Zdravim zienky..
Už dlhší čas ma trápi jedna vec tak sa skusim opytat aj tu Vás..Manžel nastupil vo februari do novej práce..predtym bol vyse pol roka doma..čize vacsinou sedel na zadku..tak aj pekne pribral..práca ktoru robí je dost fyzicky narocna aj v tom ze sa tam dost nabehá.za prvy mesiac a pol co nastupil do práce schudol nejakych 10 kg..a ešte tomu dopomohlo aj to ze kedze nastupl v obdobi ked vsade kolovali vírusy schytal crevnu chripku..Mna len zaujima ci je podla vas normalne ze tolko schudol za mesiac a pol..lebo naspat so samozrejme nenabral kedze vkuse v praci beha hore dole..teraz ho navyse povysili takze sa nabeha ešte viac..ja viem mozno hlupa a zbytocna otazka ale aj tak mi to vrta v hlave..inak sa vraj citi dobre..nema ine problemy aj mu chutí jesť..Lebo mame v okolí takych ktorí nam tvrdia ze to nie je normalne ze tak schudol a ma ist k lekarovi..ale manzel tvrdi ze zo zaciatku bol na takej pozicii ze tam za hodinu prepotil aj dve trička tak tam musel makat..tak neviem..skuste mi napisat vase nazory/skusensti..Dakujem
"Milujem" keď stretneš niekoho po dlhom čase a prvé čo : "si chorá, že si tak schudla" 😡
@elisa171 Ak mal už nadváhu a z jedného extrému - celý deň na zadku - prešiel do druhého, tak nie je prekvapujúce že rýchlo zhodil značné množstvo kíl. Veď aj keď si pozrieš tie reality show o chudnutí, tak prvé kilogramy sa strácajú rýchlo. Navyše, keď sa k tomu pridala črevná viróza, tak je to rapídne schudnutie pochopiteľné. Sú tu objektívne dôvody. Problém by bol, keby takýmto tempom chudol aj naďalej.
Ak sa cíti dobre, tempo chudnutia sa zmiernilo, prípadne sa mu váha už stabilizovala, tak by som sa nebála.
ano a ešte navyse po tom co tam dostal tu crevnu chripku prve dva mesiace nechcel ani v praci jedavat lebo sa bal ze to tam dostane zase..myslel si ze to mal z jedla a ze tam bol taky divny kuchar..teraz uz kuchara vymenili tak uz sa stravuje aj v praci..nechudne ani nepribera..stale argumentuje tym ze by som mala vidiet kolko sa ide v robote nalietat hore dole..tie prve mesiace chodil tak domov ze si ani nohy necitil..a vkuse isla pracka lebo vsetko prepotene..ja som to ani neriesila ale mame taku susedu a ta ho stale posiela k lekarovi..ze ona je vyzivova poradkyna a ze to neni normalne tak schudnut..a zacala ma tu desit vsetkym moznym..od cukrovky az po neviem co
Moji známi sa nasťahovali do 4posch paneláku bez výťahu, on pomerne silný bruchaty chlap bez toho aby menil stravovacie návyky schudol za 3 mes cez 20 kíl
Kúpili byt na 4 posch, musel vynášať hore nákupy, kocik, vajíčko, ....
Velmi si pochvaľoval
@elisa171 normálna nie je v prvom rade vaša suseda.
A čo sa týka manžela - ak by cielene chudol, tak 10kg za mesiac a pokračovalo by to, tak to nie je úplne ok. Dôležité je aj z akej hmotnosti schudol. Ale keďže sa uňho jednalo o výraznú zmenu životného štýlu, tak tých 10kg mínus je úplne v pohode, predpokladám, že sa dostal v podstate len na svoju prirodzenú hmotnosť, ktorú mal predtým, ako doma priberal.
