Muž ma “deptá“

18. mar 2023

Ahojte , neprišla som si sem pre radu ale skôr sa len vykecat , dostať to zo seba a prečítať si pohľad nezainteresovaných žien. Ide o to že muž mi kupil auto . Respr kupil rodinne auto koli dietatu a celkovo aby som mala auto aj ja , keďže bez auta sa s dieťaťom nepohnem a stále som bola odkázaná na neho . Neberiem to tak, ze to auto je moje , je to naše auto kupil ho muž ale proste kupil ho najmä pre mna , koli mne keďže on svoje ma. Keď je dieťa v škôlke tak skoro každý den som niekde preč ( bud mám svoje aktivity , alebo idem do obchodu alebo za kamoskou , cez víkend zas jazdím s malou na vzdialene ihrisko keďže pri dome nemáme atd ) a problem je v tom ze muž mi dava najavo ze sa mu to nepáči , ze si každý den chodím kade tade , proste mi dava pocítiť akoby som si auto privlastnovala a ja mám potom vôbec stresy kdesi ísť lebo už sa citim akoby som isla na cudzom požičanom aute. Vkuse ma psychicky terorizuje ze stále kdesi na tom aute chodím , už som mu aj odovzdala kľúče a dal mi ich naspäť ze nemam vymýšľať . Keď som mu povedala ze teda pôjdem do prace a našetrím si a kúpim si vlastne auto a nikto mi nebude vyčítať ze niekde chodím , tak to zamietol pretože do roboty ma nepustí ze finance to nepotrebujeme ze radšej nech som doma . A najmä mala v lete škôlku nemá takze by nemal s nou kto byt keďže ma manžel firmu a je preč od rana do večera . Mna toto stresuje keď ma stále nejaké poznámky ohľadne auta a dava mi tým pociťovať ze to auto vlastne nie je moje , ale pritom ma ani nepustí do prace aby som mohla mat vlastne peniaze a nie byt len odkázaná na neho . Potrebovala som sa len vykecat 🥴

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julish
18. mar 2023

“Nepustí do prace”??? To čo je za manipuláciu, práca nie je len o peniazoch

autor
18. mar 2023

@zoro9836 nie , toto vôbec nie je problem . Vačšinou chodím s dieťaťom len sa mu nepáči že som si to auto tak “ privlastnila “

simsalabim
18. mar 2023

Do roboty “ta nepusti”? Ale inak si svojpravna, ano?

lady_hurts
18. mar 2023

Nech sa tým autom zadrhne. Choď do práce a zarob si na svoje. Ja si neviem predstaviť, že by som bola bez auta pri dieťati.

autor
18. mar 2023

Že do roboty o rok nech som ešte doma s malou . Do škôlky chodi len na 4 hodky . Že o rok mi otvori niečo vlastne nech sa venujem tomu . Ale ide o to že kým som doma nemám vlastne peniaze som odkázaná na neho a týmto autom mi dava pekne nepríjemne pociťovať že vlastne mi nič nepatrí . Ja chcem mat svoje vlastne auto a keď mu poviem že si pôjdem naň aj sama zarobiť tak sa mu to nepáči

autor
18. mar 2023

@lady_hurts on mi to auto neberie , mám ho každý den , len ma blbe poznámky a popri tých poznámkach si uvedomujem že vlastne to auto neni moje ale “ jeho “ a teda prijemne mi to neni

0silvia0
18. mar 2023

Asi sa mu skor nepaci ta frekvencia, ze kazdy den behas kade tade a takto to dava najavo. Mozno keby si autom vybehla niekde 2-3x tyzdenne a nie denne, bol by s tym ok.

ckocka
18. mar 2023

Drží si ťa na krátkej reťazi, ale na to musia byť dvaja.

lesana25
18. mar 2023

Vy nie ste manželia však? To by ten vzťah vyzeral asi inak.

beata_k
18. mar 2023

Nemyslim, ze je problem v aute. Je mu skor vadia tvoje potulky kade tade.

modrava
18. mar 2023

on ti otvori nieco.. akoze ta posadi do solarka alebo do butiku? bude ta zamestnavat? platit? kontrola dochadzky?

zmrzlinka2021
18. mar 2023

Ste frajeri alebo manželia?

zmrzlinka2021
18. mar 2023

Inak demo denne behanie autom, to aj niečo stojí... Nehovoriac o ekologii

lady_hurts
18. mar 2023

Potrebuje mať nad tebou kontrolu. A keď ti "niečo otvorí", bude to len horšie.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nnnuuunnn
18. mar 2023

Cítila by som sa ako chuderka, ale ja by som mu nedávala nad sebou takú moc.

lady_hurts
18. mar 2023

@zoro9836 myslím si, že tu nepôjde o dočasnú kontrolu. Podľa toho, čo píše, je to chlap, ktorý si potrebuje držať ženu nakrátko celý život, inak by jej neotváral niečo, ale nechal by ju, aby si sama vybrala čo chce robiť.

ckocka
18. mar 2023

@zoro9836 Dnes mi fakt mozog neslúži, toto zas znamená čo? "potrebuje mať nad tebou dočasnú kontrolu aby si voči tebe vytvoril nadštandardnú dôveru ako k žene."

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
18. mar 2023

@zoro9836 Ty musíš byť mimozemšťan, alebo ja mám velké šťastie a mužov ako ty nestretávam.

lady_hurts
18. mar 2023

@zoro9836 ak tomu správne rozumiem, pokiaľ ona bude chcieť ísť s dieťaťom na vzdialenejšie ihrisko, musí sa spýtať najprv jeho či vôbec môže?

rony2255
18. mar 2023

"Nepustí ma do práce"? Tak by som mu povedala, že či sa mu to páči alebo nie, idem aspoň na skrátený úväzok. Keď tvrdí, že peňazí máte dosť, tak z výplaty by som zaplatila operku na čas, kedy by nemohol byť on s malou, a tiež výdavky okolo auta, keďže ho používaš ty.

rony2255
18. mar 2023

Keď už ste raz manželia, žiadne moje a tvoje neexistuje, ale naše. To ti chce akože vydeľovať čo môžeš a nemôžeš, ale zarobiť si sama na to, čo chceš nemôžeš? To ti musí schváliť kde a či vôbec budeš robiť? Si jeho žena alebo decko???

rony2255
18. mar 2023

V manželstve si majú byť dvaja rovný

domkakvet
18. mar 2023

Ak nemáte žiadne iné problémy, tak by som to neriešila, iba by som sa pousmiala, že áno bol krásny deň, išli sme na ihrisko.

pralinka25
18. mar 2023

tak v prvom rade by som sla do vlastnej prace. uplne oddelenej od neho nie ze on mi nieco otvori. neexistuje to budes na nom stale zavisla. nepojde to poda jeho predstav a zas zle. osamostatni sa dievca. do buducna tuto radu ocenis. pretoze ak to nahodou medzi vami nevyjde o par rokov tu budes pisat som muz ma nechal ostala som s dietatom bez prace a na ulici. maj vlastny dzop. setri si vlastne peniaze a kup si vlastne auto. pises ako keby si zila v 19 storoci.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz