som citala,ze jedna tu odmietala sex rok.takze ty si este slaby odvar.podla mna je to kvoli problemom,mas male dieta,si urcite unavena,vystavena ako my vsetky,ved deticky male daju zabrat.a tym ze sa hadate sa tocite stale dokola,hadka,tvoja nechut.skuste sa o vsetkom v pokoji porozpravat.ak to nezaberie,skuste nejaku poradnu.

ankiki
26. dec 2012

Na sebe som zistila, že keď ma manžel dlhšie hneval, chuť na intímne prežívanie s ním sa mi úplne vytratila. U mňa sa to určite spája s emocionálnou pohodou. Obdivujem dievčatá, čo to dokážu s manželom kedykoľvek. Skúste si pripomenúť, ako to bolo kedysi. Nájsť si chvíľočku len pre vás dvoch a trošku oživiť romantické chvíle 🙂

danadany
26. dec 2012

no ono každá žena je iná, kým kamarátka skúšala sexovať 3 týždne po pôrode ja som po 3 týždňoch ledva chodila, 8 týždňov som krvácala a posledné čo ma vtedy napadlo bolo sexovať, večer sa odpadla do postele, malý vstával na kojenie každé dve hodiny či bol deň alebo noc, stále som bola unavená, spávala som cez deň a keď muž večer prišiel z roboty naozaj som nemala chuť riešiť ešte sex, okrem toho ešte po 5 mesiacoch od pôrodu ma to stále bolelo tak som išla k doktorovi ale že vraj v pohode, veľmi ma potrhalo a ešte ma aj nastrihli, bolí ma to doteraz a to je od pôrodu 10,5 mesiaca, doktor vravel že to môže trvať aj rok aj viac kým sa všetko dá dokopy ako predtým

lujza123
26. dec 2012

erotika pomoze. Nemyslim tym suloz ako taku to nie skor zacat po troche s erotikou. Pozriet si nejaky lehce eroticky film, precitat si navzajom steklivu poviedku, masaz, spolocna kupel. Zacat a skoncit tym. Skus ho pre zaciatok uspokojit len ty, napr ustami rukou. Netlac na pilu pokial skutocne nemas chut. Ono to skor byva tak ze chut sa okamzite objavi pri predohre, len sa dokopat a vobec si pripustit ze dobre tak teraz si lahneme na ten gauc a budeme sa bozkavat je asi najtazsie. No viacmenej to musis aj brat tak ze po porode je ta hladina hormonou rozna, ja som sa zacala citit ako zena a clovek asi tak 9 mesiacov po porode. Myslim tym ze som zacala mat chut castejsie ako raz za mesiac a namiesto plienok a detskych kremov som sa zacala opat trosku zaujmat aj o hudbu, knihy, kamosov....

Nam sa teraz podarila perfektna hra. Kazdy musel napisat na 3 papieriky svoje tri eroticke priania. Potom sme ich dali do klobuka a losovalo sa ze co vyskusame. Bola to zabava, bolo to nove, necakane a hlavne nam pomohlo pochopit sa navzajom. Nakoniec sme s tych piani zrealizovali len 4 ale bolo fajn ich vobec citat. Ono na papier v sukromi clovek castokrat napise take scenare co by sa v realite hambil vobec len vyslovit

lujza123
26. dec 2012

a zabudla som dodat dolezitu vec....nieje na svete spolahlivejsi zabijak vasne ako spiace dieta v miestnosti. Cim mladsie tym rychlejsie zene klesa chut...na bode mrazu...takze jedine v inej miestnosti, aj keby to ma byt na gauci alebo zemi...inac ta zem tiez nieje zla ked tam prestriete vsetky deky, paplony a karimatky co doma mate

