Môj imaginárny najlepší kamarát a priateľ, ktorého som oklamala

17. nov 2020

Ahojte. Mám 19 a priateľa 24. Vzťah na dialku..vidime sa tak rôzne podľa toho kto má ako čas. Najviac 3x do tyzdna aj to len vynimočne. Sme spolu 2 a pol roka. Rozumieme si neskutočne . Je to vlastne jediny clovek s ktorym si mam čo povedať. Teraz je distančna vyuka,smr doma a tym padom po škole nemam ist s kym von kedze vsetci moji kamarati su z ineho mesta a byvaju daleko.V mojom meste nemam nikoho lebo po zakladnej škole sme sa vsetci oddelili. Takze som len doma doma a doma ...už 2 tyždeň lebo priateľ ma toho veļa, aj ho chápem. Nechavam ho dychať a nič mu nevyčitam..vždy sa vžijem do jeho situacie. Snaži sa napisať keď ma čas..vzdy povie že mi tu pozornosť vynahradí. Tak aj vždy spraví ked sa stretneme. Snažim sa robiť aj ine veci,nejake koničky a tak aby som nemyslela na to že mi chyba...no občas to nejde dolahne na mna demotivacia,plač,...depkarčim no :D.
Keď už ma priatel po ťažkom dni ešte je s kamaratmi, rozpravaju sa a tak..a ked sa mna spyta že čo som robila,čo mam nove...nechcem mu povedať že :Nič. Chapete..aby to nevyzeralo že mam nudny život. Že som bez neho v prdeli...tak som spravila strašnu blbosť... akože kludne sa aj zasmejte (aj mne je zo seba do smiechu že čo mi vletelo do hlavy). Vytvorila som si falošny učet muža na facebooku. Dala som tam meno,fejk fotku a tvarim sa,že to je moj kamarat od detstva a že chodime spolu von,vymyšlam si s nim zažitky a tak...spravila som to s tym ucelom aby si myslel že niesom uplne sama. No zvrtlo sa to.... a začal na mojho imaginarneho kamarata žiarliť, ale extremne...a chce sa s nim zoznamiť. Reku že nech vie s kym jehk frajerka travi čas. Extremne na tom trva...a ja sok vlastne v prdeli teraz :D...proste nechcem ist s pravdou von bolo by mi to velmi trapne..co by ste robili v mojej situaci?

mondolina
17. nov 2020

Priznala by som sa.

h2
17. nov 2020

🤦🏻‍♀️

llia
17. nov 2020

Z tej korony začína všetkým šibať 🤣veru ťažko poradiť

joannita
17. nov 2020

Niee boze nepriznavaj sa, uplne padnes v jeho ociach. Povedz ze ste sa pohadali a prerusili kontakt a daj si si ho prec z priatelov. A ze ten tvoj akoze kamos sa s nim aj tak nechce stretnut.
Urcite mu nehovor pravdu 🤦‍♀️

autor
17. nov 2020

@mondolina ja by som sa najradšej priznala..no toto je tak trapneee jooj🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ja nechapem čo som si myslela že dosiahnem. Myslim si že by ma už nikdy nebral za normalnu

thoughtfulweirdo
17. nov 2020

Ja by som sa asi priznala. Ale ja neviem klamat a jednoduchsie mi je povedat pravdu, nez vymyslat kadejake zamotane bachorky a este si aj navzdy pamatat, co som vlastne vymyslela 😅

heidi4
17. nov 2020

@joannita uplne suhlasim, priznanim sa pochovas, minimalne budes za padnutu na hlavu pred nim. Zahraj to postupne do stratena, ze sa odstahoval alebo ten kontakt proste sam nejak vyprchal 🙂
Ale ano, uplne v prvom rade na samom zaciatku by som ani ja neklamala, ale ked si uz v takomto stadiu...🤔
Zachran si, co sa este da 🙂😀

lucilaines
17. nov 2020

Presne, povedz, ze ste sa pohadali. Tiez by som sa nepriznavala, je to trapne, ale tak vsetky sme boli mlade a robili koniny, toto aspon nikomu neublizilo 😀 ked tak si vymysli, ze po tebe vystartoval alebo co a ty si ho samozrejme odpalkovala a prerusila kontakty lebo lubis frajera a nieco take mu povedz.

