Kto sa na začiatku vzťahu často hádal a napriek tomu mu vzťah dlho vydržal?

14. okt 2020

Dievčatá, ktoré z vás zažili vzťahy, kde ste sa už zo začiatku často hádali, hašterili, boli nespokojní, no napriek tomu ste ostali spolu dlho,alebo ste spolu stále a máte sa radi?

tunde0923
14. okt 2020

my 🙂

kylie1983
14. okt 2020

Ahoj, ja by som v takom vztahu určite nezostavala... Ja potrebujem kľudný a harmonicky vzťah, jasne, občas sa nieco udeje, žiadny vzťah nie je dokonalý, ale ked sa hádate casto a hneď od začiatku, lepšie to nebude podľa mna... Ale to je moj názor, možno ty si akcnejsia povaha 🙂 Mala som magora, co sa hádal za každú blbosť, a sa divím ze som s nim vydrzala 8 mesiacov. Nechápem ako.

autor
14. okt 2020

@tunde0923 od prvej chvíle?

777januska777
14. okt 2020

Aj my tak 😀

veron8883
14. okt 2020

a kvôli čomu sa hádate ? ...ja som sa hádala s posledným aj tak to skončilo rozišli sme sa ..a popravde neviem si predstaviť život s človekom s ktorým sa budem len hadať a mať nervy 🙂
ako je jasné že pohádaš sa občas .. ale nonstop hádky to nie

autor
14. okt 2020

@777januska777 Kto začínal hádky a o čom?

autor
14. okt 2020

@veron8883 my sa hádame, teda ja väčšinou, lebo chcem,aby sa náš vzťah posunul o level vyššie. On je opatrný, lebo je čerstvo rozvedený. Ja už som pripravená na nový spoločný život, on nie

kylie1983
14. okt 2020

@veron8883 Súhlasím, mne osobne to strasne uberá energiu ked sa mám s nikým naťahovať a este k tomu na blbostiach... Ved to prežiješ roky, a potom zistíš ze si bol vlastne cely cas nestastna s mohla si byt niekdy inde s niekym iným... A šťastnejšia...

777januska777
14. okt 2020

Tak ja som bola taká precitlivena na seba a už teraz manžel si veľmi rád zo mňa robil srandu. Ja som si stále myslela, že on to čo hovorí myslí vážne a podobne. Prvý rok sme sa hádali každý deň aj viac krát. A u vás?

ciusinka
14. okt 2020

Mala som taky vztah, teraz v pondelok som ho ukoncila, boli sme spolu skoro 3 roky a teda s mojim exmanzelom som sa za 12 rokov nehadala tolko ako s tymto za tie ani nie 3 roky a ja osobne to za normalny vztah nepovazujem, potrebujem mat klud a pokoj, nehovorim, ze musi byt stale vsetko dokonale, ale to co sme my riesili vkuse dookola, to ma proste ubijalo..Takze ja osobne budem radsej sama ako v takomto vztahu..

autor
14. okt 2020

@777januska777 aj ja som hrozne precitlivela

janickacrazy
14. okt 2020

Tak kvôli tomu by si sa s ním hádať nemala, lebo pokiaľ ho budeš do niečoho tlačiť, tak akurát ho odradis. Tebe to nie je blbé? Ako dlho ste spolu? Ako dlho je rozvedený? Má deti?

suzie26
14. okt 2020

Nevidím zmysel ostávať spolu. Už aké problémy môžu byť zo začiatku ? Napr žiarlivosť? Alkohol ?čakáš že to prejde? Aby si tu raz nepísala zisdost o pomoc pri rozvode

suzie26
14. okt 2020

Jedna rada ,- netlac ho. A už vôbec nie že si necháš urobiť od jeho dieťa s tým že pri tebe ostane. Omyl (vlastná skúsenosť) dieťa mi vzťah nezachránilo práveže sme sa rozviedli

malicka_mysicka
14. okt 2020

My sme sa hadali ako psy na zaciatku, keby mi niekto povedal, ze sa za toho muza vydam a budem s nim mat harmonicke manzelstvo, tak ho vysmejem 😀 ja som bola cerstvo po ukonceni dlhorocneho vztahu a manzel bol v krachujucom vztahu (ja som to nevedela, myslela som ze je tiez rozideny), dvakrat sme sa povadili tak, ze som ho odstrihla zo svojho zivota, zivot nas vzdy zavial naspat k sebe, sme zobrati, cakame druhe babatko a nehadame sa vobec. Tazke zaciatky pripisujem tomu, ze sme sa stretli v tazkych zivotnych situaciach. Milujem ho od zaciatku a viem ze aj on mna.

