Kvôli partnerovi som odišla z vlastného domu

10. nov 2024

Odisla som kvoli nadavkam, urazkam. Mame spolu dieta ktore ma tiez zacalo mat na haku. Nepocuva ma. Je prvak a do vsetkeho ho musim nutit. Ucenie s nim trva aj 7 hodin. Som psychicky vycerpana zo vsetkeho. Odisla som od nich na hotel a nemam chut sa vratit. Ked pokricim po dietati lebo sa nechce ucit tak partner zvrieskne po mne. Normalne mam pocity ze mi na nich prestalo zalezat kvoli ich spravaniu. Partner mi povedal ze si donesie stetku domov ked pojdem prec a viete co? Mne je to jedno.

nenne27
10. nov 2024

Vyhorela si.chapem ta

dzulli1980
10. nov 2024

Však dobre si urobila, nech sa otec postará ... deň, dva oddýchni a potom porozmýšľaj ako ďalej ...

pribinak
10. nov 2024

7 hodín sa učiť s prvákom? Šialene !!!
Sa cudujes že nechce?

hugoboss1923
10. nov 2024

S takýmto prístupom k výchove vášho dieťaťa to chlapec ďaleko nedotiahne, keď po sebe kričíte a rovno pred ním.

maminkadeticiek
10. nov 2024

Ak mas moznost ostan tam par dni.Ja ta chaoem a myslim,ze si urobila dobre,fandim ti ze su sa zbalila a odisla.Doma ta maju za hovno,samozrejmost.Kolko mozes,tolko tam ostan,znech ostanu na vsetko sami.On si poradi,bude musiet a najlepsie nech sa s mladym muzom aj sam uci.By som ho v tom vydusila.Ked bude vypisovat kedy prides tak povedz ze ked sa ti bude chciet.Nech zavola stetke ak ma problem.Chumaj.

autor
10. nov 2024

@pribinak Ano pretoze pri kazdej ulohe presviedcanie aj pol hodiny. Vela im dava domacich uloh nato ze su prvaci

abbey1
10. nov 2024

Chúďa dieťa. Rodičov si nevybralo a toto musí zažívať.

lb1984
10. nov 2024

Za mňa hlavný problém je v partnerovi a tebe, dieťa za to nemôže je ešte malé. Zjavne mate dusno a prenasate to na neho 🥲. Klobuk dole pred zenami co dokazali buchnut po stole a poslat kade lahsie chlapa co ani chlapom nieje .... O co horšie že syn vidí správanie otca k matke....

autor
10. nov 2024

A teraz mi vypisuje spravy ako mi pokazi spotrebice a ze nech mi akoze milenec kupi nove.

autor
10. nov 2024

Ano dieta pocuje ako sa so mnou rozprava. Ze som hlupa ako vedro gytu a ze som k...a

maminkadeticiek
10. nov 2024

Mas len jedno dieta,da sa odist.Vzdy sa da.Dieta sa k tebe sprava zle lebo vidi ze ta ma muz za odpad.Ostan tam,premysli si ako to spravit,ale ucta sa uz nevrati,to je marne uz v takomto stadiu.Dom je tvoj ci vas?Ak tvoj tak ho vyhod z domu,vystahuj.Ak spravne chapem nie je to ani manzel?Ak sa ti vyhraza ze ti znici spotrebice to je naruseny jedinec,poslat do prdele svinskym krokom cim skor.

hugoboss1923
10. nov 2024

Čisto mužský názor: Vráť sa domov, malý ide zajtra do školy a s partnerom, nech už je akýkoľvek, skúste aspoň načas zakopať vojnovú sekeru. Vyvádzate ako nejakí asociáli a nie ako zodpovední rodičia.

autor
10. nov 2024

@maminkadeticiek Dom je moj

autor
10. nov 2024

@hugoboss1923 Snazila som sa neozyvala som sa k nemu a aj tak mi len nadaval a urazal ma pred dietatom

maminkadeticiek
10. nov 2024

Vyhod ho.Ked bude v praci zbalis ho,odvezies tasky k jeho rodine a vymenis zamky a bodka.Vela veci sa da vyriesit ale on ta nema uz za nic.

hugoboss1923
10. nov 2024

To sa bežne takto medzi sebou bavíte? On ťa nazve kurvou, ty jeho kokotom, či ako? Tým, že si odišla od syna, si malý o tebe lepšiu mienku nespraví.

