Nevládzem

snazilka12345
9. aug 2016

Ahojte píšem to tu preto lebo potrebujem radu a názor čo mám ďalej robiť. S manželom nám to prestáva fungovať pokúšame sa o malé prirodzenou cestou to nejde tak riešime umelé oplodnenie ale vôbec neviem či má to zmysel pretože manžel vôbec nestojí pri mne radšej bude 5h niekde vonka ako keby bol so mnou . Stále sa hadame pretože oň si robí čo chce minie si peniaze na hlúposti a tak. Keď mu niečo poviem že sa mi tí nepáči tak mi povie že čo sa starám že je to jeho vec . S milovanim je to tiež zle niekedy len raz do mesiaca je úplne chladný neobyme má nepomojka proste nič . Podviedol ma už niekoľko krát no ja ho aj tak nedokážem opustiť . Už ďalej nevladzem sa na to pozerať že sa chová ako keby bol slobodný a že mňa bere len ako vlastné ani neviem ako ma bere mám pocit že nijak ako keby som neexistovala

pribinak
9. aug 2016

a ty este o neho stojis?

exupery
9. aug 2016

Niekolkokrat ta podviedol a ty ho nemas silu ho opustit?Tak maj aspon dostojnost a odid so vztycenou hlavou...laska je o tom,ze mam voci partnerovi uctu a respekt...kym nemate deti...

falbala132
9. aug 2016

na zaciatok - prestan s nim riesit to umelé oplodnenie. vlastne aj prirodzené.

sardinka335
9. aug 2016

@snazilka12345 podviedol ta? sprava sa ako slobodný? beha po vonku? mína peniaze na blbosti? ehm...a ty s nim riešiš umele oplodnenie???? tak to nebudeš vladat uz duplom tomu ver.....asi trpiš sadomasochizmom ked nedokazeš opustit takeho človeka . Čo na nom vidiš prosim ta?

monita555
9. aug 2016

Bože, a ja nadávam na toho svojho stále...vďaka za takéto príspevky, nútia ma vážiť si ho ešte viac.....
A ty milá moja, naozaj utekaj od takého preč, ja viem, že je to ťažké, no nenič si svoj život...

kristinka86
9. aug 2016

@snazilka12345 Tak problém je, že si si takého muža zobrala. Prepáč za tvrdé slová. ☹ Nie je vôbec zrelý na vážny vzťah, nie to ešte na dieťa. A pri milovaní raz za mesiac máte ozaj mizivú šancu počať prirodzene. Keby sa aj zadarilo - myslíš, že prestane míňať peniaze na hlúposti? Že si Ťa bude viac všímať? Že nebude behať za kamarátmi a podvádzať Ťa?

dominika6
9. aug 2016

@snazilka12345
ber to ako znamenie osudu,zbaľ si tesco igelitku a utekaj od neho..
dokonca ani tvoje telo ho neprijíma,iba tvoja hlava si presadzuje svoje..
dieťa je dar,nie nákup..a ak si reálna ,nie letný vymyslený pubertálny výkrik,tak si pribaľ do tej tašky vaľok a sem tam si s ním daj po hlávke,lebo ak je pravda každé slovo tak amen tma...

glorikarebeka
9. aug 2016

@snazilka12345 a naco ti je s takymto chmulom dieta,naco?mozno to bude lepsie,NIE NEBUDE

tyelde
9. aug 2016

PREBOHA...žena, nemáš kus hrdosti? ber nohy na plecia a utekaj, nezastavuj sa, neobzeraj sa....buď rada, že nemusíš riešiť aj starostlivosť o dieťa a utekaj kým sa dá a nič ťa tam nedrží....

katkakaling
9. aug 2016

Dieta vo vztahu nic nezmeni, bude to skor horsie ako to je teraz. Ak je teraz stale prec ked budete mat dieta tiez bude prec a na dieta budes sama a totalne uz na dne. Nebude to laska a ani ziaden iny pekny cit ale strach opustit chlapa koli dietatu a zvyk. Teraz sa mozes zbalit sama a odist. Vies si predstavit balit aj napr. 3 mesacne babetko so sebou (kociar, postielka, vanicka, plienky, veci, hračky ....).Dieta by malo na svet prist s laskou, Pretoze ake mu das ty take ti potom vrati. Pre jedneho slnko nesvieti a aj ked viem ze pisat druhym rady ide lahko a tahsie sa kona. Viem ze je tazke odputat sa preplakat plno dni o samote no vzdy sa otvoria dalsie dvere kde si ta stastie najde. Sama som si tym presla

sandra025
9. aug 2016

@snazilka12345 tak ja som vcera nieco riesila a to sme 17rokou a nikdy v zivote mi nepovedal co sa staram peniaze vybali na stol neminie ani cent.

obsadenemeno
9. aug 2016

@snazilka12345 nedokazes ho opustit? Ale dokazes. Ibaze nechces.

Porozmyslaj preco.

