Manžel sa chce z ničoho nič rozviesť

drobcek3003
27. sep 2024

Ahojte
S manželom sme spolu 12 rokov, máme 4 ročnú dcéru a 8 ročného syna. Posledný augustový týždeň sa ku mne manžel správal zvláštne, za všetko čo sa doma dialo som mohla, bol na mňa vyslovene nepríjemný. Tak som sa ho spýtala, že čo sa deje a on mi povedal, že ku mne už nič necíti a chce sa rozviesť. Ja som zostala ako obarená, lebo sme sa nepohádali, týždeň pred tým sme spolu hľadali chaty na budúcoročnú letnú dovolenku v slovenskom raji, volal známym či by sa k nám nepridali a aj sme sa milovali. Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa niečo dialo. Počas roka sme spolu dali konečne sami kino, koncert s jednou nocou v Poľsku, prvú letnú dovolenku s deťmi pri mori.
Toto je jeho tretí odchod od nás s tým, že sa chce rozviesť. Prvý bol keď mal syn jeden rok, to mi ako dôvod toho, že už ku mne nič necíti povedal, že som bola na neho stále zlá. Viem, že som nebola manželka roka, ale prišlo dieťa, bola som často nervózna a unavená. Po pár dňoch som potom zistila, že sa stretávala s kolegyňou, nebolo to len kamarátske ale nepodviedol ma. Ani už neviem po akej dobe to bolo, ale po čase, asi pár týždňoch sa k nám vrátil a bolo všetko ok.
Druhý odchod a slová o rozvode prišli asi o 3 roky neskôr keď sme už mali ročnú dcéru. Vtedy sme sa kvôli niečomu pohádali a zase odišiel. Vrátil sa k nám asi po dvoch týždňoch.
A teraz je tu zase...
Pred troma rokmi som nastúpila po materskej konečne do práce. syn do školy a dcéra do škôlky. Bolo toho veľa, choroby, únava. Večer som bola rada keď som si konečne sadla a mohla sa v kľude najesť. Dosť som ale skľudnila a už som nebola taká hysterická ako kedysi, snažila som sa nehádať, všetky problémy riešiť s kľudom.
Manžel mi ako dôvod vytýka, že som bola k nemu chladná. Ja som sa mu už veľa krát snažila vysvetliť, že láska sa počas vzťahu mení, že už to nie je zamilovanosť ako na začiatku, že ho ľúbim. Vytýkal mi nedostatok sexu, dotykov a nežností. On pracuje na 3 zmeny, ja som učiteľka na ZŠ, boli dni kedy sme sa ani nevideli. Tento rok ma priviedol k behu, spolu sme chodili behávať, po večeroch grilovali a pili víno....
Ja neviem čo mám robiť, strašne to bolí....

doriiis
27. sep 2024

Rozviesť sa.Toto takto nemá zmysel.

denisa0504
27. sep 2024

Nechcem byť zlá, ale teba takéto správanie z jeho strany ozaj baví? Už keď prvý krát odišiel a vedela si, že niekoho má, mala si mať hrdosť a nezobrať ho späť, nie to ešte si s ním robiť ďalšie dieťa.. evidentne chce v živote niečo iné ako teba, tak sa skús trochu "vzchopiť" a nedovol mu s tebou zametať ako sa mu zachce

sashka22
27. sep 2024

@drobcek3003 o tohto chlapa sa oprieť nemôžeš, lebo nikdy nevieš čo mu frkne po nose a kedy opäť. Si šikovná matka aj sama. Keď chce ísť, nech si ide. Urcite má inú, veď by neodchádzal kvôli cudzej sukni prvý krát. Buď silná a hrdá! Ale nech si zje čo si navaril, zbabelec

pribinak
27. sep 2024

Rozved sa ! Je to úplný pako!