autor
10. nov 2024

@hugoboss1923 Ak by nemusel ist zajtra do skoly tak by som ho zobrala so sebou. Bolo by lepsie nech pocuva dalej ako sa so mnou jeho tatko rozprava? Ked som mu povedala ze nech sa ku mne radsej ani neozyva ked mi chce nadavat dalej a on zacal nadavat este horsie?

januska12323
10. nov 2024

On je len frajer? Oddýchni si, premysli ďalšie kroky a zajtra začni riešiť.

hugoboss1923
10. nov 2024

Nechcem ti nakladať, sama máš toho už zrejme vyše hlavy. Svojim útekom si tomu ale moc nepomohla. Ak mal potrebu sa s tebou hádať, mala si ho jednoducho ignorovať a povedať mu, že ak mieni takto s tebou jednať pred synom, môže sa zbaliť a ísť. Písala si, že je to tvoj dom, nemusela si odchádzať ty, on tam nemá čo hľadať.

srdeenko19
10. nov 2024

Prosím ta, oslov niekoho z rodiny, vysvetli situáciu, nech ti pomôžu, nech idú s tebou, frajeris nech sa pobali a vykopni ho z domu. Môže ist vulgárne nadávať rodičom alebo komu len chce. Malý sa bude o chvíľu správať k tebe ako jeho otec. Musíš to riešiť, čím skôr, tým lepšie. Nemáš to za potreby ty, ani tvoje male dieta mat takého paka doma.

alickapusinka
10. nov 2024

Z vlastého domu si odišla.Veci by muž mal zbalene a nech ide kde chce.Podľa mna by sa aj situácie zmenila.Ako sa môžeš učiť s dieťaťom a do toho vrieska muž.Nech ide do riti.Nevyžiješ keby že si bez neho.Dieťa je stresovane musiš všetko dať na poriadok a dieťa sa ukľudni.ON ma ešte malo rokov a tvoj muž robí zlé.Vyhodiť ho a ak je dom tvoj nie je o čom.S takým človekom by som nežila čo podkopava moju autoritu a zhadzuje ma pred dieťaťom.A ked TI hovori že si k.. tak o to lepši dôvod ho vyhodiť nech si ide hľadať slušnu ženu psychopat.Malý syn vidi že nieje niečo v poriadku chudák bojuje ani nevie čo by robil ved 7 roční.A učiť sa najviac hodinu aj s toho je nervozní.Načo 7 hodin sa učiť zbytočnosť.Hodina stači preto je aj nekľud nepokoj. MY sme nesedeli nad knihámi z rodičmi 7 hodin načo toto hrotiť.Neverím že učiteľka da deťom učivo že treba sa učiť 7 hodin denne čosi zbytočne.Toto nerobí nikdy žiaden rodič aj s toho je nervozní. TY by si sedela 7 hodin nad učivom podľa mna to sa časovo neda zvaldnuť príde zo školy o 14 príklad a uči sa do 21 prvej si robiš z nás žarty možno aj ten tvoj je s toho nervozní ak poľaviš nič sa nestane.Nikdy som nevydela nikoho aby sa denno denne učil 7 hodin nevymyšľaj blbosti. Však smena v robote trva 8 hodina TY 7 sa učiš takže sa nečuduj.Neverím že to trva 7 hodin nič by si nerobila nechodila do roboty nič by si nestihala nikdy v živote som nepočula že sa jedno dieťa musí učiť 7 hodin v kuse to je psychický veľmi naročne aj na čas. Hraniči to zo psychickým týraním dieťaťa.Ked vymyšľaš tak asi preto ten tvoj nádava. Ktora žena by išla zo svojho vlastneho domu platiť hotrel.Však Si ho mala vyhodiť TY.Niečo mi tu nepasuje.Príklad ak by ste sa naťahovali o dieťa TY aj ON a TY si vlastne opustila svoje malolete dieťa. Ak by bol súd a sociálka ešte môžeš mať problém nemyslím v zlom ale za to čo si urobila aj ked v afekte.

mamutka
10. nov 2024

Nepísala si sem už? Dostala si vtedy kopec rad, že ho máš poslať do riti, keď je dom tvoj? Nech necakas, kym ti aj syn zacne nadávať?

