Ľúbi ju, ale nepovie jej, že je krásna

luvika
18. mar 2014

Moja kamarátka ľúbi muža, a on ľúbi ju. Poznám ich oboch, sú to veľmi milí ľudia. Kamarátka mi však povedala niečo, nad čím premýšľam. Sem tam jej ten jej zvykol povedať v rámci nejakej debaty, že napr. raz vo vlaku stretol naozaj KRÁSNU slečnu, alebo že bol s VEĽMI PEKNOU kolegyňou niečo vybaviť , alebo že sa stretol s babou, ktorá bola VEĽMI PEKNÁ...všetky tie slečny boli ešte pred tou kamoškou a ona chápe, že o nič nejde, veď je mnoho krásnych ľudí. On to ani nemyslel nijako zle, keď jej to vravel, lebo to pre neho nič neznamená.. Ju trápi ale to, že JEJ nikdy nepovedal, že je krásna...teda nie žeby sa mu ona nepáčila, je mu sympatická a ľúbi ju najmä preto, aká je. A aj jej občas vraví, že je celkom pekná, celkom kočka atď...ona si uvedomuje, že nie je nádherná, ale je to milé a normálne priemerné pekné dievča, mnohým mužom sa páči. Rozumejú si, ľúbia sa, sú šťastní, dokážu spolu hovoriť snáď o všetkom...ale toto ju z času na čas zamrzí, že nie je dosť pekná na to, aby to človek, ktorého ľúbil, aspoň niekedy povedal aj o nej a je to asi jediná vec, o ktorej s ním nerada hovorí. Lebo keď sa pokúsila, on to nechápal, vždy len čosi také ako "načo by mi bola taká, ktorú neľúbim, hoci by bola Miss SR". On je príliš priamy a ona príliš citlivá, on jej nikdy neklame a možno to berie tak, že ani v tomto nechce, no a ju zas mrzí to, že by chcela byť pre neho tá naj...iba som sa tak nad tým zamyslela, tak ma zaujíma váš názor, boli by ste na jej mieste šťastné? trápilo by vás to, alebo by ste sa nad to povzniesli, že o nič nejde?

mirkazbirka
18. mar 2014

Chcela by som mať ich problémy, teda jej 🙂

nikolet_89
18. mar 2014

@luvika ja osobne by som ho buzerovala, kym by mi nepovedal, ze som najkrajsia zena na svete len preto ze to povedal 😀 ale je to zrejme chytri chlap, pretoze naozaj z peknej misy sa nenajes 😉

bubelko
18. mar 2014

@luvika mat jej problemy a rockefellerove peniaze, tak som nasjtastnejsi clovek na svete 😉 nech prestane hladat problemy tam kde nie su, lebo vzniknu take, o ktore nestoji 😉

luvika
autor
18. mar 2014

@bubelko a veď ona z toho nerobí svetový problém, aj sa s tým zmierila...ale tak občas ju to zamrzí.

diskutujuci
18. mar 2014

@luvika ahoj, ide o to, ci to on ma v povahe a asi ma, jeho rodicia nemali problem, kedy jeho mame prekazalo to aky bol otec?
pokial len takto rozprava nemusi to nic znamenat, ale je tu male riziko z sa rad diva a hodnoti zeny, tazka otazka nelahka odpoved...

bubelko
18. mar 2014

@luvika tak nech ju nemrzia take somariny, lebo ju bude mrziet cosi viac, a to uz potom taka "sranda" nebude...

jadodka
18. mar 2014

Ja som svojho muza presvedcila ze som NAJKRAJSIA minimalne v celej Europe 🙂, ked to kamosku trapi, nech mu to povie ako sa citi, ked pises ze sa rozpravaju uplne o vsetkom...tak mozu aj o tomto...

luvika
autor
18. mar 2014

@jadodka neviem, ci nie je hlupe drankat od muza, aby jej povedal, ze je krasna, hoci si to nemysli...u mna aspon by to asi nezavazilo, neratala by som to ako naozaj...keby to povedal sam od seba, tak ano...ktovie.

