Nefunguje to

kinlly7
14. apr 2022

Ahojte, som s priateľom 8.rok. Obaja sme rozvedení a mame spolu 3r.dcerku.inak mame kadzy ešte dieťa z predchádzajúceho manželstva. Bývame spolu 5rokov. Nie sme zobraty. Ani po toľkých rokoch nemôžem povedať, ze by som s priateľom išla na kraj sveta. Bohužiaľ. Je to dvojitá osobnosť. Keď sa nám narodila mala, bolo to fajn. Mala som zdravotné problémy pol rok po pôrode, takže intímne to bolo nič moc. Avšak stále na mňa naliehal a už to prerástlo v nechuť. Priateľ robí celé dni, už to je takto dlho, on je proste stále v práci. Nato som si už zvykla, že sme sami. On príde unavený, nervózny jak pes večer o 21h a ešte chce sex a toto je furt, nato vždy hádka... Ja už mám toho plné zuby. Už sa to dostalo aj tak ze mi nedá pokoj, furt nadáva a rozčuľuje sa, že sa musím zamknúť do izby, lebo by mi nedal pokoj. Kričí ešte za dverami, decká spia. Už má posl do pi.... Alebo ze mam držať p... Nenávidím ho už, neviem co robit. On na druhý deň akože v pohode.. .ale ja som není splachovacia...A to nehovorím ako sa chová k môjmu synovi, vôbec sa nevidia a aj tu chvíľku co je doma, stále pinda,ze čo robí to a to, proste blbosti fut rieši... Chodí po dome, kuká... Zbiera omrvinky. Mam toho plné zuby. Už s nim nechcem nikam chodiť, všade kde ideme sa pohadame a to je kolotoč už mi imalne rok. Neviem co robiť, najradšej by som sa zbalila a išla k našim aj s deckami. deckami. Vôbec nemá šajnu ako je to celý deň byt s deckami a robiť klasika veci. To by on nedal. Niekedy som mu jeho prácu nevycitala, lebo to beriem....

kinlly7
autor
14. apr 2022

@kinlly7 ***nikdy som ju jeho prácu nevycitala.... Keď musí robiť, tak nech robí, on vie.... Ma v podstate dve roboty, jedu ma ako koníček.

ariannazara
14. apr 2022

Kopni ho do zadku, zbal sa a chod k vašim. Dokedy chceš toto trpieť? By som ho už dávno poslala do pecka. Nechápem, niektoré si nevážia samé seba! Mne by chlap len raz povedal ze mam ísť do pi.......bola by to od neho posledná veta!!!

zmrzlinka2021
14. apr 2022

@kinlly7 Nedokazala by som byt s takym agresorom vo vztahu.
Ako si na tom ty? Mate s priatelom spolocny byt, alebo on byva u teba?
Problem nie je podla mna jeho praca, ale jeho zly charakter, a ten ostava a bude sa to casom zhorsovat.

kinlly7
autor
14. apr 2022

@ariannazara práve som typ človeka, ktorý si nedá... Poviem, čo si myslím... Potom on mne povie, že som drzá. Ja mu nenadavam do nijakých... Už som raz u rodičov bývalá, keď som sa rozviedla. Mame byt spolu kúpený.

kinlly7
autor
14. apr 2022

@zmrzlinka2021 ja práve normálne neviem usúdiť, či to je ok alebo nie. Neviem zhodnotiť situáciu. Mame spolu byt 4izb. On ešte chcel kupovať pozemok a zakladať nato nás byt.... Tak to ne, situácia medzi nami nieje vôbec dobra, tak som ho zrušila.

rora
14. apr 2022

Na tvojom mieste by som sa ozaj zbalila a ukoncila to s nim. Toto uz nikam nevedie, taketo terorizovanie... majetok sa rozdelit da, bud sa byt preda, alebo ta vyplati, ale v ziadnom pripade by som s takym pakom uz nezila.... vela stastia

kinlly7
autor
14. apr 2022

@kinlly7 Nemám sa s kým o tom baviť. So svokrou si vychádzame super. Vie, že aký je, nervózny č love, pozná ho. Mojej mame nemôžem povedať nič, lebo nieje objektívna. Ona to vidí aký je, to nemusím ani povedať, má na neho názor z veľa situácii...