777januska777
14. okt 2020

Ak chceš napíš správu, možno najdeme spoločnú reč.

autor
14. okt 2020

@malicka_mysicka presne takto to citim

autor
14. okt 2020

@janickacrazy čo mi má byť blbé? Že chcem normálny vzťah?

janetinka27
14. okt 2020

podla toho, co ty potrebujes. ak mas rada napatie, hadky, udobrovanie, potrebujes adrenalin, si horkokrvnejsia atd a vyhovuje ti to, tak potom by si mozno v kludnom a harmonickom vztahu zazivala nudu.
ja mam rada harmoniu, klud, neznasam hadky. ale ty mozes byt zasa ina 🙂
lebo napriklad ja viem, ze uz co som raz v hadke povedala, to sa uz nikdy neda vratit spat. a tie slova medzi nami zostavaju, aj ked som sa ospravedlnila alebo aj nie, ale uz to vzdy bude povedane nahlas a to zranenie zostava. kazdou hadkou sa potom hranice urazok a zraneni posuvaju dalej a dalej a treba jedneho dna povedat dost. lebo uz moze byt ten vztah taky nastrbeny, bez ucty, dovery atd, ze potom treba vela snahy, ochoty a sebazapretia, aby sa tento vztah opravil.
a teda musi to vyhovovat obom.

janetinka27
14. okt 2020

aha a teraz som si precitala, preco sa vlastne hadate. ty si pripravena na posun vo vztahu a on este nie. tak to je tazke, urcite to nie je dobry dovod na hadku, je to vec, ktora sa neda ovplyvnit. nie je dobre ist do vazneho kroku s clovekom, ktory veci nema este vysporiadane, pretoze to moze dopadnut zle. clovek musi veci robit s rozumom a premyslene, on si musi byt isty, ze to naozaj chce a potom to aj pre teba bude mat tisickrat vacsiu hodnotu ako by malo teraz 🙂
ale ak mas pochybnosti o tom, ci chce s tebou byt, alebo mas pocit, ze si s tebou iba vyplna cas samoty a sam nevie, co chce, potom bud opatrna. preto je dobre ist do vztahu iba s tym clovekom, ktory chce ten vztah naozaj mat.

janickacrazy
14. okt 2020

Pokiaľ on to tak necíti a nechce, tak je naozaj lepšie počkať, ale samozrejme je to na tebe, rob si ako vieš.

janeninka
14. okt 2020

Nehadali sme sa nejako casto, skor o tom istom - vyse 6 rokov. Tento vztah nevydrzal. Nevedela som si predstvit hadat sa o tom istom cely zivot.
Myslim ze na zaciatku to moze byt o tom, ze sa nastavuju hranice, vystrngavaju sa veci kto ako co berie, po faze zalubenosti ( u niekoho len par mesiacov) prichadza faza boja o moc.. partner nam moze zrkladlit nejake nase odsobne neistoty, zranenia..
Dolezite je vsak naucit sa hadat - dat si pravidla co uz nie je akceptovatelne, konflikt ma vies aspon k nejakemu zaveru, dohode. .

