Málo stráveného času iba s partnerom, som náročná ?

4. jan 2020

Ženy potrebujem počuť názor iných žien. Mám perfektneho manžela, ktory ma casovo nenarocnu pracu, robi zvacsa z domu plus nejake stretka sem tam mimo...takze doma cez den je, podiela sa v domácnosti, navari, nakupi, stara sa o dceru, prebali, okupe, ide s ňou von...A teraz prichádza to ALE! Ako padne 20:00 keď ju uložíme, obuje topánky a už ho nie je...raz do týždňa futbal s kolegami, raz do týždňa víno s kámošmi, raz film u naj kamoša...a vrati sa ked ja uz spim...takto je to 4-6x do týždňa a ja som tu sama...postrazit nam nemá kto a on tvrdi že ľudí potrebuje že veď cez deň sme spolu...lenze to sme aj s dcérkou a mne chýba iba čas pre nás...zevraj čo by som chcela že ini chlapi sú v robote 10 hodín a ešte aj tak idu von...som fakt náročná? Cítim sa po veceroch fakt osamela a nemyslím si že takto má manzelksky zivot vypadat...

sara07
4. jan 2020

dohodni sa že na vikedn bude sediet doma alebo dva dni v tyždni doma večer,vysvetli mu presne čo potrebuješ , čas čisto pre teba
ano je to tak cely den v praci a na na večer zdrhnu
podla mna potrebuje ist von, na vzduch , ja ho chapem

sapetka
4. jan 2020

Nie nie si. Ja by som to netolerovala

pininka1
4. jan 2020

Súhlasím, môjho muža treba väčšinou vyháňať, ale toto by som určite netolerovala. To že sa stará cez deň o vlastné dieťa neznamena že večer to už nieje jeho dieťa. A ty si nepotrebuješ oddýchnuť?

autor
4. jan 2020

Ak chcem ísť ja von, čo je raz do týždňa tak doma ostane...musí to byť ale iný deň ako keď ma fixne futbal alebo vinovy večer, vtedy ostane doma, pozerá film keď mala spí...len proste ďalší deň zas zdrha, že veď bol včera doma, že ide medzi ľudí....

sissy27
4. jan 2020

Na jednej strane by mi to vadilo, na druhej strane teba by bavilo byť prakticky nonstop doma? Ja ho plne chápem. Iní ľudia, ktorí sú celý deň v práci, sa domov tešia, lebo ich tam čaká niečo iné. Ale on je stále v tom istom prostredí, veď to je na hlavu. A k tomu stále tí istí ľudia.
Niečo treba zmeniť. Buď pracovné prostredie, alebo nájsť kompromis večer - napríklad 3x do týždňa pôjde s chlapmi, 2x bude s tebou a dieťaťom doma a 2x bude s tebou ale niekde mimo domu.

autor
4. jan 2020

@sissy27 uz sme skusali že si prenajal kancelariu, ale vzdy si doma nieco zabudol, vratil sa...a moc tam teda nechodil, tak to zrušil lebo to boli vyhodené peniaze...A na otázku či by ma bavilo byť nonstop doma? No ja momentálne nonstop doma som...:D

sissy27
4. jan 2020

No a baví ťa to? 😃 ale ty zas nie si s dieťaťom doma priviazaná o radiátor, môžeš si vybehnúť na prechádzku, stretnúť sa s kamoškami, dnes je pre matky s deťmi milión možností, je len na tebe čo a ako využiješ. Navyše je to len na dobu určitú.
Predstav si, že chodíš do práce, a keď skončíš, tak tam zostaneš zase s tým istým kolegom a pustíte si film a potom tam už rovno prespíte. Proste nečudujem sa tvojmu mužovi, že každý večer ide niekam, aj keď samozrejme vadilo by to aj mne.