autor
17. nov 2020

@joannita tam je ten problem, že priateľ na tom extremne trva a keď vravim extremne tak naozaj 🤣 ja tupa som mu predtým ešte povedala vymyslenú adresu toho chalana (ta adresa realne existuje ale nebyva tam)..a tam omylom som aj suhlasila so stretkom (akože on ja a imaginarny kamoš). Takže ja sa bojim že raz priatelovi prepne a pojdeme autom na tu adresu a otvori mi nejaka stara tetuška alebo nevien🤦‍♀️🤦‍♀️je toho schopny. Noooo takže myslite si,že keby to zahram na to že sme sa akože pohadali tak by na to zabudol?

taga
17. nov 2020

Mas 19 a spravanie ako 9 rocna, prepac. Co uz chces ine robit ako zasmiat sa s frajerom, ze si si tuto blbost vymyslela z nudy??? Ak ta ma rad, tak si poklopka po cele a zasmeje sa s tebou. Ale v 24 si uz mozno pomysli svoje a...

lenuska9999
17. nov 2020

Ah jaj. A nemáš nejakého známeho alebo bratranca.. hocikoho, kto by bol akoze ten tvoj imaginárny kamoš ? Aspoň nech sa stretnú 😀😀 a potom akoze sa sťahuje preč 😀😀

janeninka
17. nov 2020

Tak mozes to este dako uhrat zee nevies kde byva ze to si si vymyslela ked tak naliehal...ze vlastne nie ste az taki blizki priatelia ze to si trosku prifarbila .. take polopriznanie...

tt247
17. nov 2020

Nemyslím si, že to stačí zahrať na hádku a náhle prerušenie kontaktu. To by akože aká vážna hádka musela byť, aby si zrazu prerušila kontakt s kamarátom z detstva? Asi fakt len ohľadom toho, že po tebe vyštartoval. No to si buď potom istá, že priateľ na tú adresu pôjde. Čiže povedať, že ste sa pohádali a prerušili kontakt by mi na mieste tvojho priateľa vyznelo podozrivo. Aby ťa ešte nezačal podozrievať z nevery. Neviem však čo by som robila. Lebo pravda je dosť trápna 😅 a klamstvo podozrivé.

andrea78
17. nov 2020

Ten ucet zrus, tvar sa ze nevies co sa stalo a preco sa zmazal, ak aj pojde na adresu tak tam najde iba niekoho ineho, Ty nevies predsa, ze ta ,,kamarat,, klamal. Nezamotavaj sa do dalsich klamstiev. Vobec by som sa k tomu uz nevracala. Ak sa prevali, ze si klamala tak za padnutu na hlavu Ta bude povazovat v akomkolvek pripade, priznanie Ti nepomoze. Zdrhne len taky fukot, lebo toto je teda uplne vadne, nechala si vzbudzovanie ziarlivosti zajst daleko. Spravanie hodne pubertalneho maleho decka, nie partnera vhodneho na vztah.

777januska777
17. nov 2020

Priznaj sa, bola to blbost a mozno si povie, ze si blazon, ale moze to vypalit aj tak, ze sa na tom zasmejete a budete to hovorit ako vtipnu historku, ze kedysi ti tak sibalo. 😀 Mne osobne by to prislo vtipne, trosku strelene, ale vtipne 😀 Ja som za uprimnost vzdy aj ked urobim totalnu blbost (tych som tiez porobila). Kazdy napad co nam v hlavne napadne a zrealizujeme ho, je ukazka nasho rozmyslania, takze preco mu neukazat aka skutocne si? Aj ked je to mozno strelena realita? Taka si, mas take napady, mozno je to nestandartne, ale si to ty. Ak ta necha alebo klesnes v jeho ociach kvoli tomuto, tak si myslim, ze to nie je partner pre teba.

marlent
17. nov 2020

Kamos si nasiel frajerku a kvoli nej ste sa pohadali...

majkeel
17. nov 2020

No schvalne, uverila by si mu, ked by si ho nacapala pisat na fb s niekym, ze je to fiktivna kamoska. ;) Hras sa s ohnom.