evcagabi
11. nov 2024

A preco ho nevykopnes ked je dom tvoj? Ci sa len postazovat na koni a potom pokracovat s primitivom dalej? Ked ti aj dieta nada do ku**** budes spokojna?

terezka1947
11. nov 2024

Pekne sa vráť. Je to partner,nie manžel. Zavolaj si rodinu,ktorá ti pomôže ho zbaliť a nech odíde on. Neboj sa.
Ak si v práve,môže sa iba vyhrážať,nič iné nemôže.
Už kvôli dieťaťu by som to urobila...

miadi
11. nov 2024

Chudak dieta . Ty si nervozna zo zleho vztahu a ventilujes si to na malom dietati . A Ono sa nechce ucit Lebo doma mà z vas dvoch stres . A ty si ho nechala doma a sla si prec . Chvilku je rodicovstvo tazke a uz Dumas ze nemas ani syna rada ??? Sa snim ucis 7 hodin ? Nie si uplne ok . Najprv si urob poriadok sama so sebou. Vystahuj chlapa a ukludni sa vrieskanim po dietati nic nedosiahnes. Ked bude mat doma klud tak aj ucit sa bude raz dva. Kto sa ma chut ucit ked rodicia si nadavaju do K a K ? Dost sebecke ze si sla do hotela . Keby si mala doma len frajera ok ale ty si v prvom rade mama . To dieta nemoze za to , ze si dovolila aby jeho otec bol zly vzor v chovani k tebe . Takze sup domov k synovy a napravuj skody ktore ste mu s partnerom sposobili . Dieta nemoze za to akeho otca si mu vybrala ani ze ho nevies poslat prec ked ta ponizuje. Z tvojho bytu sa zobud ! Dieta nemoze za to akych mà rodicov . No Ty dospela osoba rozhodujes kto zije v tvojom dome .

som_realistka
11. nov 2024

V prvom rade pories seba q partnera. Vyhod ho z domu. Teraz, chod domov, zbal mu veci odvez k jeho rodine a vymen zámok. Ukludnis sa, a následne sa ukludni aj syn, je malý, ale už by mal pochopiť, že odkladanie úloh nič nevyrieši. Aj my sme mali obdobie, že úlohy sa robili 2 hodiny, z toho 100 minút sedela zduta za stolom, že nebude. Ja som si robila svoje a ju som nepustila od stola. Telka rádio vypnuté, ja som varila, zehlila, alebo čítala knihu. Bez kriku, len som ju nepustila od stola a kľudným hlasom prizvukovala, že čím skôr si urobí úlohy tým skôr sa môže hrať. Len musíš vydržať a byť v kľude, aby malý videl, že čo povieš platí a nerozculujes sa. Určitý čas to bolo na palicu ale zafungovalo.

kitycat
11. nov 2024

Mala si vziat aj syna so skolskiu taskou.

Pochybujem, ze tento chlap niekedy chystal maleho do skoly. No a potom uz len rozchod, tu uz ozaj nevidim zlepsenie

kristinapetronela
11. nov 2024

Nič lepšie si nemohla urobiť. Už len vydržať aspoň týždeň na tom hoteli. On nech si niekoho nájdeš a vykopnes ho

bielasovicka
11. nov 2024

Autorka, nepíšeš, prečo ho nechceš vyhodiť. Tak prečo?

oliolijanka
11. nov 2024

Volili ste vcera radsej vsetci ist na vylet do lesa a vykaslat sa na domace ulohy😁

Ti poradim... ak ostanete cez vikend vsetci doma a iba sa objedate a sedite pred televizorom alebo na mobile, polihujete, nudite sa... tak v priebehu dna zakonite nastane explozia negativnych emocii.
Ak by ste sa fyzicky unavili, boli by ste radi, ze ste uz doma a nemali by ste potrebu si svoju frustraciu vybijat na partnerovi. Na cloveku, ktory je vam najblizsi.
Maly prvak by sa tiez vonku vysantil a mohol by sa lepsie sustredit na ulohy. Lebo aj doma by bol pokoj.

Teraz sa uz nic neda robit. Vybrala si si leniveho primitiva. Alebo ho vystahuj, alebo sa ho nauc manipulovat/ovladat/drzat v dobrej nalade sexom, jedlom a aktivitami.