Muž odchádza do zahraničia na 6 týždňov

28. okt 2021

Ahojte môj muž odchádza do práce na šesť týždňov stalo sa nám to takto prvý raz ,že niekam odchádza veľmi sa bojím ako to budeme zvládať keď nebudeme pri sebe veľmi sa ľúbime 😔

annamalaga
28. okt 2021

A? Je to nevyhnutne , aby odišiel ? Ak áno , žiaľ. Budeš musieť vydržať.

ddaassuullaa
28. okt 2021

nauc sa dychat, nie ste spojeni pupocnou snurou. ako si zila, kym si sa nevydala? tak to bude aj teraz. on sa vrati, je to bezny kolobeh zivota. ber to tak, ze ide do prace, ty udrziavas teplo rodinneho krbu a 6 tyzdnov utecie ako voda. budes mat cas na zaluby, na kamaratky, aj si dokazes, ze si dospela zena co dokaze viac ako si mysli. len si musis verit ty sama

petamich
28. okt 2021

ak sa lubite a doverujete tak bez problemov 🙃 a hlavne v case takych vymozenosti ako mame dnes = mobil, video call, whatsapp, viber a co ja viem co 😃

suve99
28. okt 2021

Prosím Ťa, si snáď dospelá a vydržíš to... Keď sa ľúbite, tak niet o čom... Ja pred 17 rokmi som zostala na 4,5 mesiaca sama, manžel v UK 1 600km od nás... a to som mala 3 deti, vtedy iba 3,5 a 1,5 ročné dievčatá a 6 týždňového syna... A prežili sme to - všetci a v zdraví... Je to na Tebe, ako sa nastavíš... Držím päste

sandrika1986
28. okt 2021

Hlavu hore, zvládneš to...🙂

mirka7890
28. okt 2021

... moj muz bol v maji/juni takto preč na služobke na Kube a ani som sa nenazdala a uz bol hned doma :D jaaa som si ten cas celkom uzivala :D

waggi
28. okt 2021

Je to len jednorázovka alebo ho čakajú takéto turnusy. Je to ťažké sama to viem a to môj muž chodí takto na turnusy už roky. Sú časy keď je to ok dá sa to zvládnuť, no niekedy veľmi chýba. Treba sa nadstaviť tak, že všetko bude ok a isto to zvládnete neboj

annm81
28. okt 2021

6 týždňov ubehne ani nevieš ako. Počas dňa budeš v kolobehu bežného života, práca, povinnosti, nebudeš mať čas myslieť na to, že ti chýba. Po práci si zavoláte, poviete čo ste cez deň zažili. Zvyšok času si vyplň aktivitami, na ktoré nemáš inak čas. Pozvi domov kamošky na babskú jazdu, vymaľuj špajzu, čítaj si knihu, skús uvariť podľa nejakého nového receptu, nauč sa korčuľovať, zapíš sa na kurz jógy, urob predvianočné upratovanie, nakúp v predstihu vianočné darčeky, vezmi synovca do cukrárne, kúp si obrovské puzzle, proste čokoľvek, čo ti vyplní čas a o dva mesiace si povieš, že to vôbec nebolo tak hrozné.

karolinakr
28. okt 2021

Dúfam, že nebudeš plakať ako v Zámene manželiek.

ella2015
28. okt 2021

@karolinakr 🙈🤭 krásne napísané

natassha1
28. okt 2021

no ak je to prve odlucenie na takyto cas, asi to budete mat tazke na zaciatok ale zvyknete si 🙂 vela parov v dnesnej dobe takto zije, kde partner chodi na turnusy do zahranicia.

ibrunova
28. okt 2021

Ja by som sa tešila 🙂

karolinakr
28. okt 2021

Moja mama by povedala - a neponáhľaj sa domov !!

ailiba
28. okt 2021

Je to naozaj dlho... Chápem ta a tiež by to pre mňa bolo veľmi ťažké. Nuž, čo sa dá robiť. Dnes už je Viber, whats ap...aspoň to👍

kvetinka75
28. okt 2021

@karolinakr múdra žena

thoughtfulweirdo
28. okt 2021

Tak ja ti rozumiem 🙂 nie som s mužom spojená pupočnou ani inou šnúrou, obaja potrebujeme priestor na oddýchnutie si od seba, ale vyhovuje nám to štýlom, že sa celý deň nevidíme a večer sme spolu. Prípadne že jeden odíde na celý víkend 😄 ale 6 týždňov by mi bolo dlho. Samozrejme prežiť sa to dá, ale tiež by som bola smutná. Hlavu hore, určite to obaja prežijete a keď je to len jednorazovka, aspoň sa budete na seba poriadne tešiť a budete si vzácni 😉 ak to má byť pravidelne, skúsila by som to prehodnotiť, veľa ľudí tak žije, ale mne by to nevyhovovalo.

slovakboy
28. okt 2021

To je pekné že sa tak lúbite. Lepšie raz na 6 týždňov ako na týždňovky cely rok. Priprav sa že keď príde domov bude to paráda. Ale nemysli na to keď príde neži myšlienkami v tom. Skôr prežívajú prítomnosť. Teraz som tu sama a je to tak ako ma byt. Všetko bude dobre. Tešiť na neho sa začni až v den príchodu. Lebo prílišnému upnutie sa myšlienkami na to že aké to bude keď príde ti pripomína že tu nie je. Myšlienky orientuj na prítomnosť.

beata_ra
28. okt 2021

Presne tak, hlavne opatrne tam aj naspat. Teraz su fakt na tych cestach kadejaki vodici 🙂 A inak vsetko bude fajn, takato jednorazova cesta 🙂 Utecie ako voda.

aylinn
28. okt 2021

Závidím 😃🥺

7lenka11
28. okt 2021

môj muž tiež cestuje, tento rok tu nebude ani cez sviatky, vráti sa až v novom roku.. chápem tvoje obavy.. keď môj muž prvýkrát odišiel na dlhšie, bola to úplná depka a také o ničom dni, doma netypický pokoj a prázdno.. neviem ti odporučiť, čo by pomohlo.. ja som si na jeho dlhšie služobky proste zvykla a vopred si plánujem program, keď tu nebude.. aby sa mi nestalo, že odíde a ja zrazu neviem, čo robiť, neviem, kam ísť.. už teraz mám napríklad rozplávané Vianoce a Silvester a ďalšie víkendy, keď tu nebude (návšteva galérie s kolegyňou, kamoška u mňa na víkend, program so švagrinou a pod.)

martinkatinka
28. okt 2021

Moj isiel teraz na 10 tyzdnov, uz je 5 za nami.... Zatial som prezila 😁

mandarinka555
28. okt 2021

Čo ja by som dala za to, keby aj ten môj aspoň na týždeň niekam odletel 😝

milka1988
28. okt 2021

Môj bol hneď po svadbe preč na 6 mesiacov. Dá sa to zvládnuť veď čas ide rýchlo a vráti sa späť ;)