kinlly7
autor
14. apr 2022

On mi úplne znechutil celý sex.... Ja už ani chlapa nechcem, ja už to mám ako nočnú moru. Pripadám si jak kus niečoho.... Nezaujíma ho, ako sa cítim a prečo takáto situácia vznikla. Ja už som skepická. Vyvoláva mi, vypisuje... Podľa mňa má aj podozrieva, lebo bolo niekoľko situácii, čo spravil, úplne si šiši.... Proste mu j...e

tara42
14. apr 2022

Jedine od neho odísť. Nič iné ti neostáva. Uz to zrejme lepšie nebude z tvojich slov takže na co sa trápiť ďalšie mesiace, roky.

kinlly7
autor
14. apr 2022

@kinlly7 môjho syna mame bohužiaľ v striedavke s bývalým... Ale aj tu chvíľu co je u nás, tak ma stále nejaký problém. Je to dvojitá osobnosť... On keď je v pohode, tak je super, ale to už bohužiaľ je veľmi málo. Celé zle posledne 3 mesiace...

azzflo
14. apr 2022

Je to chuj, normalne mi zostalo smutno po tvojej vete, ze nevies usudit ci to je ok alebo nie... Urcite to ok nie, takto normalny vztah nevyzera ☹ chvalabohu ze aspon polovica bytu je tvoja, kedze k nemu nemas uz asi ziadnu citovu vazbu, zbalila by som sa a odisla prec. Kym to bude nutne, zostan u rodicov, casom sa s bytom vysporiadate a budes moct riesit potom co dalej. Ako sama hovoris, ocivine nie je uplne normalny a mas ho iba na pritaz. Lahsie sa ti bude zit samej

kinlly7
autor
14. apr 2022

@azzflo 😔 som v podstate zvyknutá sama s deťmi....neviem koľko to takto vydržím, už som na konci cesty... Neviem kedy bude ten bod, že sa zabalím, poviem to všetko našim a ostanem zasa u nich.... O mesiac sa vraciam do prace, ja už si nahováram, že to je už asi stereotyp, že musím medzi ludi, stále to nejako ospravedlňujem. Bože sme spolu skoro 8rokov,druhy muž v živote.... S každým dieťa 🤦‍♀️

syslik81
14. apr 2022

a ako matka dopustis aby po tvojom synovy vrieskal ganil a nicil mu detstvo? toze si nicis svoj zivot s idiotom je tvoja vec ale aspon na tie deti mysli a utekaj od neho .. mas vyhodu ze mas kam ist kolke bohuzial trpia lebo take stastie nemaju .. uz teraz si sa mala balit a ist

kinlly7
autor
14. apr 2022

@syslik81 ja už keď to poviem našim a pôjdem k nim, tak už sa nevrátim, musela by som si ho zablokovať.... Neviem, čo bude robiť sám.... Dcéru už má 20r. ona ma svoj život a potom ma mamu a brata. Aj s tou mu pomáham ako sa dá, má zdravotné problémy. Neviem ešte aký impulz musím dostať, aby som odišla...fakt neviem, asi čakám ze sa to zlepší... Vyliala som sa ospravedlňujem sa všetkým 😔

marseillefan
14. apr 2022

Skúsim trošku z opačného konca... ak by tu nejaká žena napísala, že s ňou chlap nechce spávať, že je z toho až nervózna, kričí a hádajú sa, tak by ste ju všetjy ľutovali. Ako chlap môžem povedať, že mať pri sebe krásnu ženu, ktorú nemôže ani pretiahnuť, je mimoriadne frustrujúce... ja som väčšinou tiež úplný pohoďák, manželka je so mnou šťastná, ale zároveň mi ona vychádza v sexe skoro maximálne v ústrety... ak by to bolo inak, bol by som aj ja asi nervózny, hádavý, atď.. každá minca má dve strany a úplne najlepšie je, aby sa o tom partneri porozprávali a skúsili nájsť nejaký kompromis. Každopádne, ak už jedna osoba cíti k tej druhej odpor, asi je na to už neskoro a to sa už asi nezachráni.