mirka_aa
18. mar 2014

tak napriklad ja viem ze som pre svojho muza "len" celkom pekna a nie najkrajsia na svete a teda nepozastavujem sa nad tym..ved ja sama viem ze niesom nejaka krasavica tak som rada ze ma nechce len pre krasu...ved ani on sam nie je najkrajsi a je vela krajsich od neho,ale brala som si ho pre nieco ine..dolezite je aby tam bola aspon nejaka sympatia pritazlivost,nemusi byt ta najkrajsia..a tiez sme taky ze namame problem sa rozpravat o vsetkom,a bezne ja poviem na ineho chlapa (v telke napr.) aj on na inu zenu ze oooo aka piiila a pod... ved to je normalne ze su aj krajsi od nas 🙂

billam
18. mar 2014

Jemine, to je zase probleeem....

rakywanda
18. mar 2014

základom dobrého a dlhodobého vzťahu je KOMUNIKÁCIA, tak šup nech mu vysype čo ju trápi lebo na takéto banality sa nabalia ďalšie až z toho bude rozchod.
nemusím byť najkrajšia, ja som najlepšia 🙂
krása je pominuteľná....

rakywanda
18. mar 2014

@luvika jahodka nedrankala, ona ho o tom presvedčila a to je rozdiel

jadodka
18. mar 2014

@luvika ale ja som nic o drankani nenapisala...vsak nabuduce ked by o nejakej povedal ze je krasna, tak nech ledabolo mikne plecom a povie uplne vazne, ze ona je este viac 🙂, alebo nech aj ona povie ze do prace jej nastupil nenormalne uchvatny muz 🙂, rypnut moze, ci??? Ja som o sebe hovorila mojmu muzovi ze som naaaajsamkrajsia, a naaajsamsikovnejsia....az tomu uveril...a ja tiez 🙂 🙂 🙂....

luvika
autor
18. mar 2014

@rakywanda ano, suhlasim :D len asi nie kazda je taka sikula...a asi nie kazda ma muza ako moja kamoska :D

jadodka
18. mar 2014

@rakywanda a bolo to velmi lahke, az som tomu uverila aj sama 🙂, sorry baby

luvika
autor
18. mar 2014

@jadodka zlata 😀 si sikulka

pukinka11
18. mar 2014

Ani môj muž mi to nehovorí, no ani o druhých ženách sa nevyjadruje tak.... proste tento "problém" krásy neriešime... Jedine viem, že sa mu páči Betka z Paneláku, ale aj to keď ho vyprovokujem, aby sa vyjadril 😅 Takže toto by som na jej mieste absolútne neriešila.... ale možno by som ho upozornila aby nedával stále prívlastky krásy ženám, keď to je úplne debata o niečom inom...

misaelka
18. mar 2014

mila @bubelko uplne s tebou suhlasim toto je uplne hystericky postoj :D ked jej to na jej velke ziadne povie, tak mu to aj ta neuveri lebo ona to chcela pocut "spontanne" :D

gretocka
18. mar 2014

@luvika ja o sebe viem, ze nie som krasna (iba pekna 🙂), je kopec ovela krajsich zien ako ja. No napriek tomu mi dobre padne, ked mi manzel povie, ze som krasna, pripadne ze som ta najkrajsia zena na svete.

Ci by som bola stastna aj keby mi to nehovoril? Neviem, kazdopadne ak to tvoju kamosku mrzi, tak nech mu to povie narovinu a priamo, ze chce obcas pocut z jeho ust tieto slova aj ked vie, ze to nie je pravda.

Co by som mozno rozdychavala tazsie by bolo komentovanie krasy inych zien (najma v pripade, ze mne to nepovie)... ale aj o tom treba hovorit.

Ak lubi ona jeho tak trochu upusti a bude sa snazit respekovat ze on proste komplimenty na pockanie nesklada. Ale ak on lubi ju a vie o tom, ze jej vadi komentovanie krasy inych zien, tak to proste pred nou robit nebude... je to cele o komunikacii a ucte voci tomu druhemu - vidiet co zranuje jeho city a nerobit to - to je laska.

danjelca
18. mar 2014

noo...podla mna každá žena chce vedieť že je pre muža TOP alebo jedna z TOP...je to taká skrytá túžba...
mne by to vadilo, ale našťastie som partnerov "typ" a lúbim sa mu po 14 rokoch a materstve tak ako predtým možno aj viac.

rakywanda
18. mar 2014

@luvika šikovná ako šikovná, jednoducho mu je so mnou najlepšie, treba troška tej ženskej rafinovanosti 😀

luvika
autor
18. mar 2014

@danjelca stastna zena 😉

kofoluska
18. mar 2014

@luvika Sorry, ale tu niekto hlada problemy tam, kde nie su. Ona JE pre neho ta NAJ. Povedal to spravne - naco by mu bola kocka, hoc aj Miss SR? Jemu sa ta jeho paci, pritahuje ho, lubi ju. Vybral si ju, nie to krasne dievca vo vlaku, nie tu krasnu kolegynu, nie tu uzasnu zensku na ulici.
Bodka.

luvika
autor
18. mar 2014

@kofoluska lebo tie by ho najskor nechceli 😀

cecil36
18. mar 2014

@luvika uplne chapem ako to kamoska mysli. Ked by mne muz povedal, ze krasna slecna bola vo vlaku, pekna kolegyna .... a mne by to nepovedal ani raz, zvazovala by som ci sa mu naozaj pacim... Na druhej strane by som si nevedela predstavit, ze budem chodit s chlapom, ktory pre mna nie je ten najkrajsi (opakujem pre mna, nie pre zvysok planety). Ak ona citi, ze pre neho nie je tou najkrajsou, raz sa to na vztahu odzrkadli. Pridu deti, priberie, bude mat kruhy pod ocami, ovisnu jej prsia z dojcenia....a zhorsi sa aj tento pocit co ma teraz. Ak by totiz citila, ze je pre muza tou najkrajsou aj strapata a unavena nebude riesit tragicky vyssie spomenute "nedostatky". Dufam, som to napisala zrozumitelne 😀

danjelca
18. mar 2014

@cecil36 súhlasím ale ja si myslím že kamoška sa s tým musí zmierit a nájst si niečo iné....mnoho mužov miluje ženy ktoré sa im fyzicky nie že nepáčia to nie ale nie sú ich TOP...a takisto ženy...

danjelca
18. mar 2014

a jej muž ked je aspom trocha "šikovný" jej to budem sem tam hovoriť...a zabudne na svoju pravdovravnosť

kofoluska
18. mar 2014

@luvika Hej aj to je mozne 😀 😀 😀 Ne vazne, toto je zbytocne riesit. Su chlapi, ktori nie su schopni vlastnej manzelke povedat ani to, ze ju lubia. Proste to nevedia. On vie, preco s tou Tvojou kamoskou je, preco si ju vybral. Fyzicka krasa zas tak podstatna nie je, ale ver mi, ze keby sa mu ani trochu nepacila a nepovazoval by ju za pritazlivu, nie je s nou.

sharlotta
18. mar 2014

Ako @jadodka hovori, ked ta ini nepochvalia, pochval sa sam. Ked okolie o niecom presviedcame, nakoniec nam uveri 😉 Ja tiez o sebe hovorim, ze som krasna pred mojim muzom. No naco budem upozornovat na nedostatky, aby si ich zacal lepsie vsimat? Mne sa nepacilo, ked jeden nas znamy pred svojou zenou tvrdil, ze nie je krasna, ze on krasnu zenu nechce. Mna by to urazilo. Aj keby som vyzerala ako ropucha, chcela by som, aby som pre mojho muza bola ta najkrajsia na svete.

luvika
autor
18. mar 2014

@sharlotta no...ale tak aby toto chlap pochopil :D