Ahojte babeny mam taky problém s priateľom sme spolu 5 rokov a 4 roky bývame u neho doma s jeho rodičmi no on doteraz nebol u nas na navsteve a nechce spoznať moju rodinu výhovorky typu a čo tam budem o com sa budeme rozprávať to bude trápne... doma nám to tiež veľmi nefunguje spravil si zo mna iba slúžku aby som sa o neho postarala navarila oprala upratala veď to poznáte...no on pre mňa nechce spraviť nič ešte ked sa autám rozumie a poprosim ho aby mi vymenil len olej povie nech idem za ocom lebo on nemá na to čas a sa mu to nechce robiť a keď už aj spraví musím byť s ním v garáži a pomáhať a to tam miusim byť tak 4 hodiny lebo ma zamestana niečím iným a popri tom mi len nadáva a že všetko doj....m ......ale ked máme voľno nikam so mnou nechce ísť nechodime spolu ani na kavu, obed ,do krčmi pretože nepijeme a to tiež nepijem len kvôli nemu na zábavu a nikdy sme neboli spolu ani na dovolenke zo začiatku so mnou aj chodil do welnesu no vždy niekde ďaleko najesť sme sa tiež chodili no tiež tak ďalej že to budeme mať ako výlet no vždy všade iba autom lebo sa mu nechcelo chodiť pešo ...ani pred kamaratmi ma nezoznamil doteraz stale hovorí o tom že raz si ma zoberie za ženu no ale najlepšie by bolo bez svadby lebo je to podľa neho trápne všetkých považuje za k.....v a j.....ch iba on je dokonalý stale mi nadava hrubým vulgarizmom čo si o tom myslíte
@dzanka23 chlapce zjavne nasiel debilku k sebe..to si myslim... a tiez si myslim, ze na vine su aj tvoji rodicia, ze toleruju, ze zijes s chlapom, ktoreho ani nepoznaju... keby si bola moja dcera, ides aj za vlasy domov...
ak si co len trocha normalna, tak mu da hned dnes kopacky a ides si balit veci a ides domov...
Prečítaj si čo si napísala a napíš mi prosím, čo si o tom myslíš ty 😉
Už som to chcela spraviť mnoho krát no mám strašne slabé sebavedomie a nedokážem to ...drží ma tam aj to že som aj dosť peňazí investovala do ich domu ktorý mne nepatrí prerobila som tam obyvacku ,spalnu...takto pred rokom som si zacala pomaly znášať veci k rodičom no aj tak tam mám toho strasne veľa ...neviem ako sa mam rozísť aj keď mi povie ked sa ti nepáči choď do pi.. ake uz sa nevracaj a mne to nikdy nedalo a ostala som som slaba aby som to spravila...a keď vidí že som neskutocne nasrata a ma pocit že prekročil hranice zas je mili zacne ma laskat mojkat a vravieť ako ma strasne lubi a asi preto som tam stale
@dzanka23 naozaj chces vediet, co si o tom myslime??? Fakt???
Boze toto su temy jak cez kopirak vsetky rovnake vsetky zeny slepe hluche neme no bez ucty voci sebe.a aj tak budu dufat ze sa zmeni ked pridu deti.poslar ho do riti ak si normalna ak nie tak trp je to tvoje dobrovolne rozhodnutie.ale nevyplakavaj.
Ja prosím o radu ako nabrať sebavedomie naspäť a odísť ako to spraviť kedy odísť co mu povedať...viem že som hlupa ze som s ním všetko ked si poviem takto tak mam jasno odhodlana že dnes sa rozidem a keď som doma s ním a chcem to spraviť nenaberiem dostatočnú odvahu aby som to spravila
@dzanka23
a tebe to nie je trapne, ked ta frajer posiela do pi... ?
vsak chod hned teraz si pobalit veci, vybav si od kamarata/znameho odvoz a odid.
a to ze si tam investovala..no vedela si, ze investujes do cudzieho, takze treba to tak aj prijat. to fakt kvoli trapnej obyvacke ides sa ponizovat?
a ak nechces odist, tak akceptuj jeho spravanie
Pobalim sa zavolam rodicom nech pre teba pridu jeho riadne vyfackat pred odchodom zdvihnut hlavu a ako pavica odist.