queen_el
4. jan 2020

4-6x do týždňa je naozaj moc. Tak sa aspoň dohodnite, že to zredukuje na, povedzme, 3x do týždňa

janinah
4. jan 2020

A kedy sexujete? Lebo ci sa ten

janinah
4. jan 2020

Kamarat nevola zenskym menom....podozrive je to cele

evittam
4. jan 2020

@sissy27 No ale ona je prakticky stále doma. A teda len on ma chudak narok ist prec a vsetky ho tu tak chápete. A zena co? Tam uz ona nepotrebuje zmenit prostredie...😉

evittam
4. jan 2020

@sissy27 A ano ja som chodila aj s deťmi kade tade ale furt si len s tymi detmi a je to o tom istom o com pises ze jeho chápeš ze potrebuje zmenu. Tak potom rovnaké meritko na oboch.😉

maj98
4. jan 2020

Asi si náročná...A asi som aj ja náročná...moj muž keď chce niekam zdrhnúť za kamošmi tak mu poviem jasné choď ale zajtra idem ja. A to radšej zostane doma. Keď sa chce ist baviť poďme spolu. A čo je na tom že sme stále spolu?? Veď sme predsa rodina a to je na prvom mieste. Ja si myslím že otec rodiny s malými deťmi sa nemá čo flakat po nociach. A to mu vždy aj poviem a potom ma výčitky a zostane radšej doma, pretože ti kamoši za ktorými chce ist sú buď bezdetni alebo maju rozvratene rodiny a keď nechce byť aj on jedným z nich nech si to pekne rozmyslí. Keď sa chce s kamošmi stretnúť nech sa páči u nás majú dvere otvorene. Nevadí mi keď sú u nás do noci a rozpravaju sa, ale otec rodiny je doma pri rodine.

autor
4. jan 2020

@janinah zväčša ráno :D mala je spachtoska tak máme chvíľu času, alebo cez obed keď spí... alebo v niektory večer keď teda doma ostane...v sexe sme ok, tam problem nevidím, ani si nemyslím že niekoho má...lebo fakt keď ide na vino smrdi od vina a keď ide na futbal smrdi po športe:D

autor
4. jan 2020

@evittam presne toto, s malou sme stále niekde, kamošky s deťmi mám v okolí, ale to je stale s dieťaťom, chýba mi ta partnerská cast zivota...ked aj poviem aby sme niekam sli na pobyt tak chce ist aj s malou, nechce ju nechať u rodičov...co je na jednej strane super, ale zas som len matka a nie manželka...

autor
4. jan 2020

@maj98 on má kamošov aj bezdetnych, aj rozvedených aj s rodinami...len tým že je v každej partii niekto iný neviem ako často chodia von a ten môj proste musí byť všade mám pocit :D ja hlavne nechcem aby ostaval doma lebo musí...ale aby mal potrebu byť aj so mnou a nenechaval ma stale vecer samu...ale to asi môžem len snívať

sissy27
4. jan 2020

@evittam prečítaj si môj príspevok vyššie, navrhujem kompromis (príspevok o 14:29). Nie je to ok takto ako to majú, ale zas ani nemôže chcieť, aby bol doma celý život.

777januska777
4. jan 2020

@maj98 fu ha, no tak to je pre mňa nepochopiteľné, môj manžel často nechodieva von, ale keď chce ísť, tak mu nikdy nebránim. Veď aj on si môže vyraziť občas vonku a zabaviť sa s kamarátmi. Vo vzťahu má byť trošku aj voľnosť a nie manžel držať doma výčitkami. Tvojho manžela mi je ľúto a pravdepodobne ťa má veľmi rád. Ale podľa mňa by si mala trošku nad sebou porozmýšľať.

maj98
4. jan 2020

@777januska777 chcela som tým povedať, že môže ísť za kamošmi aj kamoši k nám, ale otec rodiny sa nemá flakat po nociach. Ako by to vyzeralo keby sa po nociach flaka matka? Nechá deti doma a ide na víno alebo na futbal? Ale každý to ma doma inak.. Ja to mám takto, nepoviem keby boli deti staršie že nás už tak nepotrebuju ale u nás deti potrebuju otca tak ako aj matku a preto by som nedovolila aby to robil. Nepoviem sem tam, to ano, keď ma najlepší kamoš narodeniny alebo si dajú tradicnu opekacku na stefana v noci, ale určite nie 3 - 4 krát do týždňa...

maj98
4. jan 2020

@777januska777 a ľúto ti ho určite nemusí byť, on vie prečo to chcem takto...