petrofka
17. nov 2020

Nikdy sa nepriznaj 🙂) Chlapi nemusia vediet vsetko omg, aj ked si myslim, ze sa casom priznas. A vyhovorky tu boli dve dost fajnove. Bud po tebe vystartoval, tak si prerusila kontakt (ale to by mu tvoj frajer mohol chciet vytmavit) alebo si frajeku nasiel on a ta si vase priateľstvo nepriala. A o par dni povedz, ze sa k nej nastahoval (aby nemal chut ho ist navstivit). No a nabuduce si vymysli kamosku radšej, to chlapom nevadi a nebudu sa chcieť stretnúť ;)

yasmeena
17. nov 2020

nahodou,mna toto pobavilo😀 ..vsak nie si dochodkyna aby si bola upata,si mlada,bavis sa a mas fantaziu....toto by inak nenapadlo ani mne,a to som uz vselico povymyslala 😀 takze to beriem ako inspiraciu...dobre ti tu radila andrea78 ale aj verzia 777januska777 ,alebo petrofkaje fajna-teda ak je tvoj frajer v poho chalan-na druhej strane aspon zistis,aky v skutocnosti je....najskor daj,ze ten imaginarny zrusil ucet,ze ma asi nejake problemy a ked bude frajer dobiedzat,tak sa nezhadzuj,ze ci ti odpusti.ale pekne so smiechom mu povedz-laska,tak malo sme spolu a ja mam teraz tak obycajny zivot,ze som ta nechcela nudit a tak som si vymyslela tuto koninu nech ta uputam...mas strelenu priatelku,ako velmi sa tesis? 😀

joannita
17. nov 2020

Vekovo by som mohla byt tvoja mama a teda mam uz co to za sebou co sa vztahov tyka. A ver mi, ze ked sa mu priznas, prides o neho. Nie hned, ale zachvilu, casom. Padnes v jeho ociach, prestane si ta vazit. Lebo je to proste mega detinske a take ponizujuce trocha (pre teba). Nechaj ho v tom ved nech ziarli! Ale uz to dalej nerozvijaj, daj "ho" prec z priatelov a papa. Nerus ucet, to je take podozrive.
A nerob z toho kovbojku, tvoj frajer predsa nemoze prinutit niekoho prist na stretko, moze na tom trvat kolko chce a ako velmi chce. Jednoducho ten tvoj akoze kamosko proste nechce a dovi. A ked pride na adresu tvoj drahy? No a? Ved tam moze byvat v podnajme predsa a nikto ho nemusi poznat, alebo si proste tu adresu vymyslel a ty za to nemozes.

majkeel
17. nov 2020

Tu vedla hlada chalan imaginarnu frajerku na sobotu vecer. Tak si mozte vzajomne vypomoct. :D Privedies ho ako svojho imagociho.

autor
17. nov 2020

@majkeel 😂😂😂😂😂😂😂Akurat som si to vsimla a smejem sa na tom...

marseillefan
17. nov 2020

@majkeel :D :D :D to si parádne dal :D

marseillefan
17. nov 2020

V podstate máš 3 možnosti:
1. seriózne to, čo navrhol majkeel :D :D :D
2. prznáš sa...
3. alebo si imaginárny kamarát nájde imaginárnu frajerku a prestane s tebou tráviť čas... stiahni nejakú fotku z netu, nahoď ju na facebook... zmeň jeho status na "in a relationship" a je vybavené... môže sa aj za ňou odsťahovať do iného mesta, to už sa ale že úplne nebudete mať šancu "stretnúť"

Inak tie témy sa tu už začínajú podobať na americké romantické filmy...vymyslená frajerka, vymyslený kamarát, atď...

sejbipi
17. nov 2020

Wow. Tak toto už prekročilo všetky hranice :D to som nečakala. Nerozumiem prečo si to robila, teda rozumiem, ale NAČO? Keď si písala ako si úžasne rozumiete. Pochopil by ťa a verím, že by s tým nemal žiaden problém a ani by ťa neodsudzoval. Pekne si si zavarila

autor
17. nov 2020

@marseillefan Akožeeeee haha 😅😅🤣🤣 ten chalanko co si hlada frajerku mi prisiel nejak vhod..len aby to nebol nejaky uchylak..mozno si ho necham tak do zalohy🤣🤣🤣🤣...viete co vsak zajtra uvidim co mi odpise..poviem ze si nasiel frajcu a na mna kasle..no uvidime. Kazdopadne diki

autor
17. nov 2020

@sejbipi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣ja neviem nepytaj sa ma ...asi mi korona udrela na hlavu alebo čo

slniecko187
17. nov 2020

priznaj sa alebo sa tvar ze ten kamarat odletel do nejakej krajiny za pracou 😀 a neries ho

viikkki
17. nov 2020

Priznať sa trápne to nebude, bud sa na tom zasmeje aj on alebo sa nahnevá prečo ho klameš potom to možno pochopí ak ta ľúbi 🙈

viikkki
17. nov 2020

Som zvedavá koľko vzťahov počas korony spolu vydrží 😅