ivik4
27. sep 2024

Nevyrovnany d*bil.. prepac musela som lebo toto je fakt moc . Si nejak moc zvykol na to ze odide a pride kedy sa mu zmysli.. jak keby ste pre neho vzduch. Nehovoriac ze sa stretaval s kolegynou ale vraj nic s nou nemal 🙄.
Ak si si ista ze ty si nic zle neurobila, netrap sa tym.
No nech sa paci , uz by bol zbaleny. Otrasne spravanie

luccija
27. sep 2024

Nechaj ho ísť...už je to trápne ako, keď príde problém uteká.

grof_monte_christo
27. sep 2024

Vyzerá to, že opäť nejakú stretol. Nechaj ho odísť, ako sa hovorí 3x a dosť.

januska12323
27. sep 2024

Najprv napíšeš, že z ničoho nič a potom priznáš, že to robí pravidelne tak čo ťa prekvapuje? Do Vianoc ho máš zase doma.

marse
27. sep 2024

Ja by som mu s kludným hlasom povedala, že dobre súhlasiš.
žiadny plač, prosenie, krik..nič.. chce ódísť nech ide.

zuzanita1609
27. sep 2024

V prvom rande napíšem,že mi je to veľmi ľúto a prajem ti všetku silu sveta,aby si to v kľude prekonala ❤️. Navrhni mu poradňu, rozprávajte sa a ak nebude záujem,tak neostavaj. Viem že je to ťažké,chlapovi asi preskočilo,city z jeho strany ochladli,možno je v tom iná osoba... Buď silná, kvôli deťom.

foxanda
27. sep 2024

Už po prvom raze, čo vás opustil, by som ho kopla do zadku a nie si s ním robiť ďalšie dieťa. Nuž, čo už. Teraz máš detičky staršie, takže tiež ako píšu kočky vyššie, rozveď sa, lebo to nebude mať konca kraja.

ivik4
27. sep 2024

Tento clovek nech ani nevidi ze Ta to trapi .. nedaj to na sebe poznat

mamaaja82
27. sep 2024

Rozvod,striedava starostlivost a oslava,ze si sa zbavila neschopneho jedinca.

robertoo1
27. sep 2024

@drobcek3003 Najhoršie je že veľa ľudí si nevie vážiť to čo má a možno sa Uvedomí keď už je neskoro, ak mu to časom dôjde

0silvia0
27. sep 2024

@drobcek3003 a on bol akože otec a manžel roka, keď tebe všetko vyčítal? Ty sa máš akože snažiť ale snažil sa aj on?

nyusika
27. sep 2024

co by bolo pre teba inak, ako z nicoho nic ?
tretikrat od vas odchadza a ty napises, ze z nicoho nic ?

deti95060810
27. sep 2024

poslať do čerta, ale už nech sa láskavo nevracia.
neviem koľko má rokov, ale ver mi že do dôchodku toho bude ešte ajajájáj.... poniektorým to okolo 45ky celkom dobre prepína, takže nezabudni ani na túto etapu života.... 😉

animus
27. sep 2024

@drobcek3003 mrzí ma to aj za teba. Podľa toho čo píšeš mám pocit, že tebe na vašom vzťahu záleží, snažíš sa byť dobrou manželkou a matkou ale žiaľ, ak ide snaha len z jednej strany je to zbytočné. Myslím, že tvoj manžel ťa opakovane podvádza a maskuje to tým, že sa vždy chce rozviesť a vinu hádže na teba. Ale úprimne, sama seba sa spýtaj, čo urobil pre záchranu vášho manželstva? Navrhol poradňu? Rozprával sa s tebou o tom čo mu prekáža alebo len prišiel chcem rozvod? Ako bolo spomenuté hore, tvoj manžel evidentne nedozrel a chýba mu veľká dávka zodpovednosti voči tebe, deťom a rodine ako takej. Je mi to ľúto ale ja inú cestu ako rozvod nevidím.

