Manžel často hreší

ivkakiwi
5. mar 2021

Ahojte. Už som stoho zúfalá ako ten môj stále hreší, keď z niekym vola alebo sa rozpráva (rodinný príslušníci, alebo kamarad)
Mám 11 ročného syna ktorý si už zvykol na tie jeho sprosté reči. Len že čakám bábätko a už som mu Xkrat hovorila aby sa choval ako dospelý a nie ako naky pubertak ktorý si svojmi sprostými rečami potrebuje zvetšit svoje Ego😒 On mi povie, že si bude rozprávať kde chce a ako chce. 🤦‍♀️Ja som mu hovorila ze bude otcom tak by sa mal podľa toho aj zprávat. Viem že chlapy hreší, ale pred detma by sa mali krotiť!!

kitycat
5. mar 2021

Stareho psa novym kuskom nenaucis... 11 rocny bude coskoro hovorit ako dlazdic tiez takze neviem preco sa ma drazu ovladat pred miminom..

ivkakiwi
autor
5. mar 2021

@kitycat syn sa na rozdiel od neho vie chovať 😏

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkakiwi
autor
5. mar 2021

Joj ženy! Čakala som podporu.... No čo už ,keď je to niekomu na smiech tak dobre....

fino
5. mar 2021

Nie chovať ale vie sa správať

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkakiwi
autor
5. mar 2021

No vidím že to bolo zbytočné tu otom písať .Asi veľa z vás to máte doma bežné....
Už sa nevyjadrujem a mažu príspevok.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina1201
5. mar 2021

@ivkakiwi no skús mu povedať že dieťa keď začne rozprávať bude opakovať čo počuje. Opýtaj sa ho, či bude chodiť do škôlky pre dieťa a počúvať od učiteľky že jeho dieťa nadáva. Opýtaj sa ho, či sa nebude za to hanbiť. Poziadaj ho, aby v záujme dobrého obrazu rodiny skúsil aspoň doma pred tebou a deťmi nenadavat. Netreba mu nadávať a ponižovať ho a prirovnávať k pubertiakov, skôr sa k nemu správať ako k dospelému a povedz mu že si čítala, že inteligentný človek nepotrebuje používať nadávky v rozhovore s inými ľuďmi a menej inteligentný nadávkami kompenzuje neschopnosť vyjadrovať sa. Opýtaj sa ho kam chce patriť on a kam chce aby patrili jeho deti...

lenkakravcova
5. mar 2021

@ivkakiwi
Presne ako píše Martina. Deti sa učia veľmi rýchlo. Môj muž "inteligentne" povedal pár krát "vajčak",, ja "nedžubaj" keď do mňa muž podpichoval,, a syn nám z toho púšťa hlášky "nedžubaj ty vajčaaak" keď mu niekto robi nazlosť..🤔😌 dúfam ze v škôlke toto kričať nebude, lebo sa tam prepadnem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkakiwi
autor
5. mar 2021

@martina1201 Ďakujem za konečne normálny komentár 🙏
Samozrejme sa budem snažiť mu dohovoriť keď sa malý narodí.
Predsa to bude jeho vlastný syn tak , tajne dúfam že sa mu slovník zmení.A presne,,ako hovoríš,že keď začne chodiť do škôlky,aby nepochytil tie špatná slová.No kto by sa pak hanbil,len ja keď že by som bravala do škôlky 🤷

ivkakiwi
autor
5. mar 2021

@lenkakravcova No presne toto si môj muž zatiaľ neuvedomuje ,aké to môže mať následky 🤷

luccija
5. mar 2021

@ivkakiwi nemáme to bežné skôr ty😃ale čo chces spraviť upozornila si ho, odpoveď Ti dal....

luccija
5. mar 2021

@ivkakiwi tak pred jeho nevlastným synom Ti to nevadí a myslíš, že kvôli vl.sa zmení?neverim

ivkakiwi
autor
5. mar 2021

@luccija neviem....ale dúfam ,predsa,vlastne je vlastné

luccija
5. mar 2021

@lenkakravcova tomu ver, že bude😀sestra robí v škôlke a jeden chlapček bežne nadáva včera povedal spolužiakovi ne...be Ti?že kde si to počul?tatik mame tak povedal.Deti v školke všetko povedia kto sa kedy pohádal, kto je chorý s pod...

martina1201
5. mar 2021

@viestta 🤣🤣🤣 tak to má teda fakt pobavilo a čo na to mladý?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkakiwi
autor
5. mar 2021

@luccija viem že deti v škôlke povedia aj veci ktoré by nemali to je normálne ale je na ostudu rodiča keď dieťa začne hresit a pak povie že mama s otcom sa tak rozprávali.
Keď chce rodič od dieťaťa počuť pekné slová tak skôr sa na nich nalepí tie sprosté 🤷

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkakiwi
autor
5. mar 2021

@bambulienka25 Ja nehovorím že si občas nezahresim ,niesom svätá 😏 ale do extrému určite neidem.

evinea
5. mar 2021

@ivkakiwi nic podla mna nepomoze len sa s muzom o tom rozpravat, ono by pochopil keby sa dostal do nemilej situacie, zeby mu dieta nastavilo zrkadlo. U brata zase opak, oni si davaju pozor na to ako co hovoria a maly im prisiel zo skolky a chrlil take slova, ze az nechapal kde to nabral.

ivkakiwi
autor
5. mar 2021

@evinea Presne otom hovorím....ono je to sranda len do kedy...Mám tiež priatelou čo si dávajú pozor čo hovorí pred deťmi.Uz jlen dúfať , že aj tomu môjmu,to pak dôjde a osvieti ho 😄

martina1201
5. mar 2021

@viestta tak dúfam že sa potom otecko aspoň zahanbil

andreatytler
5. mar 2021

@ivkakiwi
A ako ten starsi? Naucil sa nadavat po otcovi? Mala si to stopnut uz pri tom prvom.
Asi ta tu ludia nechapu, lebo nemaju doma takeho co povie nadavku za kazdym 3 slovom. Ak si niekto zahresi ked je fakt vytoceny, to je upne ine ako ked nadava v beznej konverzacii.
Mam presne takeho chlapa. Ale pred rodicmi a v praci vie rozpravat aj bez nadavok, takze sme sa dohodli ze nadavat pred synom nebudeme (aj ja si zahresim, ked som vytocena ale to je tak 2-3x do mesiaca). Musim sa pochvalit ze zatial nam to funguje.
Skuste pouzivat ine slova... muz namiesto fuck, povie fudge (co je sladka maskrta)🙂

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ivkakiwi
autor
6. mar 2021

@andreatytler nehresi za každým slovom to zas nie. Keď sa rozprávame tak jasne ze sa správa slušne. Ale ako je s bratom, bratrancom alebo s kolegami v práci tak už si servítky neberie, lebo oni to považujú za normálne sa tak rozprávať.

vilma7
6. mar 2021

@ivkakiwi bežné to veru nemáme vôbec, môj manžel predo mňou za 6 rokov zahrešil raz a ak to mal pod parou. Ale keď je to jeho bežný slovník, asi s tým veľa nespravíš.

A v bežnej komunikácii rozpráva normálne?

sidicek
6. mar 2021

@ivkakiwi no to vieš ,my čo nám vulgárne vyjadrovanie vadi ,sme si takéto individuum za partnera nevybrali , takže to doma nemáme. A ty si sa až teraz spamätala?Doteraz ti to prišlo v pohode a sexi?