Môj muž mi už nevonia

lujza7512
9. jan 2017

ahojte koceny dnes som sa tu pridala na podnet kamosky ze tu sa dozviem vela. mam taky problem mam manzela 10 rokov mame dve dcery jednu skolacku a jednu v skolke vsetko bolo v pohode az do casu ked on odisiel pracovat do zahranicia ja som odisla po materskej do prace .a teraz ked on pride domov a chce sa so mnou milovat tsk sa mi to hnusi. a kedze sa tomu branim muz ma podozrieva z nevery.beriem danu moze to mat suvis s mojim odporom?viem ze chlapi to chcu casto on chudak to ma 8 krat do roka a bojim ss ze ma opusti kvoli tomu.inak je to skvely muz a nechcem ho stratit ale co mam robit .poradte prosim ako sa zbavit nechute priam odporu na sex .

marina24
9. jan 2017

sa ti odcudzil.to je bezne ,ked si s nim nie je ani pomaly...stava sa to, keby bol castejsie doma,mala by si chut...a osemkrat sex do roka?to je naozaj smiešne malo...:( mala by si s tym nieco robit,lebo ostanes sama..:/ toto nie je vychodisko ziadne, ze si povies,ze ti nevonia, zalub sa donho znova.🙂 e to jednoduche..

ebi88
9. jan 2017

Moze to byt aj antikoi

ebi88
9. jan 2017

Antikoncepciou

lenockaaaaaa
9. jan 2017

Ste malo spolu. Robite to mozno aj vtedy ked je doma a treba vyuzit volny den. Tak chytro chytro. No chce to zjavne dlhy rozhovor. Mozno nejaka spolocna dovolenka...

mimac
9. jan 2017

@lujza7512 čo to berieš?a to sa nesprchuje či čo?8x za rok ma s tebou...A sám so sebou koľko krát?tak si ho vyvonavkuj pred stykom,nakremuj kremom vonavim....a chuť príde.

lujza7512
autor
9. jan 2017

@ebi88 tiez som si to myslela mam ju rok a od vtedy sa to len prehlbuje .mam ju dat prec ?

ebi88
9. jan 2017

Poradila by son sa o tom najskor asi s lekarom, ale pocula som uz o tom, ze sa partner sprotivy kvoli HAK a horm. Zmenam. Tak moze byt dovod.

mimac
9. jan 2017

@lujza7512 však načo ti je antikoncepcia ked pracuje v zahraničí?predpokladám že je doma raz za mesiac...či?

maris5
9. jan 2017

Ja som tiez citala, ze by si zeny nemali vyberat celozivotnych partnerov ked uzivajuHAK, pretoze ked ju vysadia takimuz partnej "NEVONIA". Predsa su to len hormony.

lujza7512
autor
9. jan 2017

@mimac ked som ju zacala brat bol este doma a lekar mi ju odporucil

dharmasanata
9. jan 2017

Prekvapuje ma ako sa ta blízkosť dvoch duší vzdiali..je to smutné..láska by sa mala prehlbovať ak sa dvaja vezmú ..ak cítiš odpor už asi nieje o čom..

lujza7512
autor
9. jan 2017

dakujem skusim sa poradit s dr

zuzanaf
9. jan 2017

@lujza7512 Doktor Ti povie, ž máš zmeniť antikoncepciu alebo Ti povie, že to nemôže byť z toho. Ale nerozumiem, načo pchať do seba tabletky, keď je aj tak dlho preč... Veď sa dá použiť aj kondóm... A naozaj 8x je strááááááááááášne málo... Vieš, aby potom nebolo neskoro...

titovie
9. jan 2017

ja skúsim svoj skromný názor nakoľko mi manžel chodí na týždňovky...a pred tým robil tri roky v holandsku a chodil domov raz za dva mesiace....ja mám podobný problém...ale nemôžem povedať že sa mi manžel hnusí...skôr je to v tom že viem, že to odo mňa očakáva....že keď príde domov na víkend, na tie dva dni, tak to bude chcieť....mám akoby stres aj z toho mála času čo na sex máme a neviem sa uvoľniť....proste sex by mal byť v uvoľnenej atmosfére bez pocitu tlaku....ale keď viem že mám na to vyhradený len istý čas tak je to ťažké....a samozrejme sú tu aj iné vplyvy....či únava alebo deti.....viete aké to je mať sex pri spiacom dieťati....mne stačí že malý zamurčí a už je po všetko...vzrušenie opadne....neviem či chápete ako som to myslela....

lujza7512
autor
9. jan 2017

@titovie presne viem ako to myslis

lujza7512
autor
9. jan 2017

@lujza7512 deti praca a potom sa to nakopi a stres ze pride a bude to chciet ma desi ale zaroven sa tesim ze je doma stara sa o deti o mna vari perie ked je doma tak je to krasne az na to ze stale to skonci tym ze on chce a ja nie a potom je zly a ja nervozna a tak sa ani nebozkavame ani neobymame len sa vzdalujeme.

titovie
9. jan 2017

@lujza7512 je to ťažké ale všetko sa dá keď sa chce.....treba sa o tom porozprávať.....skús mu vysvetliť svoje pocity.....a nájdite nejaké riešenie.....u nás pomáha to, že si aspoň jeden večer urobíme také intímčo.....v rámci možností keďže bývame zo svokrovcami.....mne napríklad veľmi pomáha keď si večer pred telkou dám pohár vína...alebo dve :D proste to človeka uvoľní.....a tiež na to nemusíte ísť zhurta....skúste sa znova spoznávať....objímajte sa, hladkajte, rozprávajte...a ono to príde samo 🙂 len musí byť ochota z oboch strán 🙂

oli18
9. jan 2017

Ako tu bolo napísané, načo ti je Dana, či dokonca HAK, ak máš styk 8x do roka? A čo má tvoj lekár o tom rozhodovať? Zbytočne vyvolávaš týmto u muža podozrenie z nevery.