belllinka
27. sep 2024

Hlavne sa čudujem, že máš potrebu tu takto na verejnosti prepierať vaše problémy, keď máš v profile fotku a ešte k tomu si aj učiteľka 🙄

nyusika
27. sep 2024

@drobcek3003 este som zabudla napisat - manzel ta podvadza - caka, kym si bude isty tou druhou a vtedy ide prec - teraz je to asi natolko vazne, ze sa chce rozviest.
chlapi su jednoduche stvorenia - kym nemaju istu nahradu - neodidu z ako-tak funkcneho vztahu.
to by museli mat naozaj extremne zly vztah

michaela329
27. sep 2024

@drobcek3003 nedávať mu už ďalšie šance. Myslieť na seba a dať same sebe šancu stretnúť muža, čo ťa bude milovať stále - nie na etapy, keď ho odkopne frajerka. Držím y🤞

rorino
27. sep 2024

@drobcek3003 máš pri sebe neustáleho,nevyzreteho jedinca a navyše seneckého,ktorý všetky vinu hodiť na teba,chudáčik.Najskor ho polutuj a potom mu Poprad šťastnú cestu,tentokrát bez zadných dvierok🤦

h2
27. sep 2024

Pekne s tebou cvičí. A ty s ním hráš jeho hru. On odíde, zase sa vráti, ako keby nič, ty si šťastná, že sa vrátil, potom sa scenár zopakuje... Robí ti to, lebo si to necháš. Už to spravil 2x a teraz tretíkrát?! Vieš, ako sa hovorí: 3x a dosť. Chce ísť? Nech ide. Ale dvere späť už bude mať zavreté.

h2
27. sep 2024

@rorino 😄 Chudáci všetci chlapi zo Senca.

anjelicek26
27. sep 2024

Ze tretí raz... máj trochu hrdosti a už žiadne návraty.. ved nech ide. Máš pracu, veľké deti, absolútne ho nepotrebuješ.. dories bývanie a výživné a nech sa teda stará,pekne mu deti nabal každý víkend a ty si uzij čas pre seba. Boh vie, za akou perlou beha, ale ta bude s návštev deti každý víkend urcite veľmi nadšená...

katka700
27. sep 2024

@drobcek3003 Nech si ide pako jeden. Nájdi dobrého rozvodového právnika a osklb ho o čo sa dá.

rorino
27. sep 2024

@h2 hej?To až tak?😂

moonlight1210
27. sep 2024

Podla opisaneho si myslim, ze ho uz zas svrbi a tuzi si nachvilu uzit s inou, ktoru uz ma narazenu. Potom zas pride naspat a da ti sancu si ho ziskat, polepsit sa, aby neodisiel aj stvrty raz.
A tak, ako vzdy, ved to poznas.

Ked to teraz vyuzijes, vezmes ho za slovo a spat ho neprijmes, bude v soku, preco jeho oblubeny vzorec zrazu nefunguje. A obvini ta, ako si znicila uplne vsetko. Chvilu bude prosit, potom vycitat, potom sa vyhrazat.

Zbav sa ho, lebo budes taketo veci cyklicky pisat kazde 3-4 roky.
V 50tke zacnes uvazovat, preco si zivot premarnila s tymto udivom a nedala si si sancu na zivot s muzom, co by si ta vazil. V hlave budes mat: Kde som ja dnes mohla byt, keby som sa vtedy naozaj rozviedla. Coho som sa bala? Co som tym ziskala?

7miriam77
27. sep 2024

Šťastnejšia budeš bez neho!!! Takto bude odchádzať vždy, keď si zmyslí??? Pre neho slovo manželstvo asi neexistuje, lebo sa správa ako pojaseny blázon. Určite aj teraz niekoho stretol a to, že ťa nemiluje to by si mu mala veriť, je to určite pravda. Nechaj ho ísť a naspäť ho už neber, lebo tu budeš písať zasa o rok.

ema22270
27. sep 2024

Precitala som si to viac x, utekaj ty, nie on... vraj treti x odo mna odchadza a chce sa rozviest. Je v tom ina zena alebo viac zien za ten cas.