darkabarka23
26. dec 2012

@mamminna Fuuuu,tak toto je fakt vážna kríza, ☹ ,ale sama viem podľa seba,som už 18 rokov vydatá,že všetko sa dá riešiť,a tiež som mala všelijaké problémy s manželom v našom vzťahu,dokonca sa náš vzťah začal atypicky,ja som toho mojho nechcela,dlho o mňa musel bojovať,vobec ma nepritahoval,a viackrát sme stáli na hranici rozvodu.Avšak keď som som uvážila,že mám na rodinu zostať sama,všetko zvládnuť sama a sama denne zaspávať,a hlavne lepšieho otca k deťom nikdy nenájdem ako je ten ich,uvedomila som si,že sama zostať nechcem.Vidím okolo seba samé rozchody,a nešťastné ženy,ktoré si s deťmi nevedia nájsť ďalšieho partnera,a hlavne majú problémy to finančne zvládnuť.A pochopila som,že na vzťahu treba pracovať,a veľakrát sa to nevyvíja podľa našich predstáv.Začala som si uvedomovať,že nemôžem od manžela očakávať bezchybnosť,a dokonalosť,a bežné hádky su uplne normálne,a už som sa toľko nefučala ako inokedy.Manželovi,som povedala,čo sa mi na ňom nepáči,a on sa aspoň trochu začal snažiť,a ja si to vážim,keďže viem,že veľké zmeny nemôžem očakávať,lebo je taký aký je,ale vážim si tú jeho snahu,a chyby tolerujem,veď mám aj ja svoje.Manželstvo sa nám roky menilo,teraz je to priateľský vzťah s občasnými výbuchmi hádok,ale aj so sexom,ktorý je občas super,niekedy je to len také rýchle milovanie,ale je dôležité,lebo sa pri tom sexe zblížime a ďalších pár dní sme potom k sebe nežnejší.Manželovi môžeš naznačiť,že by sa ti na ňom páčilo,keby sa o seba viac staral,a môžeš ho aj ty prekvapiť nejakou zmenou na sebe.Určite zabojuj o svoj vzťah,ak máš manžela,ktorý ťa miluje,lebo stráviť celý život sama nie je výhra,a deti tiež raz odídu z domu.A aj keby ste sa rozišli,aj ďalší vzťah by priniesol so sebou problémy,a zas by to bolo o tom istom.Skúste na vzťahu popracovať,aj keď nie hneď ísť na sex,ale objať sa,pobozkať sa,tešiť sa spolu z malého,tešiť sa,že môžte byť spolu,určite to za to stojí,lebo málo žien má pri sebe muža,ktorý ich naozaj miluje.

mata1001
26. dec 2012

@darkabarka23 velmi pekne si to napisala... 🙂

katka1981
26. dec 2012

@kaktusik, ked budes matkou, je dost mozne, ze budes tak milovat svoje dieta, ze isty cas "zabudnes" aj na manzela. Ta laska k dietatu sa neda k nicomu prirovnat. Je tak silna...... ja by som kedykolvek cokolvek obetovala pre svoju dceru, sex to by bolo to najmenej. A to nie som ani frigidna, ani pohadana s manzelom a dieta nie je rozhodne ziadny anjel 😀

soni1
26. dec 2012

Dievčatá, mám nádchu a upchatý nos, dávala som si kvapky do nosa Nasivin, dnes sa mi minuli a manžel išiel kúpiť ďalšie, ale v lekárni mu povedali, že sú v tehotenstve nevhodné. Myslíte si, že som bábu nejako ublížila, keď som o tom nevedela a brala som ich?

darkabarka23
26. dec 2012

@mata1001 ďakujem Maťka 🙂

darkabarka23
26. dec 2012

@soni1 určite si malinkému neublížila,orgány sa vyvíjajú v 1.trimestri,a musela by si veľmi dlhodobo a agresívne v obrovskom množstve kvapky užívať,aby si malinkému uškodila,takže kľud,určite si malinkému neublížila 🙂 🙂

soni1
26. dec 2012

@darkabarka23 Ďakujem 😉

broken_arrow
26. dec 2012

@sorciera24 vidím že si sa poučila aj keď v mojom vlákne mi pekne nakladáš 😉

sorciera24
26. dec 2012

@broken_arrow ? netusim, o com hovoris....

sue
26. dec 2012

@kaktusik to nie je o tom, že keď sa narodí dieťa, tak žena prestane muža milovať - to ani náhodou, ale je to o pudoch - porodiš tvora, ktorý je 100% závislý na tebe - nemáš na výber. buď dieťatko zomrie, alebo sa mu budeš venovať 100% - je to ako u zvierat 😉 takže nič nesľubuj a uvidíš aké dieťatko sa Vám narodí - my sme mali na seba najviac času a chuti v noci kým malý nedovŕšil pol roka...od vtedy sú to len ukradnuté minútky 😀

denisaaa2510
26. dec 2012

@darkabarka23 no ano... je toho vela, na vysvetlovanie,ze preco asi.. no dnes sa stal zazrak..konecne to chce riesit.. a objednal tabletky - viagru a skusime to na zaciatok stym... takze som rada ze sa to troska pohlo vpred... predtym sme uz skusali viagru, takze pohoda..snad uz sa konecne rozhybe 🙂