rarara88
14. okt 2020

Aj my sme sa zo začiatku hádali, nie úplne od začiatku, ale prišlo také obdobie.. samozrejme sa pohádame aj teraz, ale stále sa udobríme, a potom si to s chladnou hlavou vysvetlíme.. je dôležité pozrieť sa častokrát na problém aj zo strany toho druhého a snažiť sa ho pochopiť.. to čo píšeš vyššie že ty chceš posunúť váš vzťah o level vyššie a on nie to je veľmi vážna téma, ktorú by som si prediskutovala s daným človekom ešte predtým ako by som s ním do vzťahu išla.. pretože keď nechce, tak ťa to len brzdí a mohla by si hľadať šťastie s niekým iným a nie strácať čas tam kde si

ciusinka
14. okt 2020

Blbe ti ma byt to, ze ho ako cerstvo rozvedeneho tlacis do toho, aby sa vas vztah posunul na vyssi level, lebo TY si pripravena a je ti uplne jedno, ze on pripraveny nie je..Ja byt tym chlapom, keby ma niekto takto do niecoho od zaciatku tlacil, tak by som ten vztah velmi rychlo ukoncila..Ako dlho ste spolu, ze uz to tak velmi chces posuvat, ak je on len cerstvo rozvedeny? Ale ak si bola ty pricinou jeho rozvodu, tak potom ti naozaj nemusi byt uz vobec nic blbe..

radkaradix
14. okt 2020

aj my sme sa hadali, presne ako vy, ale ja som bola cerstvo po rozchode a vsetko mi vadilo a bola som opatrna a mala som blbe reci na chlapov a vztahy.. ten moj to chapal a vydrzal :D sme stale spolu a stastni..

autor
14. okt 2020

@ciusinka nie je mi to blbé, lebo som ho spoznala vo fáze rozvodu s tým,že on sa zaľúbil do mňa a ja som mu pomáhala prekonávať jeho trápenia. Konečne sa rozviedol no príde mi to, že je to niekde uviaznuté, možno horšie než to bolo na začiatku jeho rozvadzania sa...ale o tom nebol príspevok.

ciusinka
14. okt 2020

Ok, blbe ti to nie je, len sa potom necuduj, ak namiesto tvojho vysnivaneho posunu vztahu na vyssi level pride rozchod z jeho strany..

elenita
14. okt 2020

Vies, tento Vas problem nie je o beznych hadkach a nezhodach. Je ovela hlbsi, nez sa Ti zrejme vidi. Je pochopitelne, ze sa neciti na to,posunut Vas vztah na vyssiu uroven. Podla mna ste sa stretli v nespravny cas. Zaciatky, ked nema jeden z partnerov vysporiadane predchadzajuce vztahy, mozu byt velmi problematicke ☹ Nemozes ho prinutit k niecomu, na co sa neciti. Bud budes trpezliva a budes to akceptovat...alebo ten Tvoj tlak nezvladnete.

autor
14. okt 2020

@elenita nenutim, len sa mu snažím vysvetliť čo cítim. Samozrejme,že vzťah je o dvoch a keď jednému nevyhovuje má právo odísť. No on rozchod nechce, ale ani to druhé. To je jedno...

hopsadobrandejsa
14. okt 2020

Ja osobne suhlasim s nazormi dievcat ktore uprednostnuju harmoniu a pokoj v domacnosti. Ja nie som nevyhnutne hasterivy typ a ked pridem domov z prace tak chcem mat klud aby som si mohol oddychnut.

Neviem si velmi dobre predstavit ist domov s vedomim, ze sa znova budem so zenou hadat kvoli trivialnym veciam alebo nebodaj ze zena bude vyvolavat hadky pre nic za nic. Takito vztah u mna nema absolutne ziadnu perspektivu.

Vztahy su hlavne o kompromisoch. Ty chces Vas vztah posunut na dalsiu uroven skrz diskusie ktore vedu k hadkam a nezhodam medzi Vami dvoma. To mi pride dost protichodne.

Ak by ma zena dlhodobo tlacila do niecoho co nechcem, zrejme by som zvazoval aj rozchod. Ak mam niekoho rad tak sa ho nesnazim vtlacit do situacie alebo rozhodnutia ktore mu moze ublizit, v takom pripade treba hladat kompromis aby sa obom vyslo v ustreti, ale ako som uz spominal, neviem si predstavit ze by som takto cielene ublizoval svojej lepsej polovicke hadkami len aby som dosiahol svoj ciel. Pride mi to velmi sebecke.