Zdravim,
Viem pre niekoho možno banalita, ale stále ma to škrie. Vrátili sme sa z dovolenky, let katastrofálne meškanie, cestovali sme 18hodin dopoteny špinavý syn sa váľal kade tade po letisku bacile a špinu z celeho sveta na sebe. Konečne sme prišli domov syna sme spiaceho vyniesli. Následne som ho zobudila aby som ho osprsila umyla rxchlo.. samozrejme plakal a potom kM znova zaspal prešli 2 hodiny skoro.. muz nasraty na mna že mala som ho rovno odlozit do postele a mali by sme po ceste svätý pokoj. Ja neviem dievčatá ale to naozaj by niekto urobil? Aj keby som ráno hneď mala stiahnut pradlo tak sa mi to hnusí…. Veď ruky keby som mu umyla sa tiež preberie a to akože ani ruky umyt nič? S muzom sme sa normálne dohadali tak že ani na dovolenku sme nemuseli ist…
Do rana vychladnete obidvaja. To je unava z cesty.
Chápem Vase rozhorčenie, je spravne, že ste syna chceli umyť, veď z dovolenky si moze doniest kadečo, ja by som urobila to iste a radšej by som svoje dieta umyla než aby som mala potom pocit, že som to nespravila, ja som s dcerou vonku na ihrisku a vzdy kdd pridem s nou domov, oblečenie hadzem do pracky pokial sa valala niekde v tráve, umyjem jej ruky, nohy a tvár
@vivi291018 na druhu stranu sa nečudujem, že ste obaja unavení a chlapy su viac nervoznejsí a menej trpezlivý ako ženy, vykašlite sa na to a neriešte to
no ja by som dieta vycerpane po 18 hodinovej ceste urcite nesprchovala, ja by som mala problem ist do sprchy unavena a KO a to som dospela
predpokladam, ze priebezne si mu ruky umyvala, spinu celeho sveta isto nachytat nestihol 🙂 za mna prehanas (obaja prehanate), ja osobne by som ho prezliekla do pyzama, v zhasnutej kupelni by som ho spiaceho umyla a nechala spat ale tak my celkovo pristupujeme k bacilom a spine celeho sveta asi menej dramaticky
Akoze… xy hodin sa syn niekde valal, takze co mal nachytat uz nachytal, ci ho po 18 hodinach osprchujes alebo nie uz nic nezmeni. Tiez by som ho dala spat a umyla po zobudeni, obliecky mozes ritualne spalit ked nestaci oprat.
Suhlasim s nazormi vyssie, ze obaja ste s muzom zbytocne dramaticki, proste unava 🤷♀️
nas syn isiel spiaci z auta rovno do postele v tom, v com bol - tricku a nohaviciach 😝
Ja by som urcite nebudila. Ked dieta spi ani nedycham radsej, aby sa nezobudilo a nemusela som ho potom uspavat niekolko hodin. Mne to za to nestoji a hlavne po tolkych hodinach cestovania ked som aj ja KO. To sa len rychlo osprchujem, zalahnem a riesim rano ked som vyspana.
Áno mala si nechať syna. Muž ma pravdu. Nehnevaj sa na mna ale ktorá normálna matka zobudí dieťa 🤦♀️ veď logika 🤦♀️🤷♀️ moja švagriná tak robila malému lebo mu chcela “nastaviť” spanok🤦♀️ dostal z toho epi záchvaty chúďatko.
Ja by som dieta aj seba osprsila urcite. Fuj, aj mne by sa to hnusilo. Ani na gauc by som si nesadla, nie este do postele. A ze vsetci plakali, kricali, prudili - to bolo z cesty a z unavy. Netrap sa nad tym, nestoji to za tie pekne spomienky z dovolenky. ♥️
Vobec mi rozum neberie, kolko zien by neumylo dieta po tak dlhom lete… ufff😬 ja davam aj deku/prehoz na gauc, ked cakame navstevu, nie to lanut si do postele z letiska. Ako kazdy ma nejake hranice cistoty asi, no Ja by som umyla aj keby tanky padali, vobec si z tej hadky nic nerob, muz na to zabudne a syn detto. Nerobis taku vec kazdy den, aby si mu sposobila nejaku traumu, a v cistom sa mu bude spinkat lepsie
Ja teda dosť dbámo čistotu a nikdy nejdeme spať neumyti, ale po takej hroznej ceste by som syna určite nesprchovala a nebudila...dala by som ho do postele a umyla by som mu ruky vlhcenymi utierkami postriekanymi dezinfekciou. Fak mi to príde prehnané. 🤷
Ked ste pristali, mohli ste ho na wecku oplachnut, ruky umyt, ked ste vedeli o dlhej ceste domov a ze zalomi a hotovka. Chlap sa tiez mohol ovladat a nevyvalovat na blazninci dvere😂tiez si mohla tie medzinarodne mikroby cez noc uhostit a az rano s nimi zatocit🤣🌀
pre mňa zbytočná dráma , syna by som nebudila na sprchovanie. Ráno by išiel do sprchy, prezliekla by som periny a tam by to skončilo . Niekto má nastavené štandardy hygieny vysoko a niekto používa zdravý sedliacky rozum a nehrotí situácie.
