Manžel sa za mňa hanbí, pretože mám nadváhu

sunshinee
28. aug 2015

Ahojte, dlho som váhala, či sem napísať, lebo pravdupovediac, je mi to veľmi trápne, ale na druhej strane ma zaujíma názor nestranných ľudí.
Zaregistrovala som sa pod novým nickom, určite to chápete. Nehľadám riešenie môjho problému, skôr by ma zaujímali vaše názory na to, čo sa mi stalo. Za všetky budem veľmi vďačná.
Som 12 rokov vydatá, máme 2 deti, syn má 12, dcéra 4. Máme také klasické manželstvo, žiadne veľké problémy, v podstate všetko klape. Teda klapalo. V júli sme sa chystali k moru na dovolenku a asi tak 2 týždne pred odchodom prestal so mnou manžel rozprávať. Úplne z ničoho nič. Keď som nástojila, aby mi vysvetlil, čo sa stalo, povedal, že sa ako má so mnou ísť k moru, keď takto vyzerám a že sa za mňa hanbí. ˇKeď sme sa brali, mala som 53 kíl, po dvoch veľmi ťažkých tehotenstvách, ktoré som kompletne celé preležala a brala hrste liekov (+ medzitým jeden potrat) som pribrala 15 kíl. Po prvom pôrode som asi 10 schudla, ale po druhom sa na mňa nalepili znova. Takže teraz pri výške 165 cm vážim 70 kíl. Nie som nejaká obézna obluda, mám väčší zadok a stehná. Sama som si vedomá toho, že potrebujem schudnúť a pomaličky mi to aj ide, ale toto, čo mi povedal, bolo pre mňa ako úder päsťou do brucha. Myslím si, že som celkom atraktívna žena, starám sa o seba, snažím sa pekne obliekať, nie som nejaká zanedbaná chudera. Keď sme odchádzali na dovolenku, tak sa so mnou udobroval, túlil sa ku mne a aj na dovolenke bolo všetko ok, len posledný deň opäť prestal so mnou rozprávať. Na druhý deň z neho vyliezlo, že nech už schudnem, lebo sa nemôže na mňa ani pozrieť. Úplne ma to dorazilo, pre mňa to bola už posledná kvapka, definitívne som sa rozhodla, že s takým človekom žiť nebudem. Je agresívny aj na deti, celkovo je stále podrážnený, len odvrkuje..... Ja by som človeka, ktorého som si brala z lásky, s ktorým mám 2 krásne deti a pri ktorom som vždy stála a podporovala ho (a tých momentov bolo naozaj veľa) milovala po 12 rokoch manželstva bez ohľadu na to, či by mal 60 alebo 200 kíl. A ak by mi to nejako extrémne vadilo, snažila by som sa mu to naznačiť jemne a pozitívne ho podporovať v chudnutí. Nechápem, ako môže niekto takto rozmýšľať. Veľmi ma to ranilo.
Ak ste to prečítali až do konca, ďakujem 🙂

sunshinee
autor
28. aug 2015

Ešt som zabudla napísať, že manžel mi vykrikuje, že len sedím na riti, vôbec sa nehýbam a nič pre seba nerobím. Mám 2 zamestnania, lebo z klasickej práce utekám domov a doučujem angličtinu. To takmer každé popoludnie až do večera, okrem víkendov. Momentálne sa učím na veľmi dôležité profesné skúšky, ktoré mám o 2 týždne, tak som mu povedala, že mu veľmi pekne ďakujem, že sa mi teraz bude výborne učiť a na to povedal, že aspoň sa mám na koho vyhovoriť, ak ich nespravím....och, až mi je zle, keď to teraz píšem a opäť si to všetko vybavujem...

dominika6
28. aug 2015

@sunshinee

Nepotesim ta...tu nejde o tvoju vahu ale to ze on ta prestava lubit taku aka si....lebo kila problem niesu ale problem je v srdci

janinah
28. aug 2015

Prečo máš dve práce?kvôli peniazom?Manžel málo zarobí? Tak mu povedz,že s doučovaním končíš ,nech si dve roboty robí on a ten čas stráviš v posilňovni a v bazéne...a aj to urob 😉 nie pre neho,ale pre seba....ja som sa vydávala so 63kg,po troch deťoch a 24rokoch mám skoro 80,ale som vysoká....už dávno nie som modelka,ale manžel mi ani naminútu nedal pocítiť,že sa mu nepáčim,skôr naopak...

lilimoni
28. aug 2015

Och moja, ako matka dvoch deti si zasluzis trosku ucty od manzela ☹ prepac ale je mi z neho na grc. On ma co? Postavu ako Adonis? Nech si skusi hrdina si s tebou na par dni vymenit starosti okolo deti.
Ja by som schudla ale nohy by som mu neroztiahla kretenovi 😠

mihula
28. aug 2015

@sunshinee no tak moja zlaata,prehodnot vsetko doma.Zaved tvrdy rezim,hlavne pre toho Belmonda co mas doma.Vezmi kreditku,nakup kvalitne handry a obuva sup do posilovne.A od zajtra mu napis co,kde a kedy ma podnikat s detmi+co treba doma,prat,zehlit a umyvat a ty sa pekne zacni venovat len sebe.Zajdi na kozmetiku,kadernicku,kavicku s kamoskami,lebo aj ten stres co mas doma nerobi dobre na figuru.
Ja by som mu ukazala,ako nebudem doma sediet na riti

sunshinee
autor
28. aug 2015

@mihula máš úplnú pravdu, ja nikde nechodím, len utekám z práce domov, venujem sa rodine, varím, periem, žehlím, umývam riady (aj po ňom, lebo nie je schopný po sebe ani tanier umyť).

