Ahojte, mate niekto skusenost s tym, ze si vase dieta pameta minuly zivot? ze zacne napriklad hovorit, ze ja mam inu maminku. Ze sa vola inak, ze si pameta inych ludi a cim viac vyrasta, tak k tym istym info pridava len detaily.
@777januska777 nie, nema odkial vediet info.. a nemeni si fakty, ktore uz raz povedal, nazov mesta, rodiny, dovod umrtia, vsetko sedi
@levander89 no ved dieta si vie v hlave vytvoriť svoj vlastný svet, prepracovaný svet. A aké info nema odkiaľ vedieť?
overenie rodiny a naslednych faktov, nie je to vymysel
@levander89 koľko má rokov? Ja keď si predstavím, koľko veci som natarala rodičom v detstve, až sa mi rozum zastavuje 🙂 dieťa má takú fantáziu, že si vymysli realitu ktorej aj samé uverí
@levander89 to ste si overovali kde tie informácie a koľko rokov má dieťa?
3,5 roka, overene u rodiny, kt. dieta zomrelo..
@levander89 na sk?
ano na sk
@levander89 co si presne oamata?
meno minuleho zivota, rodinu, detaily, priciny umrtia, miesto umrtia
@levander89 no tak počkaj. To vám akože povedal, že sa volál (napríklad) Janko Kováč z Košíc a zomrel na úraz hlavy a prišli ste do Košíc, hľadali rodičov nejakého Janka Kováča co zomrel na úraz hlavy? Alebo ako si to mame predtavit?
@leuska15leuska15 ano
@levander89 Zaujímavá by bola regresná terapia ktovie čo všetko by ste sa ešte dozvedeli.Ale či na ňu môžu aj malé deti to teda neviem alebo vy možno šak to by malo nadväzovať jedno na druhé.Mňa takéto témy velmi zaujímajú ale osobnú skúsenosť nemám.
@levander89 o tomto som už viackrát čítala,že deti medzi 3-4 rozprávali o minulých životov. A viackrát sedelo to čo vraveli.
@liusa82 regresna terapia je magia...
@n820p date linky?
@levander89 skúsim pohľadať
@levander89 a tej rodine umrelo dieťa?
@levander89 a co vám akože povedala ta rodina na to?
@levander89 Možno áno možno nie neviem nebola som🙂
@maciatkolulu ano
@liusa82 s takymi vecami sa neradno zahravat... dobre ze ste neboli 🙂
@levander89 https://www.topdesat.sk/2020/07/30/reinkarnacia...
Tu je jeden link 🙂
@ivsoja2020 a aj vie dieta meno a rozprava pribehy? necitilo sa sklucene, smutne ked ste jej ukazali dom, kde byvala alebo?
Fíha tak toto je ako vystrihnuté z knihy Zabudnutý čas na ktorú sa práve pozerám na poličke 😅 este to ze si dieťa porozprava kadečo, ok, ale neverím ti ze si išla za nejakou cudzou rodinou s ktorou si sa bavila o ich mŕtvom dieťati ktoré sa akoze reinkarnovalo do toho tvojho.
@levander89 ten článok som nenašla, ale je ich na internete mnoho. V článku ktorý som čítala bolo viac príbehov, v jednom napríklad matka opisovala ako jej dcéra raz začala rozprávať, že už kedysi bola v jej brušku ale zomrela, tá žena už predtým potratila, ale jej dcéra sa o tom nemala ako dozvedieť. Alebo príbeh o chlapcovi, ktorý začal hovoriť svojej mame, že s ňou kedysi tancoval v kuchyni, pritom jeho mama povedala že jediný s kým tancovala v kuchyni bol jej otec ktorý už zomrel. Niekedy pohladkal aj svoju starkú po tvári a povedal jej niečo v zmysle že je jeho navždy jeho láska a často sa pýtal na členov rodiny ktorých nemal ani odkiaľ poznať, niektorí už dokonca medzi časom zomreli. Mňa takéto veci zaujímajú kým ich študujem, ale osobne by som sa tomu radšej vyhla.
A nemôže to byť len fantázia? Deti majú veľkú fantáziu.