Na oddelenie prišiel sexy kolega

3. dec 2021

Zeny! Prišiel k nám na oddelenie novy kolega, vyzerá jak keby ho vytesal pan boh z mramoru 🤩 vysoký, čiernovlasy, sex brada uplne ako taky ten typicky sexy talian.... Na tom by možno nebolo nic divne keby nemám 4 roky priateľa a spoločný byt.. Ano priateľ je tiež pekný udržiavaný športovec nemôžem nic povedať všetko nam viac menej klape ale ten kolega sa na mna len pozrie a mne sa podlamuju kolena a busi srdce ako keby mam 16... Viem ze mi vynadate ze som sprostá 😅 ale ja si neviem pomôcť ved priateľa nepovediem jasne ale ako sa toho zbaviť??

nyusika
3. dec 2021

sak pozerat sa mozes, nie ?
lepsie pozerat sa na adonisa, ako na quasimoda.

h2
3. dec 2021

Prečo by si mala byť sprostá? Práveže si myslím, že nie si, keď si to uvedomuješ a chceš to riešiť. Neviem, čo by som Ti poradila, možno na ňom skús nájsť niečo, čo Ťa odradí, čo Ti na ňom vadí. Ak je fakt dokonalý a nič negatívne na ňom nie je, tak asi len skúsiť sa mu vyhýbať...

agacela
3. dec 2021

😂 kludne si rob chute ale najedz sa doma … 🤣len tolko…

klaudiakaja
3. dec 2021

Ak nechceš stratiť priateľa musíš to len vydržať 🆘 neskôr to nadšenie pominie. Viem o čom hovoríš, síce sa mi to nestalo v práci ale priateľov kamarát. Dokonca sa mi s ním aj niekoľko krát snívalo, celé dni som na neho myslela. Chvalabohu to prešlo i keď ho vidím znovu sa mi to celé premietne, cítim z neho takú energiu čo ma neskutočne priťahuje a neviem to ovládať ale už menej. Takže vydrž, pokiaľ si so svojím spokojná, chybu neurob lebo novým nápadníkom môžeš byť sklamaná. Držím ti palce

kitycat
3. dec 2021

Vsak sa pozeraj a pre istotu si niekam na stol daj spolocne foto s frajerom. Aby ten mramorovy a hlavne ty si sa vzdy spamatala. Radsrj krasny kolega o ktorom nevinne fantazirovvat ako skarredy. Vsak ta to prejde ked si na jeho krasu zvyknes. ☺️

diewcatqoo
3. dec 2021

Ved pokial s nim nic mimopracovne riesit nebudes, tak je to v pohode, nie? Pozriet sa predsa mozes. Aspon sa budes mat na co (koho) tesit do prace ;)

dskjhfdlkdjhl
3. dec 2021

A ved to je fajn, ze mas takeho krasavca v praci, aspon sa mozes kazdy den do prace tesit. To, ze sa Tebe podlamuju kolena, to este vobec neznamena, ze by z toho mohlo nieco byt.

sszuzu8
3. dec 2021

Je to o sebaovladani. Pri mne môže byť aj cukrík z magazínov a do kolien nepôjdem. Mám priateľa a aj kebyže som sama není som ten typ co okato obzerá každého chlapa. 🤷‍♀️ Udržujem odstup

nyusika
3. dec 2021

@sszuzu8 no ale ono to vacsinou nie je o vyzore, ale o chemii.
niekedy ta aj Shreck moze fyzicky tak pritahovat, ze amen tma.

cim netvrdim, ze musis hned odlahnut 🙂

kittykat22
3. dec 2021

daj tuto diskusiu precitat priatelovi a som si ista, ze tvoje sucasne problemy nahradia problemy uplne ineho charakteru 🙈😂

marcellka32
3. dec 2021

Takže zatiaľ ťa ohúril len jeho výzor...počkaj ešte na jeho správanie, možno sa ti aj kvôli tomu prestane páčiť... A keď nie, tak pozerať sa môžeš, na to máš oči 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
3. dec 2021

@viestta 🤣 toto je dobré

nyusika
3. dec 2021

@viestta
@marcellka32
ani letmy dotyk ? 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sickynickyobsadene
3. dec 2021

