Mám pomer so švagrom

mimsy
8. apr 2013

Kto to vedel že sa tak zamilujem do svojho švagra???Máme spolu pomer a ja neviem ako to mám povedať mužovi...

dai
8. apr 2013

@mimsy no, ak toto je pravda tak to je zle☹ mate deti? ty? svagor? ako ste toto vobec mohli dopustit? ved tu musi zasiahnut rozum☹

mata128
8. apr 2013

Fu...ja ta odsudzovat nebudem,ale toto je cisty nerozum...

mimsy
autor
8. apr 2013

ja viem,ja sa zblaznim s toho

mata90
8. apr 2013

@mimsy aj mna by zaujimalo aj mna ako si sa s nim mohla dať dokopy, a čo chudák tvoj manžel a deti? byvate niekde blízko seba? to by som ani ja nevedela ako to povedať mužovi ☹ ☹ ☹

doliva
8. apr 2013

@mimsy ja ťa nechápem,ako toto rozvráti rodinu na strašné tábory...Ja mám akých švagrov fešákov posrandujem a to je všetko...no neviem blba situlácia a ja sa tu sťažujem na svoje problémiky....

dai
8. apr 2013

@mimsy rozmysli si hlavne co chces, premysli co to znamena do buducnosti, ake dosledky to bude mat - zabudni na rodinu, starych rodicov - to nebudete mat, uz nikdy nebudes mat ucelenu rodinu - naozaj to chces?
ja byt tebou tak to skoncim a muzovi nic nehovorim - hlavne ak mas deti... zalubenost pominie, uvedom si ze teraz vela cara pridava tej vasej laske fakt ze je zakazana - tym padom je to romanticke, krasne, nedosiahnutelne - to tuzbu este zvysuje... ak ale pride dennodenny stereotyp - staranie sa o jeho pradla, vecer nie krasne vecere ale starostlivost o domacnost, o financne zabezpecenie etc. ... k tomu odsudzovanie celou rodinou a okolim... naozaj to bude stale take krasne a romanticke a super?

louvre
8. apr 2013

Nevera je otrasna aj mimo rodinu. Ale toto co ste vy dvaja urobili je dost nechutne. Chudak tvoj manzel.... Pytas sa ako to povedat muzovi???? Ak mu to chces povedat tak to urob a hotovo. Na to aby si zacala spavat so svagrom si mala dost odvahy a tak by si ju mala mat aj teraz. Co si si navarila to by si si mala aj zjest.... A ak mu to nechces povedat tak mu to nehovor a dalej sa muchluj s kym chces....

martina364
8. apr 2013

no zbohom 😀 kam sa podel zdravi rozum ☹

mimka11111
8. apr 2013

@mimsy booože,to čo ste sa tu všetky zbláznili??? alebo ty si tá dotyčná lolitka,ktorá to už vo svojom statuse riešila tiež? dobre sa bavíš? vieš,len ono by sa ti raz mohlo stať,že ti na tieto bludy už nikto nebude reagovať 😒

kiwi82
8. apr 2013

ja si tiež myslím, že je to tá babenka, čo tu dáva také divné otázky, typu strčil mi na diskotéke ruku do nohavíc, neviem či si spomínate.... ak sa mýlim tak sorry.

sissy27
8. apr 2013

@mimsy stav sa s mužom o 100€, že ho jednou vetou rozplačeš aj rozveselíš a povedz mu, že má väčšieho vtáka ako tvoj švagor 😝 no čo ti na toto povedať? ukonči to so švagrom a pri troške šťastia to mužovi ani hovoriť nemusíš, aj keď každé h---o raz vypláva na hladinu... a pri troške smoly to mužovi tiež hovoriť nemusíš - spraví to za teba niekto iný...

pingu1
8. apr 2013

@mimsy nie je to len ''jarny ulet''?

sisaha
8. apr 2013

a preco je tema zalozena v 2. trimestry?

matafen
8. apr 2013

Zaujimava tema, najma, ked to dotycna zaradila do kategorie 2.trimester 😀 Aspon nejake ozivenie do tych vaznych tem, vsak mimsy? 😀 @mimsy

traktor
8. apr 2013

..podla vsetkeho je tehotna https://www.modrykonik.sk/forum/2-trimester/je-19-tyzden-tehotenstva-stvrty-ci-piaty-mesiac/ ..len teraz, kto je otec?priatel?svagor?... a co takto povedat mu/im to medzi prdikmi https://www.modrykonik.sk/forum/2-trimester/hanbim-sa/ ako prides mi uz cela ako vymyslena..teda skôr poopravim, ako baba, ktora sa dost nudi....aj ked ta tema* hanbim sa..* ma fakt pobavila a ako pozeram nielen mna 😀 😀 😉

jabadaba
8. apr 2013

@mimsy jezisi... 😝

janinah
8. apr 2013

neverím,že je to tak..neverím,že taká hlupaňa existuje pod slnkom...ak áno,tak si pones následky

ianitka
8. apr 2013

@traktor a samzorejme vo februari toho svagra asi prvykrat videla, ked sla k svokre na kavu...https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-pracuje-a-ja-si-pripadam-uplne-zbytocne/

ikke
8. apr 2013

@mimsy a to si sa zalubila este pred svadbou, alebo hned po svadobnej noci?
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/som-rimo-katolicka-a-budem-si-brat-grego-katolika/

alebo je za jednym nickom cely skautsky oddiel roberta rosenberga?

freda1
8. apr 2013

ak si zalubena tak to nikomu nehovor a pokracuj v tom to ta potom ta zalubenost prejde a nemusi otom nikto vedet ☹ 😎

freda1
8. apr 2013

@mimsy pokracuj v tom a nikomu to nehovor to ta potom ta tuzba iste raz prestane bavit a nikomu to nemusis vraviet

cetera
8. apr 2013

No nic, nakukla som ze co to tu bude ale vdaka holky, takato tema so zaujimavym nazvom ale orehotala som sa. No slecinka asi fakt nevie co z volnym casom alebo co

stanka810
8. apr 2013

😀 😀 😀 to bude ta co jej daval ruku do nohaviciek na diskoteke....ach jaaaaaaj....sa dievca zabava a len blazon jej na to skoci

timotea244
9. apr 2013

@ikke 15.marca riešila,že akej viery si bude brať partnera za manžela čo si sem dala link a včera sem napísala,že sa zamilovala už do svojho švagra...wtf?????

malinkaaninka
9. apr 2013

@martina364 šiel do gatí,cestou sa stavil v srdci 🙂

malinkaaninka
9. apr 2013

@mimsy no moment a čo svokor je od macochy?trošku spravodlivosti nie?

martina364
9. apr 2013

@malinkaaninka uz to tak vyzera 😀

digysa
9. apr 2013

@mimsy Máme spolu pomer a ja neviem ako to mám povedať mužovi..

Toto sa spytas v takejto situacii??

Ty si sa mala spytat- neviem, ako to mam UKONCIT, poradte mi......

Zase niekomu zahrabava.... 🤐

timotejka13
9. apr 2013

odpadla som

cristi
9. apr 2013

tak neviem,preco by si sa mala k tomuto pomeru priznat muzovi 😕 jedine,ze by sa k vam mohol pridat do trojky 😉 😅