zubrienka3
9. jan 2017

ahoj Lujza, uplne ti rozumiem, aj ja mam v poslednej dobe podobny problem, ajked moj muz je az prilis vela doma. V prvom rade by som urcite vysadila akukolvek antikoncepciu, iba si tym zbytocne nicis telo, HAK je neskutocne svinstvo s obrovskymi vedlajsimi ucinkami. Ak bude tvoj muz doma prave v case tvojich plodnych dni, ktore dufam, ze vies, kedy mas, tak staci pouzit kondom (aspon s nim chlap vydrzi dlhsie 🙂). Sexualna intimita vychadza z dusevnej intimity, treba budovat tu a ta sexualna potom pride prirodzene. Ak sa budete zdielat o svojich myslienkach a hlbokych pocitoch, ak sa budete vela rozpravat a robit spolu veci, prirodzene sa zblizite dusevne a potom sa budete chciet zblizit aj telesne. Chut na sex je tiez o tvojom vnutornom nastaveni a ocakavani. Ak to budes brat ako nieco, co si muz vyzaduje, bude to len povinnost. Ale ak sa budes tesit na jeho prichod, skus sa tesit aj na to, ze budete spolu intimne, priprav sa na to v myslienkach ako na nieco pekne a potom to pekne aj bude.

lujza7512
autor
9. jan 2017

@zubrienka3 ďakujem za pochopenie pekne si to napísala ma to trochu povznieslo a posilnilo

savanas
9. jan 2017

Asi by som nemal vstupovať do vášho rozhovoru, pretože váš svet je odlišný než mužský. No, aj keď veľa krát ženám nerozumiem, musím súhlasiť, že je docela fajn sa naučiť porozprávať s druhou polovičkou aj o veciach intímnych trošku viac otvorenejšie, pretože ten druhý aj keď možno pozná každý mm nášho tela, tak nie vždy rozumie všetkému, čo v nás sa v danej chvíli odohráva.
Niekedy sa smejem na tom, jak vy ženy veľa krát poznáte docela dokonale to, čo ma muž za lubom. No prosím aby ste sa nehnevali, ale sú miesta, kde vás nedokážeme vždy pustiť a potrebujeme možno od vás pomoc. Sú to miesta, ktoré pred vami ukrývame, pretože sa možno bojíme, aby ste nás úplne neodhalili, pretože ste v tom dobré. Potrebujeme svoje tajne mužské miesta. Nechceme o vás prísť, len potrebujeme občas byť sami. Tie miesta nie vždy sa dajú vidieť tak jednoducho. Preto súhlasím s tým, keď hovoríte, že je dobré sa porozprávať s manželom aj o veľmi intímnych predstavách, túžbach, pocitoch, fantázií. Nie je to možno vždy až taka ľahká téma.
My muži sme nie najlepší pri otváraní tých citlivých vnútorných vecí. Ale možno, vy ste také lepšie. Myslím, že ste prevažne tak lepšie vo zvádzaní než my muži. Myslím to v dobrom. Viete tak lepšie sa dotknúť muža tam vo vnútri. Myslím, že boli ste tak stvorené, je to vaše plus. Skrátka, nie vždy to mate s nami mužmi ľahké.
A veľká vďaka za to, že mám možnosť poznať vašu inú tvár žien. Viete, je tak niekedy ťažké vám rozumieť. Ste tak iný svet všetkého.

mysicka36
10. jan 2017

@lujza7512 Jednoznačne dať preč teliesko. Na takú frekvenciu postačí kondóm. Uvidíš, že sa ti libido zmení.

hivanik
10. jan 2017

@savanas Mozes castejsie prispiet do diskusie 🙂. Velmi pekne pozitivne citanie.

0silvia0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sash37
10. jan 2017

Rozhodne vysad hak...pouzivajte kondomy....mam s tym skusenosti a ano hak ti ubera libido...to je prvy krok, ale ani po vysadeni to nemusi hned byt zszrak ze zrazu budes chciet, je to o rozhodnuti a spociatku mozno sa budes musiet do toho kus aj nanutit ale robis to pre nho ale chut potom prirodzene pride ;) u zien plati ze cim viac to maju tym.viac to chcu...a urobte si aj ronantiku, aby si citila.citovu vazbu k nemu a potom budes mat chut ho.mat takto pri sebe...

0silvia0
10. jan 2017

@sash37 ona píše, že berie danu a to nie je hormonálna antikoncepcia, mirena je hormonálna, ak sa nemýlim...

sash37
10. jan 2017

@0silvia0 a.co je potom dana? Ja tieto tak nepoznam...

0silvia0
10. jan 2017

@sash37 dana je staršia nehormonálna antikoncepcia - vnútromaternicové teliesko brániacie uhniezdeniu vajíčka.

petrad15
10. jan 2017

@lujza7512 vyskúšaj fakt vysadiť tie lieky a možno to potom pomôže. Priam obdivujem tvojho muža lebo 8krát do roka je veľmi málo

emilia25
10. jan 2017

Tiez sa priklanam tej antike asi by som uvazovala dat ju prec lebo inak fakt hrozi nevera ale z jeho strany.teda aj moj muz chodil do prahy na mesiac 3 tyzdne ako kedy a prve co sme urobili sme sli na dom a riadne bez rusenia sa pomilovali.a potom sli spokojne obaja domov.a to sme tz manzelia pomaly 9rokov.ak ho milujes daj si inu antiku.