A sprava sa k tebe tak, ako mu to dovolis.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snazilka12345
autor
9. aug 2016

Žiaľ som asi naivná pretože keď mu poviem že sa chcem s nim rozviesť tak namota má sladkymi recickami a ja mu stále naletim

leontttynka
9. aug 2016

Ahoj, prepac ale s takymto "pakom" chces mat dieta ??? fakt, prosim zobud sa, a daj mu papa, ked sa teraz tak otrasne k tebe sprava, ake by to bolo keby ste mali dieta? co bude vidiet to dieta? dieta vas vztah nezlepsi... rozved sa, uvidis najde sa niekto kto o teba bude stat a bude chciet s tebou dieta.

leontttynka
9. aug 2016

@snazilka12345 vykasli sa na to, mojej mame to trvalo 15 rokov kym sa rozviedli, maj trosku uctu k sebe 🙂

obsadenemeno
9. aug 2016

@snazilka12345 no tak co sa potom stazujes? Naco chces rady, ked aj tak ta oblbne prazdnymi recami?

girlie_konik
9. aug 2016

Reci su reci, ale dolezite su skutky! Chova sa k tebe ako hovado, to ai uvedom a kasli na jeho kecy.
Vobec nerozumiem, na co chces.mat s takymto idiotom.dieta 😩

vika35
9. aug 2016

si nabuduce zapchaj usi stuplami, hod si studenu sprchu, pobal ho a papa.

a este si dieta s nim sprav. boze boze

robin30
9. aug 2016

Paneboze ja neverim ze dokazu po svete chodit tak blbe zenske to si robis pi.. u z nas?

sardinka335
9. aug 2016

@snazilka12345 tak potom ti neni pomoci, sama si si vybrala ....a nevyplakavaj na fore, koho to zaujima? Ano, sprav si s nim decko, budeš na neho sama on si bude behat po vonku,minat peniaze a budeš ešte vo väčšej sračke ako si len ty si si tu sračku vybrala sama to potenciálne dieta chudatko...ach jaj...teda ze neprajem nikomu nič zle ale v tomto pripade nech sa ludia radšej nemnozia.Urobia nešťastných len tých, čo za to nemozu....deti.

sarkan333
9. aug 2016

@snazilka12345 by som sa dovracala keby ma podvadzal a potom by sa so mnou chcel milovat.

obsadenemeno
9. aug 2016

@snazilka12345 keby si sa radsej "snazila" o ine, nie o bejby....chuda decko v takom vztahu... teba mi luto nebude, lebo si vedela, aky je....dava ti vsetky mozne signaly, lebo je proste zbabelec na to, aby ti povedal, ze uz ho nebavis....jedine, co ho bavi je, ze s tebou mava jak na "prvniho maja".... 😖

katkabg
9. aug 2016

@snazilka12345 kopnut do ritina odist od neho....dufam som dost strucna

lenkamaxim
9. aug 2016

Dieta je najvacsi zazrak a najkrajsi,ale ked sa narodi pre vztah muz-zena je to narocne,partnersky zivot ide na cas bokom a este mnoho mnoho dalsieho.Naozaj chces priviest dieta do takehoto prostredia? Velmi dobre porozmyslaj...

kacenkablazniva
9. aug 2016

@snazilka12345 Mala by si ho opustit,on sa nezmeni.

larissa113
9. aug 2016

Od takeho chlapa prec a nieto sa este pokusat o dieta

qidko
9. aug 2016

@snazilka12345 Ahoj ako to tu citam dievcata Ti radia dobre ZBAL SA A DOVI co cakas od cloveka ktory si Ta nevazi ☹ niekde Ta caka prava laska clovek ktory si zasluzi aby Ta miloval a Ty jeho a prepac ale tlacit na pilu myslim tym drobceka tak to nie to vas vztah neudrzi a ver ze je lepsie odist teras ako ked budes mat babo alebo chces aby aj ono trpelo egoizmom manzela 😠 Takze naber odvahu pozberaj svoju hrdost a dokaz sama sebe ze nepotrebujes chlapa ktory zato nestoji drzim palce

stanqa123
9. aug 2016

Z bab ako je zakladatelka by si aj matka tereza rozmyslela svoju "profesiu" . Ja neviem baby ale vy si uvedomujete ze tieto trpitelske zamilovane zivoty nicia vlastne zivoty vasich deti? Ci buducich alebo terajsich? Naco pises sem a pytas radu co mas robit ked aj tak nic neurobis? Zamyslela si sa ze mozno prave preto ze zijes v takom nefunkcnom pseudovztahu tak to dietatko nechce prist? Este je len kdesi vo hviezdickach a uz ma viac rozumu... odid od neho najdes druheho a dieta bude hned...usetris si nervy, dostojnost a nam blbe komentare tu na MK za 2-3 roky,k teme: Este stale Nevladzem...vzchop sa, drzim ti palce

charity
9. aug 2016

@snazilka12345 Ahoj, asi trpis spoluzavislostou, kedze tolerujes vo vztahu netolerovatelne a staci par sladkych slov manipulativneho chladneho cloveka a ostavas.

Nevie hospodarit s financiami.
Mysli len na seba.
Nici Ta psychicky.
Je neverny.
Jeho spravanie sa nemeni, je neverny opakovane.

Toto vsetko su varovne priznaky vztahu s psychopatom. Aj to majetnicke oblbovanie recami, ktoremu nezodpovedaju ciny.

Utekaj na psychoterapiu. Zrejme Ta niekto v zivote naucil, ze Tvoje pocity a prava nie su dolezite. Ale vies co? Su!!! Takze zacni riesit svoju spoluzavislost a neskor zi s niekym, s kym laska nie je problem.

Ak mas otazky, napis mi do IP.