Ahojte.....Mam 19 rokov a moj manzel ma 29rokov mame syna ktory ma 2,6rokov!Ked som otehotnela som mala 16rokov byvali sme u mojej mamki 😉 aj s terajsim manzelom,on chodil do roboty,pracoval pri dome pomahal ako vedel na nic nemal namjetky...zariadili sme si izbu kde budeme byvat ked sa nam narodi syncek! 😉 No a problem zacal ked maly sa narodil z nicoho nic povedal ze ideme byvat do jeho rodicov(neznesitelnych) dobre ja som suhlasila lebo maju viacej financnej podpory ako ma moja mama no tu nam vyhradili jednu izbu a viac nic nedavali nam peniaze maleho ani na ruky nezobrali a moj manzel ma este sestru ktora je najlepsia vysvetena a aj najlepsie deti ma a najinteligentnejsie.....Ja som stale ta zla lebo pratam varim zehlim a podobne ale stale neni dobre co spravim stale moja svokra ide robit po mne cize moja praca je zbytocna!!!!!!Manzel uz nerobi od kedy sa mali narodil nezijeme spolu intivne,nerozpravame sa spolu,nechodime von neobedujeme spolu no proste nic!!!!moju rodinu aby nevidel a ked nedaj boze nieco poviem na jeho rodinu tak som ku....,pi..... a podobne nemozem z nikim pisat,volat a nemozem ist ani na vlastne narodeniny vonku ja uz vobec nemam ziadne kamaratky nic!!!!!mate aj vy s niecim take skusenosti poradte mi ako co dalej 😲
to ma podla mna jedneho syna, co ma 2 roky 6 mesiacov
@dominika1988
@fitka aha no pekne,r adsej to fakt zmazala 😀
@dominika1988
@zuzka38 .... ahaaaa, to som teda netusila, tak nic....uz radsej bez komentara
ze nedavaju nam peniaze.ved ste dvaja dospeli ludia,svokrovci nie su povinni dat vam peniaze.ako ta veta ma zabava.nedavaju nam peniaze 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
veru som to nevedela
baby preco by mala utekat, to potom aby kazdy utekal ked to zacne iskrt
na manzelstve sa pracuje
nevyhoda tu je ze si bola mlada, a veic sa zmenili plus dieta a tak ,
musis este predtym nez "utecies" ako baby radia zabojovat
zmen uces, zacni sa starat o seba viac, najdi si kamosky a uputaj na seba nejaku pozornost, aby mal manzel zaujem
a hlaven skus zapracovat na intimnej veci
skus ho nenapadne zviest alebo nieco , nerozpravate? skus prva nahod nejaku tem a zacni ty a otakzy neskor sa chyti
drzim palce
dalsia vymyslena tema na vecer, pritom vychodniarom uz prazdniny skoncili...tak? 😀
@sisaha jj skoncili nam veru 😀
@haslerka27 skoda, co? 😀
@seraa a tebe keby muz sprosto nadava tak by si ostala?keby vedel co napisala,tak ju aj vytrieska
@sisaha ked pojde mala do skoly potom ti napisem ze konecneeeeeee 🙂
no... podla mna, najvyssi cas po veceroch namiesto "intivnosti" studovat slovensku gramatiku... aby ked vyrasties si naozaj nemala takyto problem, ... lebo chlapov cim dalej tym viac zaujimaju zenske ktore vedia pisat ;)
@seraa okrem toho teda, ze na 99% je to vymysleny pribeh, kedze pise ze intimne neziju a vo fotoblogu mala 6tt, tak nechapem preco vsetci radite zenam, ze sa ma pri problemoch nahodit a manzela zvadzat..Ak niekde vo vztahu existuje z velkej casti uz nenavist a alergia na toho druheho ako prasa, tak jej nepomoze ani sexi kostym, bicik a latex... Mne to pride ako totalne ponizovanie zeny... Sexi pradielko a novy uces moze fungovat v normalnom plnohodnotnom vztahu, kde to po sexualnej stranke trosicku upada, ale chlap si tu zenu VÁŽI.. Ak je pre niekoho jeho zena iba k..a, p..a, tak je to uz v háji..
co?? ja som si to neprecitala tu cast, akoze to mi tam uplne nejako uslo..
tak to je ineeeeee 😠
no jasne ze nie
tu neviem ci sa to da riesit asi nie ... hrozne..
ved to mi doslo neskor ze to je vymyslene a ako som aj pisala ze som si tu cast ze jej nadava nevsimla
no bicik ci latex som vobec nemala namysli
ja som teda ak by slo o vztah kde too stoji za to myslela akoze priblizenie, ze sa zblizia
ze niekedy je proste, prepac vatsinou je problem ze muz strati zaujem fyzicky zenu
a ked sa zena oddiali a trosku zmeni alebo aspon nieco vymysli tak sa vela krat da manzelstvo zachranit
niekedy treba zapracovat ale tu ak je ten druhy primitiv a akoze takto zije a asi aj taky musel byt tak neviem co sa da robit
utekaj....rychlo a co najdalej...