No hej si sprostá😂 a jednoducha 👎 ja nikdy nepochopím ako ženám či mužom stačí výzor😒

zuzap33
3. dec 2021

Nesahat, pouze koukat... 🤣

gladys_07
3. dec 2021

@sickynickyobsadene nikde nepise ze jej staci vyzor. Len ze ju uputal. Ako vsetkych ostatnych ludi na tejto planete, kedze na prvy pohlad nevidis, ci po veceroch zachranuje maciatka a cita Nietzscheho

irusa
3. dec 2021

Netuším ako vyzeráš ty...no k Adonisovi sa hodí Afrodita..tak pozerať môžeš,len ,či on by mal záujem 😁🤣

nwnw
3. dec 2021

No vidis? To by som potrebovala! Vzrúšo. U nás v praci bola taká nuda,že som musela ísť na materskú, aby som úplne nezlenivela.

tykat
3. dec 2021

Tak mozno je to ten pravy, co vies. Spoznaj ho a uvidis. Mozno ta prestane pritahovat, a mozno naopak. A mozno ho nepritahujes a mozno je teply, zadany... Taky je zivot. Nechaj plynut... cas ukaze.

janulka1802
3. dec 2021

Hm, ja mám takých kolegov dokonca viac, ale presne poznám ten pocit, keď zafungovala chémia a to mám doma fešáka a šťastné manželstvo. Je to normálne, že zaiskrí medzi dvomi pohlaviami. Doležité je, nenechať sa tým strhnúť a prejsť k činom. Takže, za mňa fantazíruj, koľko chceš, ale nič viac, lebo to by bol začiatok konca...😉Joj, hneď sa mi vynoril moj sexy kolega v hlave uaaa...

7lenka11
3. dec 2021

však pozeraj sa koľko chceš.. len nezabúdaj, že taliansky šmrnc u chlapa ti ešte nezaručuje dokonalé šťastie a skvelý život... vzhľad je väčšinou len pozlátko

marca12
3. dec 2021

Poznam to. Zaucal ma chlap,pri ktorom mi naskakovala husia koza 🤭 . Neboj,prejde to. Na neveru som ani na chvilu nepomyslela,len telo si robilo co chceli,ale mozog fungoval 🤣 casom to prejde

viera77
3. dec 2021

@viestta Presne, ako mne raz s úplne kamennou tvárou a odmeraným hlasom zadrel ten môj...sľúbil som ti vernosť, nie slepotu...že len skúšal, ako zareagujem a doteraz sa na tom rehoceme ako puberťáci.

panelacikova
3. dec 2021

@viestta Riadit sa heslom z muzei a galerii ja z teba umriem 😀 😀

elementissa
3. dec 2021

No je tam toho... Toľko pekných chlapov mám v robote, že až :D a nakoľko je nás v našom centre 1800 či koľko, jasné, že nestretnes ani desatinu a navyše sme všetci na HO, ale keď sa prejdes v Office, neni možné, aby si nenašla nejaké chrumkavé mäsko. Vždy bude niekto krajší či atraktívnejší ako tvoj partner, veď takisto ako muži pri svadbe neoslepnú, tak ani ženy :D :D ja som veľmi šťastne vydatá a s mužom úplne v pohode zdieľame koho sme kde videli, keď mu poviem, že mám pekného kolegu, tak to berie rovnako, ako ja, keď mi povie, že majú takú zlatú praktikantku u nich :D :D jedna z nich nie je vôbec jeho typ a tá druhá je zlatá, tiež to úplne nie je ono, ale oveľa viac jeho typ :D :D ja som videla zasa takého a takého sexoša... Obaja sa na tom zasmejeme, s tým "ale prosím ťa kde by si našiel/našla takú/takého ako ja 🤣 kto by to s tebou ešte aj vydržal" 😆 takže v pohode, kukať môžeš, snáď si tvoj partner nemyslí, že si oslepla. Ja dákeho sexoša vidím na každom kroku, ešte aj keď pozeráme seriál či hocaký film, tak vždy si tam nájdem niekoho, kto sa mi páči. Partnerstvo nie je iba o tom, kto sa ti páči a s kým máš chémiu (lebo úprimne, tú môžeš mať s 200 ľuďmi), ale o tom, s kým si rozumieš, kto je tvoj najlepší priateľ, koho bezpodmienečne prijímaš so všetkými nedostatkami a nemáš potrebu mu nič vyčítať, lebo ste dve polovice toho istého celku. A to sa nezmení tým, že stretneš niekoho, kto je podľa tvojich štandardov fešák. Lebo tvoj partner je súčasťou teba. Teda, ak si s ním zo správnych dôvodov 🙂

retatka
3. dec 2021

Tak ako muži okukávajú ženy,niektorí slintajú ,tak aj ženy..niekto viac okato,niekto si dáva väčší pozor...je to úplne normálne,nemaj výčitky🙂

nyusika
3. dec 2021

@retatka ženy viac...ale nenapadne 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz