Ahojte, môj priateľ myslí v posteli len na seba. Proste základ je že sa uspokojí, to či som bola spokojna ja, ho už nezaujíma....vlastne ani nič preto nerobí aby som bola - asi chápete čo tým myslím... ani neviem ako mu ešte vysvetliť nech sa snaží mysliet aj na mna 😅 mate nejake typy rady ako nato? Ďakujem.
A ešte by som chcela upozorniť na fakt, že negatívne charaktery sa časom len zvýrazňujú, neslabnú.
sebec vždy zostane len sebcom....😉
Aj sex je veľmi dôležitý, a keď vám to už teraz hapruje, to nie je dobré. Niekde na teba čaká oveľa kompatibilnejší partner, a nielen v tomto. Časom ťa to omrzí
Vie ze nemas orgazmus? hovorite o tom? Neviem si predstavit ako mu to moze byt vedome jedno, nezalezat mu na tom.. tiez by som zvazila ci toto ma byt celozivotny partner...
@deti95060810 tak. Akurát tí sebci majú šťastie, že je dosť naivných žien, ktoré si myslia, že veď on sa zmení 😉
@janeninka No on vie v akej polohe do dosiahnem lenze on mi nikdy nepovie nech idem do tej polohy... musim ja pocas aktu povedat “mozem ist na teba”... akoze je mi to trapne ale proste nechapem... plus som o 18 rokov mladsia cize nechapem naozaj aj ho pritahujem len vôbec nerobi aj ine veci aby som bola spokojna furt sa len doslova akoby vyprazdni a super... tak neviem fakt uz .. inak vztah je skvely aj ked ma to mrzi a neviem to pochopit a je mi debilne furt nejak iniciovat to ved to musi vediet aj on predsa
@opium29 Dám ti jeden super typ.
Nestrácaj svoj drahocený čas a nájdi si nesebeckého muža kým si ešte sexuálne aktívna 😂🤷
Jednoducho sa postaraj,aby nebol spokojný skôr ako ty😈 alebo mu to povedz priamo,tak ako tu,že sa ti nepáči ako to je teraz. Aj môj prvý muž bol starší,ale učiť ho nebolo treba😉 možno si iba neuvedomuje,že niesi spokojná. Nemému decku ani vlastná matet nerozumie! Hovor s ním.
Ďakujem babenky🙂 zlate ste! Zaujimal ma vas nazor a typy rady ako to zmenit. Popripade ci ste to uz zazili...
si mladšia o 18 rokov, už teraz je problém v sexe...čo bude o 10 rokov ? ☹ to nemá význam
@opium29 neviem, ale keď si mu ukradnutá v intímnych chvíľach, to nie je skutočný partner, ale sebec. Skutočný partner myslí najprv na ženu až potom na svoje uspokojenie. Keby sa mu to stalo tri krát za rok, tak by som to neriešila, ale keď mu ani nepríde, že ťa len použil, tak to je smutné. Kedy so chceš s ním užívať, keď nie teraz, keď je starší o 18 rokov? Tiež by som zopár krát odišla uprostred, aby pocítil, ako je tebe, aj keď mi to pripadá prízemné.
@opium29 koľko má on rokov ak sa môžem spýtať?
@h2
@opium29 veď mu to nemusíš hovoriť, proste to urob, jednoduché
@opium29 okrem toho, že by ma to nebavilo s takýmto sebcom, tak by som prevzala “velenie” ja a zariadila sa tak, aby som uspokojená bola a jeho nechala “rozbabraného” 😂 alebo na drzovku mu oznámila, že ak ma nie je ochotný uspokojiť on, tak nájdem takého, pre ktorého to bude potešením.
vobec ta nemá rád, neni schopný vyšších citov, viem, ze si nedáš poradiť, ale raz budes lutovat vsetok cas co stracas s tymto idiotom.
mozno ta ma tento vztah naucit trosku viacej sa zastat svojich potrieb. SKutocne pri sexe nemusis cakat kym ta vyzve do polohy ktoru mas rada. Zaroven neverim, ze je to inak starostlivy a obetavy partner....
V tomto nesuhlasim ze ani nemenu dietatu matka nerozumie. Ved pri sexe je skor neverbalna komunikacia. Ved on musi vediet ze nemas orgazmus len mu je to fuk. Nebud taka submisivna a kludne mu povedz aku polohu chces alebo rovno nanho skoc.
Jediný typ je nájsť si partnera, s ktorým si kompatibilná vo väčšine pre život dôležitých vecí, t.j. aj v sexe. Ak je typ sebca a už ste o tom hovorili a nič to na situácii nezmenilo, tak buď sa s tým zmieriš (to by som ja osobne neurobila nikdy) alebo sa rozlúčiš.