Ahojte baby mám problém s priateľom žijeme spolu 4rok žiaľ nedarí sa nám mať deti ale snažíme sa, svokra býva hneď za našim domom na jednom dvore je veľmy drzá od začiatku keď som tu prišla vedela som že ma nenávidí stále počúvam ako má ohovára ale nevadí mi to ja som veriaca Bohu každému sa rás všetko vrati si hovorím ja nerobim nič nikomu, chodíme s priateľom spolu do práce ale keď ideme na návštevu k mojim rodičom spárava sa čudné stále píše iba so svojou mamou príde mi to trápne ona sa vypituje co jedol čo robí ako sa mu spali kedy príde domou je to trápne , aj keď sme v práci jej volá čo robi ,keď ideme do mesta na nakúpi iba sa ponáhľa domou neviem prečo ale je mi to už trapne ako sa sprava najhoršie je keď sme k mojim rodičom na návšteve celí čas má v ruke iba mobil a píše s svojou mamou, ja som 3 týždeň po operacii bola som na
Lsk odstranenie saktosalpinx bola som tam 3 dní prepustili na išla som u mojich rodičov
Cítim sa trápne keď som terás čítala správy čo znou písal keď bol unas, mali sme ísť na jeden deň na skúšku do druhej práce ona písala že ja nech nejdem nech ostanem doma aj tak nemôžem dvíhať ťažké a on NATO nech ide čo má po ňu keď chce robiť nech robí úplne som zmätena s toho ako on reagoval, asi nesom preňho dosť dobrá po operaci hned varím periem upratujem pomáham mu a ešte nesom dobrá,už nemám na to nervy,mám chuť odísť nechať ho nech si ostane so svojou mamičkou,nevazi si mojich rodičou že ja oňho starajú stále nám pomáhajú so všetkým, moji rodičia sú čestní stále nám pomáhajú ako sa len dá ale jeho rodicia vôbec ani záujem keď som doma ani unas nechodia len keď nechám im kľúč vtedy pôjdu a všetko mi mizne robia bordel proste nemajú žiadny rešpekt nevychovany, poraďte mi už nemám ďalej sill ak chut odísť :(
@anjelicek26 viem neide mi Oto že píše so svou mamou nech píše ale správa sa čudné jeho matka má nemá rada to nie len mňa ohovára ale aj mojich rodičov neviem prečo čo jej na nich vady asi to že ona nikto to nebudeme mať čo moji rodičia, ona mi aj niekedy príde nadávať z ničoho nič a on sa má nikdy nezastane proste ona má vždy pravduu nechápem potom prečo chcel ženu keď sme doma tak celé dni neje doma iba u svojej matke vôbec somnou ani nekomunikuje iba jak ma náladu nebávy ma to už :/ už ani neviem či pojdem ifv plánovali sme ísť ale už odmietam :/
Ty svokru nemáš...a o chlapa.ktory sa tá nezastane by som si ani bicykel neoprela.co tam ešte robíš? S dieťaťom sa ti bude utekať horšie.
Tak ako sapíše vyššie, je to mamanek a ty s tým asi podľa mna nič neurobíš... buď sa s tým budeš musieť zmieriť alebo sa s ním rozísť... nemyslím si, že sa len tak zmení
odišla by som teraz - z kratšej cesty.
@iwuskapoh Gramatiku si pochovala pod čiernu zem :(
ešte dobre že nemáte spolu deti... vzťah s týmto čudom by som si ešte dobre premyslela... Asi najviac by mi vadilo ako sa vyjadruje - žiadnu úctu k tebe nemá. A časom to bude len a len horšie...
Skús napísať čo tá pri nom drzi?
Mi Nehovor že cítiš ako tá miluje.
@iwuskapoh Ešte si s ním? Po tých správach? Už by som nebola. Čo ma po nej? Takto sa nesprava k milovanej osobe......
@mandarinka555 mohla si sa zdrzat komentara ..nie kazda ovlada pravopis ( vola sa to dysgrafia ).
@iwuskapoh ked si Ta nikdy nezastane...naco je ti taky muz? Cas este viac toto zhorsi. Obcas prilis velka laska rodicov nici vlastne deti..resp.ich zivot. Ako co je na tom tazke pochopit, ze najblizsi clovek je pre nas ten, s ktorym si vymiename telesne tekutiny. Podhod mu nejaku knihu, ked to nepomoze - zabal ho a posli naspat mamicke.
@calin Každý polovzdelaný, duchom jednoduchší jedinec má dnes dysgrafiu😂😂😂. Keby sa takéto dievčatá viac venovali škole, ako hľadaniu kadejakých pofidérnych partnerov, ktorí ich majú na háku a na bezplatný servis, žilo by sa im krajšie.
@anonym Dievča, máš od Boha šťastie, že sa Vám nedarí otehotnieť. Si údajne veriaca, tak v tom hľadaj boží zámer - vy nemáte byť spolu.
@333levica jezisi 🤣🤣🤣🤣
Niekedy sa deje,ze neschopnost otehotniet ma svoje priciny,ale nie zdravotne ale tak skor medzi nebom a zemou.A podla mna je toto presne tvoj pripad.Budes mat pri nkm velmi narocny zivot.
@calin Ešte, že sa poniektorí majú načo vyhovárať...hold, niekomu príroda nenadelila "do vienka", tak argumentujú kravinami.
