Takže som 6 týždňov po pôrode a krstili sme dcéru doobeda. Po krste sme mali u nás obed len pre rodičov a mojich dvoch súrodencov. Mama mi s varením nepomohla, všetko bolo na mne a mužovi. Okrem torty, tú mi upiekla kamarátka na objednávku. Keď sme prišli z kostola muž ešte dokončil obed a mama celý čas kritizovala, že ešte nemáme dovarene, už je hladná. Pritom bolo len 12 hodín. Ja som medzitým kojila dcéru. Keď som jej povedala, že nám mohla pomôcť, tak sa urazila. Vraj mám manžela, nech sa so žiadosťou o pomoc obrátim na neho.
vykašli sa na takú mamu
Ak sa mamicke nepacilo,mohlo zaplatit obed v restauracii alebo prilozit ruku k dielu.myslim ze kazdy vie pochopit,ze sa nerozkrajate a byt naraz na 2 miestach sa neda.mala si ju slusne poslat domov ak sa jej nepacilo...
Smutne. Toto od mamy by som dlho rozdýchavala
@simona92101 do reštaurácie nechcela ísť vraj aby nechytila koronu
@viestta hej, poznám ju ale po pôrode asi tou únavou si všetko viac pripúšťam
Tieto " ako že" problémy, tieto výkriky do tmy mi prídu ako vymyslené.
Že by som kvôli tomu zakladala tému...
Čo máme poradiť? 🤔🧐
@mondolina je to pravda, proste ma to trápi, tak som to zo seba musela dať von
Čo na to povedať máš svoju hlavu svoj rozum vy ste rodina to si vyriešiť treba medzi sebou.....
vyrozprávala si sa ok,chcela si to zo seba dať von,ale na tvojom probléme to nemení nič ....
máš 2 možnosti ....buď povedz svojej mame svoje atď vydiskutovať si to proste....
Alebo sa stým musíš naučiť žiť a zahodiť to za hlavu...
@jeliz59 keď som to chcela vykomunikovat k ničomu to neviedlo. Asi fakt len hodiť za hlavu
Akoze aby nechytila koronu? My sme robili 2m dozadu krstiny, objednali sme si salonik len pre nas, vybavene.
A nemysli na to, zial mas mamu aku mas :( co uz
@mondolina ja ju chápem, chce trosku poľutovať. Mam kamosku čo má takúto mamu, z každej jej navstevy sa spamätáva dva týždne. Jej mama dá take 3-4 hlášky za jednu návštevu a kamoska je ste 2 týždne mimo
Proste tá série, že človek ktorý by ti mal byt blízko tá v podstate neustále sundava dole
By som sa na jej mieste hanbila ako pes.A ze mama! 🤮
6 týždňov po pôrode krstiť dcérku. Si šikovná žena. Máš šikovného muža, keď ti pomáhal s varením. Mamu nerieš. Jednoducho sú ľudia, ktorým nikdy nič nebude dobré. Vykašli sa na všetko, užívaj si čas s manželom, dcérkou. To je hlavné, že ste ju pokrstili. 🙂 Držte sa 🙂
na najblizsiu oslavu ju nepozvi ked sa nevie spravat a povedz jej to aj preco
Prepáč, ale je mi smutno. Riešiš úplny nezmysel. Na budúce sa s ňou porozprávaj a popros o ponoc. Určite neodmietne.
@slniecko66 kde berieš tu istotu že neodmietne?
@pribinak je to mama 🙂 ty by si odmietla pomôcť svojmu dieťatu?? 🤔
V restike by chytila koronu, ale v kostole nechytí? Veď návšteva kostola je aktivita s vysokým rizikom chytenia korony 😂😂😂
@slniecko66 ha ha ha toto je uplne mimo rada evidentne nepoznas tento typ mamy a bud rada
@slniecko66 ja nie, ale sú matky, ktoré kľudne odmietnu. A taka je aj mama mojej kamosky
Ako už napísala
@loginexistuje buď rada že takú matku nemáš
Jednym uchom dnu, druhym von...ak chce tvoja mama jedlo hned, nech ide do mekaca. Vsade inde sa na dobre jedlo caka...vyhladnutemu potom aj lepsie chuti.
@loginexistuje nie nepoznám. Moja maminka stála vždy pri mne. Tak isto ako ja budem stáť pri svojej dcére
Rady typu, že kašli na nu, neozvi sa jej, nepozvi ju nikam sú správne??
neskac okolo mamenky a nepytaj sa jej nabuduce kde raci papenkat, ci u dcery alebo v resticke. Tvoja mamenka si k tebe dovoli len to, co jej dovolis ty.
@pribinak tak to mi je ľúto. Nemám byť za čo rada lebo ja už svoju maminku nemám.
@slniecko66 tak buď rada a vďačná za to že bola dobrá a láskavá
@pribinak za to som rada. No na druhej strane som nahnevaná, že som ju mala pri sebe krátko.
@slniecko66 ano pri niektorych matkach a v niektorych obdobiach kedy je zena zvlast zranitelna je toto to najlepsie co sa da urobit
Keď ti nabudúce povie mama že je už hladná, strc jej kus suchého chleba do ruky
Možnože si pod vplyvom hormónov pripúšťas všetko viac k telu