@dzanka23 sebavedomie pride, teraz sa potrebujes jednoducho zbalit a ist.... chod niekam daleko, ja som od prveho odisla do ineho statu na dva mesiace, lebo som sa bala, ze som slaba a ze ma zlomi.... ked sa chce, vsetko sa da. LEN TREBA CHCIET.
co mu povedat?
napr. toto:
zlatko, kedze neraz mas zo mna nervy, nadavas na mna, si nespokojny, podrazdeny, rozhodla som sa dat sancu zene, ktora bude pre teba vhodnejsia a naplni tvoje ocakavania. Nebudem jej zaberat miesto, lebo pre mna je podstatnejsie tvoje stastie zlatko....aby si bol ty spokojny.. tak od teraz sme uz len kamarati, veci mam uz zbalene...a budem ti drzat palce...aby si dostal taku zenu, aka ti prinalezi..papa
Tatko teda zobrať sa odísť ....a co potom zobrať veci kedy a keď bude vyvolávať a lámať ma ze nech sa vrátim bojím sa ze ma zlomi a pridem späť.
@dzanka23 TY SA UZ DOPREDU VZDAVAS. Tak sa neboj!!! Pripominaj si denne, ako sa k tebe sprava a ze mas na viac. Kristova noho, zeny, majte sebauctu. Lebo toto ti chyba, nie sebavedomie. SEBAUCTA. Ak teda vies, co to je.
@dzanka23 nedvihaj mu telefon a bodka.. ak ti zavola z ineho cisla a pocujes jeho hlas, hned zloz...takto ta nema ako zlomit.
chod si teraz hned balit veci a povedz mu zatial, kym veci neodidu s otcom.. ze ti chybaju velmi vasi... je ti smutno, a nejaky cas by si chcela byt s nimi, pomoct im..
Ženy ďakujem vám za vaše odpovede budem pokračovať v tom co som pred rokom zastavila dobalim zvysne veci a spravím to
Kolko si mu dovolila tolko si do teba dovolil. Odit! Daj si za a proti co je pre teba prednejsie. Ak mu dovolis bude si dovolovat stale viac a viac!!!
@shia len vies, ak ma psychopaticke sklony, moze jej ublizit, hocico.. pripadne moze zacat hrat divadlo..to ona musi byt ta, co ho prevalcuje. Za kretena jej jednu svihne, vynada, dokope.. Idealne aby tam mala otca, brata...proste chlapa. proste v rodine su vazne problemy, musim odist na cas... neviem dokedy a potom napisat mail, ci sms...ze "som nehodna" tvojej osobnosti 😀
Ešte by som sa chcela spýtať dosť často sa stava že pri nasom konflikte ma pošle do pi.. ze ked sa mi nepáči mamr odísť nebolo by to dobra príležitosť a vtedy odísť či muw to povedať ked je kludny
Koľko máš prosím ťa rokov, že ti treba radiť, ako odísť?
Zober si všetko čo je tvoje, poďakuj sa mu, daj zablokovať jeho číslo a vybavené. Prečo by sa ti mal prosiť, keď ťa sám posiela?
Keď ma bude prosiť, tak sa hádam nevrátim do h...a z ktorého som odišla. Alebo? Čo je na tom také ťažké?
@dzanka23 nic mu nehovor. Naco??? Ved on bude vediet, kde si....tam, kde ta posielal.
Ahoj veľmi smutný príbeh. Dievča máš na oveľa viac.
Zdover sa rodičom o svojom trápení a tí ta podporia. Frajerovi nie si dlžná ani pol slová zbaľ si veci a prerus s ním kontakt a neotacas sa naspäť. Začne ti nový a lepší život len musíš urobiť tieto kroky.
Ak by si naďalej ostala udupal by v tebe úplne sebauctu a presvedčil ta o tom ze za nič nestojis. ..
Toto už nie je ani možné. Čo sa tu vypytujes ako odísť, pomaly rok sa bališ... Sedis tam s prepáčením na riti kým od ta posiela do pecka. To snáď srandujes. Odchádza sa tak, ze sa oblecies adekvátne počasiu, pred zrkadlom sa vystries a povieš si ze stačilo, obujes sa a vydes dverami. Choď k rodičom, neskôr sa osamostatni. Ak budeš mať pri tom obuvani sa pri odchode veľa času, tak mu napis ešte odkaz "idem do tej pi.e". Hotovo. Telefón nedvihaj, na veci ktoré nepotrebujes sa vykasli, ani sa po ne nevracaj. Ak sú hodnotné, pošli po ne otca, kamaráta a pod.. A pracuj na sebadovere. Jo, zapamataj si, ze ak muž nadáva žene hentakym spôsobom, nie je normálne držať sa ho. Absolútne nie.
Pre takehoto "princa" ta mama porodila a vychovala? Taky vyberovy slovnik by raz pouzil proti mne. Vies kolko takych chlapov beha po svete? A chvalabohu...aj lepsich.
Cislo zablokovat a vstup po veci s otcom. Tam ta uz mykat nebude ..ze sa vratit.
No radšej v samom pekle ako v takomto vzťahu.