A čo na ňom miluješ? Co ta pri nom drží
@iwuskapoh bez Foreste bez 🤣🤣🤣 utekaj ako rychlo mozes kym nemas deti.
Toto robi aj moj muz, nejak som to doteraz nevnimala. K nasim si chodime oddychnut, ja kvakam s mamou a on semtam aj cumi do mobilu. A mame pise a vola denne, tiez si pisu o kravinach co jedol co ona atd. Skor ide o to ze ona je sama tak jej dobre padne ze sa jej ozve. Je to trapne? Neviem, mne ti pride normalne, dufam ze si synovia budu brat priklad a tiez mi budu aspon semtam pisat ked budem stara😅
@heleninamama Tiež mám dys a nemám pocit, že som polovzdelaná alebo duchom jednoduchšia.
Ale tak ďakujeme 😂🤷
@littlebubble Ale nemáš štylistiku ako hotentot. Píšeš jasne a zrozumiteľne. Nepíšeš siahodlhé vety bez interpunkcie a hlavne bez premyslenia a logiky. Vieš o stavbe vety, poznáš spodobovanie, rozlišuješ jednotné a množné číslo...
Poznám dys a ich som nechcela uraziť, mnohí totiž na sebe riadne pracujú a za svoj prejav sa nemusia hanbiť. A zďaleka neprodukujú takéto šialené traktáty, ktoré musí človek čítať opakovane, aby pochopil, čo chcel autor vlastne povedať.
Mňa skôr uráža to, keď niekto obhajuje očividný nezáujem a neschopnosť zvládnuť učivo základnej školy diagnózou. A žiaľ, neznalosť gramatiky ide zvyčajne ruka v ruke s celkovo jednoduchším zmýšľaním a postojom k životu.
Neviem, mne sa z tých správ, kde sa ťa zastala, že nemáš dvíhať ťažké, nezdá, že by ťa až tak nenávidela. Keby ťa nemala rada, tak je jej to jedno. Čo si s ňou normálne nesadneš a nespýtaš sa jej, že máš pocit, že ťa nemá rada? Ak ti robia bordel a berú veci bez opýtania, nechápem aký je problém prísť a povedať, že si to nepraješ, resp. ak niečo potrebujú, že im to donesieš ty. Reakcia tvojho muža-nerobila by som zas z komára až takého somára, možno ho to tiež hnevalo, že nemôžeš dvíhať ťažké veci a hrabeš sa robiť, ale povedal si, že ty si dospelá a ty musíš vedieť odhadnúť svoje možnosti najlepšie. Ak ti vadí, že si vkuse píše s mamou, tak ho viac zapájaj do spoločných aktivít, konverzácií, nebude mať čas si vypisovať.
@maminkadeticiek áno verím tomu že áno, mislim že on ma nemiluje je somnou len preto aby mal len ženu ako predmet niekedy mám pocit že naco som tu nebavy ma takí život :( nesom pri ňom šťastná, aj to mi vady že keď dostáva výplatu hneď rozdáva peniaze svojej rodine,ale už to nenechám tak
@heleninamama Ja sa snažím na tom pracovať lebo niekedy bola moja gramatika katastrofálna a ani teraz neovládam všetko.Stane sa, že vynechám písmeno a ani o tom neviem alebo napíšem iné slovo než som chcela napísať.
A množné číslo som písala zle možno ešte aj píšem 🤷, ale to bolo nevedomosťou.To je pravda a priznávam, že je to aj moja chyba, že som si to nezapamätala.So slovenčinou som mala vždy problém len ohľadom gramatiky aj sloh som mala vždy pekne napísaný, ale gramatika mi nešla.Nemala som však milión chýb.A čiarky tie si niekedy musím pozrieť lebo si nie som vždy istá.
Je však pravda, že dnes som veľmi rada ak ma niekto upozorní na chybu.Človek sa takto učí.
Ja osobne gramatiku považujem za zbytočnosť, ale nie v tom zmysle, že ju netreba ovládať.Myslím si, že sme si komunikáciu sťažili a podstatné by malo byť, že písanému textu chápeme.
Myslím skôr i/y a nie, že sa text nedá ani prečítať.
Súhlasím však, že všetko sa dá doučiť.
@calin Aj ten príspevok autorky o 10:52 má niečo spoločné s dysgrafiou ? Aspoň netáraj, lebo ma skoro kleplo :(
@mandarinka555 ked mas pocit, ze jej tvoj komentar konstruktivne pomohol - nech sa paci - koriguj dalej
To, ze ma mobil v ruke, ked ste u vasich je podla mna len jedine - zahana nudu... normalne s nim debatujete, zapajate, robite nieco spolu? Vtedy by na ten mobil nema cas. Zavolat pocas dna mame, kedy dojde domov (ak byvate pokope je to normalne), to, ze sa mama spyta, co mal na obed ti prijde divne? Ja ti neviem, ja planujem synom volat pravidelne aj ked sa odstahuju, rovnako ja volam s rodicmi, muz s mamou v podstate kazdy den... je to tak v poriadku a spravne, ze ludia medzi sebou komunikuju, vymienaju si informacie, zazitky, rodiny - bohuzial - maju dnes tendenciu zit ako uzavreta bublina len my dvaja a nikto iny, ale to je strasna skoda... To, ze on ma iny vztah s mamou ako ty s rodicmi to je proste vychova... A k tomu ohovaraniu a pindom zo strany svokry - zastav to v zaciatku, nez sa vam narodia deti... lebo aj do toho ti bude inak frflat cely cas.