lilimoni
28. aug 2015

@sunshinee takeho "sikovneho" mam aj ja doma ale nikdy by mi take nepovedal. Vzdy sa ku mne spraval slusne a s respektom. Je mily a zdvorili.
Tak sprav tak ako ti @mihula poradila. Nesed doma ak to drahemu vadi 😀 sprav si program 😉

synak
28. aug 2015

😀

janinah
28. aug 2015

Na pláži asi pred 5 rokmi vravím manželovi- no,nie som až taká najhoršia čo sa postavy týka,ako tu tak kukám po tých ženách....a môj muž na to- záleží,ku komu sa postavíš 😀

synak
28. aug 2015

Som rad,ze som sa tu zaregistroval...idem sa pocurat z tych zien...

janinah
28. aug 2015

@synak a poradiť vieš? či len zabaviť si sa prišiel?

sunshinee
autor
28. aug 2015

@synak teším sa, že som ti spríjemnila piatkový večer. Zrejme patríš do obdobnej IQ skupiny, ako môj podarený muž

lilimoni
28. aug 2015

@sunshinee uz si si nasla fitko a kozmeticku? 😀 pekne vypracuj drahemu program ako v nedelu budik o 6 rano, zapnut pracku a navarit, kym deti vstanu, vyvesat pradlo, spravit ranajky, hura na ihrisko, domov obed, male spat s velkou clovecko, zvesit pradlo, male vstane, povysavat, sup von, obriadit deti, pozmyvat dlazky, pozehlit pradlo, upratat kuchynu 😀 😀 😀 😀

sunshinee
autor
28. aug 2015

@lilimoni fitko, kozmetička, kaderníčka, manikúra, pedikúra, všetko zariadim, pre mňa bude teraz najväčší oriešok dostať ho z bxtu preč. Nedokážem s ním fungovať v jednom byte, lenže on ani za svet nechce odísť. Vraj mám ísť ja...no čistý debil.

synak
28. aug 2015

@janinah No vsak este nemam prehlad,ako to tu funguje.. Ale ver,ze obezna nie si. Moja ma 160 cm a vazi 80 kg a absolutne ju to netrapi...

lilimoni
28. aug 2015

@sunshinee tak ser nanho na blbecka. Horsie ako peklo, je len hnev ohrdnutej zeny. Vsak mu to doma velmi sprijemni 😉

synak
28. aug 2015

Vy ste pekne mrchy baby... Viac by som sa nezenil,ked vidim,ake pikle tu na nas kujete... A ja ze odkial chodi na tie napady na rozbitie vztahu ta moja... Hanbite sa!

mihula
28. aug 2015

@synak a teba jej kila netrapia?lebo si napisal,ze JU netrapia.Ako si na tom ty?

mihula
28. aug 2015

@sunshinee ale daj pozor,lebo ked budes za sexi kocku,tak uz duplom ho z bytu nevykuris?Jedine ak by si sa dala esste na karate 😎 😎

synak
28. aug 2015

@mihula Mne neda a ze si mam najst milenku,takze ma to preto netrapi... Stale cakam, ako pako,ze sa zmeni,ale nic z toho. Tak asi nebudem mat na vyber...

mihula
28. aug 2015

@synak a preco ti neda?Hadam nemas nadvahu 😀 😀

lilimoni
28. aug 2015

@synak my chces nahovorit, ze ked chlap depta a ponizuje matku svojich deti, mu my nicime vztah 😨 Srandujes 😀

synak
28. aug 2015

A deptat a ponizovat otca svojich deti nemoze aj zena ? 😀 😀

lilimoni
28. aug 2015

@synak a snad jej radime aby mu nadavala?

synak
28. aug 2015

@mihula Ja? 🙂 mam vahu uz 20 rokov rovnaku... Ja makam,takze na mne sa ani kilo navyse neudrzi. Treba sa opytat jej,preco ju ma ako vyjednavaci nastroj...

synak
28. aug 2015

@lilimoni No radite jej kadeco,vratane odrezania vtaka... To zena ked podvedie,ma jej chlap odrezat buchtu??

lilimoni
28. aug 2015

@synak v tejto teme sme jej radili aby zacala chodit cvicit ak si to manzel praje a nech ho zapoji do domacich prac. 😀 rezat vtaka by som neoporucala, predsa len curat niekade musi, ale taka vazektooomia 😀

synak
28. aug 2015

@sunshinee Ja? Chodim domov zo stavby o pol siedmej, musim si nakupit , navarit, oprat... a ked pridem domov,hned obdrzim dieta do ruk ,nech sa staram lebo som lezal cely den na stavbe... Takze ak je tvoj tiez na tom podobne,tak som potom z tej istej skupiny ako on...

stardust
28. aug 2015

si si ista, ze si nenasiel inu?
@sunshinee

stardust
28. aug 2015

@