Žienky poraďte, ako sa to myslí keď sa Vám niekto páči, že máte spraviť krok vpred a dva kroky späť?
dat najavo zaujem a vyckat. dat tomu druhemu naznak a nasledne priestor, ci bude jeho odpoved rovnaka, alebo zaujem neopatuje.
🙂
Naháňa kohút sliepocku po dvore. Sliepka si hovorí:
- Pobehnem ešte chvíľu, nech si nemyslí že som nejaka lahka ....
Kohút si hovorí:
- Keď z toho nič nebude, tak si aspoň zabeham.
@majkeel To asi neplati pre mna :D........s cardiom to netreba prehanat
@moonlight1210 ďakujem 😊
Kvôli tomu sa pýtam, pretože sa mi často stáva, že má muž o mňa záujem dovtedy pokiaľ ja nemám. Ak už vidí že mám záujem aj ja, tak sa stiahne. A ja potom neviem na čom som..
pravdepodobne sa neviete zosuladit. jeho to uz nebavi nadbiehat ti a ty zase potrebujes o trochu dlhsie dvorenie. skus na tom popracovat zo svojho pohladu. mozno to chce s odstupom zhodnotit, ci potom nedavas svoj zaujem az okato najavo. aj to niekedy muzom vadi. cize bud prejavis svoj zaujem prislis neskoro alebo nevhodnym sposobom.
Si si istá, že je to v tom, že keď máš ty záujem on už nemá? Podľa mňa tam bude niečo iné, možno sa nezhodnete v názoroch a tak a on stratí záujem. Lebo myslím si, že dospelí ľudia už takéto "hry" nehrajú.
@clori áno môže byť že potom ho prejavom až príliš
@777januska777 veď aj mne je to čudné, ale skôr si myslím že už potom ho uhanam alebo niečo také 😂a zľakne sa.tak kvôli tomu som chcela vedieť ako to je že proste dva kroky späť
Akoby sa už potom mužovi celá oddam vieš že je pre mňa priorita.v tomto robím chybu
Napríklad usmiať sa na neho, potom ho ignorovať, čiže žiadny úsmev, chlad. Potom sa má on usmiať či prejaviť záujem o vás, vy zase a tak dookola až kým sa nerozhýbe a pozve vás na rande.
@asia83 výborný nápad 😊
Je to trosku umenie. Je dolezite prejavit zaujem vo vhodnom case ( nie prilis neskoro ale zas nie hned) a takisto v takej intenzite aby sa to dalo klasifikovat za nie az take záväzné a vazne.
Odporucam videá od matthew hussey, zaujimave myslienky a napady v tejto oblasti.
Ja mam nulovy talent na diplomaciu takze taketo veci u mna nikdy nepochodili ale obdivujem zeny co todokazu. Podla mna ked je skutocny zaujem, tak sa netreba stahovat a robit krok dozadu a prestat sa usmievat.
Ked uz, tak skor by to malo byt ze dva kroky vpred a jeden vzad, lebo ak je to opacne tak ides dozadu a neposuvas sa dopredu.... ale to je len tak retoricky ze?
@janeninka ďakujem veľmi krásne
@andreatytler áno áno 😆môže byť že to je inak
Ono to funguje. Ukázať záujem, potom nezáujem a tak dookola. Fakt. 😉
@asia83 môj roblem je ten, že ak sa mi niekto páči neviem ukazovať nezáujem.Snazil sa o mňa jeden muž ale keď som mu ukázala môj záujem už sa prestal velmi snažiť. Tak skúsim urobiť to, že budem sa správať tak že už veľmi nemám záujem ani ja. Budem odpisovať po pol dní a aj to len sucho 🤭uvidíme či zaberie
To je problém. Muži sa potrebujú o ženu snažiť. Teda tí, ktorí za to stoja a sú rozumní. No musia vidieť aj záujem zo strany ženy, aby sa teda nesnažili zbytočne. No iba záujem v zmysle: úsmev, dlhší pohľad. Žiadne prihovorenie sa, otázky, vtieranie.
@asia83 áno toto je pravda..Keď sa prihovoris a vtieras ty tak sa nesnažia ďalej
@asia83 no ale ten záujem a dlhší pohľad...Ak si napríklad len s niekým píšeš?že sa nevidíte často?len spolu flirtujete cez internet napríklad?
To je ešte lepšie. Treba si s ním písať iba ako s kamarátom. Aby nemal pocit, že teda ho uháňate. No a už len to, že si s ním píšete, mu dá najavo, že teda záujem je. Treba ho chápať, vypočuť, nerozprávať o predošlých vzťahoch, o deťoch, svadbe. Ak sa do vás záľubi skrz kontakt iba písomný, ste na skvelej ceste ku vzťahu s ním.
@asia83 juuuj toto je ťažká cesta.
fú, ja neviem... takéto myšlienky som mala asi tak v puberte... a rovnako aj chalani to vtedy tak brali- robili si srandy, akože balia babu a keď sa namotala, tak ju vysmiali, že to bol len vtip. ako dospelá som takéto kraviny riešiť nemusela. Chlap, čo má naozaj záujem, ho prejaví normálne a ak aj u teba to vyzerá dobre, tak opätuj, ak nie, tak jasne povedz nie a hotovo. Inak sú to len flirty a to už je niečo iné- flirty sú presne o doťahovaní sa, ale nič vážne a nečakaj, že to bude mať budúcnosť. Môže mať, ale väčšinou nemá. Takže ak chceš vážnejší vzťah, počkaj na toho, kto to tak aj bude brať. Ak sa chceš len hrať, nepotrebuješ naše rady 😉
Trpezlivosť, pokora. Ach chcete kvalitný vzťah s "normálnym" mužom, musia byť.
@spadnutaslivka dakujem
@asia83 ďakujem Vám 😘
hm neviem ci zrovna to ze budes odpisovat len kratke a suche odpovede su cesta.. Myslim ze skor je dolezite v konverzacii ukazat ze sa vies vyjadrovat, vies viest konverzaciu, ze si zaujimava bytost, mas svoje aktivity, zaujmy, vasne, sny.. cize ano pokojne OBCAS odpisat az o par hodin, pol dna a spomenut ze si bola tam a tam, robila si toto, ake to bolo uzasne. Pisat skor v pozitivnom duchu.. napr aj keby si bola do noci v praci tak to skor podat takym stylom, ze aka si do toho zazrata a nevedela si sa odtrhnut a nie sa lutovat ake si ty chudiatko.. DOkonca tym vies hodit povestnu vreckovku na zem. Napr spomenies ako milujes vytvarne umenie, ze rada chodis na vystavy, uz sa nevies dockat ked bude nejaka konkretna ak ma zaujem tak sa vie chytit aj on a pozvat ta, prípadne sa k tebe pridat. samozrejme je potrebne to robit s citom a s nadvaznostou na konverzaciu.
Myslim ze podobne tipy najdes aj od spominaneho youtubera, ma tusim aj knihy ak by bola anglictina problem.
@janeninka dakujeeeeem
Skus polozit otazku zrozumitelnejsie 🙂