Už som z neho unavená neviem čo mám robiť. Manžel mal pred 3 rokmi autonehodu. Dovtedy kým ju mal bol užasni staral sa o našich synov varil pomáhal mi upratovať sem tam sme sa pohádali no nič moc. Po autonehode sa úplne zmenil začal byť podráždení skončil na invalidnom dôchodku. Stále sa hádame lenže začal byt ku mne zlý aj ma uderí je mu jedno de. Oprate veci na sušiaku mi zhodí na zem a pošliape čisté uteráky mi pohádže po zemi a hrozne ma uráža. Narodila sa nám v lete dcérka na ktorú som čakala 15 rokov každý deň mi ubližuje no nemôžem ho opustiť. Ja som vyrastala bez otca a hrozne mi chýbal.Ale pred ľudmi sa robí pekný a dobrý ale úplne sa zmenil ja už nevládzem a musím si nehať srať na hlavu lebo by ma zbil.
Potrebuju tvoje deti takého otca, ktorý so neváži ich matku? Dcéra si podla vzoru svojho otca bude raz hľadať muža a tvoji synovia budu považovať za normálne sa ponižujúce správať k manželke
Preco si musíš nechať srat na hlavu? Kde je tvoja sebaucta?
Nevidím dôvod ľutovať teba, iba tvoje deti
áno moc som túžila po dcérke no nevedela som že ešte môžem dúfať lebo lekár mi povedal že dieťa už mať nebudem
mylis sa, nic nemusis, si slobodna bytost, zijes v demokratickej krajine a mas x moznosti ako zmenit svoj zivot...chapem, ze ti chybal otec ale daj si otazku ci by ti chybal ak by mlatil mamu a teba? ziadna autonehoda neopravnuje cloveka aby sa takto spraval...mas pocit viny opustit invalidneho manzela a dieta mas ako taku vyhovorku...ale co ked dcera podrastie a bude mlatit aj ju? alebo jej roztrha skolske veci? ....chce to ujasnit priority, rozhodnut sa a najst v sebe silu a odvahu to zmenit...prajem vela stastia
nic v zlom ale myslis ze takyto otec je pre tvoje deti vhodnym vzorom? to co vidia budu mozno v dospelosti opakovat aj oni. ako si ta nevazi on ani oni si ta vazit nebudu. a hlavne musis si zacat vazit hlavne ty sama seba. asi ma nejaky problem teda nie asi ale urcite. citi sa asi neporebny alebo co. neviem aky ma zdravotny problem ale kopec ludi aj popri invalidnom dochodku pracuju asi by bolo potrebne aby zacal pracovat. neviem ci mas moc zmenit ho pokial on sa mnechce ale mas moc urobit so svojim zivotom cokolvek co je pre teba spravne a tiez pre tvoje deti treba sa zamysliet ze ci tento zivot je pre vas to prave.
manžel ma niečo z chrbticu nerozumiem tomu len chcel isť na operáciu ale nedá sa to operovať lebo to má pri mieche a povedali doktori že keby ho operovali tak by na 99% skončil na vozíku tak nech je šťastný že chodí aj keď ho to bolí
co hlava po autonehode, ako dopadlo CT,ci MR? tieto veci nie su este preskumane,ale vraj staci velmi silny naraz do niektorej partie a clovek pride o svedomie napriklad. Alebo sa vyvola agresivita. Zial aj toto moze byt pricina zmeny spravania, hlavne ak islo o autonehodu. Osobne by som okamzite kontaktovala neurologa a psychiatra a zistila,ci sa nieco nestalo mozgu. Pripadne riesit jeho psychiku ako taku,ci mu neprepina z toho,ze je v invalidite.
Nie dieťatko prišlo a ja som si ho nedokázala dať vziať
@fidka79 a este napise, ze by vymenila svojich synov za dcery... no nic, idem citat inu temu.
nie synov by som nevymenila za nič na svete ale dcérka je vytúžená
Neviem prečo máte stále niečo z mojím profilom nie každá žena je modelka krásy a áno fotené to bolo v pôrodnici 🙂
@fidka79 nechapem, ake to ma dosledky ze ma dieta? ved ona pise ze sa zmenil po nehode nie po porode....jej situaciu to stazilo ale nie diametralne zmenilo...vzdy sa da nieco robit...
@alexandraannalukacovicova ...pozri, naozaj moze mat poskodeny mozog, popripade autonehoda v nom spudtila nejake psycicke ochorenie....treba z jeho kartou navstivit lekarov a prinutit ho aj sudne ak bude treba absolvovat vysetrenie a liecbu
no ďakujem za všetky komenty dievčatko bol dar za všetko zlé v mojom živote preto že som písala že som nemohla otehotnieť skrz zdravotné problémy a dobré radi nabudúce ho tresnem ja po hlave a možno sa spamätá alebo ma zabije 🙂
@alexandraannalukacovicova @fidka79 nenarážala na vašu krásu (veď ani my sme si sem nedali radšej fotky 😝 ), ale mala na mysli skôr to, že vyzeráte byť váhovo silnejšia od vášho manžela - takže by ste mu skôr po papuli mala dať vy. Teda tak som to pochopila ja, snáď správne...
???? Takze radsej nechas sama sebe ublizovat len aby dcera mala otca???? A to ty si myslis,ze dcera bude stastna ked vidi ako sa jej otec chova k matke? Tvoj manzel tou autonehodou asi psychicky trpi. Mozno ho hneva to,ze uz nie je ozajstny chlap,vies co chcem povedat? Mozno sa citi menejcenny,ze je na invalidnom. Rozpravali ste sa o tom?
puklica13 ďakujem za radu možno že aj áno lebo hlavu mu nevyšetrovali a predtým bol úžasný muž ale neviem ako ho prinúťiť isť doktorovi stále má bolesti a prinútiť ho isť na injekcie je veľmi ťažké