Ano, naozaj by to niekto urobil, zda sa, ze vacsina. Netyrala by som vycerpane a unavene dieta po 18 hod ceste sprchovanim s tym, ze ho este surovo zobudim. Suhlasim s manzelom. Skutocne mu stacilo mozno ruky dezifekciou ci mokrou handrou, ked spal a prevliect periny rano.
neraz sme takto cestovali a nikdy, nikdy som deti nebudila. v takom case ideme doma len po pamati ani nesvietime, aby sme dieta nezobudili. ruky umyjeme dietatu v spanku a spi v tom, v com cestovalo. a cuduj sa svete, neraz aj my dospelaci. rano sa okupeme a vsetko operiem. ale ja som nastavena inak. nemam hystericke zachvaty ani z toho, ked mi dieta po dlhej ceste ide do postele v tom, v com cestovalo. ani z toho, ked oblize nakupny vozik. ani ked rozok najprv povala po celej ulici a potom ho zje. a odmenou je pre mna to, ze dieta ma priam ucebnicovu imunitu.
Ja by som urobila presne to co tvoj manzel. Tak ci onak budes prat takze to postelne pradlo by sa tam uz v kope stratilo. Nebudim kym nemusim. Luto by mi ho prislo budit. Ja nasho viem vyzliect do hola aj pocas spanku a prezliect (ak sa spoti napr). Takze to by som max urobila a rano az do vane.
Nezobudila by som. 18hodin ma bacily a spinu z celeho sveta na sebe tak tu noc honto nezabije. Kludne mozes rano prezliect periny a vydezinfikovat izbu. Fakt aby si sa nepototo.
Nebudila by som, ruky by som pretrela v spanku vlhcenym obruskom s dezinfekciou, rano osprchovat a postelne pradlo do pracky
Ja by som urcite zobudila a osprsila, dobre si spravila?! Niektore ma tu zarazaju ake spindirky su a badam vacsina
Tiež by som ho takého do postele nedala, v žiadnom prípade. U nás doma sa všetci musia prezliecť do domáceho hneď ako prídu z vonku. Neznesiem aby sa mi valali po posteli alebo po gauči vo veciach v ktorych cestujú v MHD, decká v škôlke, v škole sa valaju po zemi, po prachu... Keď ste zvládli 18hod cestu domov, 5min navyše kvôli sprche už nikoho nezabilo...
Hej spindiri sme. A mozno len domacnost a cistota gauca nie je nad potrebami a spokojnostou rodiny a deti. Muz mal taku mamu. Z detstva si najviac pamata ako len musel pratat, ako si nemohol doviest kamosov domov lebo by narobili neporiadok (humusaci by si tiez sadli na gauc vo veciach z mhd). Chore na hlavu.
Máte s mužom iné priority. Asi sa za také nehádate prvý ani posledný krát. Tu Ti nikto nenapíše čo je dobré alebo čo je zlé. Urobila si to v dobrom úmysle a je to už minulosť. Oplatí sa kaziť si dovolenku takým niečím? Neoplatí. Udobrite sa a užite si dovolenku.
Po 18 hodinách cesty by som dieťa nebudi la a dala dieťa spať, vyzula by som max topánky... Ráno by sa osprchovať, prezliekol a prezliekla by som aj posteľ. A radšej jeden deň spindira ako sa unavená hádať.
Preháňatr obaja a únava urobila svoje.
V žiadnom prípade by som dieťa po tak vyčerpávajucej ceste nenudili. Vyzliekla by som ho, ruky umtrela mokrým uterákom a nechala spať. Chápem manželovo rozhorčenie.
Prehanate obaja. Umyla by som mu ruky, mozno aj tvar utrela, prezliekla ho do pyzamka, na postel by som mu prehodila deku a na to ho dala lahnut. Rano by som ho osprchovala a deku z postele, aj to, s cim bol prikryty a na com spal (vankus), by som hodila do pracky.
Nikdy ja nikdy nebudim spiace dieťa po ceste....Urobila som by som nervy akurát sebe aj chlapovi. Radšej ráno prezleciem posteľ.....Veľa krát sa mi stalo že zaspali večer v aute ....Len ich presupnem do postele,prezleciem spiacich pomaly,po letisku opatrne ruky umyť mokrým uterákom a ráno všetko šup to práčky a vybavené.....Ja si neviem predstaviť,žeby mňa niekto polospiacu,unavenú išiel sprchovať....tiež by som revala asi...Ale to som ja,mňa by toto teda nepadlo.....Myslím,že obaja ste boli unavený, tak to proste vyvrcholilo do hádky. Keby toto spravil muž,tiež by som sa s ním hádala,že čo robí....Podľa.mna chcel spať a nie počúvať unavené,uplakané dieťa....Ja ho teda chápem úplne...
Čo dieťa aj seba by som rovno hodila do postele. Za tých pár hodín v špine navyše sa mu nič extra nestane. Dúfam, že si spokojná, dieťa nevyspaté, manžel nasratý ale hlavne, že dieťa vonia.
Nie, nebudila by som dieta. A nie necitim sa ako spindira. Vysavam kazdy den, pradlo menim raz tyzdenne, uteraky sa snazim denne… ale teda spiace dieta nebudim
Syn 2 hodiny plakal kým zaspal? Či chvíľu plakal a 2 hodiny trvalo kým zaspal? Kto ho uspával?
Ruky predpokladám, že mal umyté potom čo ste nastúpili do vlastného auta alebo teda vystúpili na letisku.
Obaja prehanate.