Keby ten moj zhodil trochu z brucha, tak sa akurat potesim 😂
@elisa171 hlavne do neho vŕtaj a vystrašene na neho pozeraj či nie je chorý a určite ochorie. Bože, veď sa cíti dobre a všetko svedčí tomu, že viac spaľuje. Pri chudnutí nejde len o fyzickú aktivitu ale aj o stres. Ten spaľuje ešte viac. Susedu pošli k lekárovi. K psychiatrovi. A nech toľko nesedí na googli, odborníčka 😡 alebo nech si vygúgli výraz "hypochondria". Dnes je to veľmi nákazlivé 😉
@elisa171 omg... vyzivova poradkyna... keby isiel k nej, ze potrebuje schudnut, naladovala by mu kokteiliky a keby schudol u nej desat kg za mesiac, brala by to ako super referenciu...
Manzel nabehol na pevny rezim, zrazu sa zacal celodenne hybat, do toho pravidelna strava, lebo ked bol doma urcite si niecoho zobol aj mimo hlavnych jedal plus ta crevna chripka.. V pohode mohol schudnut tolko.. Kde robi? Pojdem tam aj ja po porode 😂
Btw..Aj tak mi je tato diskusia sympaticka..😊😊....v uprimnom záujme o svojho manzela.
A ci je to chudnutie normalne?...No niekto ma aj ukazkovy metabolizmus..nerobi nic=pribera...maka=chudne. Problem je, ked to neplati..☺ ..
@e_lenka ...určite máme záujem viaceré...😆
hovor všetkým, že má milenku :D prestanú sa pýtať na jeho váhu
Ano, je to normalne. Ak mal z coho chudnut, tak vaha ide vyrazne dole. Mne trhali osmicku a za 5 dni som schudla 7kg. A to som jedla, ale len mixovane, tekuté. On ma fyzicky náročnú pracu a bol to sok pre telo, ked bol zvyknuty sediet. Ak sa citi dobre, tak je to OK, a este mozno aj viac sexi. Hoci aj bruskati muzi maju nieco doseba. 😉
Tehotné schudnú viac pri nevoľnosti ach...ak sa on cíti fajn tak je to fajn. So schudnutim sa spája aj detox, tak potom sa musí cítiť fakt výborne 😎
nenormalne by bolo, keby takto schudol, hoci by sa v jeho zivote nic nezmenilo.
Ak nemá musiu váhu, príp.mal trocha brucho a cíti sa dobre (nemá problémy so spánkom, stolicou, močením, nechutenstvom, nie je apaticky...) , je to v poriadku. Napr ja som asi pred 3r. začala 3xdo týždňa cvičiť, bola som stále hladná a tak som doslova zrala, schudla za 2m. 4kg pri váhe trocha nad 60 (nikdy predtým som toľko pohybu nemala, hehe) 🙂
Je to normálne, aj mne sa to stalo, keď som nastúpila po 6rokoch do roboty
No ak by 70kg chlap schudol na 60kg asi by som sa aj obávala či je to ok. Ale ak 100 kilový schudne na 90kg pri tom ako si písala, že vlastne menej je lebo nieje čas a omnoho viac sa hýbe, tak logicky musel schudnúť. A popravde je to len dobre. Ja som si pred rokom kúpila aktívneho psa a tiež som schudla 😀 a to ani menej nejem, len nesedím furt na riti ale lietam vonku so psom.
nepises aku ma vysku a vahu predtym. ale je ti normalne. sak crevna chripka to clovek da 5kil dole ani nevie ako.... a ak je velky a vysoky a mal pribrate je to uplne normalne.... ak sa citi ok je to v pphode... a na vyzivovu poradkynu kasli. nie jeto lekarka
@elisa171 moze tak schudnut, ak predtym sedel, nevenoval sa ziadnemu sportu a siel z vyssej vahy. Kazde telo je ine, inac reaguje na zataz...a my co si musime tvrdo odmakat a odcvicit kazde jedno zhodene kg mu mozme iba tisko zavidiet