kinlly7
autor
14. apr 2022

@kinlly7 ďakujem za názory, aspoň nejaké iné objektívne mam. Ak by som odišla, je mi ho aj ľúto.... Možno je to blbé 😏... Lebo taký nebýva,zhorsilo sa to, keď sa mala narodila. Asi sa mu neostávalo už toľko pozornosti... Ci to nevie ovládať tie emócie.... Ja neviem... Co si ale myslí?

kinlly7
autor
14. apr 2022

@marseillefan ano,povedal muž.... mat s ním sex po tom co len čaká nato, aj keď vidím, že je po celodnovke....stale hádky toho sa nakopilo, že čo mám s ním sexovať po toľkých hadkach? Už ani nechcem, aby sa ma chytil. Toto trvá už dlho takto.... Samozrejme, že ma to poznačilo... Ja už mám blok.
A porozprávať už nehrozí, on si ide svoje a nepočúva co cítim. Ja už mu ani úprimne nič nemusím povedať, lebo to nezoberie... Neprijme.

syslik81
14. apr 2022

@marseillefan mat sex na povel proste nejde ... ak sa muz sprava dobre milo a pomaha-nieje problem ale pokial po tebe zjape nepomaha nestara sa .. vybyja si zlosst na detoch nadava spianvo a je jedno ci to deti pocuju tak to normalne nieje a nemoze cakat ze zena roztiahne nohy .. niesme kralici..

marseillefan
14. apr 2022

@syslik81 Tu je problém ten, že tu hodnotíme aktuálnu situáciu... ona ho už tak neznáša že sa ho nemôže ani dotknúť, on je frustrovaný z nedostatku sexu. Vzťah je už nefunkčný, tam už nefunguje nič... Prakticky sú už rozídení... ale k súčasnej situácii niečo viedlo a tam možno majú vinu obaja. Problémy sa mali riešiť v začiatkoch...

kinlly7
autor
14. apr 2022

@syslik81 no priateľ všeobecne dosť pracuje, má normálnu robotu + servis s autami.... Ma toho veľa, jasne... Viem, že bol najradšej doma, aj keď si myslím, že je to jeho akýsi štýl života... Na všetko som sama, o to však nejde, tu všetko funguje domácnosť, deti... Od mladosti maká, od 16r...ale takéto správanie si snáď ja jeho "žena" nezaslúži.

kinlly7
autor
14. apr 2022

@marseillefan ja vôbec neviem povedať, či potrebujem čas na znovuobjevanie toho všetkého.... Avšak on by mi ten čas nedal... Netravim s ním dní, malo.... Ako... Aj keď by mal akože voľno, tak bude na mňa tlačiť... Mne sa môj pocit nedá zmeniť hneď, ani neviem ci to pôjde 🤷‍♀️ jeho správanie.... Milsie by to možno časom nejako spravilo, ale...

marseillefan
14. apr 2022

@kinlly7 vôbec nič neznovuobjavíš... vy dvaja ste skončili. Ak sa ti chlap hnusí, je už len otázka kedy sa odsťahuješ...

deti95060810
14. apr 2022

dcéra má 3 roky, nepôjdeš do práce? možno to budeš brať troška inak...

kinlly7
autor
14. apr 2022

@deti95060810 áno, idem o mesiac... možno, asi ešte počkám.... Ako bude 😏 vopred viem, že budem mať toho naložené ho viac....

kinlly7
autor
14. apr 2022

@marseillefan mam ho rada, ale to jeho "ja" ktoré som spoznala pred 7.r....ak by sa zmenilo jeho správanie, možno by sa to dalo 😏

zuzana212722
14. apr 2022

@marseillefan no presne.. Ja som žena ale v tomto nerozumiem ženám prečo nesexuju so svojimi chlapmi potom sa čudujú ze je to na hovno.. Keď naozaj niektorí chlapi si potrebujú toto aby bolo všetko v poriadku ja som rovnaká ja im rozumiem.. Každý človek tu lásku inak prežíva a niekto potrebuje sex aby bol vo vzťahu stastny niekomu stačí pohladenie atd.. Ale určite aj pred tými par rokmi vedela ze toto je pre neho dôležité ale po dieťati a 8 rokoch sa jej nechce lebo deti a povinnosti atď..no proste strašné to je zmýšľanie niektorých žien v tomto.. Takže súhlasím s tebou

marseillefan
14. apr 2022

@zuzana212722 tak ako vravíš... ale zdôrazním, že aj chlap sa má o svoju ženu starať, každodenne pracovať na ich vzťahu, pomáhať jej, byť jej oporou, ľúbiť ju, atď.. vzťah treba stále budovať a musia sa na tom podieľať obe strany.

kinlly7
autor
14. apr 2022

@zuzana212722 upne nesúhlasím, asi máš pri sebe správneho chlapa... narodením dieťaťa sa ŽENE zmení život, vela záleží na toleranotnosti partnera,na jeho povahe...to nieje len tak...zalezi aj na tom aké je dieťa. A ci by to opačne pohlavie dalo... A tiež ako veľmi ma rad toho druhého.

zuzana212722
14. apr 2022

@kinlly7 my máme 3 deti toto posledné je veľmi náročné ja už niekedy len oči otvorím a som nervózna lebo som v noci nespala nič.. A môj muž hoci je úžasný dobrý milujúci ale s deťmi veľa nepomôže hej tie väčšie vezme niekam ale veľa pracuje niekedy sú také dni ze sa vidíme len večer.. Úplne taky stereotyp ako ty ako veľa žien na MD.. Aj on občas príde z roboty večer zmoremy a chce no mne sa tiež tri krát nechce ale prečo si kvôli tomu kaziť vzťah nakoniec je to super.. Naozaj sú chlapi co si na tom zakladajú a poviem to hnusne potrebujú mať prázdne gule lebo sú nervózny.. A keď je frustrovaný z nesexovania tak sa to potom celé u vás kazí.. Ja by som to u vás nezatracocala.. Ak ho máš aspoň trošku rada hod s nim reč a povedz ze sa ti nepáči to ako sa chová k tebe k synovi... Ale o sexe nie to práve urob ty ako ústupok aby videl ze to myslíš vážne on aj predtým teda na začiatku vyžadoval často tak sa nečuduj ze stále chce sú taky chlapi a máš takého doma tak to ber tak ako to je.. Skus to na čas naozaj a uvidíš ci to ma ešte nádej a zistíš že ho máš rada.. Toľko kríz ešte budete mat a po nej to býva fakt super nakoniec si povieš ze dobre ze si tomu dala šancu ale nečakaj ze sa to zlepší za týždeň tón chce čas.. A možno sa to napraví ja by som cely vzťah keď máte aj deti proste nezatracocala.. Ale opravila alebo sa aspoň pokúsila.. A pekne je to aj to ze ta stále chce hoci ste na seba zlí aj tak príde za tebou a chce ta.. Takže si ho posad a vysvetli mu veci rázne a potom môžete skočiť do postele.. Mate dieťa určite je lepšie mať komplet rodinu ako sa trápiť sama aspoň si môžeš povedať ze si to skúsila a ak sa to nepodarí dala si šancu.. Viac si nemohla..

andreatytler
15. apr 2022

@kinlly7 Ked uz nechces aby sa ta dotkol, uz je podla mna koniec.
Ale potrebujes zistit kde sa to pokazilo, aby si mala z rozchodu aspon nejaky osoch.
Preco sa pokazil tvoj prvy vztah?