777januska777
4. jan 2020

@maj98 veď mne 3-4 krát do týždňa tiež príde moc, ale tak jeden krát až dvakrát mesačne keď niekam môj manžel ide mi nepríde moc a teda on nie je moc typ na kamarátov a tak. A ja tiež keby som chcela tak manžel malého postráži, do roka som moc večer nechodila nikde, keďže som kojila, ale na kávičku cez deň úplne v pohode a keby som manželovi povedala, že idem večer s kamarátkami von, tak neverím tomu, žeby namietal.

777januska777
4. jan 2020

V tomto prípade súhlasím s babami, že treba kompromis aj z jeho strany. Ale bolo by asi aj dobre sa nato pozrieť z jeho pohľadu. Aký bol pred dieťaťom? Je taký spoločenský človek? Má rád spoločnosť a ľudí? Lebo ja som napríklad tiež veľmi spoločenský človek a ako som na materskej, tak som behala kade tade aj keď je pravda, že hlavne cez deň. Ak je tvoj manžel spoločenský a on stále sedí doma (práca), tak chápem, že ho to vonku ťahá a nechce byť zavretý. V tomto prípade by som nejako riešila aj to, že nie len on bude viac s tebou doma, ale ty s ním budeš chodievať von. Ak som aj ja dlhšie doma a nemám kontakt aj s inými ľuďmi, tak som neznesiteľná.

mimus9654
4. jan 2020

Načo mu je potom žena keď sú mu v týždni prednejší viac kamaráti ako žena ?
Mal by sa venovať žene a dieťaťu nevravím nonstop ale tak si to upresníte napríklad že víkend s kamarátmi a týždeň stebu alebo opák . Nehnevaj sa ale mne by sa toto tak isto nepáčilo aj keď samozrejme musí žena pochopiť že kamarátov tiež potrebuje ale nie stále ach jaj

mimus9654
4. jan 2020

@mimus9654 a taktiež ho nemôžeš držať doma stále pretože raz rachne a nevráti sa vôbec ,pretože budeš usadená v tom že ho jednoducho držiš na špagáte a on nemôže mat voľnosť nič musíš mu troska ustúpiť a dohodnúť sa

nelca84
4. jan 2020

no, máš ho doma celý deň a pomáha ti, takýto luxus nemá hociktorá... vymenila by si to za bežný štandard v rodine, kedy manžel chodí dajme tomu domov z práce okolo 17-18hod.?

autor
4. jan 2020

@mimus9654 veď práve preto to riešim lebo držať ho doma nechcem a najprv zisťujem či chcem tak veľa...všetko je o kompromisoch, manžel tvrdí že kompromis je to že celý deň je k dispozícii a večer oddychuje po svojom....len škoda že do toho oddychu nepatrím...

autor
4. jan 2020

@nelca84 keďže som to nezažila neviem to porovnať a preto sa tu pýtam...či mám byť vlastne rada za to čo mam aj ked citim po večeroch samotu..všetky filmy pozrete, knihy precitane, joga odcvicená...🙂

nelca84
4. jan 2020

tak ale vieš si predstaviť, že by nebol doma celý deň a sama si odpovedz, či by si to vymenila za súčasný stav... nemá vám kto postrážiť dieťatko, aby ste si občas vyšli večer spolu von?

missdiva
4. jan 2020

a to on ma kolko rokov? to sedi na 20rocneho chalana nie na normalneho dospeleho muza. podla mna to nie je normalne ani trochu.

autor
4. jan 2020

@missdiva 42... aj ja mu to niekedy hovorím že je ako 20 ročný pubertiak...jeho argument je že je spoločenský a potrebuje ľudí...