Manžel má problém so zlými snami

zdenkakelemanova
8. aug 2020

Cavte píšem v takýto čas stala sa nám pred hodinkov taka vec.
Spíme všetci celá rodina akurát som malému dávala piť a zrazu 00:05manžel počas spánku začal kričať čakaj čakaj čakaj vôbec nereagoval na mňa no ja v strachu strhla malého a utekala po svokru keď sme prišli k nemu prebudil sa bol v šoku a neskôr nám povedal ze mal sen kde na nho v práci niečo padalo... Strašne sa bojíme lebo pred týždňom sa mu stalo to ze nám rozprával že Boh mu povedal aby si kopal sám hrobku a na svojej posteli videl veľa hliny no tvrdí že vtedy nespal že sme všetci spala iba on nespal a na posteli hrábal hlinu no strasne sa bojím co to môže byť.... Do práce nechodí lebo ma probelm z močovými cestami a dva tri dni dozadu mal teploty čiže pri tom co sa mu snívalo o hrobe mal teplotu aspoň tak si to myslíme ale dnes vôbec nič a takého strašne sa bojím lebo jeho výraz bol nehorázny
Viete mi nieci k tomu povedať

alguno
8. aug 2020

Mal by s tým ísť k doktorke. Môže to byť predzvesť niečoho zlého, ale aj nemusí.

kayyaa
8. aug 2020

@zdenkakelemanova prosim ta nic mu nie je, normalne mal zivy sen, krical zo sna, to sa bezne stava aj mne ci mojim detom😊 a ze hrabal hlinu - bol namesacny, alebo tiez sa mu to snivalo...proste mal teplotu, tak mal nepokojny spanok, divoke sny
..absolutne nic by som za tym nehladala.

lula313
8. aug 2020

Manzel mal tiež rôzne sny. Pred veľa rokmi som sa zobudila na to, ako má ešte ten velky a tazky televízor v rukach 😀 tiež mi kričal zo sna, mal divoké sny. Neriešime to, neberieme to ako predzvesť niečoho.

vilma7
9. aug 2020

Nabudúce sa mu prihovor k téme, ktorú vykrikuje zo sna. A on ti možno aj odpovie k veci (skúsenosť). Podľa mňa len príliš živé sny ktoré prežíva, nemusí to nič znamenať.

kittyna5
9. aug 2020

Môj muž každú noc niečo zo sna rozpráva, kričí, smeje sa, hoci čo 🙈 minule montoval niečo na aute zo spodu 🤦🏻‍♀️😄 ležal, ruky mal hore a doťahoval niečo 🤭 niekedy aj mne sa to stane, hlavne počas choroby, alebo po nejakom náročnom dni, alebo zážitku, alebo stres

lintu
9. aug 2020

Nepozerava pred spanim somariny alebo nespava pri zapnutej telke? Niekedy sa filmy zvyknu premietat do snov. Ale toto bude mat skor suvis s tym jeho zdravotnym problemom. Je chlap. Hovori sa, ze ti choroby tak horsie prezivaju. Mozno ma vnutorne obavy, stres a z toho i tie katastroficke sny.
"Cakaj, cakaj,..." je inak este v pohode vykrik. Horsie bude, ked zacne cudzie zenske mena pokrikovat 😀

sunny8
9. aug 2020

Nepije prilis veľa (seriózna otázka žiadny výsmech). Aj ľudia ktorí majú problém s alkoholom majú takéto čudesné sny a "volania od Boha" .. môjmu otcovi sa zjavujú čierni anjeli (trpí závislosťou a depresiou) a tiež mu hovoria o smrti jeho aj jeho rodiny.

0silvia0
9. aug 2020

@zdenkakelemanova ked som bola mala a bola som chora s horuckami som mavala taketo cudne sny... sypala sa na mna hlina, ja na posteli lezim a ta hlina sa na mna sype, nejaka carodejnica ku mne prisla a ukradla mi perinu atd. Este stale zijem, nic sa mi nestalo, pripisovala som to horuckou zmenenemu intenzivnemu vnimaniu snov...

karolinakr
9. aug 2020

Može sa stat v praci nejaky uraz.Aj teraz bolo v novinach, že partia oškrabavala omietku a na jedneho padol kus zavalil ho a zomrel 45ročny.
Chodi tvoj muž do kostola? Nech ide na spoveď keby sa čokolvek stalo
Niekedy sny neznamenaju nič, niekedy ano.
V podstate aj pred domom ta može zraziť auto

nika82
9. aug 2020

@alguno stymto k dr ved ho vysmeje, si v zivote nemala zle sny ?

karolinakr
9. aug 2020

Ako rozlíšim ci sen bol iba sen al.skutočnosť? Vola sa to zlý pocit - intuicia
Napriek racionalnemu uvažovaniu a rozum mi hovorí nie- ja cítim v duchu nepokoj úzkosť zamrazí ma, tušenie, že niečo zle sa stane
A naopak niekedy maš pokoj, aj ked situacia vyzera beznadejne- ty rušiš že všetko dobre dopadne

keziah
9. aug 2020

@zdenkakelemanova pokial ma neprijemne divne nocne zazitky, o ktorych si mysli, ze sa mu stali pocas bdenia, moze ist o tzv. spankovu paralyzu, pogoogli si, ide o velmi neprijemny zazitok. Taktiez velmi zive a realisticke zlovestne sny pocas stresu alebo horucok nie su, podla mna, nicim vynimocnym.
Keby taketo sny boli naozaj predzvestou niecoho zleho, tak by som uz s mojou rodinou bola niekolkokrat mrtva vsemoznymi hroznymi a katastrofickymi sposobmi.

ellemell
9. aug 2020

Toto sa stáva, aj ja som mávala zlé sny, teraz zase napríklad mám úplne bezsenné noci. Často som padala, niekto ma naháňal, dokonca nás prepadli, vykradli chatu, no na nervy niektoré noci.

marca12
9. aug 2020

@zdenkakelemanova si robis srandu,utekala si po svokru??? Aj ja mavam desive sny. Muz vykrikuje kazdu noc zo sna a nemyslim,ze by sme mali zajtra umriet. Swn nie je predtucha zleho. Sny su skor z toho,co zazijeme cez den,co potlacame,co nas trapi. Ja mavam aj spankovu paralyzu a to je iny level snenia. Mne sa zvyknu strasne veci snivat a pospajat,nerob paniku.